Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
Ünneprontó leszek: nem lesz szezon, Brady visszavonul és viszi a full gariját - na jó a signing bonust- haza, szal a Bucs továbbra is egy kisikló vonathoz hasonlít
több mint 4 éve
Na jó, engem akkor sem érdekelnek 😛 😉
több mint 4 éve
Toto21
5 955
Brady trade után engem is kíváncsivá tett ez a franchise. Ha jól emlékszem DB és O-Line problémák a legnagyobb problémák?
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Most nézem, hogy ez a csapat fórumon volt eddig a legkevesebb hozzászólás. (5108) Kíváncsi vagyok mikor lesz megelőzve a Bills. (5457)
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Én ezzel egyáltalán nem értek egyet, szerintem semmivel nem lett volna kevesebb, ha végig egy klubban játszik. Ez a rendszer QB-ság is olyan meh.Nem is tudom melyik volt a jobb 😀 a kihalt topic és pár "őrülttel" átélni évről-évre a szenvedést, vagy pedig most amikor az egész liga a Bucs-ot szarozza és Brady bukásának szurkol.nem tudom, én úgy vagyok vele, mint amit ozibozi említett, Brady most vált csak a szememben egy minden tekintetben megsüvegelendő példaképnek, fel is ültem a Bucs bandwagonra
Brady ide vagy oda én még nem láttam Playoff szereplést több mint tíz év alatt sem, szóval nekem csak ez az egy vágyam!
Greg666
eddig csupán "minden idők legjobb system qb-jának" tartottam, de örülök, hogy őrült kompetivitása okán bevállalta ezt a tampai kalandot, bárhogy is alakul, már ezért minden dicséretet megérdemel
r.baggio
A kompetetívség jó dolog, kérdés, hogy mondjuk amíg 30-35 de mondjuk még azt mondom nála 40 éves korában is van ennek értelme, addig 43 évesen már szerintem rohadt nehéz lesz megújulnia, szerintem sokkal nagyobb a bukta esélye (ráadásul ilyen körülmények között), aminél meg pont ezek a hangok lesznek majd előtérben, hogy na, csak BB miatt volt király. Pedig ez nyilvánvaló hülyeség
De a lényeg, hogy néhány héterrel akkor talán kevesebb lesz^^
több mint 4 éve
Oké. Ha tévedek, majd beismerem.Nem foles írta alá hanem a liga egyik legnagyobb ikonja. Példaértékű munkamorállal. Ha megszólal az öltözőben akkor mindenki rá figyel. Ez egy tehetséges gárda, lehet, hogy csak TB kellett egy dobbantáshoz.Simán lehet, hogy hatalmas bukta lesz 43 évesen, de akkor majd legalább igaza lesz a károgóknak 😊Nem érted. Brady jó játékos, de ez a csapat (FO-val, edzővel, tulajdonossal, mindennel együtt) egy kalap szar. És hiába teszel egy kalap szarra a legfinomabb marcipánból díszt, attól ez nem változik meg.
Wyatt
Gyurma Pappa
Simán elbagatelizalod a fenti tényeket.
gordon
12 éve nézem azt amit a Tampa leművel, őszintén, a jelenlegi állapot alapján meggyőződésem a fenti hsz.
Nem ez lesz az első sem az utolsó, hogy tévedek, ha tévedek. Eddig mindig talált módot magának ez a franchise, hogy lábon lője magát...
több mint 4 éve
Ez a betűtipus még mindig egy katasztrófa...
Matthew99
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nem is tudom melyik volt a jobb 😀 a kihalt topic és pár "őrülttel" átélni évről-évre a szenvedést, vagy pedig most amikor az egész liga a Bucs-ot szarozza és Brady bukásának szurkol.nem tudom, én úgy vagyok vele, mint amit ozibozi említett, Brady most vált csak a szememben egy minden tekintetben megsüvegelendő példaképnek, fel is ültem a Bucs bandwagonra
Brady ide vagy oda én még nem láttam Playoff szereplést több mint tíz év alatt sem, szóval nekem csak ez az egy vágyam!
Greg666
eddig csupán "minden idők legjobb system qb-jának" tartottam, de örülök, hogy őrült kompetivitása okán bevállalta ezt a tampai kalandot, bárhogy is alakul, már ezért minden dicséretet megérdemel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Miért a menzán kellett aláírnia? 😊Trotty Brady aláírt hivatalosan is.Van képe hozzá.
