Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
nem követtem a Pro Bowlt, nem lehet, hogy ott volt 4-3-as védelem?
egyébként kivágtuk Griffint, ezzel 6.5 millió dollárt spórolunk, az első lépés a holtszezonban amivel maximálisan elégedett vagyok (LeBeau maradását leszámítva)

több mint 10 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
A Pro bowl közvetítés során Bencsics Márk megemlítette, hogy Caseynek meg kell majd szoknia az új védelmi sémát. Ti is olvastatok sémaváltásról? Nem igazán Lebeau és Horton stílusa a 4-3, szóval nem hiszem, hogy visszatérnénk 3-4ről.

Szerkesztette: pakesz

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Én majd keresek valami hülye fogadási lehetőséget, ami nem a végeredményhez kapcsolódik (sack-ek számán gondolkozom erősen, hogy 5,5 fölött lesz (2 fölött adják) vagy, hogy az első 6 perc alatt nem lesz pont, vagy valami ilyesmit)... aztán majd drukkolok annak a kimenetelnek, meg annak aki meccs közben inkább megérdemli...

Alapból persze Payton a Tennessee múlt miatt, csak én nagyon nem szeretem, amikor valaki ha már csak esélye van a sack-nek akkor ledobja magát, futással ki van zárva, hogy próbálkozzon (persze, tudom, láttam a NE elleni 10 yardost). A mozgékony, melós, küzdeni képes irányítókat szeretem, ezért (McNair SB produkciója miatt) lettem Titans szurkoló; szóval ebből a szempontból meg Newton játéka sokkal közelebb áll hozzám, mint Manningé...

De valószínűleg majd 1-2 bírói döntés, meg hogy melyik csapat lesz gusztustalanabb, az fog dönteni... (mondjuk legalább nem a NE-Seattle ismétlődik, mert soha életemben nem voltam akkora bajban, mint azon a meccsen ..😀)
Titans
Na hajnalban az is kiderűlt hogy a Denver volt a gusztustalanabb csapat állandóan odaszóltak a carolinasoknak, a bírók meg rendesen hibázgattak! A védelmek jók voltak a támadók meg kegyetlen rosszak! A Denver védelme jobb volt így ők nyertek ennyi! Nekem személy szerint nem tetszett a meccs nagyon egyoldalú védelmi csatározás volt ez szinte nulla tamadojatekkal...
gerrard88
Van aki pont ezt szereti, pl Kovács Sanyi. 😊 Jó játékokat a védelem részéről. Igaz ez annyira nem szórakoztató, viszont az utolsó percekben is megvolt az 1 TD különbség, legalább addig lehetett "izgulni". 😊 Láttam már én is jobb döntőt...

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Én majd keresek valami hülye fogadási lehetőséget, ami nem a végeredményhez kapcsolódik (sack-ek számán gondolkozom erősen, hogy 5,5 fölött lesz (2 fölött adják) vagy, hogy az első 6 perc alatt nem lesz pont, vagy valami ilyesmit)... aztán majd drukkolok annak a kimenetelnek, meg annak aki meccs közben inkább megérdemli...

Alapból persze Payton a Tennessee múlt miatt, csak én nagyon nem szeretem, amikor valaki ha már csak esélye van a sack-nek akkor ledobja magát, futással ki van zárva, hogy próbálkozzon (persze, tudom, láttam a NE elleni 10 yardost). A mozgékony, melós, küzdeni képes irányítókat szeretem, ezért (McNair SB produkciója miatt) lettem Titans szurkoló; szóval ebből a szempontból meg Newton játéka sokkal közelebb áll hozzám, mint Manningé...

De valószínűleg majd 1-2 bírói döntés, meg hogy melyik csapat lesz gusztustalanabb, az fog dönteni... (mondjuk legalább nem a NE-Seattle ismétlődik, mert soha életemben nem voltam akkora bajban, mint azon a meccsen ..😀)
Titans
Na hajnalban az is kiderűlt hogy a Denver volt a gusztustalanabb csapat állandóan odaszóltak a carolinasoknak, a bírók meg rendesen hibázgattak! A védelmek jók voltak a támadók meg kegyetlen rosszak! A Denver védelme jobb volt így ők nyertek ennyi! Nekem személy szerint nem tetszett a meccs nagyon egyoldalú védelmi csatározás volt ez szinte nulla tamadojatekkal...
több mint 10 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
bocs, röstellem, de mára úgy alakult, hogy mégis házi buli lett belőle, úgyhogy nem jelenek meg a Stiflerben; ősszel jövök egy sörrel.
jó meccset,
bk.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Úgy lesz 😉 valakitől azt hallom, hogy a Titansesek mind Broncos drukkerek... Nemtom honnan jön ez a megállapítás mert én csak a Titansnek drukkolok még a Super bowlon is 😊 😊 De ha már választani kell csapatot akkor inkább a Carolina nálam Cortland és Oher miatt!
gerrard88
hát azért Manning elég erős Tennessee kötődéssel rendelkezik, Cam pedig nem tett túl jó benyomást a fanekre az idei egymás elleni meccsünkön, így a legtöbb kinti szurkolóval együtt én is a Broncos mellett állok. (bár én nem haragszom Newtonra, és egyébként szerintem simán nyer a Panthers)

