Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Senki csak néző lesz, Cobb az aktívok között előszór pályafutása során az NFLben. WR Wright, RB Sankey, CB Wreh-Wilson, G Spain, WR Turzilli, DL Martin, NT Woods
több mint 10 éve
Amitől őszintén félek: a Hurns-Robinson-Thomas trió sajnos igen erős, Yeldont sem tartom rossz futónak, Bortles is fejlődött tavaly óta, szerencsére még nem volt olyan meccs, ahol mindannyian egyszerre tudtak volna maximumot nyújtani, ettől ezen az estén sem kell tartani. A múlthetihez hasonlóan, türelmesen, szépen felépített blitz sémákkal a földbe kell döngölni Bortlest, ha nyomás van rajta, jóval többet hibázik. A futójátékuk szerintem nem lesz meghatározó, bár ehhez Hill-re nagy szükség lesz középen, hiába nem 100%-os. McCourty és BWW hiányában Riggs és Webb is több időt lehet a pályán, jó lenne ha ismét jó játékkal rukkolnának elő, hosszú távon nem lenne baj, ha beépülnének a csapatba.A támadókat nem féltem, a fal közepén Looney és Gallik igen gyenge, de a Jags pass-rush, mint olyan míg így sem jelenthez kihívást, tiszta pocketben pedig Mariota gyilkos lesz. Idegenben egyébként is 10-0-ás TD-INT arányt tud felmutatni, ha még szarok is a WR-ek, Walkert nem igazán tudom, hogy ki foghatná meg, ez már elég lehet a momentumokhoz (lásd múlt héten Olsent ellenünk). Cobb lehet, hogy aktív keretbe kerül, mivel egyre nagyobb a konkurencia, a futók is teperni fognak, nem bánnám ha a második félidőben már az órával való játszadozás miatt is előtérbe kerülnének.
Mularkey szülinapos, Jacksonvilleben nagyon utálják, tegyünk róla, hogy ez még inkább így legyen 😊
Jó meccsnézést az érintetteknek, nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, de szombatig az sem valószínű, hogy meg tudom nézni a teljes meccset, pedig sima győzelmet várok: 31-17 Go Titans!
több mint 10 éve
realfootballnetwork.com/stats/stats/2015_Tennessee_Titans_Marcus_Mariota_Passing.pdf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gyere csak el Titans, szívesen látunk! Minél többen jöttök, annál nagyobb móka lesz! A kutya nem fog cseszegetni senkit azért, mert a Titans-nek szurkol. Legalábbis kíméletesek leszünk... sajnos tudjuk milyen, ha a csapatunk a f*sz rossz oldalán van. Ha meg kiszívunk tőletek, lehet tolni a kaján vigyort 😉Na, megálmodtam, elmegyek, legalább egy jókedvű szurkoló legyen a meccs végén... 😀
N-Drew
több mint 10 éve
péntek hajnali meccsnézéshez hogyan áll a társaság?5-6 fő biztosan lesz, a Gong2-ben találkozunk úgy fél felé
én szívesen elmegyek, a szabadság kivéve péntekre, csak egyedüli Titans szurkolóként lehet, hogy mégse...
de még megálmodom.
mellesleg van egy olyan érzésem, hogy szépen elkezdjük a spoiler szerepet és a védelem hozni fog annyit, hogy Mariota-Walkerrel megnyerhesse a meccset (ill. Fasano lenne jó, ha megint hozzátenne valamicskét - tőle inkább várom a meglepetést, mint bármelyik WR-től)
Titans
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Vasárnap Kamar Aiken, Chris Givens meg Crockett Gilmore eléggé fickándozott ellenünk, szóval lehet ez a WR sor is tud nekünk problémákat okozni a Walker-Fasano duóval kiegészítve.ill. Fasano lenne jó, ha megint hozzátenne valamicskét - tőle inkább várom a meglepetést, mint bármelyik WR-tőlTitansnem ez a legmerészebb vállalás amit valaha olvastam, a Jags ellen az alábbi WR sor áll a rendelkezésünkre:
Harry Douglas - 7 szezon, 32 kezdő meccs, idén 17 elkapás, 180 yard, 1 TD
Dorial Green-Beckham - újonc, 2 kezdő meccs, idén 12 elkapás, 181 yard, 2 TD
Rico Richardson - 2 szezon, 5 meccsen lépett pályára, 0 elkapás az NFL-ben
Tre McBride - újonc, első NFL meccsére készül
Andrew Turzilli - újonc, első NFL meccsére készül, valószínűleg inaktív lesz
összesen tehát: 29 elkapás, 361 yard, 3 TD
ettől bazmeg csak a Saints ellen jobb statokat tud felmutatni Mariota. egy meccsen!
