Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 12 éve
akkor is csak 2 pickje van a csapatnak az első 3.körben, az is 1/32 és 2/32.én a DL miatt nem aggódom, de jelen állás szerint a nagyon jó rotáció emg gyengült. de bízok hillben, scruggsban, jesse williamsben.Szerencsénkre a szakik szerint pont ez a 2 poszt amiben az idei draft nagyon jó.
WR és OL fronton semmi. ez aggaszt azért.braxa88
Ennek ellenére engem is megnyugtatna egy jó Guard, vagy T. Reméltem,hogy lenyúljuk Veldheer-t a Cards elől...undisputedly
most csalódott vagyok :/
tate ma valszeg aláír detroitba 😕
több mint 12 éve
én a DL miatt nem aggódom, de jelen állás szerint a nagyon jó rotáció emg gyengült. de bízok hillben, scruggsban, jesse williamsben.Szerencsénkre a szakik szerint pont ez a 2 poszt amiben az idei draft nagyon jó.
WR és OL fronton semmi. ez aggaszt azért.braxa88
Ennek ellenére engem is megnyugtatna egy jó Guard, vagy T. Reméltem,hogy lenyúljuk Veldheer-t a Cards elől...
több mint 12 éve
én a DL miatt nem aggódom, de jelen állás szerint a nagyon jó rotáció emg gyengült. de bízok hillben, scruggsban, jesse williamsben.WR és OL fronton semmi. ez aggaszt azért.
több mint 12 éve
Hatcher állítólag szerződés nélkül távozik.
nekem eddig ez a FA nem tetszik. Bennett maradása az egyetlen pozitívum. elvesztettük Bryantet, McDonaldot, Clemonst, Maragost. Vaélszeg Tate-t és Thurmondot is, és uj arc még nincs.braxa88
Hatcher viszont szerződés nélkül utazott tovább,hogy a Titans ajánlatát is meghallgassa.undisputedlyMaragos helyett lesz valaki ST-ben, Thurmond helyett egy 4. számú CB-t kell találni, aki elvileg már meg is van. Még egy ember minimum kellene a falba a védőknek, viszont egyre kevesebb a célpont.
Amúgy nem kell aggódni szerintem a D-line miatt. Legalább Avril több snapet kap.
több mint 12 éve
Hatcher állítólag szerződés nélkül távozik.nekem eddig ez a FA nem tetszik. Bennett maradása az egyetlen pozitívum. elvesztettük Bryantet, McDonaldot, Clemonst, Maragost. Vaélszeg Tate-t és Thurmondot is, és uj arc még nincs.
több mint 12 éve
én valahogy nem örülnék Allennek :/ nem tudom miért, de szem neki már nincs sok a tankbanbraxa88Azt vedd hozzá,hogy kb állandóan kettőzték a Vikingsban mert nem volt mellette más jelentős erő. Szerintem egy kb 2 év biztosan van benne, főleg a mi rotációs rendszerünkban.
Nekem ez a mentalitás nem ízlik,hogy "haha, inkább visszavonulok, mint hogy ennyiért játszak nektek..."
több mint 12 éve
én valahogy nem örülnék Allennek :/ nem tudom miért, de szem neki már nincs sok a tankban
több mint 12 éve
Clem cut fàj, de kihagyhatatlan cap management move volt. Nagy harcos. Szurkolok, h màshol kapjon még egy jò szerződést. Raiders, Jags.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Marc Sessler @MarcSesslerNFL 51mJared Allen meeting with @Bears & @Seahawks, per @RapSheet; he's at peace walking away from NFL if he doesn't get money he wants.
Pl ő megtenné 😊
több mint 12 éve
clemons cut. kell akkor még egy pass rusher nagyon
több mint 12 éve
Őt még rosteren.Maragos --> Philyundisputedlybirtam, kar erte. A masik kedvenc Farwell, O megvan meg vagy mar kukaztak?endorphyn
Hatcher viszont szerződés nélkül utazott tovább,hogy a Titans ajánlatát is meghallgassa.
több mint 12 éve
Maragos --> Philyundisputedlybirtam, kar erte. A masik kedvenc Farwell, O megvan meg vagy mar kukaztak?
