Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Tennessebe Nashvillebe van rokonságom,és egyszer voltam,kint Titans meccsen és megfogott a hangulat 😀. Bár a hokit jobban szeretem és voltam kint Preds meccsen,de az amerikai foci is szívemhez nőttHI ALL,TENNESSE VÉRVONAL VAGYOK.Üdv! Mióta és miért? 😊
Rambo king
pakesz
több mint 9 éve
HI ALL,TENNESSE VÉRVONAL VAGYOK.Üdv! Mióta és miért? 😊
Rambo king
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
HI ALL,TENNESSE VÉRVONAL VAGYOK.
több mint 9 éve
Erre tökéletes példa volt ez:Én ehhez annyit szeretnék hozzátenni, hogy Whiz nem rossz edző, csak nem korszerű. A legtöbb egykor valahol sikeres szaki bukását az okozza, hogy relatíve (hülyeség olyat leírni, hogy a normál fejlődési ütemet meghaladó mértékben, hiszen mi a normál mérték) hatalmasat változott a foci. A fejlődés, az egymásra reagálások nyílván oda vissza hatás alapján történik, így nem lehet azt mondani, hogy ez a ciklus a védelmekkel kezdődött, és a támadó alakulatok léptek, vagy vica versa, mindenesetre nagyon máshol járnak a trendek, mint akár 5-6 éve. Persze nem mondok újat tele vannak ezzel az elemzések. Szóval bocs! 😊Hány példát, vagy edzőt hozzak, hogy jó QB-val szart se ért el? 😊 Whiznek elévülhetetlen érdemei voltak BB kezdeti sikerességében, ahogy Warner másodvirágzásában is.Nem az.Összeségében tehát akkor ment jól neki, ha future HOF qb-kkal dolgozhatott együtt, minden más szituációban megbukott. Így elsőre, laikusként, szerintem ez a rossz edző egyik ismérve.
Whiz jó OC volt a Steelers-nél Big Bennel. Jó HC volt a Cards-nál Warnerrel és jó OC volt a Chargers-nél Rivers-szel. Viszont nem képes QB nélkül meccseket nyerni (lásd Cards, vagy éppen itt), ahogy pl Belichick a Pats-nél TB (11-5 Casell-lel), vagy éppen Tomlin BB nélkül.
Soldados
Sajnálom, mert idén drukkoltam a Titansnek és Mariotának, reméljük innentől felfelé vezet az út.
Foldesi26
A rossz edző ismérve, hogy a jóból sem tud jót kihozni. A jó edző ismérve, hogy a rosszból is kihozza a jót, Whiz valahol középen van, megfelelő körülmények között jó csapatot tud építeni. Abban seggfej volt, hogy a több pénz miatt a Titanshez jött a Lions helyett.
Soldados
üdv.H
Helmut Zimmer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
twitter.com/SandoESPN/status/661611431239000064
több mint 9 éve
Én ehhez annyit szeretnék hozzátenni, hogy Whiz nem rossz edző, csak nem korszerű. A legtöbb egykor valahol sikeres szaki bukását az okozza, hogy relatíve (hülyeség olyat leírni, hogy a normál fejlődési ütemet meghaladó mértékben, hiszen mi a normál mérték) hatalmasat változott a foci. A fejlődés, az egymásra reagálások nyílván oda vissza hatás alapján történik, így nem lehet azt mondani, hogy ez a ciklus a védelmekkel kezdődött, és a támadó alakulatok léptek, vagy vica versa, mindenesetre nagyon máshol járnak a trendek, mint akár 5-6 éve. Persze nem mondok újat tele vannak ezzel az elemzések. Szóval bocs! 😊Hány példát, vagy edzőt hozzak, hogy jó QB-val szart se ért el? 😊 Whiznek elévülhetetlen érdemei voltak BB kezdeti sikerességében, ahogy Warner másodvirágzásában is.Nem az.Összeségében tehát akkor ment jól neki, ha future HOF qb-kkal dolgozhatott együtt, minden más szituációban megbukott. Így elsőre, laikusként, szerintem ez a rossz edző egyik ismérve.
Whiz jó OC volt a Steelers-nél Big Bennel. Jó HC volt a Cards-nál Warnerrel és jó OC volt a Chargers-nél Rivers-szel. Viszont nem képes QB nélkül meccseket nyerni (lásd Cards, vagy éppen itt), ahogy pl Belichick a Pats-nél TB (11-5 Casell-lel), vagy éppen Tomlin BB nélkül.
Soldados
Sajnálom, mert idén drukkoltam a Titansnek és Mariotának, reméljük innentől felfelé vezet az út.
Foldesi26
A rossz edző ismérve, hogy a jóból sem tud jót kihozni. A jó edző ismérve, hogy a rosszból is kihozza a jót, Whiz valahol középen van, megfelelő körülmények között jó csapatot tud építeni. Abban seggfej volt, hogy a több pénz miatt a Titanshez jött a Lions helyett.