meg merem kockáztatni, jelenleg ennél nincs gyengébb egység az egész ligában (nyilván ezen változtat majd Wright visszatérése de ő már most out besorolást kapott a TNF-re).
markny
több mint 10 éve
péntek hajnali meccsnézéshez hogyan áll a társaság?Gyere csak el Titans, szívesen látunk! Minél többen jöttök, annál nagyobb móka lesz! A kutya nem fog cseszegetni senkit azért, mert a Titans-nek szurkol. Legalábbis kíméletesek leszünk... sajnos tudjuk milyen, ha a csapatunk a f*sz rossz oldalán van. Ha meg kiszívunk tőletek, lehet tolni a kaján vigyort 😉
én szívesen elmegyek, a szabadság kivéve péntekre, csak egyedüli Titans szurkolóként lehet, hogy mégse...
de még megálmodom.
mellesleg van egy olyan érzésem, hogy szépen elkezdjük a spoiler szerepet és a védelem hozni fog annyit, hogy Mariota-Walkerrel megnyerhesse a meccset (ill. Fasano lenne jó, ha megint hozzátenne valamicskét - tőle inkább várom a meglepetést, mint bármelyik WR-től)
Titans
több mint 10 éve
ill. Fasano lenne jó, ha megint hozzátenne valamicskét - tőle inkább várom a meglepetést, mint bármelyik WR-tőlTitansnem ez a legmerészebb vállalás amit valaha olvastam, a Jags ellen az alábbi WR sor áll a rendelkezésünkre:
Harry Douglas - 7 szezon, 32 kezdő meccs, idén 17 elkapás, 180 yard, 1 TD
Dorial Green-Beckham - újonc, 2 kezdő meccs, idén 12 elkapás, 181 yard, 2 TD
Rico Richardson - 2 szezon, 5 meccsen lépett pályára, 0 elkapás az NFL-ben
Tre McBride - újonc, első NFL meccsére készül
Andrew Turzilli - újonc, első NFL meccsére készül, valószínűleg inaktív lesz
összesen tehát: 29 elkapás, 361 yard, 3 TD
ettől bazmeg csak a Saints ellen jobb statokat tud felmutatni Mariota. egy meccsen!
meg merem kockáztatni, jelenleg ennél nincs gyengébb egység az egész ligában (nyilván ezen változtat majd Wright visszatérése de ő már most out besorolást kapott a TNF-re).
több mint 10 éve
péntek hajnali meccsnézéshez hogyan áll a társaság?én szívesen elmegyek, a szabadság kivéve péntekre, csak egyedüli Titans szurkolóként lehet, hogy mégse...
de még megálmodom.
több mint 10 éve
Injury report:Out: Woods, BWW, Wright
Questionable: Morgan
Probable: Cox, Hill, Warmack
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Ugye itt jelenleg interim a GM. Nos ez esetben van egy az államban lakó jelöltem az állásra: twitter.com/ryanohalloran/status/666708639353282560
több mint 10 éve
McBride és Turzilli a rosteren. A PS-be jött Yannik Cudjoe-Virgil OLB és Shaquille Richardson CB. Virgil ha jól emlékszem az előszezonban játszott is, valamint TC-ben dícsérték aztán valamelyik meccsen megsérült így nem volt esélye a PS-be se kerülni.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Még mindig Andrews a kiemelt futó? Vagy most mi van Cobb-al?Nem hiszem, hogy egyből a kezdőbe kerülne. Cobb most került vissza IR-ről.
