Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
na idén lesz returner 😀
több mint 10 éve
lementek a kezdők sok minden nem derült, de az igen h ilyen fallal nem lehet meccseket nyerni. kb 4-5 passzjátékből 2 sack (Britt és Sweezy)
több mint 10 éve
Azért az se semmi, mikor 5 emberből 3-mat megvernek 😀
több mint 10 éve
1.passjatek: sack Brittrol...
több mint 10 éve
Mivel még nagyon korán vagyunk a szezonban, sőt, tulajdonképpen még el sem kezdődött, így igazából a csapat szintű teljesítményre nem igen fogok figyelni. Sem úgy, mint komplett O# és d#, sem pedig úgy, mint O-line, D-line stb.Ami engem érdekel az az újonnan érkezett játékosok skill setje. Pl, lehet, hogy az O# fal pozitív vagy negatív meglepetést okoz, de aztán lehet, hogy szezonban meg pont az ellenkező végletet hozzák. Viszont az új WR, Lockett, vagy Clark DE-ben azért már érdekesebb tészta, mert náluk lehet már nézni az 1 vs1-et. KPL is érdekes lehet, egy jó camp és rotálni fogjuk a LB sort.
több mint 10 éve
Én az említetteken kívül Matthewsra leszek még kíváncsi, valamint KPL-re lettem volna, de ő sajnos nem lesz.
több mint 10 éve
2 nap és első meccs, ki mit vár?OL, Lockett, Clark, Secondary + special team, főleg a return része, mert az tavaly botrányos volt
braxa88
több mint 10 éve
Terrell ne legyen kezdő környékén még ilyenkor se :/Jesse W játszik holnap(után)Shermannek is van egy apró séülése és vélhetően a biztonság kedvéért nem fog játszani. Így a kezdő védelmünk is L.O.B. nélkül kell, hogy bzonyítson (Seisay/Burley - Williams - Terrell - Bailey/Shead ?). KPL vállát is pihentetik még, Blackmon sem 100%-os. Azért jó lenne odapörkölni, mint 2 éve 😊 Volt egy 41-10 körüli eredmény, majd a SB szezon végén.Nadal17
Peyton amugy nem, Osweiler féle Broncos ellen a kezdő védelmünknek nem nagyon kéne majd pontokat kapnibraxa88
több mint 10 éve
Jesse W játszik holnap(után)Shermannek is van egy apró séülése és vélhetően a biztonság kedvéért nem fog játszani. Így a kezdő védelmünk is L.O.B. nélkül kell, hogy bzonyítson (Seisay/Burley - Williams - Terrell - Bailey/Shead ?). KPL vállát is pihentetik még, Blackmon sem 100%-os. Azért jó lenne odapörkölni, mint 2 éve 😊 Volt egy 41-10 körüli eredmény, majd a SB szezon végén.
Peyton amugy nem, Osweiler féle Broncos ellen a kezdő védelmünknek nem nagyon kéne majd pontokat kapnibraxa88
Szerk.: braxa megelőztél 😀
több mint 10 éve
nem fogjátszani:Chancellor,Thomas, Sherman, Blackmon, Simon, Pierre-Louis, Richardson, Lane
kezdő secondary: Williams, Shead, Bailey, Siesay (Burley?) érdekes 😀
több mint 10 éve
Jesse W játszik holnap(után)Peyton amugy nem, Osweiler féle Broncos ellen a kezdő védelmünknek nem nagyon kéne majd pontokat kapni
több mint 10 éve
Jó lesz nekünk az, ha Milton és Nowak a kezdő az O-Lineban ? Kb 1 éve mindkettőt kirakta egy-egy gyengébb csapat és nálunk a PS-ban kötött ki.
több mint 10 éve
gondolom gyenge mert RT és OG posztra is beferhetne..
több mint 10 éve
Third team, left to right: Kona Schwenke, Sokoli, Patrick Lewis, Will Pericak, Poole.braxa88Ennyire gyenge vagy nálatok nem szokás azonnal a mély vízbe dobni egy draftolt játékost? Azért korai pick volt ő a harmadik csapathoz.
több mint 10 éve
2 nap és első meccs, ki mit vár?Ne legyen sérülés!
braxa88
Igazából a 2. és 3. negyed a fontos, a kezdő offense-ből keveset fogunk látni.
Akire igazán kíváncsi vagyok: KPL, Bailey, Tye Smith és főleg Christine Májköl!
