NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Van egyáltalàn Tampa fan itt a fórumon?hónapokkal ezelőtt kihalt az utolsó is.
steelwolf
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Van egyáltalàn Tampa fan itt a fórumon?
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
+Sokan temetik a tampát de 7-9 lettek egy 30 intet dobó qbval . Brady ha dob 10 az már 20 különbség és azért messze nem erős annyira az a csoport Saints tavaly a leghamarabb nyerte meg. Idén alig van pénzük nem tudnak erősíteni, Carolinaba friss edző lesz vélhetőleg rookie irányitóval és Atlantánál meg edzőt kellett volna cserélni mert megfáradt az egész.Lehet, hogy Winston dobott 30 picket, de mellé felrakott 30 TD-t és 5000 yardot. És amikor a top elkapók lehaltak, az utcáról beeső arcok is 100 yardokat szedtek le. Evans es Godwin megszokta, hogy itt megy a szőnyegbombázás, nem hiszem, hogy lájkolni fogják a meccsenkénti 15 RB/TE passzt, illetve hogy a slotban vmi fehér törpe felé megy a passzok másik fele. Emellett ugye jön Arians rendszere, ahol minden QB lehal, ebbe nem tudom hogy illik Brady 43 évesen, aki minimum közepes falhoz szokott, de inkább a liga legjobb OL edzője által gardírozott egység mögött tevékenykedett. Emellé veszed azt, hogy a csoportban van egy contender, az NFC-ben minimum 7-8 olyan csapat, amelyik komplettebb kerettel bír, sztem ez nem egy jó házasság.
Simán hozzhat TB egy Favreos vagy akár Manninges szezont is
Hightower94
gabokocka
nincs futójáték. Nyilván ez összefüggésben van a fal állapotával, de valahogy nem látom, hogy futás nélkül Brady előránt egy pass heavy offenset.
több mint 4 éve
Mindenki nyugodjon le a picsaba! Ala meg nem irhatott (hiaba a fals fk info), mindjart tol egy JMD-t.
több mint 4 éve
Több ezer fórumtárs igényét kielégítve 😊A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Sokan temetik a tampát de 7-9 lettek egy 30 intet dobó qbval . Brady ha dob 10 az már 20 különbség és azért messze nem erős annyira az a csoport Saints tavaly a leghamarabb nyerte meg. Idén alig van pénzük nem tudnak erősíteni, Carolinaba friss edző lesz vélhetőleg rookie irányitóval és Atlantánál meg edzőt kellett volna cserélni mert megfáradt az egész.Lehet, hogy Winston dobott 30 picket, de mellé felrakott 30 TD-t és 5000 yardot. És amikor a top elkapók lehaltak, az utcáról beeső arcok is 100 yardokat szedtek le. Evans es Godwin megszokta, hogy itt megy a szőnyegbombázás, nem hiszem, hogy lájkolni fogják a meccsenkénti 15 RB/TE passzt, illetve hogy a slotban vmi fehér törpe felé megy a passzok másik fele. Emellett ugye jön Arians rendszere, ahol minden QB lehal, ebbe nem tudom hogy illik Brady 43 évesen, aki minimum közepes falhoz szokott, de inkább a liga legjobb OL edzője által gardírozott egység mögött tevékenykedett. Emellé veszed azt, hogy a csoportban van egy contender, az NFC-ben minimum 7-8 olyan csapat, amelyik komplettebb kerettel bír, sztem ez nem egy jó házasság.
Simán hozzhat TB egy Favreos vagy akár Manninges szezont is
Hightower94
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Teljes téboly ez még mindig. A fal jobb oldala minimum mókás, a bal sem sokkal jobb azért, de arra rá lehet fogni, hogy NFL-szint. A WR-ek és a tight endek igen faszák, meg nyilván lesz valami Faulk, Woodhead, Vereen, White féle RB is, talán a támadósorral nem lesz para. De a védelem hogyan fog működni..
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Per Pill Bucs kezdő:per pill röhögve, de ha kihagyod Jamel Deant, vagy azokat akiket majd még fognak igazolni draftolni, tehát egy kezdőt RT-t, DL-t, esetleg S-t, így a csapat 3/4ét veszed akkor ja röhögve.
