Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 9 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Steve McNairt beválasztották Tennessee Halhatatlan Sportolói közé került, ezzel a negyedik titán lett Bud Adams, Eddie George és Frank Wycheck után. Egyértelmű.
 msfame.com/wp-content/uploads/2014/07/mcnair-and-mvp.jpg

több mint 9 éve
Hamilkar Tennessee Titans 190
Nap végére nehogy Sack Mettenberger legyen 😊
több mint 9 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
A Zimbión egy évvel ezelőtt már rövid hajú képe van fent, ez a kép legfeljebb az edzőtáborból való, mert már augusztusi meccseken sem virított ilyen ocsmány fejjel 😊
több mint 9 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Markny korábbi kérdésére visszatérve, hogy mit gondolok a holnapi meccsről, hát... Nem látok sok esélyt, igaz a Falcons se brillírozik, de már bemutattuk azt, hogy ha az ellenfél szar formában van akkor ellenünk tud brillírozni. 😀 Mariota kiesésével meg éppen nem látok sok esélyt, bár azért Mett annyira nem rossz, hogy csak emiatt lenne aggódni valóm. Hill visszatér, hát kíváncsi leszek, nagyot kell játszania, ha nem akarja, hogy szezon végén kibasszák. Igaz, sérült volt, de itt az esély tegye oda magát.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
érdekesség, hogy Mettenberger tavaly szinte napra pontosan ekkor vette át a kezdő posztot Lockertől.
2011 óta nem volt olyan szezon, hogy az irányítónk végig tudja játszani a szezont...

egy év alatt azért sokat változott Zach, előnyére 😀

Szerkesztette: markny

több mint 9 éve
sajnos Cox és Douglas sem játszhat, előbbi talán még Mariotánál is nagyobb veszteség.
így gyakorlatilag tét nélküli számunkra a meccs, remélem ezt örömfocival háláljuk meg és hozunk egy szoros meccset, bár Mettenbergert eléggé féltem egy ilyen fal mögött, neki jóval rosszabb a zsebérzékenysége, mint Marcusnak.

több mint 9 éve
Mariota játékával együtt volt jó előérzetem.......
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
The Titans have ruled out QB Marcus Mariota for Sunday, coach Ken Whisenhunt said.
több mint 9 éve
Valamiért mostanra kialudtam az utóbbi hetek gyötrelmeit. Nekem nagyon jó előérzetem van. Szerintem nyerünk. Kíváncsian várom a meccset.
több mint 9 éve
Ha nem várunk semmit, akkor nagyot nem csalódhatunk. Legalábbis remélem... 😊
több mint 9 éve
Itt vagyok de szóljatok ha sok mert akkor befejezem ! Én csak azt akartam ezzel az egésszel, hogy ha valaki ezt az oldalt olvassa először akkor it is láthatja.
Béczkó
Nyomjad csak
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Itt vagyok de szóljatok ha sok mert akkor befejezem ! Én csak azt akartam ezzel az egésszel, hogy ha valaki ezt az oldalt olvassa először akkor it is láthatja.
több mint 9 éve
Druid Tennessee Titans 602
semmi jót....
több mint 9 éve
kinek kell twitter, ha itt van Béczkó 😊

egyébként mindkét edzést kihagyta eddig a héten Mariota, 2013-ban ugyanilyen sérülése volt, ugyanezen a térdén, akkor 5 meccset játszott vele, bár közel sem volt annyira mobilis, mint 100%-os állapotában. a stáb még nem döntött, hogy ki kezdjen, de sztem Mariota fog.
Douglas és Cox is sérült, utóbbi különösen nagy érvágás lehet a Falcons ellen, de valószínűleg Douglas is kettőzött erővel játszana a volt csapata ellen. Coxot nem tudom ki pótolhatná megfelelő minőségben a szélen, Douglas hiányából DGB profitálhat, a hétvégén áttörést várok tőle, megduplázhatja eddigi yardjait.

a héten nem volt annyi időm a csapatról olvasgatni, nem is vagyok túlzottan optimista 😀 ti mit vártok?