Beki
www.instagram.com/p/B99KHG5hC_n/
iktriad
több mint 4 éve
ozibozi
17 167
Szerintem meg a haterek nagy része, akik őszintén utálják a peccet, azok közül sokan kifejezetten drukkolni fognak tébének, így a tébének is 😉
több mint 4 éve
Nem foles írta alá hanem a liga egyik legnagyobb ikonja. Példaértékű munkamorállal. Ha megszólal az öltözőben akkor mindenki rá figyel. Ez egy tehetséges gárda, lehet, hogy csak TB kellett egy dobbantáshoz.Simán lehet, hogy hatalmas bukta lesz 43 évesen, de akkor majd legalább igaza lesz a károgóknak 😊Nem érted. Brady jó játékos, de ez a csapat (FO-val, edzővel, tulajdonossal, mindennel együtt) egy kalap szar. És hiába teszel egy kalap szarra a legfinomabb marcipánból díszt, attól ez nem változik meg.
Wyatt
Gyurma Pappa
Simán elbagatelizalod a fenti tényeket.
több mint 4 éve
Hightower94
232
Nem is tudom melyik volt a jobb 😀 a kihalt topic és pár "őrülttel" átélni évről-évre a szenvedést, vagy pedig most amikor az egész liga a Bucs-ot szarozza és Brady bukásának szurkol.Végre egy Bucs fan 😀 Amugy normálisak nem szarozzák , 7-9 csapat annyira nem rossz, simán lehet hogy Brady az a puzzle darab aki el nagyot lehet dobbantani
Greg666
Hightower94
több mint 4 éve
Hightower94
232
Nem is tudom melyik volt a jobb 😀 a kihalt topic és pár "őrülttel" átélni évről-évre a szenvedést, vagy pedig most amikor az egész liga a Bucs-ot szarozza és Brady bukásának szurkol.Végre egy Bucs fan 😀 Amugy normálisak nem szarozzák , 7-9 csapat simán lehet hogy Brady az a puzzle darab aki el nagyot lehet dobbantani
Greg666
több mint 4 éve
Nem is tudom melyik volt a jobb 😀 a kihalt topic és pár "őrülttel" átélni évről-évre a szenvedést, vagy pedig most amikor az egész liga a Bucs-ot szarozza és Brady bukásának szurkol.Brady ide vagy oda én még nem láttam Playoff szereplést több mint tíz év alatt sem, szóval nekem csak ez az egy vágyam!
több mint 4 éve
Hightower94
232
Tampa bay instagramja 5 óra alatt 460 ezerről , 530-ra ugrott 😂😂😂
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
2 év, 50 millió, full garantált, + 9 millió incentives, és trade és tag blokkolási lehetőség.gyakorlatilag nyugdíjas szerződés.
Cruyffista
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
2 év, 50 millió, full garantált, + 9 millió incentives, és trade és tag blokkolási lehetőség.
több mint 4 éve
Hightower94
232
Hogy örül már a 30 millának ami benne van 😀Trotty Brady aláírt hivatalosan is.Van képe hozzá.
Beki
www.instagram.com/p/B99KHG5hC_n/
iktriad
több mint 4 éve
Trotty Brady aláírt hivatalosan is.Van képe hozzá.
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Trotty Brady aláírt hivatalosan is.
több mint 4 éve
rokaur
869
igy van, azert a Patriot way-t sokan csak Belichick talalmanyanak tartjak, de ahhoz bizony nagyon nagy szukseg van arra, hogy a legfontosabb embered vegezze a legtobb munkat.divatos mostanság ezzel a szervezeti kultúrával dobálózni, de hány csapatnál van meg igazán? Pecc, Ravens, Chiefs, Eagles, Packers, Vikes, Saints, 9ers, Hawks? 32-ből max. 9-10 és mindnél ott figyel a franchise QB.big up, emiatt írtam a Pats topikban, hogy a lehető legrosszabb választás volt a Tampa. Nem a keret miatt, hanem a szervezeti kultúra okán, ami hagyományosan megvan erre fele. Persze lehet, hogy a kihívás vonzotta.Simán lehet, hogy hatalmas bukta lesz 43 évesen, de akkor majd legalább igaza lesz a károgóknak 😊Nem érted. Brady jó játékos, de ez a csapat (FO-val, edzővel, tulajdonossal, mindennel együtt) egy kalap szar. És hiába teszel egy kalap szarra a legfinomabb marcipánból díszt, attól ez nem változik meg.
Wyatt
Gyurma Pappa
Amadeus
Bradyvel majd jön a kultúra is, ha nem, ugyanott lesz a Bucs mint az elmúlt 15+ évben.
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Hightower94
232
Alairt mar Brady? Es JMD? Es JMDzett mar Brady? Es Bradyzett JMD?Nagy valószínűsége hogy mar aláirt mint nem 😀
Hahaha.
Stez
több mint 4 éve
Alairt mar Brady? Es JMD? Es JMDzett mar Brady? Es Bradyzett JMD?Hahaha.