TheBerzerker
több mint 10 éve
Én mondogatom néha napján hogy kellene egy normális futójáték, dehát ilyen emberekkel nemhiszem hogy sikerülhet a jövőben ezt megvalósítani... Én egyik futónkat sem tartom olyan hű de nagyra akitől hasra kéne vágódni... előbb legyen megoldva a lényegesebb Secondary probléma utánna lehet bármiről is beszélni.
több mint 10 éve
Még mindig Andrews a kiemelt futó? Vagy most mi van Cobb-al?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
McCourty és Hunter is IR-re került, mindkettőjük sérülése műtéti beavatkozást igényel(t), jobbulást nekik. Woods "csak" pár hetet hagy ki elvileg, jó volna ha Hill addig nem zuhanna össze a teher alatt. Wright elképzelhető, hogy játszhat csütörtökön, és mustainenek is igaza lett, McBride kerülhet fel a PS-ből, komoly visszahordó feladatokat is kap majd, kíváncsi leszek rá.DGB azt nyilatkozta, hogy semmit nem tudott volna tenni az INT ellen, erre meg is kapta a magáét (jogosan), Mularkey azt mondta, hogy ez egy fiatal játékos válasza, de az útvonalait végig kell futnia és oda kell érnie ahová a passznak is mennie kell. Mularkey: Marcus doesn't wait for guys to get open. He throws it where they are going to be, and the receivers have to be there. Mariota csúnya passzából jött az INT, de az is világos, hogy miért nem erőltetjük túl DGB-t, fejben még nagyon nincs kész erre a ligára, sajnos konkurencia hiányában nem lehet túl sokat padoztatni, de nagy hullámvasút lesz az ő szezonja is.
több mint 10 éve
Futni aki odakerül egy NFL TC-be az már tud (persze futója válogatja, hogy kinek milyen blokkolás, melyik gap stb. fekszik legink), a különbség ott dől el, hogy ki mennyit lép pályára, hogy ki milyen jó elkapásoknál és blitz pickupban.Igen? Nem nagyon láttam, de mindegy. Azért a futás is elég lényeges egy futónál 😊Holnap valaki legyen szíves válaszoljon, hogy miért lett Senki ennyire kegyvesztett Andrewssal szemben, hogy szinte nem is kap lehetőséget. De ha lehet ne az legyen a válasz, hogy visszahordásnál elejti a labdákat mert az egy másik műfaj. Engem Andrews egyáltalán nem győzött meg az egész szezon során.Mondjuk mert Sankeyvel ellentétben ő fel tudja venni a blitzeket?
A legjobban annak örülnék, ha nem kellene válaszolnotok, mert Andrews a másodikban maga válaszolna. Ígérem, akkor többet nem feszegetem a témát.
egozo
empty taxi
egozo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ráadásul Richardsonnak a preseasonban is volt pár elkapása, ha jól emlékszem TD-je is talán. McBride jelenetre nem is emlékszem.Tre McBride?tavasszal elég jól felépítette magát, tetszett a Senior Bowlon is és a combine-on is, így meglepődtem mikor a hetedik körben be tudtuk húzni, azóta viszont nulla. A jó kezeiből, az atletikus képességeiből és a sebességéből sem tudott semmit adaptálni egy jóval magasabb szinten (FCS -> NFL), pedig sérülések sem hátráltatták, egyszerűen nyersnek tűnt. Persze ezt nem én mondom, mert edzésen nem láttam, de az előszezonban még elkapása sem volt, sőt, talán csak a negyedik meccsen lépett pályára. azóta a ps-ben gyakorol, de sokat elmond a fejlődéséről, hogy inkább a szintén elképesztően gyenge Rico Richardsont hoztuk fel amikor kellett a plusz egy WR.
mustaine
markny
több mint 10 éve
Tre McBride?tavasszal elég jól felépítette magát, tetszett a Senior Bowlon is és a combine-on is, így meglepődtem mikor a hetedik körben be tudtuk húzni, azóta viszont nulla. A jó kezeiből, az atletikus képességeiből és a sebességéből sem tudott semmit adaptálni egy jóval magasabb szinten (FCS -> NFL), pedig sérülések sem hátráltatták, egyszerűen nyersnek tűnt. Persze ezt nem én mondom, mert edzésen nem láttam, de az előszezonban még elkapása sem volt, sőt, talán csak a negyedik meccsen lépett pályára. azóta a ps-ben gyakorol, de sokat elmond a fejlődéséről, hogy inkább a szintén elképesztően gyenge Rico Richardsont hoztuk fel amikor kellett a plusz egy WR.
mustaine
több mint 10 éve
Igen? Nem nagyon láttam, de mindegy. Azért a futás is elég lényeges egy futónál 😊Holnap valaki legyen szíves válaszoljon, hogy miért lett Senki ennyire kegyvesztett Andrewssal szemben, hogy szinte nem is kap lehetőséget. De ha lehet ne az legyen a válasz, hogy visszahordásnál elejti a labdákat mert az egy másik műfaj. Engem Andrews egyáltalán nem győzött meg az egész szezon során.Mondjuk mert Sankeyvel ellentétben ő fel tudja venni a blitzeket?