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Whisenhunt said tomorrow will tell a lot more about Mariota's status for Sunday.
több mint 9 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
2007-ben ezen a napon döntötte meg Bironas az egy mérkőzésen szerzett mezőnygólok rekordját a Texans ellen, szám szerint nyolcat rúgott be. Mennyire más csapat volt még az: Young sérült, Collins a kezdő, Haynesworth még domináns... Nyugodj Békében, Rob!
markny
Albertnek itt kellett volna maradni. Mit tudnának ők most ketten Caseyvel zúzni..
több mint 9 éve
2007-ben ezen a napon döntötte meg Bironas az egy mérkőzésen szerzett mezőnygólok rekordját a Texans ellen, szám szerint nyolcat rúgott be. Mennyire más csapat volt még az: Young sérült, Collins a kezdő, Haynesworth még domináns... Nyugodj Békében, Rob!

több mint 9 éve
Schwenke érthető módon IR-re került, Joe Looney érkezett a helyére. Mindhárom interior poszton bevethető, korához képest meglepően tapasztalt játékos, három éve a 49ers draftolta a negyedik körben. A szezon ezen szakaszában egy nagyon korrekt igazolás, sok sikert neki!

több mint 9 éve
2. Messze a legfontosabb játékosunk, ha ő jó, a csapat is jó, ha ő rossz, a csapat még rosszabb.

markny
Egyenlőre azért, ha Ő jó sem jönnek a győzelmek és a csapat sem sokkal jobb.
több mint 9 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Az örömhírt pedig a végére hagytam: Whiz minden héten beszél a vezetőséggel és ő is elismerte, hogy csalódottak Underwoodék, ezt mindenki értelmezze úgy, ahogy szeretné 😊
markny
Mint írtad lejjebb, tényleg nem jellemző ránk, hogy kapkodnánk. De ez már annyira rossz, hogy teljesen jogosan csalódott a vezetőség. Főleg egy ilyen helyzetben, mikor új tulaj keresés folyik. Meglátjuk, mindenesetre legalább Whiz érzi, hogy szorul a hurok, és valamit produkálni kell.

Mariota: én tuti nem játszatnám egy, vagy két hétig. Annyit nem ér az egész, hogy súlyosabb legyen a sérülése. Ha vállalja, de nem tud megfelelően játszani, akkor úgyis megtalálják és kritizálják. Inkább kezdjen Mett, s akkor most megmutathatja, hogy más csapatnak érdemes kezdőnek elvinnie.

UI: minden vereség után borozol? Akkor mi lesz majd, ha nyerünk? 😊

Music City Miracle
több mint 9 éve
Két dolog kivételével nagyszerű összefoglalás.
1, Én nem látok fejlődést a tegnapi meccs és a tavalyi szezont összehasonlítva.
2, Akármennyire is jó, hogy itt van Mariota, én úgy gondolom, nem kimondottan az Ő szemszögéből kell néznünk a szezont, inkább a komplett csapat a lényeg.

TitanUp!
egozo
1. Direkt írtam az első négy meccset, a tegnapi tényleg tragikus volt (egy körülbelül 5 perces periódust leszámítva, amit a második INT zárt le).
2. Messze a legfontosabb játékosunk, ha ő jó, a csapat is jó, ha ő rossz, a csapat még rosszabb.

twitter.com/Titans/status/656202402404524032
evergreen
Respekt amiért ilyen keményen tűrte meccs közben, a Falcons ellen pont az ilyenek miatt nagyon jó lenne, ha duplán összeszedné magát a támadófal. Poutasi marad egyébként a RT. Ezenkívül megtudtuk, hogy Douglas is megsérült, de szerencsére nem tört el semmilye, illetve vasárnap "rossz napunk volt" 😀

Az örömhírt pedig a végére hagytam: Whiz minden héten beszél a vezetőséggel és ő is elismerte, hogy csalódottak Underwoodék, ezt mindenki értelmezze úgy, ahogy szeretné 😊

több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 twitter.com/Titans/status/656202402404524032

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Két dolog kivételével nagyszerű összefoglalás.
1, Én nem látok fejlődést a tegnapi meccs és a tavalyi szezont összehasonlítva.
2, Akármennyire is jó, hogy itt van Mariota, én úgy gondolom, nem kimondottan az Ő szemszögéből kell néznünk a szezont, inkább a komplett csapat a lényeg.

