Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 10 éve
nyertünk, voltak szép momentumok, rengeteg sorozatot megtörtünk, de azért egy kicsit még keserű a szám íze...6/6 az az 5/5 (5 Bortles TD + Yeldon futott TD). Mind a 6 red zoneon belülről. Számomra is felfoghatatlan az elmúlt hetek után.
a védelem szerzett TD-t, amikor nagyon kellett a stop megoldották a dolgukat, de az idei leggyengébb produkciót hozták ma. én egyébként elismerem a Jags offense kvalitásait, Robinson, Yeldon vagy Bortles sem rossz játékos, de azért a mait túlzásnak éreztem, főleg a vörös zónán belüli 5/5-öt.
markny
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
nyertünk, voltak szép momentumok, rengeteg sorozatot megtörtünk, de azért egy kicsit még keserű a szám íze...a védelem szerzett TD-t, amikor nagyon kellett a stop megoldották a dolgukat, de az idei leggyengébb produkciót hozták ma. én egyébként elismerem a Jags offense kvalitásait, Robinson, Yeldon vagy Bortles sem rossz játékos, de azért a mait túlzásnak éreztem, főleg a vörös zónán belüli 5/5-öt.
több mint 10 éve
Grat Titans. Mariotaból nagyon nagy spíler lesz. Jó nagy meccset vívott a két csapat.
több mint 10 éve
a héten 60+ órát dolgoztam, a fórum vagy a twitter közelébe is alig jutottam, szerencsére egy Jags meccs előtt még így sem kell különösebben izgulni 😛 Titans inactives: RB McCluster, CB Riggs, T/G Meredith, WR Turzilli, OLB Morgan, DE Pitoitua, DL Martin
Riggset továbbra is sajnálom, de szerintem végre simán nyerünk, ezzel 11 meccses hazai, 7 meccses divízión belüli, 14 meccsen konferencián belüli nyeretlenséget sikerül megtörni. Go Titans!
több mint 10 éve
Végre valami válltozás futójátékban. Úgy néz ki több lehetőséget fog kapni Cobb vasárnap. 😊Nálunk meg hivatalos, hogy először NFL pályafutása során nem lesz Hurns. Mondjuk a TNF volt a leggyengébb meccse idén (elsősorban a Raven ellen összeszedett sérülései miatt), szóval akkor sem volt túl nagy faktor akkor.
gerrard88
több mint 10 éve
Végre valami válltozás futójátékban. Úgy néz ki több lehetőséget fog kapni Cobb vasárnap. 😊
több mint 10 éve
Dexter visszatéréséről van valami hír? a Jax ellen gondolom még nem reális.Jax ellen még tuti nem játszik, de valószínű, hogy jövőhéten sem.
alatriste
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Dexter visszatéréséről van valami hír? a Jax ellen gondolom még nem reális.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Azt a részét én sem értem, hogy miért kellett ennyire hanyagolni, hogy az aktívak között sincs, azért Cobb vagy McCluster sem olyan ász, hogy Sankey kimaradjon.Az a kérdés, hogy mikor okozott akkora csalódást, hogy nem kap lehetőséget. Semmivel nem volt rosszabb, mint Andrews, sőt...Ilyen esőben azért nem csodálom, hogy csúszott esetleg a labda ez az időjárás a futásnak kedvezett volna inkabb a rossz felazott talaj ellenére is, de a támadófal a futóinkkal karöltve érdemben nem tudott hozzátenni semmit sem a futások elősegítéséhez így inkább a passzokat erőltették Mariotaval, ami úgy sikerült ahogy ez van. Jó lenne kipróbálni egy elit fal mögött Andrewsékat kíváncsi lennék milyen számokat hozna össze, bár én amiket eddig láttam tőle az nem győzött meg. Igazat adok Egozonak Senkit is ki kellene próbalni mennyire hatékonyabb allítólag rosszabb elkapásokban mint Andrews azért nem ő a kezdő, Cobb meg elsőéves Dexter ugye sérült. Hát nem tudom kellene próbálgatni tobb poszton másokat is nem csak az O falat cserelgetni notorius...Ez a "ki kellene próbálni" dolog már kicsit furcsa, mivel ki volt próbálva hiszen Ő volt a kezdő futó. 😊
gerrard88
pakesz
egozo