O:
Tom Brady
Ronald Jones II
Chris Godwin, Mike Evans
OJ Howard, Cameron Brate
Donovan Smith, Ali Marpet, Ryan Jensen, Alex Cappa, Brad Seaton
D:
Patrick O'Connor, Vita Vea, William Gholston
Jason Pierre-Paul, Devin White, Lavonte David, Shaq Barrett
Carlton Davis, Sean Murphy-Bunting, MJ Stewart
Mike Edwards, Justin Evans
Azért ezzel röhögve konkurál a Falcons kerete is, arról nem is beszélve h Brady skillsetje kb. annyira Arians-kompatibilis, mint az iPhone meg a micro USB töltő.
empty taxi
több mint 4 éve
Per Pill Bucs kezdő:O:
Tom Brady
Ronald Jones II
Chris Godwin, Mike Evans
OJ Howard, Cameron Brate
Donovan Smith, Ali Marpet, Ryan Jensen, Alex Cappa, Brad Seaton
D:
Patrick O'Connor, Vita Vea, William Gholston
Jason Pierre-Paul, Devin White, Lavonte David, Shaq Barrett
Carlton Davis, Sean Murphy-Bunting, MJ Stewart
Mike Edwards, Justin Evans
Azért ezzel röhögve konkurál a Falcons kerete is, arról nem is beszélve h Brady skillsetje kb. annyira Arians-kompatibilis, mint az iPhone meg a micro USB töltő.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hightower94
232
Sokan temetik a tampát de 7-9 lettek egy 30 intet dobó qbval . Brady ha dob 10 az már 20 különbség és azért messze nem erős annyira az a csoport Saints tavaly a leghamarabb nyerte meg. Idén alig van pénzük nem tudnak erősíteni, Carolinaba friss edző lesz vélhetőleg rookie irányitóval és Atlantánál meg edzőt kellett volna cserélni mert megfáradt az egész.Simán hozzhat TB egy Favreos vagy akár Manninges szezont is
több mint 4 éve
braxa88
12 534
állítólag:még ennél is rondább?Fú ezt a látványt szokni kell a szemnek.Már nem kell sokáig, pár hónap múlva új meze lesz a csapatnak 😀
iktriad
Löfli
Amadeus
több mint 4 éve
Helló Tom, üdvözlet az igazi bajnokságban! Most, hogy nem Pats-es, még drukkolni is fogok neki, hogy ő legyen a legnagyobb!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Brady és az NFC: jah, hogy itt vannak kemény ellenfelek?! (trolloff)Én drukkolok neki, hogy legyen még sikerélménye! De komolyan.
több mint 4 éve
De gonosz. 😊twitter.com/NFL_Memes/status/1240077878789840896
Tényleg Jameis vajon most hova megy?
több mint 4 éve
Mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy itt köt ki 😁De úgy is nézhetjük h volt töke ide eljönni!
Kis piac, nehéz csoport, kemény NFC, stb.
Tényleg a lóvé volt az első, de ezt tudta mindenki.
Hát kíváncsi vagyok 😁
Célpontok vannak bőven
Chargers LT
több mint 4 éve
Mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy itt köt ki 😁Kis piac, nehéz csoport, kemény NFC, stb.
Tényleg a lóvé volt az első, de ezt tudta mindenki.
Hát kíváncsi vagyok 😁
Célpontok vannak bőven
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
twitter.com/MySportsUpdate/status/1240049317332819968?s=20Ez még hagyján, az igazi csapás hogy Drew Lockkal is szembe kell néznie, ráadásul idegenben.
steelwolf
több mint 4 éve
twitter.com/MySportsUpdate/status/1240049317332819968?s=20
több mint 4 éve
twitter.com/adamrank/status/1240050038522310657
több mint 4 éve
Amúgy Arians kukázta szerintem jelenleg a ligában a legtöbb irányítót. Vagy saját kezűleg, vagy előkészítette a korai végüket. Lehet, hogy Brady azért igazol ide, hogy megmutassa, hogy a TB12 conditioning és étrend még Ariansnak is ellenáll? 😀Ja, kit edzett még Arians akinek volt nemrég rövid munkakapcsolata Brady bátyóval? AB-t... Csak mondom.
peterk2005
több mint 4 éve
Amúgy Arians kukázta szerintem jelenleg a ligában a legtöbb irányítót. Vagy saját kezűleg, vagy előkészítette a korai végüket. Lehet, hogy Brady azért igazol ide, hogy megmutassa, hogy a TB12 conditioning és étrend még Ariansnak is ellenáll? 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Rákattintottam az "új hozzászólások" gombra a topic listában .... és bedobott 3 évvel ezelőttre. 😀 Ami nálam az 5. oldalt jelenti, az utóbbi 3 évben 4.5 oldalnyi post érkezett ide.Gyanítom rövidesen fel fog pörögni a topic. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
még ennél is rondább?Fú ezt a látványt szokni kell a szemnek.Már nem kell sokáig, pár hónap múlva új meze lesz a csapatnak 😀
iktriad
Löfli
több mint 4 éve
Fú ezt a látványt szokni kell a szemnek.Már nem kell sokáig, pár hónap múlva új meze lesz a csapatnak 😀
iktriad