TitanUp!
több mint 9 éve
Na szóval.
Az elején mindenképp szeretném tisztázni, hogy én egy viszonylag türelmes, optimista, konzervatív ember vagyok, így ahogy korábban is említettem, nem feltétlenül küldtem volna el Whisenhuntot, a franchiset és a jelenlegi vezetést ismerve pedig pláne nem tartom ezt reális lépésnek. Közel tíz éve követem a csapatot, így én is látom, hogy mik történnek, de abban nem értünk egyet, hogy nincs fejlődés, tavalyhoz képest az első négy meccsen ég és föld volt a különbség. Az egyetlen indok ami miatt mégis elkezdtem „álmodozni”: Marcus Mariota. Ez a srác egy gyémánt, egészen biztos vagyok benne, hogy ő egy kiemelkedő franchise irányító lesz, de ha minél több és minél nagyobb sikereket szeretnénk elérni vele, akkor a lehető leghamarabb a lehető legjobb körülményeket kell megteremteni a számára, ebbe pedig Whisenhunt nem fér bele, de talán még Webster sem, egy „clean house” után egy teljesen új rezsim építsen SB esélyes csapatot Mariota köré. A cél nyilván valami olyasmi lenne, mint Seattle-ben, ill. nekem a Panthers modellje is rendkívül szimpatikus, ehhez elengedhetetlen egy olyan támadószemlélet ami az irányítónk erősségeire épít, mellé pedig egy megfelelő pillanatban dominánssá váló védelem. Utóbbi talán másodlagos probléma nálunk, a keret erősségéhez képest nem játszunk rosszul, ezt leginkább LeBeau tevékénységének köszönhetjük, jó lenne ha ki tudna itt nevelni magának egy utódot. Visszatérve a HC kérdésre, néhány erősen sarkított kimentel az idei szezonra és, hogy ez milyen személyi változásokat eredményezhet:

1. forgatókönyv
Nem tudunk javulni, sem a playhívásokat, sem a játék képét tekintve, 1-2 győzelmet talán még összekaparunk, de gyakorlatilag ugyanott állunk, mint tavaly. A lehető legrosszabb pedig, hogy Mariota is súlyosan megsérül a gyatra támadófal mögött. Esély: 25%
a. verzió – Marad Whiz az edző
A vezetés úgy dönt, hogy megkapja a harmadik évet ez a stáb, hisz találtunk egy franchise irányítót, bízzunk benne, hogy összeérnek a dolgok, közel 25 milliós cap-space és az előkelő draftpozíció pedig a nagyobb lyukakat is betömi, 2016 majd biztosan a mi évünk lesz, Whizzel az élen!
b. verzió – Házon belül pótoljuk
A vezetés szerint többre lenne képes ez a keret, de Whisehunt, mint vezetőedző limitálja a csapatot, annyira viszont nem szeretnék megtörni az egységet, hogy teljesen új rezsimet akasztanak a franchise irányítónk nyakába, így felkérik LeBeaut/Hortont/Mularkeyt, hogy ugorjanak be. (Ezt maximum szezon közben, valami nagyon csúnya sorozatos égések után tudom elképzelni, de azért vegyük számításba.)
c. verzió – Új rezsim
Underwoodék megunják ezt a középszerű fost, akit lehet elküldenek, Whiztől kezdve Websterig mindenkit. Találunk egy új, bizonyított GM-et, ő majd úgy alakítja a stábot és a keretet is ahogy szeretné, Mariota pedig „csak” egy évet veszített, sophomoreként már köré építik a csapatot.

2. forgatókönyv
Továbbra is szoros meccsekkel folytatjuk, Mariota egyértelműen fejlődik, javul a playhívás, csoporton belül 3-4 győzelmet összeszedünk majd év végén egy egyértelmű előrelépésként könyveljük el a 6-8 győzelmet és optimistán várjuk a következő évet. Esély: 65%
Nagyon mélyen volt a Titans mikor Whisenhunt érkezett, alapjaiban kellett változtatni a csapaton, de az egyértelmű fejlődés látszik, Mariota személyében megvan a franchise irányító, így ha kissé limitáltan is, de előreléptünk. A holtszezonban ügyesen manőverezik Webster, elkerülnek a súlyos sérülések és kimondva-kimondatlanul a rájátszásért indulunk harcba 2016-ban.
b. verzió – Új HC érkezik
A vezetés az asztalra csap, nagyobb álmaik vannak annál, mint amit Whiz kihozhat a csapatból, így még mielőtt túl sok időt vesztegetnénk Mariota karrierjéből, váltunk. Opcionálisan Webster is elküldésre kerül.

3. forgatókönyv
Mariota vezetésével feltámad az offense, az év újonca lesz, több meglepetés győzelmet hoz, közel kerülünk a rájátszáshoz, opcionálisan a szar csoportból még oda is érünk a wildcard helyre. Esély: 10%
Nincs az az Isten, hogy ezek után változtassunk a stábon, néhány nagyobb nevű szabadügynökkel jövőre az egyértelmű csoportgyőzelem a cél.

Könnyen kitalálható, hogy szerintem a 2/a verzió valósul meg, holott a franchise és Mariota szempontjából is a 2/b lenne az ideális. Annak biztosan nem fogok tudni szurkolni, hogy veszítsünk és küldjék el Whizt, valamint továbbra is tartom annyira erősnek a csapatot, hogy 5-6 győzelmet szerezzünk, ezzel biztosítva egy újabb évet a HC-nek. A fenti szélsőséges példák közötti átlagban lehet majd az idei valós szereplésünk.

