Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 847
3, 1/7-re a legjobb tacklet (aki valószínű a Notre Dames srác, aki lehet guard lesz, de az sem baj!!!)sapka
Stanley kivételesen nem olyan Notre Dame OT, akit az NFL-ben OG-vé kellene konvertálni. 😊

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Nem örülnék, ha Tunsilt húznánk 1/1-re... Vagy trade hátra, vagy Bosa legyen a top pick.
Nandito
Mit látsz Bosában?
Ezen felül ki az a DE, korra, tapasztalatra/bármire tekintettel; aki 1/1-et ér? (Wattot leszámítva)
sapka
Elfogadom, hogy nem ér 1/1-et, de akkor várom a megoldási lehetőségeket. 😊
1. Kit húznál 1/1-re?
2. Ha trade, akkor kivel lehetne bizniszelni? (Én nem látok olyan prospectet, akiért bárki is feljönne.)
Nandito
tessék az ötlet, én ezt csinálnám:

1, odaadni Mariotát a 49ersnek draftpickekért (idei 1/7+2/7+jövő évi 2.)
2, 1/1-re a legjobb QB-t választani
3, 1/7-re a legjobb tacklet (aki valószínű a Notre Dames srác, aki lehet guard lesz, de az sem baj!!!)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Újabb segédedzőket neveztek meg: Steve Jackson safety, Deshea Townsend corner edző lesz. (Markny, meg van a váltás a DB edzőknél is. 😊 ) A hírek szerint Nick Eason lehet a DL coach.
Nandito
Eason és Townsend is LeBeau játékosa volt Pittsburghben, Jackson meg ugye a 90-es években itt játszott, pont a vesztes SB után vonult vissza.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Újabb segédedzőket neveztek meg: Steve Jackson safety, Deshea Townsend corner edző lesz. (Markny, meg van a váltás a DB edzőknél is. 😊 ) A hírek szerint Nick Eason lehet a DL coach.

Music City Miracle
több mint 10 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Nem örülnék, ha Tunsilt húznánk 1/1-re... Vagy trade hátra, vagy Bosa legyen a top pick.
Nandito
Mit látsz Bosában?
Ezen felül ki az a DE, korra, tapasztalatra/bármire tekintettel; aki 1/1-et ér? (Wattot leszámítva)
sapka
1. Kit húznál 1/1-re?
2. Ha trade, akkor kivel lehetne bizniszelni? (Én nem látok olyan prospectet, akiért bárki is feljönne.)
Nandito
Olvastam hogy a Browns mindenkeppen irányítót akar húzni, nem terveznek Johnnyval.
gerrard88
1/2-ön húznak. Velük akarsz trade-elni? 😊 Jó, hát extrém esetben beijednek, hogy másnak is kell mondjuk Goff, és akkor cserélnek velünk. Csak azért nem sok mindent kapunk.
Nandito
Én nem akarok tradeelni 😊 Bosa, Tunsill vagy Ramsey aztán A Cleveland csinál amit akar 😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 527 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet LeBeau azért is maradt mert iltt lát esélyt, hogy HC legyen 😉 😊 Tudom, ha akart volna már rég lehetett volna az máshol. Vele azért nem jártatok rosszul. S így ki tudjha, hátha valami jó is kisül a dologból.
dande
Marvin Lewis előtt ő volt a Bengals HC-je, égett, mint a Reichstag.
empty taxi
Kösz, erre nem is emlékeztem.
több mint 10 éve
Nandito
Mit látsz Bosában?
sapka
1. Kit húznál 1/1-re?
Nandito
Olvastam hogy a Browns mindenkeppen irányítót akar húzni, nem terveznek Johnnyval.
gerrard88
1/2-ön húznak. Velük akarsz trade-elni? 😊 Jó, hát extrém esetben beijednek, hogy másnak is kell mondjuk Goff, és akkor cserélnek velünk. Csak azért nem sok mindent kapunk.

Music City Miracle
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Lehet LeBeau azért is maradt mert iltt lát esélyt, hogy HC legyen 😉 😊 Tudom, ha akart volna már rég lehetett volna az máshol. Vele azért nem jártatok rosszul. S így ki tudjha, hátha valami jó is kisül a dologból.
dande
Marvin Lewis előtt ő volt a Bengals HC-je, égett, mint a Reichstag.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nandito
Mit látsz Bosában?
sapka
1. Kit húznál 1/1-re?
Nandito
több mint 10 éve
Nandito
Mit látsz Bosában?
sapka
1. Kit húznál 1/1-re?

