NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Tampa Bay Buccaneers

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jelenleg nagyon el is tudom képzelni, hogy behúzzuk Richardsont, mert Blount állat, de egyedül kevés. Pár támadófal sem éppen jó (mondjuk, igazából szinte mindenhol vannak hiányosságaink).
Deny
Én is erre hajlottam még pár héttel ezelőtt. Bár kezdem azt hinni, hogy a futóposztot FA-n keresztül is nagyon szépen össze lehetne kapni pl. Tolbert szerződtetésével. Ha Blountot sikerült fejben összerakni, nagy kihívás akkor azért melléjük kiegészítő embert lehet találni hátrébb is. Az első kört meg el lehet lőni Claiborne-ra.

Elsősorban az FA-t nézegetve és a hiányposztokat valamint a 66 milla helyet a sapkában:

Kezdő RT-nek jöhetne Collins a Bengalstól, Truebloodhoz képest maga az álom, ha nem akarnak nagyon korán OT-t draftolni. Alulértékelt problémának tartom a védpfal belsejét. Egy Soliai vagy Pouha jelenlét nagyot ütne. Ha futás ellen nem csinálnák ki McCoyt, talán végre lenne egy teljesen egészséges éve és Price is jól forgatható lenne. Még egy nevet dobok be a kalapba, Sullivan miatt lehet rendelkeznek némi előnnyel Manningham esetében.DoM
Hát elvileg jönni fog sok mindenki, gondolom ezért raktuk át capet. Manninghamnek örülnék, ő itt első számú WR lenne, Mikenak jött tenne, Benn pedig szerintem 3. WR-ként lenne az igazi. Idei draft középső köreiben meg ráadásul sok nagy potenciállal bíró WR van, így ott lehet ezt alakítani.
Tolbert stílusa is passzolhat Blount mellé, és ő még nem is lenne olyan hú, de drága. Bár kint emlegetik Fortét és Bensont is. Előbbi nagyon drága lenne, utóbbit meg nem szeretem.

O-Fal fos volt idén, Trueblood egy vicc, szinte bárki upgrade hozzá képest.
McCoy amúgy jó játékos (PFF nem minden, de tavaly azért erősen pluszos volt, meg vele volt pass rush, nélküle nem), de ennyi sérüléssel nem lehet.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Dande, mekkora összegben vagy hajlandó fogadni, hogy nem Tampa lesz 1/1? 😛
DoM: kicsit úgy tűnik, mintha miután jöttek a blokkolt intejrúk, nem lett volna ötletünk. Szóval biztosra vette a dolgokat és pofára estünk.

Bob Bostad lestt közben az O-Line coach. Wisconsinnál volt 6 évig sok minden (TE edző, futójátékért felelős koordinátor, OL edző), aztán pár hétig a Pittsburgh Panthers OC-ja is volt. Wisconsinban erős támadófala volt rendre, erős futójátékkal, szóval nagyon úgy tűnik, ez az az irány, amerre elindulni készül az O#.
Jelenleg nagyon el is tudom képzelni, hogy behúzzuk Richardsont, mert Blount állat, de egyedül kevés. Pár támadófal sem éppen jó (mondjuk, igazából szinte mindenhol vannak hiányosságaink).

Defense esetén pedig Sheridan Schiano segítsége lesz, sokáig elvileg nem is akart DC-t maga mellé, nagyon D# központú HC. Senior edzőket is ezzel indokolják, csak tanács adás céljából vannak, ezért nem is kaptak posztedzői szerepet sem.