Soldados
üdv.H
több mint 9 éve
gerrard88
735
Eddig én sem voltam a válltás mellett, de az utolsó két meccs ahogy egozo is mondta előttem, annyira reménytelen volt már, hogy tényleg kellett már a válltás és tök mindegy hogy kire. Legalabb már végre más fogja hívni a támadó playeket amiket eddig Whiz nem engedett ki a kezéből ez látszik is a mérlegén a 3-20 eleg beszédes ám. Innen már csak jobb lehet! Nehányan meg annyi baromsagot hordtok itt össze, hogy szörnyű akinek nem inge dehát na. 😊 Ja es én sose akartam Whizt főedzőnek, de ellene se voltam mikor kinevezték, de most ez a válltás kellett, ez egyértelmű!!
több mint 9 éve
Ennél rosszabb nem lehet. Bár ezt már asszem írtam párszor...nem mindig jött be, de az utolsó meccs annyira reménytelen volt, hogy kellett a váltás.Nem ez a helyes hozzáállás. Figyi:
egozo
"Mindig lehet rosszabb."
Mindig. Így az ember nem fogja olyan siralmasan látni a helyzetet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Így van. 😀Azt, hogy miért rúgták ki whizt megértem. De, hogy lehet mularkeyt kinevezni? Hogy? Csöbörből-vödörbe...Szerintem tök mindegy. A Titans ezt a szezont kis túlzással már feladhatja, interim HC-vá meg azt tették meg, aki a csapattal van és ismeri azt. Mivel valószínűleg ebben a szezonban lesz csak megbízva, aztán jön egy új stáb, így én azt mondom, kb. mindegy, kivel fejezik be a szezont. Ha kikapnak, akkor jön még egy erős pick, és az új stáb azért jócskán erősíthet. Ideiglenes megoldásnak ez sem rosszabb, mintha hoznak valaki mást csapaton kívülről.
peach
Mostmár annyiról szól a következő pár hét, hogy Mariota játsszon, szokja a környezetet, fejlődjön, aztán jövőre meg nyilván olyan stáb jön, aki vele tervez, és aki köré építkezik.
Stez
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Továbbra is erőltetem azt, hogy nem tervezünk vele szerintem hosszú távra. Lehet ez egy olyan döntés is, hogy megnézi a vezetőség más HC-nál hogyan reagálnak a játékosok. Pl a Dolphins-nál egy "belsős" jött és a játékosok felszívták magukat. Meglátjuk most mi lesz. Ha ugyan olyan szar marad minden az offense-nál, (a védelem azért elég jól muzsikált) akkor még mindig van más lehetőség.Nem hiszem, hogy sokáig lesz a HC-nk.Én sem, de Wisenhunt jobb HC nála. Nem értem a lépést. Itt nem lesz ettől Dan Campbell effekt, ha ezért lépte meg a front office a cserét. Egyszerűen semmi logika nincs a lépés mögött, leszámítva, hogy olyan a mérlege Whiznek amilyen. De ez Mularkeyval se lesz sokkal jobb, sőt...
pakesz
Mondok egy példát. 2013ban 0-8al álltunk, a 49ers rommá vert minket Londonban, és ennek ellenére a csapat Gus mellett maradt, és nyertünk 4 meccset a szezon második felében. Mularkey mögül 2012ben ugyanekkora kvázi kisétált a csapat, pedig volt 1 Wnk is.
iktriad
több mint 9 éve
A legrosszabb mérleget hoztad össze a Jaguars történetében. Erre tényleg büszke lehetsz... twitter.com/ryanohalloran/status/661601259305213952
Mettenberger meg az interim QB. 😀
twitter.com/glennonsports/status/661595028553252864
több mint 9 éve
Ennél rosszabb nem lehet. Bár ezt már asszem írtam párszor...nem mindig jött be, de az utolsó meccs annyira reménytelen volt, hogy kellett a váltás.
több mint 9 éve
lolMatty, inkább ne szólaltál volna meg. Soha nem volt képes NFL szinten játszani, és évek múlva is játssza a sértődött óvodást, mert Whiz kitette annak idején. Szánalmas.
twitter.com/MattLeinartQB/status/661576536986796032
twitter.com/MattLeinartQB/status/661577688826540032
Löfli
Szerkesztette: csongi
több mint 9 éve
Azt, hogy miért rúgták ki whizt megértem. De, hogy lehet mularkeyt kinevezni? Hogy? Csöbörből-vödörbe...Szerintem tök mindegy. A Titans ezt a szezont kis túlzással már feladhatja, interim HC-vá meg azt tették meg, aki a csapattal van és ismeri azt. Mivel valószínűleg ebben a szezonban lesz csak megbízva, aztán jön egy új stáb, így én azt mondom, kb. mindegy, kivel fejezik be a szezont. Ha kikapnak, akkor jön még egy erős pick, és az új stáb azért jócskán erősíthet. Ideiglenes megoldásnak ez sem rosszabb, mintha hoznak valaki mást csapaton kívülről.