Music City Miracle
több mint 10 éve
na de ki is kiért jönne fel az 1/1-re? a Rams és a Texans nagyon messze van, a Cowboysnak meg szerintem majdnem mindegy, hogy Goff/Lynch/Wentz marad 1/4-re (ha QB-t akarnak egyáltalán), így szerintem "a nyakunkon marad" az első pick, és ott továbbra is OT-t, esetleg CB-t húznék. letrade után Myles Jack lenne az álmom, de ez nem valami reális sajnos 😀
markny
Ahelyett, hogy Bosat vinnéd. 1/1 corner?! O my...
Amadeus91
Sok elemzőnél Ramsey van a class élén, tudom ez még semmit sem jelent igazán, de azért nem ördögtől való gondolat, ha ő lenne az első választásunk 😉
több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Idén úgy tűnik nincs olyan echte 1/1
dande
jaja, szerintem kicsit hasonlít a 2013-as és 2014-es draftra, utóbbira talán annyival jobban, hogy idén is sok a kiemelkedő talent a top10-ben, de nem kifejezetten egy játékos.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 527 — Így remélem megfelelek nektek.....
Idén úgy tűnik nincs olyan echte 1/1
több mint 10 éve
Amadeus91
Bosa 4-3-as DE, mi pedig 3-4-et játszunk, de egyébként is vannak fenntartásaim Bosa profik közötti beválásával kapcsolatban, míg pl. Jalen Ramsey az NFL-ben is kiváló focista lesz imho.

Szerkesztette: markny

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
na de ki is kiért jönne fel az 1/1-re? a Rams és a Texans nagyon messze van, a Cowboysnak meg szerintem majdnem mindegy, hogy Goff/Lynch/Wentz marad 1/4-re (ha QB-t akarnak egyáltalán), így szerintem "a nyakunkon marad" az első pick, és ott továbbra is OT-t, esetleg CB-t húznék. letrade után Myles Jack lenne az álmom, de ez nem valami reális sajnos 😀
markny
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
markny
49ers ugye Kelly abszte kiszámíthatatlan, vagy a Fili, mer bebukik a Bardford tárgyalás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
markny
Goffot túlértékelik, de ne legyen igazam sok szerencsét neki. Ez a Jack fiú még pelenkás nemde? Vagy már kijön a draftra? 😊
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 578 — Steelers fan
Le kell trédelni, hátha bepánikol valaki, szerintem Bosa nem kompatibilis, első körös DE amúgy is Texans specialitás. Ha lemegyünk akkor hoznám el a legjobb ILB/RB amit ki lehet meg egy buznagydarab kőbaltás véresfogú állatot G-nek
sutianap
LeBeau elég jól ki tudja választani, hogy 4-3 D-ből kik kompatibilisek a rendszerébe, plusz eléggé komázza a Buckeyes játékosokat. (ő maga is az volt 😊 ) De attól nem félek, hogy ha hagyják választani, akkor ő egy alkalmatlan embert fog húzni.

De ettől függetlenül én is a tradet látnám okos dolognak. 1/1 az kezdő QB-re való pick, minden másra ellőni luxus. (Fischer, Clowney 1/1? haggyámá...)
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Nandito
Mit látsz Bosában?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
Le kell trédelni, hátha bepánikol valaki, szerintem Bosa nem kompatibilis, első körös DE amúgy is Texans specialitás. Ha lemegyünk akkor hoznám el a legjobb ILB/RB amit ki lehet meg egy buznagydarab kőbaltás véresfogú állatot G-nek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Bosával kapcsolatban nekem vannak aggályaim, de ha úgy sikerül az FA piac, hogy nem marad lyuk a kezdőben akkor aláírom, de nálam jelenlegi állapotában OL>DL

több mint 10 éve

Music City Miracle
több mint 10 éve
a keret gyengeségei ellenére a szezon közepén azért főleg a front-sevenen nagyon látszott, hogy kezdik érezni LeBeau sémáját, elképzelését, így ha Robinsonék nem sajnálják a pénzt és a picket, hogy komolyan megerősítsék az egységet (elsősorban a secondaryt) akkor nem fogom félteni a védelmet 😊

több mint 10 éve