Teljesen más, de kigyulladt a stadionban az eredményjelző, elektromos tűz a hivatalos ok. Menő, mert tavaly nyáron lett stadion fejlesztve, jó 20 millióból, amiből papíron 8 ment eredményjelzőre. Szerencsére teljes felújítás megcsúszott, idén nyáron lett volna bevezetve, de jó pár új dolog azért totál tönkrement.Deny
Semennyiben mert egyrészt gyáva nyuszi vagyok másrészt nem szoktam fogadni harmadrészt mert úgyis neked lesz igazad 😉 és persze miattad nem is kívánom, bár ahhoz hogy felkerüljön az ember néha nem árt a mélység. Mondom szvsz sok függ attól, hogy Freemant hogy rakják rendbe ha ő marad a 1st QB, s ha a fal jó lesz előtte, mint utaltok rá ehhez jó hírű edző is jött, akkor lehet esély "gyengébb" draft cetlire.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Deny
Én is erre hajlottam még pár héttel ezelőtt. Bár kezdem azt hinni, hogy a futóposztot FA-n keresztül is nagyon szépen össze lehetne kapni pl. Tolbert szerződtetésével. Ha Blountot sikerült fejben összerakni, nagy kihívás akkor azért melléjük kiegészítő embert lehet találni hátrébb is. Az első kört meg el lehet lőni Claiborne-ra.

Elsősorban az FA-t nézegetve és a hiányposztokat valamint a 66 milla helyet a sapkában:

Kezdő RT-nek jöhetne Collins a Bengalstól, Truebloodhoz képest maga az álom, ha nem akarnak nagyon korán OT-t draftolni. Alulértékelt problémának tartom a védpfal belsejét. Egy Soliai vagy Pouha jelenlét nagyot ütne. Ha futás ellen nem csinálnák ki McCoyt, talán végre lenne egy teljesen egészséges éve és Price is jól forgatható lenne. Még egy nevet dobok be a kalapba, Sullivan miatt lehet rendelkeznek némi előnnyel Manningham esetében.
több mint 13 éve
Nem igazán látom a rációt Schiano lépései mögött, főleg az ilyen senior defensive/offensive assistant kinevezésekkel. Elsősorban a védőknél, ha van egy Butch Davis, akkor miért nem ő a koordinátor? Támadó oldalon ugyanez a duplázás játszik, bár ott a kinevezett OC tűnik a jobb választásnak. Jimmy Raye-ről mindig a 9ers topikban olvasott vicc jut eszembe: minek öltöztél Halloweenkor? Jimmy Raye támadójátékának, de nem ijesztettem meg senkit.DoM
Bostad leigazolása azért már komoly momentum OL edzőnek. Randy Melvin pedig a védőfalat kapta feladatul. Ő már a Belichick-kapocs terméke. A Patsnél töltött be hasonló tisztséget 2000-2001 között, majd Romeo Crennel mellett dolgozott a Brownsnál (2005-2008). Ismeri Schianót, mert a Rutgersnél is foglalkoztatták a DL-nél.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dande, mekkora összegben vagy hajlandó fogadni, hogy nem Tampa lesz 1/1? 😛
DoM: kicsit úgy tűnik, mintha miután jöttek a blokkolt intejrúk, nem lett volna ötletünk. Szóval biztosra vette a dolgokat és pofára estünk.

Bob Bostad lestt közben az O-Line coach. Wisconsinnál volt 6 évig sok minden (TE edző, futójátékért felelős koordinátor, OL edző), aztán pár hétig a Pittsburgh Panthers OC-ja is volt. Wisconsinban erős támadófala volt rendre, erős futójátékkal, szóval nagyon úgy tűnik, ez az az irány, amerre elindulni készül az O#.

Defense esetén pedig Sheridan Schiano segítsége lesz, sokáig elvileg nem is akart DC-t maga mellé, nagyon D# központú HC. Senior edzőket is ezzel indokolják, csak tanács adás céljából vannak, ezért nem is kaptak posztedzői szerepet sem.

Teljesen más, de kigyulladt a stadionban az eredményjelző, elektromos tűz a hivatalos ok. Menő, mert tavaly nyáron lett stadion fejlesztve, jó 20 millióból, amiből papíron 8 ment eredményjelzőre. Szerencsére teljes felújítás megcsúszott, idén nyáron lett volna bevezetve, de jó pár új dolog azért totál tönkrement.
több mint 13 éve
Nem igazán látom a rációt Schiano lépései mögött, főleg az ilyen senior defensive/offensive assistant kinevezésekkel. Elsősorban a védőknél, ha van egy Butch Davis, akkor miért nem ő a koordinátor? Támadó oldalon ugyanez a duplázás játszik, bár ott a kinevezett OC tűnik a jobb választásnak. Jimmy Raye-ről mindig a 9ers topikban olvasott vicc jut eszembe: minek öltöztél Halloweenkor? Jimmy Raye támadójátékának, de nem ijesztettem meg senkit.
több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Mivel már van OC, így DC keresés zajlik.Deny
Már nem...

