Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
buccaneer
490
Miért a fantasyről beszéltek annyit, amikor végre nyert a csapat? Be is raktam mai programba estére megnézni a meccset.Olyan régen volt ilyen, hogy már azt is elfelejtettük, mit kell ilyenkor csinálni. 😊 Mondjuk ez a Saints D tényleg nagyon langyos volt. De a lényeg valóban a győzelem, amit soha nem kell megmagyarázni. 😊
Minitron
több mint 9 éve
Miért a fantasyről beszéltek annyit, amikor végre nyert a csapat? Be is raktam mai programba estére megnézni a meccset.
több mint 9 éve
buccaneer
490
De a Cleveland D bejött. Nem? 😊0 elkapása volt, amivel jól megszivatott fantasy-ben, és mivel Lacy lesérült vagy -40 pontban vagyok😕(("Its up to the coaches. I feel 100 percent. I'm ready to go."Igen, nincs mese! Most már rá kell nyomni a kakaót! Ha kezdeni nem is biztos, hogy fog, de játszani azt igen.
Ezt nyilatkozta Evans, szóval elvileg játszik vasárnap.
TheBerzerker
buccaneer
TheBerzerker
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Same here 😊0 elkapása volt, amivel jól megszivatott fantasy-ben, és mivel Lacy lesérült vagy -40 pontban vagyok😕(("Its up to the coaches. I feel 100 percent. I'm ready to go."Igen, nincs mese! Most már rá kell nyomni a kakaót! Ha kezdeni nem is biztos, hogy fog, de játszani azt igen.
TheBerzerker
buccaneer
TheBerzerker
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
0 elkapása volt, amivel jól megszivatott fantasy-ben, és mivel Lacy lesérült vagy -40 pontban vagyok😕(("Its up to the coaches. I feel 100 percent. I'm ready to go."Igen, nincs mese! Most már rá kell nyomni a kakaót! Ha kezdeni nem is biztos, hogy fog, de játszani azt igen.
TheBerzerker
buccaneer
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
buccaneer
490
"Its up to the coaches. I feel 100 percent. I'm ready to go."Igen, nincs mese! Most már rá kell nyomni a kakaót! Ha kezdeni nem is biztos, hogy fog, de játszani azt igen.
TheBerzerker
több mint 9 éve
a sackért a ff-ért az int-ért, a védelem által szerzett td-éert, tehát az nem igen segít a játékban ha megfogják afutást.Majd meglátjuk. Lehet a Browns-t teszem be a Saints helyett. Fantasy szakértők biztosabb pontoknak tartják😊Előérzetem a hétvégére...minimum 1 db INT és vagy 3-4 SACK. Másképp fogalmazva már be is raktam erre a hétre a fantasy csapatomba a Saints DEF-et.Meglátjuk! Mert azért a Saints D is harmatos. Az Arizona szétcincálta őket. Egyszer szagoltak mindössze egyáltalán Palmer aurájába és turnover terén sem jeleskedtek. Talán egy darab kierőszakolt labdavesztésük volt, ha jól emlékszem. Persze ellenünk valószínű valóban könnyebb dolguk lesz, mint a Pintyek ellen.
TheBerzerker
buccaneer
Amúgy azt nem értem, hogy ha romokban van az O line, Jake Long miért nem tampában kötött ki?
TheBerzerkerNem tudom miért jár ebben a játékban pont, de én a Cardinals védelmén is elgondolkodnék a helyedben a Bears ellen. Futás ellen igen jók és ha Fortét megállítják nem sűrűn látom a pontokat abban a Bears offense-ben. Persze a Browns ellen már Mariota sem fogja tudni az előző hetit megismételni.Majd meglátjuk. Lehet a Browns-t teszem be a Saints helyett. Fantasy szakértők biztosabb pontoknak tartják😊Előérzetem a hétvégére...minimum 1 db INT és vagy 3-4 SACK. Másképp fogalmazva már be is raktam erre a hétre a fantasy csapatomba a Saints DEF-et.Meglátjuk! Mert azért a Saints D is harmatos. Az Arizona szétcincálta őket. Egyszer szagoltak mindössze egyáltalán Palmer aurájába és turnover terén sem jeleskedtek. Talán egy darab kierőszakolt labdavesztésük volt, ha jól emlékszem. Persze ellenünk valószínű valóban könnyebb dolguk lesz, mint a Pintyek ellen.
TheBerzerker
buccaneer
Amúgy azt nem értem, hogy ha romokban van az O line, Jake Long miért nem tampában kötött ki?
