NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Mi lettunk a befutok! 😀
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 208 — Egyéb témák lakó
Najó, ez kezd eléggé szánalmas lenni. Ahogy nézem sokáig nem lesz itt se neki, se Dominiknek állása (ő sem akkor sztár, hogy pénzért ide tud hozni elit játékosok, hurrá, akik közül az egyik kuka, a másik nem játszott le összesen 10 meccset, VJ és Revis azért beválni látszik, bár Revis koránt sem, annyira domináns mint korábban volt).

több mint 11 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
 www.bucsnation.com/2013/10/4/4799906/greg-schiano-ironically-says-buccaneers-were-laughing-stock-under

jó lenne, ha egy darabig csendben maradna most már... nála ellenszenvesebb HC-t nem sokat láttam
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 477 — Keep pounding
Újabb két opció Freemannek a hajnali meccs után 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Látom itt is minden a "legnagyobb rendben" van, mint nálunk.
Buccaneers player: Greg Schiano could lose locker room
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000255075/article/buccaneers-player-greg-schiano-could-lose-locker-room

Hozzánk a szabad ember biztosan nem jön.
Don't look for Jaguars to bring in QB Josh Freeman. (Ryan O'Halloren , Florida Times Union Jaguars beat writer)
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Sztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.gabokocka
Hozzánk aztán ne jöjjön! Fitz jobb játékos nála, a back up back upjának meg fölösleges.Nandito
Szerintem Freeman jobb, mint Fitz, de leigazolni szerintem is felesleges lenne 3 meccs kedvéért, ugyanis utána elvileg jön vissza Locker.
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Sztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.gabokocka
Jax-be szerintem felesleges, az a csapat ezer sebből vérzik. Tény, h Freeman jobb, mint az ott lévő irányítók, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennének. Bár ahogy írtad, egy próbát megérne..

Titans? Itt mire gondoltál?

Én a Rams-be tudnám elképzelni, esetleg Minnesota.Duff
Vikingsbe abszolút fit lenne, AP mellett "szárnyalhatna". Kíváncsi vagyok, hogy Schiano vagy ő volt a hunyó ebben az egészben. Ha máshol beválik, abba szerintem belebukik a volt HC.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Basztatás nélkül. Én vagyok az egyetlen, aki Freemant gyenge irányítónak tartja?ulpianus
hát jónak sajnos biztos nem jó, de vannak nála jelentősen szarabb kezdő QB-k a ligában.
egy erős futójátékú offenseben teljesen jó választás lehetne még kipróbálni
több mint 11 éve
Hozzánk aztán ne jöjjön! Fitz jobb játékos nála, a back up back upjának meg fölösleges.Nandito
legrosszabb esetben is egy súlycsoport a két játékos
több mint 11 éve
Nandito Tennessee Titans 3 136 — Titans fan
Hozzánk aztán ne jöjjön! Fitz jobb játékos nála, a back up back upjának meg fölösleges.

Music City Miracle
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 698 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy biztos most már Freeman is free man 😛 bocsánat mindenkitől nem bírtam kihagyni.
több mint 11 éve
Jax-be szerintem felesleges, az a csapat ezer sebből vérzik. Tény, h Freeman sokkal jobb, mint az ott lévő irányítók, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennének. Bár ahogy írtad, egy próbát megérne..

Én a Rams-be tudnám elképzelni.Duff
Locker ugye megsérült, lehet Fitzmagicnél hatékonyabb lenne.

több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Jax-be szerintem felesleges, az a csapat ezer sebből vérzik. Tény, h Freeman jobb, mint az ott lévő irányítók, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennének. Bár ahogy írtad, egy próbát megérne..

Én a Rams-be tudnám elképzelni, esetleg Minnesota.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 208 — Egyéb témák lakó
Basztatás nélkül. Én vagyok az egyetlen, aki Freemant gyenge irányítónak tartja?ulpianus
Nem.

több mint 11 éve
Sztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem vagy egyedül, ketten biztosan vagytok.😊
Szerintem itt és most nem lehet ezt a kérdést megbeszélni. Túl nagy az érzelmi hullám.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
2011 után senki sem ezt várta. durva h hova süllyedt
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Basztatás nélkül. Én vagyok az egyetlen, aki Freemant gyenge irányítónak tartja?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szerintem még a hétvége előtt lesz csapata.
Én szurkolok neki.Bazzani
én is szurkolok neki de szerintem hetekig elhúzódik még az ügye mire valaki felszedi. ha egyáltalán idén még akarnak valahol variálni.

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Vhol azt olvastam most van, de biztos félrenéztem vmit.gabokocka
volt róla szó a podcastben, okt. utolsó keddjeempty taxi
ott a naptár jobb oldalt könyörgöm, nem hiszem el hogy erről még a szerkesztőket kell okítani...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én szurkolok neki.Bazzani
én is. minden évben OC csere, aztán most egy pöcs HC...
máshol több lehetett volna belőle ennél.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
Én szurkolok neki.

több mint 11 éve
Csifu 223
Rick Stroud ‏@NFLSTROUD 18s
Bucs are releasing Josh Freeman
több mint 11 éve
hm, ezt leírni azért érdemes:

Jacksonville: 31 szerzett pont
Tampa: 44
Giants: 61
és 68 körül már sokan

komolyan örülhetünk, hogy ilyen béna a JAX, egyébként mi lennénk a liga lúzerei kb. a Giantsszel holtversenyben
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Full hidegen hagy ez az egész ami megy, a következő szezont várom.. Meg hogy Schiano elhúzzon és hozzunk végre egy normális edzőt, aki nem full idióta és nem is nyaralni jön. Meg remélem, hogy az értékes játékosainknak nem veszi el az életkedvét is ez a szezon.D11
ha egyáltalán megmaradnak addig.... :/ black kivágása érthetetlen számomra,

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...