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Az a kérdés, hogy mikor okozott akkora csalódást, hogy nem kap lehetőséget. Semmivel nem volt rosszabb, mint Andrews, sőt...Ilyen esőben azért nem csodálom, hogy csúszott esetleg a labda ez az időjárás a futásnak kedvezett volna inkabb a rossz felazott talaj ellenére is, de a támadófal a futóinkkal karöltve érdemben nem tudott hozzátenni semmit sem a futások elősegítéséhez így inkább a passzokat erőltették Mariotaval, ami úgy sikerült ahogy ez van. Jó lenne kipróbálni egy elit fal mögött Andrewsékat kíváncsi lennék milyen számokat hozna össze, bár én amiket eddig láttam tőle az nem győzött meg. Igazat adok Egozonak Senkit is ki kellene próbalni mennyire hatékonyabb allítólag rosszabb elkapásokban mint Andrews azért nem ő a kezdő, Cobb meg elsőéves Dexter ugye sérült. Hát nem tudom kellene próbálgatni tobb poszton másokat is nem csak az O falat cserelgetni notorius...Ez a "ki kellene próbálni" dolog már kicsit furcsa, mivel ki volt próbálva hiszen Ő volt a kezdő futó. 😊
gerrard88
pakesz
több mint 10 éve
én alapvetően többet kaptam a meccstől, mint amire számítottam... persze rosszul esik, amikor a játékok 25-30%-ával sikeresen elcsesszük a többit, de hát ez most még egy ilyen szezon. Meccsben voltunk, a védelemben is voltak jó játékok, a támadásban is; összességében persze amikor úgy alakult, akkor ők kihasználták a hibánkat, míg mi nem éltünk a kínálkozó lehetőségekkel, de idén most már ez nem gond - ha tanulunk belőle.Mindenesetre nekem ez a meccs is azt erősítette meg, hogy a secondary kellene, hogy a top prioritás legyen jövőre, noha kétségtelen, hogy a támadó fal szoros versenyben van vele....
több mint 10 éve
Ez így igaz is es mindegy is igazábol hogy ki fut mert ilyen fal mögöt csoda nem fog történni főleg úgy h szinte minden meccsen más a kezdőfelállás...Ilyen esőben azért nem csodálom, hogy csúszott esetleg a labda ez az időjárás a futásnak kedvezett volna inkabb a rossz felazott talaj ellenére is, de a támadófal a futóinkkal karöltve érdemben nem tudott hozzátenni semmit sem a futások elősegítéséhez így inkább a passzokat erőltették Mariotaval, ami úgy sikerült ahogy ez van. Jó lenne kipróbálni egy elit fal mögött Andrewsékat kíváncsi lennék milyen számokat hozna össze, bár én amiket eddig láttam tőle az nem győzött meg. Igazat adok Egozonak Senkit is ki kellene próbalni mennyire hatékonyabb allítólag rosszabb elkapásokban mint Andrews azért nem ő a kezdő, Cobb meg elsőéves Dexter ugye sérült. Hát nem tudom kellene próbálgatni tobb poszton másokat is nem csak az O falat cserelgetni notorius...Ez a "ki kellene próbálni" dolog már kicsit furcsa, mivel ki volt próbálva hiszen Ő volt a kezdő futó. 😊
gerrard88
pakesz
több mint 10 éve
Ilyen esőben azért nem csodálom, hogy csúszott esetleg a labda ez az időjárás a futásnak kedvezett volna inkabb a rossz felazott talaj ellenére is, de a támadófal a futóinkkal karöltve érdemben nem tudott hozzátenni semmit sem a futások elősegítéséhez így inkább a passzokat erőltették Mariotaval, ami úgy sikerült ahogy ez van. Jó lenne kipróbálni egy elit fal mögött Andrewsékat kíváncsi lennék milyen számokat hozna össze, bár én amiket eddig láttam tőle az nem győzött meg. Igazat adok Egozonak Senkit is ki kellene próbalni mennyire hatékonyabb allítólag rosszabb elkapásokban mint Andrews azért nem ő a kezdő, Cobb meg elsőéves Dexter ugye sérült. Hát nem tudom kellene próbálgatni tobb poszton másokat is nem csak az O falat cserelgetni notorius...Ez a "ki kellene próbálni" dolog már kicsit furcsa, mivel ki volt próbálva hiszen Ő volt a kezdő futó. 😊
gerrard88
több mint 10 éve
Csak részleteket láttam a meccsből, de ha úgy vesszük Cox elhibázott szerelése 4 pontba került. (3 & 8-nál ha nem rontja el, akkor jött volna egy FG) Igaz nem csak ezen múlt, de megint ott volt a lehetőség és nem tudtunk vele élni. A védelem kikaparta volna a gesztenyét,de elbasztuk, mint a Jags ellen.