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
El se lehet mondani mennyivel jobb érzés szurkolóként búcsút mondani úgy a játékosoknak,hogy "Sok sikert, gyűrűt már szerzett" 😀Maragos --> Philyundisputedly3év/4m
sok sikert neki. szimpatikus STer voltbraxa88
több mint 12 éve
Maragos --> Philyundisputedly3év/4m
sok sikert neki. szimpatikus STer volt
több mint 12 éve
Maragos --> Phily
több mint 12 éve
Allennél az a szerencse,hogy Ware kijött a piacra, és így a Denver egyből elfordult tőle, ami azért a bizalom hiányának kérdését felvetheti nála, és igazolhat inkább hozzánk.Dallasban a 3-4-ben DE-ként nem érezte jól magát, a sémaváltás után mint inside pass rusher viszont jó irányba változott a játéka. Viszont igazán csak szituációs pass rusher-ként használható jól. Ettől függetlenül 32 éves lesz idén, és nem biztos, hogy ő egy McDonald szintű szerepkört és szerződést kívánna a tavalyi éve után, mi meg nem biztos, hogy többet ajánlunk neki. Mondjuk a FO-tól bármilyen varázslat kitelik.Köszi. Ezek alapján talán még upgrade is lenne egy kicsit statokból kiindulva.Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlyItt van egy kis írás róla:
bleacherreport.com/articles/1965782-jason-hatcher-worthy-of-cowboys-franchise-tag-but-dallas-simply-cant-afford-itSebii
Allen-t is megemlítik DE-be az érdeklődési körünkbe eső játékosok között.
Tavaly örültem volna neki idény közben, idén is szívesen látnám, de jó lenne az O falra koncentrálni. Giacomini-t várja vizitre a Jets.undisputedly
Allen számomra inkább elképzelhető a megfelelő áron, de vele szemben szerintem jobb alkupozícióban is vagyunk. Hill-nek meg nagyon szurkolunk, hogy felnőjön a feladathoz. FA-n a DL-t lehet betömni inkább, az OL sztem draft-os lesz főleg, jónak tűnik a class, bár az interior annyira nem fasza, de már most sok OT prospect-ről gondolják, hogy NFL-ben guard-ként szerepelhet, ott meg igen mély a választék.Medvepapa
Viszont McQ sorsáról semmi hír(remélem megy), Giacomini lehet,hogy eligazol, és nálunk állandóan morzsolódnak a falemberek. Egyszer jó lenne már nem liga bottom falat tenni Lynch elé.
több mint 12 éve
Dallasban a 3-4-ben DE-ként nem érezte jól magát, a sémaváltás után mint inside pass rusher viszont jó irányba változott a játéka. Viszont igazán csak szituációs pass rusher-ként használható jól. Ettől függetlenül 32 éves lesz idén, és nem biztos, hogy ő egy McDonald szintű szerepkört és szerződést kívánna a tavalyi éve után, mi meg nem biztos, hogy többet ajánlunk neki. Mondjuk a FO-tól bármilyen varázslat kitelik.Köszi. Ezek alapján talán még upgrade is lenne egy kicsit statokból kiindulva.Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlyItt van egy kis írás róla:
bleacherreport.com/articles/1965782-jason-hatcher-worthy-of-cowboys-franchise-tag-but-dallas-simply-cant-afford-itSebii
Tavaly örültem volna neki idény közben, idén is szívesen látnám, de jó lenne az O falra koncentrálni. Giacomini-t várja vizitre a Jets.undisputedly
Allen számomra inkább elképzelhető a megfelelő áron, de vele szemben szerintem jobb alkupozícióban is vagyunk. Hill-nek meg nagyon szurkolunk, hogy felnőjön a feladathoz. FA-n a DL-t lehet betömni inkább, az OL sztem draft-os lesz főleg, jónak tűnik a class, bár az interior annyira nem fasza, de már most sok OT prospect-ről gondolják, hogy NFL-ben guard-ként szerepelhet, ott meg igen mély a választék.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlyTöbb meccsen is láttam,szerintem nagyon jól járnátok vele,bár én szurkolok az ellenkezőjére 😀
több mint 12 éve
Köszi. Ezek alapján talán még upgrade is lenne egy kicsit statokból kiindulva.Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlyItt van egy kis írás róla:
Tavaly örültem volna neki idény közben, idén is szívesen látnám, de jó lenne az O falra koncentrálni. Giacomini-t várja vizitre a Jets.
több mint 12 éve
Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlyItt van egy kis írás róla:
bleacherreport.com/articles/1965782-jason-hatcher-worthy-of-cowboys-franchise-tag-but-dallas-simply-cant-afford-it
több mint 12 éve
Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlya fontos belső pass rusht megoldaná
több mint 12 éve
Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.
több mint 12 éve
na Hatchernek nagyon örülnék. 2 v 3 éves szerződéssel nagyon szép lenne aláíratni.Tony McDaniellel is folynak tárgyalások a hosszabbítással
több mint 12 éve
Érkezik az interior rush:Adam Schefter @AdamSchefter 4m
Dallas free-agent DL Jason Hatcher is visiting Seattle today, per source.
több mint 12 éve
nem hiszemszted az öreg pass ruherekből vkinél bepróbálkozunk? ware, allen. ilyen egy éves benett deal féléta.kacsaJermichael Finley jön vizitre.Taylor Price is 😀 2 éve nem focizott, jóvan 😀braxa88
na nem tudom mit gondoljak erről..braxa88