peach
Mostmár annyiról szól a következő pár hét, hogy Mariota játsszon, szokja a környezetet, fejlődjön, aztán jövőre meg nyilván olyan stáb jön, aki vele tervez, és aki köré építkezik.
több mint 9 éve
Hány példát, vagy edzőt hozzak, hogy jó QB-val szart se ért el? 😊 Whiznek elévülhetetlen érdemei voltak BB kezdeti sikerességében, ahogy Warner másodvirágzásában is.Nem az.Összeségében tehát akkor ment jól neki, ha future HOF qb-kkal dolgozhatott együtt, minden más szituációban megbukott. Így elsőre, laikusként, szerintem ez a rossz edző egyik ismérve.
Soldados
Foldesi26
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
lolElőször azt hittem ez valami kamu-acc. Elég láma dolog, elvégre nem hiszem, hogy Whiz boldog volt amikor közte és Derek Anderson között kellett kezdőt választani -- utóbbi javára. Rajta kívül Terrelle Pryor és Thad Lewis ellen vesztett hasonló megmérettetések során. Kemény egy lista.
twitter.com/MattLeinartQB/status/661576536986796032
twitter.com/MattLeinartQB/status/661577688826540032
Löfli
Az is karma lehetett, hogy 8 kezdő meccséből 3on IRen végezte.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Zárójelben megjegyzem, hogy a tavalyi Marrone-féle 9-7 előtt utoljára Mularkey volt képes pozitív mérlegre főedzőként a Bills-szel még 2004-ben.Butch Davis meg a Browns-t vitte utoljára rájátszásba, mégsincs állása jelenleg
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Zárójelben megjegyzem h a tavalyi Marrone-féle 9-7 előtt utoljára Mularkey volt képes pozitív mérlegre főedzőként a Bills-szel még 2004-ben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
a folytonosság volt a lényeg:Nem hiszem, hogy sokáig lesz a HC-nk.Én sem, de Wisenhunt jobb HC nála. Nem értem a lépést. Itt nem lesz ettől Dan Campbell effekt, ha ezért lépte meg a front office a cserét. Egyszerűen semmi logika nincs a lépés mögött, leszámítva, hogy olyan a mérlege Whiznek amilyen. De ez Mularkeyval se lesz sokkal jobb, sőt...
pakesz
Mondok egy példát. 2013ban 0-8al álltunk, a 49ers rommá vert minket Londonban, és ennek ellenére a csapat Gus mellett maradt, és nyertünk 4 meccset a szezon második felében. Mularkey mögül 2012ben ugyanekkora kvázi kisétált a csapat, pedig volt 1 Wnk is.
iktriad
Whiz was 3-20 as Titans coach with 4 starting QBs. Mularkey was 3-20 in his last 23 games with 4 starting QBs.
---
több mint 9 éve
Azt, hogy miért rúgták ki whizt megértem. De, hogy lehet mularkeyt kinevezni? Hogy? Csöbörből-vödörbe...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Hue Jackson idény végén felkészül. Hátha ő hagyná Mariotát futni.
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy sokáig lesz a HC-nk.Én sem, de Wisenhunt jobb HC nála. Nem értem a lépést. Itt nem lesz ettől Dan Campbell effekt, ha ezért lépte meg a front office a cserét. Egyszerűen semmi logika nincs a lépés mögött, leszámítva, hogy olyan a mérlege Whiznek amilyen. De ez Mularkeyval se lesz sokkal jobb, sőt...
pakesz
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Foldesi26
317
Nem az.Összeségében tehát akkor ment jól neki, ha future HOF qb-kkal dolgozhatott együtt, minden más szituációban megbukott. Így elsőre, laikusként, szerintem ez a rossz edző egyik ismérve.
Soldados
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy sokáig lesz a HC-nk.A Jaguars történetének legrosszabb rekordját produkálta '12ben vele a volánnál (2-14). Igaz 3 hosszabbítást is elvesztettünk akkor.Whiz kirúgva, Mularkey a megbízott HC a szezon végéig, csodás ez a nap!Végre.
markny
Mularkeyt nem vágom, de az, hogy a Jagsnél 1 évet élt meg össz-vissz, nem sok jót sejtet. Mindegy, ez az év már úgyis kuka szerintem, off-szezonban lehet HC-t kutatni.
Duff
Marcedes Lewis azt mondta róla utólag, hogy majdnem megutáltatta vele a footballt 1 év alatt...
iktriad