Tegnap rendkívül csalódott voltam a meccs után, így potenciális főedzőket nézegettem a borom mellett, lássuk a TOP3-as kívánságlistát:

1. Sean Payton
Ideális korban lévő, tapasztalt és bizonyított főedző akinek szüksége van a környezetváltásra, remélhetőleg egy gyengébb szezon után felbontják a szerződését, mi pedig örömmel lecsapunk rá. Több tényező is ellenünk dolgozik, pletykálták már a Colts és a USC élére is, ennek ellenére nálam ő az abszolút favorit. Ha OC-nak Joe Philbin jönne, az maga lenne a tökély.
2. Chip Kelly
Ha átugrunk az Eagles topikba, az ottaniak nagy része valószínűleg örömmel engedné el, ha nem jutnak be a rájátszásba, a távozása valósággá is válhat. Az egója nem tudom mennyire bírná el, hogy az új állomáshelyén nem kapna teljhatalmat, de NFL-en belül szinte biztos vagyok benne, hogy csak hozzánk jönne, az egyetemi edzősködést állítólag úgy sem szereti, így talán ő lehet a legnagyobb favorit, persze csak ha edzőcserére kerül sor. Az OL és QB a játékának legfontosabb alapja, Phillyben úgy tűnik nem sikerült összeraknia, itt újra próbálkozhatna. Csak Shurmurt ne hozza magával.
3. Jim Harbaugh/Urban Meyer
Ez pusztán utópia, egyikük sem fogja otthagyni az NCAA-t, ha előbbi mégis, nem a mi kedvünkért. Az ok, amiért szerepelnek ezen a listán: ha új HC érkezik, mindenképp egy bizonyított arcot szeretnék, nem egy Jay Grudent vagy egy újabb Whizt, aki kiváló OC-ként belebukik a nagyobb feladatba.

Lehetne még ezeket a dolgokat bővebben is kifejteni, de október közepén szerintem kár erre több időt fecsérelni, főleg annak tükrében, hogy az edzőcsere egyelőre csak szurkolói hangulatkeltésnél jött szóba, sokkal távolabb állunk ettől, mint Philbin vagy éppen most a csoport riválisnál Bradley. A Falcons előző két meccse nem volt egy diadalmenet, sajnos attól félek, hogy a bye week előtt rajtunk verik le a port, de attól még koncentráljunk inkább erre, ha pedig majd jön a váltás lesz időnk arról is beszélni. 😊 Go Titans!

több mint 9 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Pont ez az, hogy nem a tegnapi meccsből indulunk ki. Itt másfél éve nincs fejlődés, itt másfél éve nem sikerült rendbe tenni az OL-t, a futójátékot, a secondaryt. Hogy csak a legfontosabbakat említsem, bár ezt már leírtuk ezerszer. Plusz ebben a másfél évben Whiz összetörette Lockert (aki üveg volt szegényem), Mettet (aki annyira nem is volt üveg), és most jó úton halad, hogy Mariotát (aki egyáltalán nem üveg) is IR-re tegye. Ez nincs rendben, nagyon nincs rendben. A 3-4-es védelmet is ő hozta ide, amivel a játékosok többségét körön kívülre tette, mert nem alkalmas rá a keret. A 4-3-ban még használható játékosaink, mint Pitoiuta vagy Mike Martin, már körön kívül vannak, vagy eltradeltük szotyiért, mint Akeem Ayerst (bár legalább ő jól járt, mert SB-t nyert). Vagy idehozunk egy Byron Bellt, aki ezerszer gyengébb, mint Levitre, és guardot csinálunk belőle, draftolunk egy guardot, és OT-ként játszatjuk. Emellett kiismerhető a játékunk, a tegnapi pick6 is egy ezerszer elhasznált TE játék lekapcsolásából jött. És ez csak egy-egy kiragadott példa, még mennyi mindent lehetne írni. Végül bemásolom, amit Druid írt az eredménykövetőbe, aztán ezzel befejeztem a siránkozást.

"Azért leírnám Whiz eddigi rekorját vezetőedzőként:
W-L
8-8
9-7
10-6 *
5-11
8-8
5-11
2-14
1-4
Eddig összesen 48 győzelem 69 vereség, DE
48-ból 27 győzelem úgy, hogy a csapatában volt egy HOF QB, egy HOF WR, s egy majdnem HOF WR + all-pro O playmakerek."

Music City Miracle