Schefter: Bucs hired Bill Sheridan as defensive coordinator. Tampa Bay also is expected to hire Bryan Cox as defensive assistant coach.vassadi
Szegént Tampa....

Sullivan jó húzás volt, de Sherridan??????? Komoly???

Néztek majd ti is, amikor Clayborn feladata lesz a TE cover. 😉

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát Deny nem akarlak bántani pláne mint bajtársat az Eagles-nél de ahogy a dolgok itt alakulnak, már amennyire én értek hozzá 😛 sajnos félek megvan a jövő évi 1/1 hacsak Freeman meg nem táltosodik vagy extrát nem csináltok a drafton FA-n. Félek Shery itt is nagyon elszúrja a dolgokat de ne legyen igazam.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Felköthetitek...Anno sikerrel tönkrevágta nálunk a passrush-t, élmény volt nézni a zone blitzet és azt, ahogy a DE-k hátraléptek zónázni :rolleyes:

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Bryan Cox meg Sheridan segédedzője lett mindjárt. Háromszoros All Pro LB volt, 2006 óta védőfallal és pass rushsal foglalkozik főleg, tette ezt Mangini stábjában (Jets, Browns) és Dolphinsnál is. Várhatólag be fogják jelenteni, hogy itt is megkapja vagy LB-ket vagy falat.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Sheridan 😀 Az utóbbi 10 évben az ő keze alatt volt a legrosszabb a Giants D#.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Mivel már van OC, így DC keresés zajlik.Deny
Már nem...

Schefter: Bucs hired Bill Sheridan as defensive coordinator. Tampa Bay also is expected to hire Bryan Cox as defensive assistant coach.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 139
Darron Thomasról vélemények? Jó lenne padra? Senki nem reagált erre a részre? 😊D11
Ducks QB nem igazán NFL kompatibilis, és akkor finoman fogalmaztam meg. Jöhet egy rookie draftról, de veterán is kell, ha Josh Johnson megy. És menni fog, starter akar lenni.Deny
+1

Thomas szerintem is teljesen inkompatibilis az NFL-lel.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mivel már van OC, így DC keresés zajlik. Schiano fog itt sokat besegíteni, de akar elvileg egy DC-t is maga mellé, most Bill Sheridan neve hangzik sokszor el e kapcsán. Korábban Miami LB edző volt, de dolgozott secondaryvel az OSU-nál, tegnap volt interjún elvileg itt. De a 4 évvel ezelőtti Giants SB győztes csapatnál is LB coach volt, utána meg DC 1 évig ugyanott.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Darron Thomasról vélemények? Jó lenne padra? Senki nem reagált erre a részre? 😊D11
Ducks QB nem igazán NFL kompatibilis, és akkor finoman fogalmaztam meg. Jöhet egy rookie draftról, de veterán is kell, ha Josh Johnson megy. És menni fog, starter akar lenni.
több mint 13 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Darron Thomasról vélemények? Jó lenne padra? Senki nem reagált erre a részre? 😊
több mint 13 éve
Csifu 223
Bocsánat ha volt már, bár nem láttam visszább, de Haynesworth cut.

http://www.washingtonpost.com/blogs/early-lead/post/albert-haynesworth-cut-by-tampa-bay-buccaneers/2012/02/15/gIQAM2o1FR_blog.htmlAmadeus91
Ez azért nagyon durva:
When he was cut by New England, the Pats had lost two straight games, and the Bucs didn't win a game while he was on the roster, so Haynesworth finished the regular season as part of 10 straight losses.Sinisa
Annyira nem, megtörtént ez Tampában egy egész csapattal. 😊
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 142 — Gràcies Pep!

http://www.washingtonpost.com/blogs/early-lead/post/albert-haynesworth-cut-by-tampa-bay-buccaneers/2012/02/15/gIQAM2o1FR_blog.htmlAmadeus91
Ez azért nagyon durva:
When he was cut by New England, the Pats had lost two straight games, and the Bucs didn't win a game while he was on the roster, so Haynesworth finished the regular season as part of 10 straight losses.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 139

http://www.washingtonpost.com/blogs/early-lead/post/albert-haynesworth-cut-by-tampa-bay-buccaneers/2012/02/15/gIQAM2o1FR_blog.html
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy vicces, Morris korszakban Finnegan simán jelőlt lett volna, most inkább Routt személyiségű játékos passzolna Schiano rendszerébe. Bár szerintem egyik sem lesz Kalóz jövőre, de meglátjuk. Amúgy kénytelenek leszünk aktívkodni, új CBA miatt el kell költeni cap nagy részét. Vagy túlfizetünk mindenkit.
több mint 13 éve
MikeInsDale Tampa Bay Buccaneers 174 — mikeinsdale@yahoo.com
Komolyan elmondok egy "Miatyánkot", csak álljanak ki az "aktívkodunk a FA piacon" álláspont mellett.
Már évek óta lenne pénzünk, amit jobbnál jobb szabadügynökökre költhettünk volna, de nem, csak draftról építkeztünk.
Remélem idén ez máshogy lesz. Routt és Finnegan pedig jól hangzik, remélem nem lesznek szűkmarkúak, bármelyiket behúzzuk jól járunk. 😀

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dominik GM bejelentette ma, hogy aktívkodunk idén a FA piacon. Ezt mondjuk tavalyi lagymatag szereplés után nem nagy kunszt mondani, főleg hogy új HC új játékosokat is akar. De át is vezettük tavalyi cap spacet, így elég sok költeni valónk lett hirtelen.
Azonnal fel is merült Routt és Finnegan neve, mint CB-k.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Futó várható elől, meg falemberek is, futásra fog épülni a játékunk várhatólag Sullivan alatt, szóval én annyira nem lepődnék meg, ha Richardson jönne. Bár ma azon gondolkodtam, meddig lehetne lemenni, hogy ő még bent maradjon nekünk, és jöjjön plusz pick is. Claiborne pick is tetszik igazából, Sanu második körben végkép (bár inkább Floyd, Wright essen ki első körből második elejére, vagy Jeffery esetleg, de Joe Adamset is szívesen látnám itt). Szóval első 3 körben egy CB-WR-RB triónak örülnék, sorrenden még dolgozom.
több mint 13 éve
MikeInsDale Tampa Bay Buccaneers 174 — mikeinsdale@yahoo.com
A Claiborne-Sanu pick-et nagyon is támogatom.
O-line-ra ráfér az erősítés, plusz kell egy jó LB is.
Freeman viszont kérdőjel nélkül kezdő marad. Kicsit vegyesek az érzéseim vele kapcsolatba, bár lehet, hogy Sullivan tud vele kezdeni még valamit. 😀

több mint 13 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Mike Sullivan jó választásnak tűnik, még a végén lesz csapat jövőre, meg edzőgárda! Véleményekre vagyok kiváncsi! Darron Thomas kijön ugye a draftra, nekünk van egy Freemanünk akiben bízunk! Viszont JJ valószínű elmegy tehát egy QB minimum kell a padra! 5-6 körbe, ha kihúznánk Darron Thomast, szerintetek jó pick lenne és örülnétek e neki? Jöhetnének párba LaMichael James-sel 😀😀 Első két körbe meg húznánk CB-t meg LB-t (Lavonte David-et olvastam valahol), vagy esetleg WR-t (pl.: #1 Claiborne, #2 Sanu, #3 LaMichael James)? Vélemény? Esetleg második körbe O-line (Osemele pl)?