NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Mi lettunk a befutok! 😀
több mint 11 éve
Najó, ez kezd eléggé szánalmas lenni. Ahogy nézem sokáig nem lesz itt se neki, se Dominiknek állása (ő sem akkor sztár, hogy pénzért ide tud hozni elit játékosok, hurrá, akik közül az egyik kuka, a másik nem játszott le összesen 10 meccset, VJ és Revis azért beválni látszik, bár Revis koránt sem, annyira domináns mint korábban volt).
több mint 11 éve
Thrasher
1 100
www.bucsnation.com/2013/10/4/4799906/greg-schiano-ironically-says-buccaneers-were-laughing-stock-underjó lenne, ha egy darabig csendben maradna most már... nála ellenszenvesebb HC-t nem sokat láttam
több mint 11 éve
Újabb két opció Freemannek a hajnali meccs után 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Látom itt is minden a "legnagyobb rendben" van, mint nálunk.Buccaneers player: Greg Schiano could lose locker room
www.nfl.com/news/story/0ap2000000255075/article/buccaneers-player-greg-schiano-could-lose-locker-room
Hozzánk a szabad ember biztosan nem jön.
Don't look for Jaguars to bring in QB Josh Freeman. (Ryan O'Halloren , Florida Times Union Jaguars beat writer)
több mint 11 éve
Duff
3 133
Szerintem Freeman jobb, mint Fitz, de leigazolni szerintem is felesleges lenne 3 meccs kedvéért, ugyanis utána elvileg jön vissza Locker.Sztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.gabokockaHozzánk aztán ne jöjjön! Fitz jobb játékos nála, a back up back upjának meg fölösleges.Nandito
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Vikingsbe abszolút fit lenne, AP mellett "szárnyalhatna". Kíváncsi vagyok, hogy Schiano vagy ő volt a hunyó ebben az egészben. Ha máshol beválik, abba szerintem belebukik a volt HC.Sztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.gabokockaJax-be szerintem felesleges, az a csapat ezer sebből vérzik. Tény, h Freeman jobb, mint az ott lévő irányítók, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennének. Bár ahogy írtad, egy próbát megérne..
Titans? Itt mire gondoltál?
Én a Rams-be tudnám elképzelni, esetleg Minnesota.Duff
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Thrasher
1 100
Basztatás nélkül. Én vagyok az egyetlen, aki Freemant gyenge irányítónak tartja?ulpianushát jónak sajnos biztos nem jó, de vannak nála jelentősen szarabb kezdő QB-k a ligában.
egy erős futójátékú offenseben teljesen jó választás lehetne még kipróbálni
több mint 11 éve
Thrasher
1 100
legrosszabb esetben is egy súlycsoport a két játékosSztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.gabokockaHozzánk aztán ne jöjjön! Fitz jobb játékos nála, a back up back upjának meg fölösleges.Nandito
több mint 11 éve
Sztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.gabokockaHozzánk aztán ne jöjjön! Fitz jobb játékos nála, a back up back upjának meg fölösleges.
Music City Miracle
több mint 11 éve
Egy biztos most már Freeman is free man 😛 bocsánat mindenkitől nem bírtam kihagyni.
több mint 11 éve
Locker ugye megsérült, lehet Fitzmagicnél hatékonyabb lenne.Sztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.gabokockaJax-be szerintem felesleges, az a csapat ezer sebből vérzik. Tény, h Freeman sokkal jobb, mint az ott lévő irányítók, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennének. Bár ahogy írtad, egy próbát megérne..
Én a Rams-be tudnám elképzelni.Duff
több mint 11 éve
Duff
3 133
Sztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.gabokockaJax-be szerintem felesleges, az a csapat ezer sebből vérzik. Tény, h Freeman jobb, mint az ott lévő irányítók, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennének. Bár ahogy írtad, egy próbát megérne..
Én a Rams-be tudnám elképzelni, esetleg Minnesota.
több mint 11 éve
Basztatás nélkül. Én vagyok az egyetlen, aki Freemant gyenge irányítónak tartja?ulpianusNem.
több mint 11 éve
Sztem se jó, de én pl a Jax helyében biztos tennék vele egy próbát, illetve a Titans is benne lehet a pakliban.
több mint 11 éve
Basztatás nélkül. Én vagyok az egyetlen, aki Freemant gyenge irányítónak tartja?ulpianusNem vagy egyedül, ketten biztosan vagytok.😊
Szerintem itt és most nem lehet ezt a kérdést megbeszélni. Túl nagy az érzelmi hullám.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
braxa88
12 534
2011 után senki sem ezt várta. durva h hova süllyedt
több mint 11 éve
Basztatás nélkül. Én vagyok az egyetlen, aki Freemant gyenge irányítónak tartja?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Szerintem még a hétvége előtt lesz csapata.én is szurkolok neki de szerintem hetekig elhúzódik még az ügye mire valaki felszedi. ha egyáltalán idén még akarnak valahol variálni.
Én szurkolok neki.Bazzani
több mint 11 éve
ott a naptár jobb oldalt könyörgöm, nem hiszem el hogy erről még a szerkesztőket kell okítani...Vhol azt olvastam most van, de biztos félrenéztem vmit.gabokockavolt róla szó a podcastben, okt. utolsó keddjeempty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Thrasher
1 100
Szerintem még a hétvége előtt lesz csapata.én is. minden évben OC csere, aztán most egy pöcs HC...
Én szurkolok neki.Bazzani
máshol több lehetett volna belőle ennél.
több mint 11 éve
Szerintem még a hétvége előtt lesz csapata.Én szurkolok neki.
több mint 11 éve
Thrasher
1 100
hm, ezt leírni azért érdemes:Jacksonville: 31 szerzett pont
Tampa: 44
Giants: 61
és 68 körül már sokan
komolyan örülhetünk, hogy ilyen béna a JAX, egyébként mi lennénk a liga lúzerei kb. a Giantsszel holtversenyben
több mint 11 éve
Full hidegen hagy ez az egész ami megy, a következő szezont várom.. Meg hogy Schiano elhúzzon és hozzunk végre egy normális edzőt, aki nem full idióta és nem is nyaralni jön. Meg remélem, hogy az értékes játékosainknak nem veszi el az életkedvét is ez a szezon.D11ha egyáltalán megmaradnak addig.... :/ black kivágása érthetetlen számomra,
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...