több mint 10 éve
Ilyen esőben azért nem csodálom, hogy csúszott esetleg a labda ez az időjárás a futásnak kedvezett volna inkabb a rossz felazott talaj ellenére is, de a támadófal a futóinkkal karöltve érdemben nem tudott hozzátenni semmit sem a futások elősegítéséhez így inkább a passzokat erőltették Mariotaval, ami úgy sikerült ahogy ez van. Jó lenne kipróbálni egy elit fal mögött Andrewsékat kíváncsi lennék milyen számokat hozna össze, bár én amiket eddig láttam tőle az nem győzött meg. Igazat adok Egozonak Senkit is ki kellene próbalni mennyire hatékonyabb allítólag rosszabb elkapásokban mint Andrews azért nem ő a kezdő, Cobb meg elsőéves Dexter ugye sérült. Hát nem tudom kellene próbálgatni tobb poszton másokat is nem csak az O falat cserelgetni notorius...
több mint 10 éve
Mularkey szerint mindkét INT-nél (inkább) az elkapók hibáztakWright szerint az ő hibája volt a második INT
Mariota szerint ő volt a hibás az utolsó INT-nél és a benyelt sacknél (amivel kikerültünk egyszer a FG távolságból)
szuper dolog, hogy mindenki ennyire önkritikus, remélem azért a videó szobában konszenzusra tudnak jutni, de mindkét pick csúnya misscommunication eredményének tűnt, de egyébként is jóval több homálynak tűnő dobás volt.
jelenleg miénk az 1/1 és a hátralévő menetrendben sincs már sok győzelem (szerintem itthon nyerünk a Jags ellen, két vereség a Jets és a Pats ellen, majd az egyik csoportmeccset még behúzzuk), a top5-ös pick így szinte ismét garantáltnak tűnik. Új HC, top draft pick, másodéves Mariota és jól menedzselhető cap, jövőre ezzel azért elég sokat lehet majd előrelépni, tavaly kilátástalan vereségek, idén szoros vereségek, jövőre pedig ezeket a saját javunkra kell fordítani és jók leszünk! az eredménykövetőben írta is valaki, hogy kicsit a tavalyi Raidersre emlékeztetünk, jövőre mi ugyanígy harcban lehetünk majd egy wild-card helyért.
több mint 10 éve
a futókat én annyira nem venném elő, ilyen talajon, ilyen fal mögött a fénykorában járó CJ2K sem tudott volna sokkal többet hozzátenni a játékhoz. a secondary viszont tényleg kritikán aluli, Sensebaugh helyén nem tudom miért nem lehet Riggset megpróbálni, veszíteni valónk nincs vele. sajnos ma Mariota is gyenge volt, nagyon rég lehetett ennyire pontatlan meccse (17/37, 45.9%).sorozatban 11 hazai vereség, ez szánalmas.
több mint 10 éve
Ilyen balf@sz csapatot ritkán látni. Sensebó és Blidi nem tudom minek van a pályán, szerintem ha 9en állnánk fel jobban járnánk. Futás pedig egyáltalán nincs, miért nem lehet megpróbálni Senkit? Andrews egyáltalán nem jó első futó.Hát ennyi. Egyébként mindenki ölég sz@r volt.
több mint 10 éve
#Titans inactives: Martin, Poutasi, Turzilli, McCluster, Woods, Morgan, Riggs.Így utólag azért elég elhamarkodottnak tűnik az a Poutasi kezdő, Levitre cut, de ha már így alakult, remélem Spain rám tud cáfolni és javul az interior OL. Riggs mellőzését sem teljesen értem, egy ilyen szezonban pont az ilyen fiatal játékosoknak adnék minél több lehetőséget. Jó meccs lesz ez, érzem, győzzön a jobbik!