több mint 10 éve
Aki gondolja csatlakozhat hozzám egy két haverral a Stiflerbe nézzük a Super bowlt este 21:30tol mar van foglat asztal! 😀
gerrard88
én lehet, hogy ott nézem néhány más cimbivel, de még nincs biztos tervünk (ahogy alakul, majd azért jelzem)
Titans
Oke rendben én elvileg szoltam hogy egy emeleti asztalt kérünk hát meglátjuk. 😊
gerrard88
Jó szórakozást nektek! 😉 Ja és persze hirdessétek az igét: Go Titans! 😀
pakesz
Úgy lesz 😉 valakitől azt hallom, hogy a Titansesek mind Broncos drukkerek... Nemtom honnan jön ez a megállapítás mert én csak a Titansnek drukkolok még a Super bowlon is 😊 😊 De ha már választani kell csapatot akkor inkább a Carolina nálam Cortland és Oher miatt!
több mint 10 éve
Aki gondolja csatlakozhat hozzám egy két haverral a Stiflerbe nézzük a Super bowlt este 21:30tol mar van foglat asztal! 😀
gerrard88
én lehet, hogy ott nézem néhány más cimbivel, de még nincs biztos tervünk (ahogy alakul, majd azért jelzem)
Titans
gerrard88
Jó szórakozást nektek! 😉 Ja és persze hirdessétek az igét: Go Titans! 😀

Szerkesztette: pakesz

több mint 10 éve
gerrard88
Titans
több mint 10 éve
gerrard88

több mint 10 éve
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 984 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tovább folytatódott a 2012es Jaguars edzői stáb reunion
 twitter.com/glennonsports/status/694277277161361408
 twitter.com/ryanohalloran/status/694278572991651840
több mint 10 éve
A két Pro Bowl-os játékosunk Walker és Casey sem vallott szégyent, mind ketten szinte végig a pályán voltak a győztes Team Irvin csapatban. Walker 80 yardot és egy TD-t kapott el, Casey-nek meg volt egy INT-je!
több mint 10 éve

Mariota is otthon van a Pro Bowl ideje alatt, össze is futott a cheerleaderünkkel 😊

több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Őszinte részvétem Bob Bratkowskihoz. Szegény Mariota.
iktriad
Mivel WR edzőnek hozták, ezért Mariotához nem neki lesz köze elsősorban. Inkább sajnáld DGB-t. 😊 De ha általánosságban sajnálod Mariotát, akkor megértem.

Music City Miracle
több mint 10 éve
Mit ^tud^ez a bob?
Janek
Én csak ennyit tudok. 😊

Bob Bratkowski Coaching Timeline
2016: Tennessee Titans – Wide Receivers
2012: Jacksonville Jaguars – Offensive Coordinator
2011: Atlanta Falcons - Quarterbacks
2001-10: Cincinnati Bengals – Offensive Coordinator
1999-00: Pittsburgh Steelers – Wide Receivers
1995-98: Seattle Seahawks – Offensive Coordinator
1992-94: Seattle Seahawks – Wide Receivers
1989-91: University of Miami (Fla.) – Offensive Coordinator
1987-88: Washington State – Offensive Coordinator
1986: Wyoming – Offensive Coordinator
1984-85: Weber State – Offensive Coordinator
1981-83: Weber State – Wide Receivers
1978-80: Missouri – Wide Receivers

Music City Miracle
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 923 — Apu ökölbeszorított keze
Mit ^tud^ez a bob?

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 984 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Őszinte részvétem Bob Bratkowskihoz. Szegény Mariota.
több mint 10 éve
ha LeBeau és Mariota nem lenne, azt mondanám még egy 1/1, de számomra is rejtély, hogy mégis milyen negatív mutatók/korábbi állomáshelyek kellenének ahhoz, hogy valaki neve ne merüljön fel nálunk.
markny
A haveroknak kellett állás, így jöttek, kb ennyi a magyarázat. MM és Bob jó barátok, az meg kit érdekel, hogy évek óta nem is dolgozott az NFL-ben... A védelemben még csak-csak vannak olyanok, akik érnek valamit LeBeau-n kívül is, de a támadóoldalon lévők listája "atyaég" kategória. Ismét erősödik a pesszimizmusom, ha ebből nem lesz újabb elcseszett szezon, akkor az valami oltári csodának köszönhető majd. (Vagy esetleg a védelemnek, mert LeBeau nagyot alkot. 😊) Csak nehogy az történjen, amit egy másik topikban már pedzegetnek: a szenvedésből elege lesz Mariotának és inkább cserét kér...

Music City Miracle
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
Ez a stáb a tavalyi 49ers-félét is alulmúlja, pedig azt hittem, hogy ez már tényleg lehetetlen...
baggio
Szerencsétlen Mariota, most barmolják szét a karrierjét.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 923 — Apu ökölbeszorított keze
Az nfl-ből nehezebb kihullani mint a parlamentből?

több mint 10 éve
ha LeBeau és Mariota nem lenne, azt mondanám még egy 1/1, de számomra is rejtély, hogy mégis milyen negatív mutatók/korábbi állomáshelyek kellenének ahhoz, hogy valaki neve ne merüljön fel nálunk.

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 987 — no es importante
Ez a stáb a tavalyi 49ers-félét is alulmúlja, pedig azt hittem, hogy ez már tényleg lehetetlen...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
Jéééézus Brátkovszki, hát mit követtünk, hogy egybül a pokol legalja....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak