Tampa Bay Buccaneers

29 feliratkozó

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Amúgy merész 5 évet adni egy új edzőnek.szaba
miért lenne merész? 5 év alatt 0-ról fel lehet építeni egy SB esélyes csapatot. Van aki képes kevesebb idő alatt is, de 5 év eléggé standard, majd kirakják korábban 😉sapka
Azért merész, mert ha kirakod az edzőt, utána még kell fizetni vmennyit - nem keveset - ha jól tudom.szaba
Wade pl. azért nem vállalta a HC posztot mert Dominik olyan szerződést akart vele aláíratni h korábbi távozás esetén nem jár végkielégítés, ha itt is igaz ez, akk annyira nem nagy gamble 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
az 5 év meg nem gáz, mostanra már asszem úgyis ki van fizetve Gruden, három év múlva majd Schianot fizetjük, az addigra őt leváltó új HC mellett. :pGlen Runciter
Egyébként meg nekünk innen Magyarországról igazából teljesen tök mindegy, meddig kell fizetni, ha már ki lett rúgva. Gruden pénze megy, nem miénk 😀
több mint 13 éve
Glen Runciter 172
Híres a csapata még a fegyelemrőlDeny
na ennek örülök.

több mint 13 éve
Glen Runciter 172
hát utoljára is bevált, amikor rutintalan HC-t választottunk, hozzunk mégegyet, nosza.
szar lesz nézni, ha idén esetleg megint jön egy év, ami elmegy az edzők miatt, és emiatt könyvelik el ezt a tehetséges keretet gyengének.
az 5 év meg nem gáz, mostanra már asszem úgyis ki van fizetve Gruden, három év múlva majd Schianot fizetjük, az addigra őt leváltó új HC mellett. :p

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mindig akkor vna nagy HC választás, amikor nem vagyok itt, meg se lepődöm. De jó titokban oldották meg. Azoknak, akik nem tudnák ki, rövid összefoglaló:
2001 óta a Rutgers főedzője, ez alatt 68-67-es mérleget ért el a Scarlet Knights-cal (nagy eredmény, előtte a Rutgers vagy 10 évig nem tudott pozitív évet sem felmutatni). 2005 óta (kb. addigra lett olyan a program, amit ő elképzelt) pedig mindössze egyszer lettek negatív mérlegűek, hat bowl meccset játszhattak, ötöt meg is nyertek. 2006 volt a legjobb éve, akkor 11-2-vel zárt a csapat, a Texas Bowlon pont a Freeman vezette Kansas Statet győzték le, Schiano pedig az év edzője lett.
Minimális NFL tapasztalattal is bír (1996-1998 között a Bearsnél dolgozott, mint védelmi segédedző). Híres a csapata még a fegyelemről, játékosainak a Rutgersnél az iskola padban is jól kellett teljesítenie, ami a mi eddigi szemléletünket kicsit kukába vágja. Külön örülhet neki Zuttah és George Johnson, egykori játékosai.
(Felsorolás szerűen eddigi munkahelyei: 1988: középiskolai segédedző, 1989: segédedző a Ritgersnél, 1990: segédedző a Penn Staten, 1991-'95: secondary edző a PSU-nál, 1996-'98: Bears segédedző, 1999-2000: Miami Hurricanes DC, 2001 óta Rutgers HC).

Amilyen szar volt idén a csapat, és amilyen jó jelenleg a csoport, az 5 év reális egy Super Bowl esélyes gárda építéséhez.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 808
miért lenne merész? 5 év alatt 0-ról fel lehet építeni egy SB esélyes csapatot. Van aki képes kevesebb idő alatt is, de 5 év eléggé standard, majd kirakják korábban 😉sapka
Azért merész, mert ha kirakod az edzőt, utána még kell fizetni vmennyit - nem keveset - ha jól tudom.szaba
igen, de ha nem adsz neki elég időt, akkor is feleslegesen költesz.sapka
Mert? Hosszabbítás smafu?
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 651 — sapka
igen, de ha nem adsz neki elég időt, akkor is feleslegesen költesz.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Azért merész, mert ha kirakod az edzőt, utána még kell fizetni vmennyit - nem keveset - ha jól tudom.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 651 — sapka
miért lenne merész? 5 év alatt 0-ról fel lehet építeni egy SB esélyes csapatot. Van aki képes kevesebb idő alatt is, de 5 év eléggé standard, majd kirakják korábban 😉

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Már hivatalosan is ő az új edzőnk.
Nekem szimpatikusnak tűnik, elméletileg jó edző azt olvastam róla, és a védelemhez is ért. 😀MikeInsDale
inkább csak ahhoz ért 😛 sokan jövendölték, hogy sikeres lehet profi DC-ként is, hogy főedzőként mire megy, az a jövő zenéje
jobb választás, mint Sherman, az biztosJJ
tényleg, Sherman nagyon szar volt itt a Packersnél 😛 😛
több mint 13 éve
Már végleges egy pár órája!

From NFL.com:

BUCCANEERS WILL HIRE SCHIANO
Rutgers coach Greg Schiano will be the next head coach in Tampa, league sources tell NFL Network insider Jason La Canfora.

Már találtam is Mohamed Sanu-ról egy meggyőző kis videót, vétek lenne kihagyni! 😀

http://www.youtube.com/watch?v=WE2bWR0uRxg&feature=relatedMikeInsDale
Szerintem Mike Williams meg Benn mellett nem akkora nagy need a WR.tenorx
Ketten többet droppoltak, mint máshol egy egész csapat.

Amúgy merész 5 évet adni egy új edzőnek.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 634 — Wrath of Khan

From NFL.com:

Rutgers coach Greg Schiano will be the next head coach in Tampa, league sources tell NFL Network insider Jason La Canfora.

Már találtam is Mohamed Sanu-ról egy meggyőző kis videót, vétek lenne kihagyni! 😀

Szerintem Mike Williams meg Benn mellett nem akkora nagy need a WR.
több mint 13 éve
Csifu 223

From NFL.com:

Adam Schefter: Now official: After finalizing a five-year deal, the Buccaneers officially have hired Greg Schiano as their next head coach.
3 minutes ago
több mint 13 éve
MikeInsDale Tampa Bay Buccaneers 174 — mikeinsdale@yahoo.com

From NFL.com:

http://www.youtube.com/watch?v=WE2bWR0uRxg&feature=related

több mint 13 éve
Csifu 223
Ha már jött Schiano, akkor hozhatna magával egy jó elkapót is a volt csapatából.

Mondjuk Mohamed Sanu......jól jönne végre egy megbízható elkapó. 😀

Meg nagyon remélem, hogy QB csere is lesz a következő szezon előtt, mert Freeman-ből nagyon kiábrándultam már.MikeInsDale
Még nem végleges, de már nagyon közel van.

És ha már Freeman, akkor kíváncsian várom az OC-t, akárki is lesz az, lesz dolga neki is bőven.
több mint 13 éve
Még egy lövése biztos lesz Freemannek, de ha nem él vele, akkor nem kizárt, hogy repül.
több mint 13 éve
Ha már jött Schiano, akkor hozhatna magával egy jó elkapót is a volt csapatából.

Mondjuk Mohamed Sanu......jól jönne végre egy megbízható elkapó. 😀

Meg nagyon remélem, hogy QB csere is lesz a következő szezon előtt, mert Freeman-ből nagyon kiábrándultam már.

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 123 — no es importante
Nekem szimpatikusnak tűnik, elméletileg jó edző azt olvastam róla, és a védelemhez is ért. 😀MikeInsDale
inkább csak ahhoz ért 😛 sokan jövendölték, hogy sikeres lehet profi DC-ként is, hogy főedzőként mire megy, az a jövő zenéje
jobb választás, mint Sherman, az biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nekem szimpatikusnak tűnik, elméletileg jó edző azt olvastam róla, és a védelemhez is ért. 😀

"On January 26th, 2012 Adam Schefter reported that Greg Schiano had agreed to take over as head coach of the Tampa Bay Buccaneers for the upcoming 2012 season after Chip Kelly declined to take their head coaching position."

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 123 — no es importante
már biztos, shocker
Schiano Belichick nagy haverja (nem véletlenül van 4 Rutgers játékos a Pats keretében), mikor Louisville-ben kint voltam a Cards-Knights meccsen, akkor is ott spanoltak az oldalvonalnál BB-vel 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
nagyon úgy fest, hogy Schiano jön
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Schefter
The latest on Tampa Bay making its move to hire Rutgers HC Greg Schiano as its next head coach.
http://is.gd/RW7glu

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Mondjuk most már nyugodtan válogathattok, vetélytársatok már nincsen

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jó kedvében van a sajtó, bedobtak három nevet is, Kelly után úgyis mindenki szóba jöhet alapon 😀
Van egy Marc Trestmanünk, egyenesen a kanadai ligából (ott nagyon sikeres), de korábban sokat dolgozott az NFL-ben, mint támadófal edző és OC.
Mike Gundyt is sokan írtak ma, ő az Oklahoma State edzője. Semmi NFL tapasztalat, jó kis passzolós spread offenset üzemeltetett.
Chris Petersen merült fel 2-3 helyen még, ő Boise State HC, akivel sikert sikerre halmoztak a kék pályások. Kb olyan, mint Kelly, csak kicsit "szegényesebb" verzióban.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Chudzinski jön második interjújára. Nagyon nem tudjuk, mit akarunk. De persze ráérünk, elvégre csak egy egész stábot kell összeszedni, meg eldönteni a sok millió needből hova jöjjön FA, hova draftoljunk...