Go Titans!
több mint 10 éve
Injury report:Out: McCluster, Woods
Questionable: Morgan
Probable: Hill, BWW, Wright
több mint 10 éve
McBride lesz a kickoff returner McCluster helyén, ill. ő készülhet 4. számú WR-ként. Ez azt is jelenti, hogy Wright visszatér, Richardson pedig várhatóan repül. Kell is a roster hely, mivel Morgan nem tudott edzeni, így max nagyon limitáltan számíthatunk rá, Cudjoe-Virgil kerülhet fel a PS-ből. Gallik marad a kezdő center, az LG viszont Spain lesz, Poutasi nagyon leírhatta magát korábban :\ Cox és Douglas lehet a PR, ez viszont fasságnak tűnik elsőre, a két legvékonyabb poszton nem kéne összetörni a használható játékosainkat.a Jags ellen végleg buktuk az idei évre a rájátszást így viszonylagos nyugalomban, radar alatt készülhettünk, ráadásul a Raiders sem wild-card favorit már, így egy különösen jó, sok pontos meccsre számítok.
több mint 10 éve
a Bears tegnapi meglepetés(?) győzelme után egyre erősebbek a hangok, hogy Gase és Fangio is jövőre elég sok hívást kaphat HC interjúkra, köztük hozzánk is. Fangio munkássága nekem nagyon szimpatikus, szerintem egy szinttel magasabban is megállná a helyét, de nem tudom, hogy mennyire tudna alá-fölé rendelt viszonyban dolgozni LeBeauval, mert hogy utóbbit mindenképp a csapatnál kell tartani. Gase-el kapcsolatban már jóval szkeptikusabb vagyok, nálam sem ő, sem Hue Jackson nem jelentené a megfelelő megoldást. Kellyről viszont már lemondtam, ha elküldik az Eaglestől akkor szerintem a USC-hez fog menni. nincs hát más, marad az álmodozás és Payton 😊először is utoljára említem meg a Pro Bowlt, de azért az vicc, hogy Walker még a Top10 TE közé sem tudott bekerülni eddig...
több mint 10 éve
Tény, hogy nem volt erős az első három éve, de főleg akkoriban kellett ennyi idő a cornereknek, hogy akklimatizálódjanak, nyilván a hibái mellett én szép dolgokra is emlékszem tőle, a 2013-as szezon pedig parádé volt. Tampában megkapta a nagy pénzt, de a séma nem igazán kedvez neki, csak azért vetettem fel, mert szerintem itt, LeBeau keze alatt megmutathatná, hogy nem csak egy kifutott szezonja volt anno. 😊Mariota az első hat meccsen Whiz alatt 11 futást produkált, azóta Mularkey az utóbbi két meccsén már 10-szer futtatta (pontosabban tartotta meg Mariota a read-option játék során), a Jags ellen ez TD-t is ért. A stáb úgy nyilatkozott, hogy ezt nagy fegyvernek tartják és szeretnék jobban beleépíteni a támadásainkban, de főleg szurkoló részről elég sok bírálat éri emiatt különböző fórumokon a csapatot, RG3-hoz hasonlítják... Ezt személy szerint nettó fasságnak gondolom, eleve mikor a zsebben volt sérült meg, idén pedig látjuk, hogy mennyi pocket-passert ölnek meg a szarabbnál szarabb falak mögött, szerintem pont, hogy jó, hogy ennyire mobilis és nem csak menekülni tud a nyomás elől, de eredményes is lehet belőle. A Raiders front-seven szerintem kicsit alulértékelt, de lehet ellenük futni, remélem vasárnap is összejön 30-50 yard a földön Mariotának.
több mint 10 éve
egészen más: a hétvégén a Tampa meccsét (is) néztem, Verner továbbra is eléggé el van veszve, rengeteg a fizuja, de tavasszal 0 dead money mellett vághatják ki, szerintem élni is fognak vele, ti visszahoznátok? Michael Johnson esetében láttuk, hogy egy rövid tampai kitérő után vissza lehet térni a sikerek színhelyére, CB poszton meg elég fosul fogunk állni, én örülnék ha sikerülne diszkont áron lecsapni rá (akár McCourty kárára).Verner az itt töltött 4 évéből 3-at nagyon gyenge volt. Szidtuk egyfolytában. A 4. évében is szezon elején nyomtuk, hogy jaj de gyenge lesz és aztán Pro Bowler lett. Nos továbbállt de ott hozta a korábbi szar formáját. Én nem hoznám vissza, viszont McCourty helyett is hoznék mást, de ezt már tudjátok. 😀
markny
több mint 10 éve
Szerintem meg valami újdonsággal kellene megpróbálkozni. Vernernek szerintem egy jó éve volt, azóta abból próbál élni. Szó se róla, a jelenlegi cornereknél jobb...