A legjobban annak örülnék, ha nem kellene válaszolnotok, mert Andrews a másodikban maga válaszolna. Ígérem, akkor többet nem feszegetem a témát.
egozo
empty taxi
A front seven, míg el nem fáradt meccsben tartotta a csapatot, de a secondery helyett nem védekezhettek. Mindent elmond, hogy egy ilyen "kiváló" passzoló élete legjobb ratingjét érte el az első félidőben ellenünk. Igazán el kellene felejteni a kezdőből már Sensebo és a Blidi gyereket. Semmi esélyük senki ellen. Az átlag feletti TE-ket meg évekre visszaemlékezve sem tudtuk megfogni. Szánalmas kísérletek történtek rá most is, de sokszor még kísérlet sem volt.
A végén már nyeltük a futott yardokat is, amikor már egyértelműen futó játék volt, akkor is, a védelem teljesen szétesett.
Nagy falat volt a Panters.
több mint 10 éve
Hunter jobb bokája eltört, szerintem őt már nem látjuk idén, így maradt összesen három darab egészséges WR a keretben: Harry Douglas (idei FA igazolás), DGB (újonc) és Rico Richardson (2013-ban volt UDFA, azóta 4 meccsen keveredett pályára, elkapása még nem volt). Ha még fel is épülne Wright csütörtökre, akkor is kell ide igazolni valakit, személyes tippem Hakeem Nicks. faszom...Tre McBride?
markny
Szerkesztette: mustaine
több mint 10 éve
Hunter jobb bokája eltört, szerintem őt már nem látjuk idén, így maradt összesen három darab egészséges WR a keretben: Harry Douglas (idei FA igazolás), DGB (újonc) és Rico Richardson (2013-ban volt UDFA, azóta 4 meccsen keveredett pályára, elkapása még nem volt). Ha még fel is épülne Wright csütörtökre, akkor is kell ide igazolni valakit, személyes tippem Hakeem Nicks. faszom...Ahogy a TEket ma (is) védekeztük, elég lesz Fasano és Walker is ellenünk...
markny
több mint 10 éve
Hunter jobb bokája eltört, szerintem őt már nem látjuk idén, így maradt összesen három darab egészséges WR a keretben: Harry Douglas (idei FA igazolás), DGB (újonc) és Rico Richardson (2013-ban volt UDFA, azóta 4 meccsen keveredett pályára, elkapása még nem volt). Ha még fel is épülne Wright csütörtökre, akkor is kell ide igazolni valakit, személyes tippem Hakeem Nicks. faszom...
több mint 10 éve
a második félidőben 9 perc 20 másodpercig volt nálunk a labda, ezzel szerintem eleget mondtam.a half time adjustment nagyon jól sikerült a védelem részéről, sajnos ugyanez igaz a Panthersre is, teljesen megölték a játékainkat, egy idő után pedig a mi védelmünk is elfáradt. a végén Woods és Hunter is komolynak tűnő sérülést szedett össze, itt már az ág is húzott minket.
Mariota nem volt jó (várható volt ez a hullámvasút az első szezonjában), az INT az ő hibája (bár DGB is ludas), de ezen kívül is döcögött a passzjáték, futások pedig szinte nem is léteztek. Persze ebben az is közrejátszik, hogy egy brutálisan erős védelemmel találkoztunk.
Bővebben nem valószínű, hogy lesz időm írni a meccsről, a legjobban akkor járunk, ha holnap a videószobában kielemezzük a hibákat, majd felkészülünk a Jags elleni TNF-re, ott sok szempontból nekünk áll a zászló, de a két Allent nem lesz egyszerű leszedni. Remélem sokan tudtok menni a meccsnézésre! 😊
több mint 10 éve
Jól játszottatok, jó csapat lehet itt, kell találni egy jó edzőt az offseasonban, folytatni az építkezést, mert több van ebben a keretben, mint 2-7.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.