TheBerzerker
buccaneer
több mint 9 éve
Közben váltottam. Fantasy expertek azt írták, hogy a Browns védelem beszívatja Mariota-t. Már csak a vendetta miatt is be kell tennem a browns def-et😊Majd meglátjuk. Lehet a Browns-t teszem be a Saints helyett. Fantasy szakértők biztosabb pontoknak tartják😊Előérzetem a hétvégére...minimum 1 db INT és vagy 3-4 SACK. Másképp fogalmazva már be is raktam erre a hétre a fantasy csapatomba a Saints DEF-et.Meglátjuk! Mert azért a Saints D is harmatos. Az Arizona szétcincálta őket. Egyszer szagoltak mindössze egyáltalán Palmer aurájába és turnover terén sem jeleskedtek. Talán egy darab kierőszakolt labdavesztésük volt, ha jól emlékszem. Persze ellenünk valószínű valóban könnyebb dolguk lesz, mint a Pintyek ellen.
TheBerzerker
buccaneer
TheBerzerkerNem tudom miért jár ebben a játékban pont, de én a Cardinals védelmén is elgondolkodnék a helyedben a Bears ellen. Futás ellen igen jók és ha Fortét megállítják nem sűrűn látom a pontokat abban a Bears offense-ben. Persze a Browns ellen már Mariota sem fogja tudni az előző hetit megismételni.Majd meglátjuk. Lehet a Browns-t teszem be a Saints helyett. Fantasy szakértők biztosabb pontoknak tartják😊Előérzetem a hétvégére...minimum 1 db INT és vagy 3-4 SACK. Másképp fogalmazva már be is raktam erre a hétre a fantasy csapatomba a Saints DEF-et.Meglátjuk! Mert azért a Saints D is harmatos. Az Arizona szétcincálta őket. Egyszer szagoltak mindössze egyáltalán Palmer aurájába és turnover terén sem jeleskedtek. Talán egy darab kierőszakolt labdavesztésük volt, ha jól emlékszem. Persze ellenünk valószínű valóban könnyebb dolguk lesz, mint a Pintyek ellen.
TheBerzerker
buccaneer
TheBerzerker
buccaneer
több mint 9 éve
"Its up to the coaches. I feel 100 percent. I'm ready to go."Ezt nyilatkozta Evans, szóval elvileg játszik vasárnap.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Majd meglátjuk. Lehet a Browns-t teszem be a Saints helyett. Fantasy szakértők biztosabb pontoknak tartják😊Előérzetem a hétvégére...minimum 1 db INT és vagy 3-4 SACK. Másképp fogalmazva már be is raktam erre a hétre a fantasy csapatomba a Saints DEF-et.Meglátjuk! Mert azért a Saints D is harmatos. Az Arizona szétcincálta őket. Egyszer szagoltak mindössze egyáltalán Palmer aurájába és turnover terén sem jeleskedtek. Talán egy darab kierőszakolt labdavesztésük volt, ha jól emlékszem. Persze ellenünk valószínű valóban könnyebb dolguk lesz, mint a Pintyek ellen.
TheBerzerker
buccaneer
TheBerzerker
Nem tudom miért jár ebben a játékban pont, de én a Cardinals védelmén is elgondolkodnék a helyedben a Bears ellen. Futás ellen igen jók és ha Fortét megállítják nem sűrűn látom a pontokat abban a Bears offense-ben. Persze a Browns ellen már Mariota sem fogja tudni az előző hetit megismételni.Majd meglátjuk. Lehet a Browns-t teszem be a Saints helyett. Fantasy szakértők biztosabb pontoknak tartják😊Előérzetem a hétvégére...minimum 1 db INT és vagy 3-4 SACK. Másképp fogalmazva már be is raktam erre a hétre a fantasy csapatomba a Saints DEF-et.Meglátjuk! Mert azért a Saints D is harmatos. Az Arizona szétcincálta őket. Egyszer szagoltak mindössze egyáltalán Palmer aurájába és turnover terén sem jeleskedtek. Talán egy darab kierőszakolt labdavesztésük volt, ha jól emlékszem. Persze ellenünk valószínű valóban könnyebb dolguk lesz, mint a Pintyek ellen.