Meg természetesen az OL, de mondjuk ez pont olyan meccs, hogy semmit ne higgy el amit látsz a falat tekintve.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
2 nap és első meccs, ki mit vár?braxa88Én kíváncsi vagyok, hogy Kasen Williams tényleg olyan jó WR, mint ahogy írják, vagy csak a szokásos training campben minden játékos megváltja a világot kétszer történetek.
több mint 10 éve
2 nap és első meccs, ki mit vár?én leginkább őket: Wilson, teljes OL, Graham, Lockett, Matthews, Clark, Marsh, Pierre-Loius, Seisay, Dion Bailey (vs) Shead (kezdő SS posztért a harc, így nagyon remélem h jók lesznek :/ ),
több mint 10 éve
Gurley nem játszik ellenünk a szezonnyitón
több mint 10 éve
és szar WRSzvsz Norwood lesz elküldve, és Lockette marad. Ő ST ász.BigBaltazarCarroll egyértelműen leszűkítette Nowakra és LJP-re a csatát. Legutóbb azt mondta, hogy fizikailag DN a nyerő, mentálisan JP. Irvinnek eddig ez élete campje a hírek szerint, ma megvolt az első bunyó is (Clark vs. Glowinski, majd Seisay vs. Matthews). Tippek, hogy ki marad WR poszton keretben a végén?Nadal17Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, Norwood, Lockette (PUP: Richardson, aki remélhetőleg majd R.Lockette-t váltja)braxa88
több mint 10 éve
Szvsz Norwood lesz elküldve, és Lockette marad. Ő ST ász.Carroll egyértelműen leszűkítette Nowakra és LJP-re a csatát. Legutóbb azt mondta, hogy fizikailag DN a nyerő, mentálisan JP. Irvinnek eddig ez élete campje a hírek szerint, ma megvolt az első bunyó is (Clark vs. Glowinski, majd Seisay vs. Matthews). Tippek, hogy ki marad WR poszton keretben a végén?Nadal17Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, Norwood, Lockette (PUP: Richardson, aki remélhetőleg majd R.Lockette-t váltja)braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Carroll egyértelműen leszűkítette Nowakra és LJP-re a csatát. Legutóbb azt mondta, hogy fizikailag DN a nyerő, mentálisan JP. Irvinnek eddig ez élete campje a hírek szerint, ma megvolt az első bunyó is (Clark vs. Glowinski, majd Seisay vs. Matthews). Tippek, hogy ki marad WR poszton keretben a végén?Nadal17Baldwin, Kearse, Lockett, Matthews, Norwood, Lockette (PUP: Richardson, aki remélhetőleg majd R.Lockette-t váltja)
több mint 10 éve
Carroll egyértelműen leszűkítette Nowakra és LJP-re a csatát. Legutóbb azt mondta, hogy fizikailag DN a nyerő, mentálisan JP. Irvinnek eddig ez élete campje a hírek szerint, ma megvolt az első bunyó is (Clark vs. Glowinski, majd Seisay vs. Matthews). Tippek, hogy ki marad WR poszton keretben a végén?
több mint 10 éve
én nem is értem Nowak miért lehet esélyes a C poszton, és miért mindig őt meg Jeanpierret elmegetik, mikor tavaly JP mellett általában Lewis játszott, nem is nagyon rosszul.
több mint 10 éve
Szerintem jelenleg JP az első, míg Lewis a 2. a depthet tekintve.Egyáltalán nem reménytelen a helyzete. Én nem lepődnék meg ha ő lenne a befutó a kezdő poszton.SebiiPatrick Lewiszal mi van? Mert ő tényleg C. Látom hogy 3. csapatos a DCn, de tényleg ennyire reménytelen a helyzete?iktriadDrew Nowak kezdő C lehet itt?! Ez most komoly? Őszinte részvétem. Ha elnyeri a kezdőhelyet, Wilsonnak nagy szüksége lesz a fürge lábacskáira idén. Nálunk anno csak azért lett átképezve DTből Gbe, mert épp nagy sérüléshullám volt a poszton...iktriadEz csak egy edzés volt. Szvsz legjobb (neki legjobb) esetben is csak 3. a sorban.undisputedly
több mint 10 éve
Egyáltalán nem reménytelen a helyzete. Én nem lepődnék meg ha ő lenne a befutó a kezdő poszton.Patrick Lewiszal mi van? Mert ő tényleg C. Látom hogy 3. csapatos a DCn, de tényleg ennyire reménytelen a helyzete?iktriadDrew Nowak kezdő C lehet itt?! Ez most komoly? Őszinte részvétem. Ha elnyeri a kezdőhelyet, Wilsonnak nagy szüksége lesz a fürge lábacskáira idén. Nálunk anno csak azért lett átképezve DTből Gbe, mert épp nagy sérüléshullám volt a poszton...iktriadEz csak egy edzés volt. Szvsz legjobb (neki legjobb) esetben is csak 3. a sorban.undisputedly