TheBerzerker
buccaneer
TheBerzerker
több mint 9 éve
Teljesen skizofrén ez a topic 😀Pont amilyen az egész csapat😊
peach
több mint 9 éve
Teljesen skizofrén ez a topic 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Majd meglátjuk. Lehet a Browns-t teszem be a Saints helyett. Fantasy szakértők biztosabb pontoknak tartják😊Előérzetem a hétvégére...minimum 1 db INT és vagy 3-4 SACK. Másképp fogalmazva már be is raktam erre a hétre a fantasy csapatomba a Saints DEF-et.Meglátjuk! Mert azért a Saints D is harmatos. Az Arizona szétcincálta őket. Egyszer szagoltak mindössze egyáltalán Palmer aurájába és turnover terén sem jeleskedtek. Talán egy darab kierőszakolt labdavesztésük volt, ha jól emlékszem. Persze ellenünk valószínű valóban könnyebb dolguk lesz, mint a Pintyek ellen.
TheBerzerker
buccaneer
Szerkesztette: TheBerzerker
több mint 9 éve
buccaneer
490
Előérzetem a hétvégére...minimum 1 db INT és vagy 3-4 SACK. Másképp fogalmazva már be is raktam erre a hétre a fantasy csapatomba a Saints DEF-et.Meglátjuk! Mert azért a Saints D is harmatos. Az Arizona szétcincálta őket. Egyszer szagoltak mindössze egyáltalán Palmer aurájába és turnover terén sem jeleskedtek. Talán egy darab kierőszakolt labdavesztésük volt, ha jól emlékszem. Persze ellenünk valószínű valóban könnyebb dolguk lesz, mint a Pintyek ellen.
TheBerzerker
több mint 9 éve
Előérzetem a hétvégére...minimum 1 db INT és vagy 3-4 SACK. Másképp fogalmazva már be is raktam erre a hétre a fantasy csapatomba a Saints DEF-et.
több mint 9 éve
Hawlyval mi bajotok? Jó center aki guardot is tud játszani. Én a helyetekben inkább örülnék neki...Cay nagyjából leírta a lényeget. A probléma az, hogy az edzői stáb a játékosokban keresi a hibát és nem magában és a rendszerben. Cherilus se volt tudomásom szerint rossz játékos a Colstban, de itt egy meccs után valahogy nem nagyon ment neki. Kicsit az az érzése az embernek, hogy az atyaúristent is le lehetne szerződtetni a bucs támadófalába akkor is lenne meccsenként 3 sack, pedig ő még a jedi erejével is meg tudná állítani a blitzet,
peach
Szerkesztette: TheBerzerker
több mint 9 éve
Cay
189
Ezek a véglények (már bocsánat) azok?Ez United meccsen készült igen. A baloldali az Avram Glazer, ő társtulajdonos az MU-ban, de a Bucs ügyeibe nem szól bele. A jobb oldali Joel Glazer, ő meg a másik testvér Bryan Glazer akik jelenleg "president" titulusban vannak a Bucs-nál.
jewishbusinessnews.com/wp-content/uploads/2013/05/111928419-GLAZER.jpg
Minitron
több mint 9 éve
Cay
189
Nekem személy szerint nem Hawley-val van bajom. Mint ahogy a támadófal többi játékosával sincs. Hanem az "eljárással". Egyrészről megint már a szezonnyitó környékén - ezúttal nem egy héttel előtte, hanem egy nappal utána - kapkodunk falemberek után. Keressük a "tehetségeket" holott úgy vélem tehetség az van, csak szakértelem nincs aki megmutatná mit kéne, hogy kéne, hova kéne, mikor kéne. Meg mondjuk azért az öt és fél milkát nem tartom reálisnak érte. Én azért bízom benne, hogy Dotson visszatérésével elég tűrhető lesz az O-line, mert most is a nagyon gyenge láncszem az Cherilus volt.
több mint 9 éve
Hawlyval mi bajotok? Jó center aki guardot is tud játszani. Én a helyetekben inkább örülnék neki...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Ja, és mit keresnek United meccsen? Miért nem Tampa meccsen tapsolnak? Ehh..A Manchester United is az övék. 😊
Minitron
több mint 9 éve
Ja, és mit keresnek United meccsen? Miért nem Tampa meccsen tapsolnak? Ehh..
több mint 9 éve
Nekem ezek ilyen nagyon antipatikus zabigyerekeknek tűnnek.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Ezek a véglények (már bocsánat) azok?Itt is éppen United meccsen vannak. A nyakkendőből gondolom. Sármos úriemberek, az már biztos. Hawleyra kitérve meg ő csak a szokásos Lovie Smith féle bomba igazolás a támadófalba.
jewishbusinessnews.com/wp-content/uploads/2013/05/111928419-GLAZER.jpg
Minitron
több mint 9 éve
A válasz után kitörlöm őket a picsába ha kell, gondolom, nem szívesen nézitek őket. Csak hivatkozásként nem tudtam beszúrni az új felületen.