Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 10 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
megvan Cassel!! mehetünk aludni
markny
Még a végén megtanulja ezt a sportot. 😀

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
megvan Cassel!! mehetünk aludni

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
nah, Matt Cassel aláírt. Nem lesz itt probléma!
több mint 10 éve
Itt twitteren: DeMarco Murray hivatalosan is a Titans játékosa lett. Az ellenérték: A két csapat helyet cserélnek a draft negyedik körében.

Elég jó ár. 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Janoris Jenkins közben a Giantshez került évi ~12 millióért, most azonnal hívnám Amukamara ügynökét, hogy ezt ő is megkapja nálunk.
markny
Inkább mi ne adjunk 12 milliót Amukamara-nak annyira nem jó, ennyit meg nem is érne, van nekünk egy sokat kereső CB-nk aki ráadásul szar is. McCourty, idén 8,8M-et keres...

több mint 10 éve
én mondjuk egyelőre csak egy forrásból láttam ezt az infót, inkább a Patset susmogják, és ugyan nem lenne ellenemre ha érkezne még WR, de kétlem, hogy Sanuval előrébb lennénk, legfeljebb többen. két kezdő posztot remélhetőleg a Wright-DGB páros átlag felett tud megoldani, a harmadik helyre pedig ott van még Douglas és Hunter, ha komoly konkurenciát szeretnénk a nyakukra hozni akkor inkább Marvin Jones/Rishard Matthews/Rueben Randle triónál nézelődnék.

Janoris Jenkins közben a Giantshez került évi ~12 millióért, most azonnal hívnám Amukamara ügynökét, hogy ezt ő is megkapja nálunk.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Toljátok a pénzt az O-ba rendesen, a hírek szerint Mohamed Sanu is felétek tart.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
a Maxwell + Alonso csomag egy öt helyes letradebe és egy negyedik körbe kerül valószínűleg a Phinsnek, Murray áráról egyelőre nem sok minden derült ki, de én ez alapján nem várok sokat, körülbelül egy ötödik kört.

több mint 10 éve
mondjuk emlékeim szerint ő inkább guardként (RG poszton) nyújtott jobb teljesítményt, de szerintem ezzel a fal interior részében nem várható komolyabb változás (+ Looney és/vagy Meredith jöhet vissza még a nyárra), hat játékos, mindegyik több poszton is bevethető, ebből azért már illene összerakni valamit. Mitchell Scwhartznak örülnék még ide, vagy ha nem érkezik minőségi RT, akkor Tunsil 1/1-re, Lewan pedig átmehet a másik szélre.

más:
2013: Raiders (4-12) vs. Titans (7-9) 23-19 W
2015: Raiders (7-9) @ Titans (3-13) 24-21 L
idén is találkozunk velük, egyelőre toronymagas favoritnak tartom őket, elképesztően szimpatikusan és szisztematikusan(!) építkeznek, örülök, hogy ez a Jaxről nem annyira mondható el 😊

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
Murray új szerződése 4 éves lesz 25,5 millióval, ebből 12,5 millió a garantált. Idén 6, jövőre 3 millió a gari, ha e 2 szezon alatt nem válik be, akkor 3,5 millió DM ellenében megszabadulhatunk tőle. Szerintem ez így már jobb szerződés, mint amit Philliből hozott volna.
Nandito
Most már csak az a kérdés mit adtok érte.....
több mint 10 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Ben Jones C a Houstonból 4 évre jött. Kezdődik a fal építése!
gerrard88
Nagyobb nevet vártam az OL-be, bár még ki tudja, mi lesz. (Ha nem jön minőségi RT, akkor én is azt mondom, hogy Tunsil lesz az 1/1.) Mindenesetre az OC poszt így már jónak tűnik, Schwenke és Jones együtt megoldja.
Nandito
Hát igen nagyobb nevet vártam én is.. OCnek még ott van a tavaly draftolt Gallik is az a poszt megoldva. Jones OGt is tud játszani nem tartom kizártnak hogy ott is fogják használni.
több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Murray új szerződése 4 éves lesz 25,5 millióval, ebből 12,5 millió a garantált. Idén 6, jövőre 3 millió a gari, ha e 2 szezon alatt nem válik be, akkor 3,5 millió DM ellenében megszabadulhatunk tőle. Szerintem ez így már jobb szerződés, mint amit Philliből hozott volna.

Music City Miracle
több mint 10 éve
gerrard88
Nagyobb nevet vártam az OL-be, bár még ki tudja, mi lesz. (Ha nem jön minőségi RT, akkor én is azt mondom, hogy Tunsil lesz az 1/1.) Mindenesetre az OC poszt így már jónak tűnik, Schwenke és Jones együtt megoldja.

Music City Miracle
több mint 10 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Annyiból fura ez, hogy Murray igazán I-formationből hatékony, akkor Mariotát beviszik a center alá?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jó húzásnak tűnik ez a trade, de én is kíváncsian várom a teljes bejelentést. Murray szerződésén mit akartok alakítani, vagyis ezt hogyan értitek? Ilyen esetben a garit az eredeti csapat fizeti, minket csak a szerződése többi része érint. (Vagyis én így tudom.)

Közben utánaolvastam, és azt találtam, hogy új szerződéssel jöhet hozzánk.

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 10 éve
tavaly is mennyit vártunk az első bejelentésre, aztán jött Orakpo. 😊
pakesz
hát igen, aztán ezzel vége is volt 😀

több mint 10 éve
kíváncsi leszek az ellenértékre ill., hogy mennyire sikerül átstrukturálni Murray szerződését, de sokan akartak egy nagyobb nevű futót, hát tessék 😊 ha szeretnénk, hogy megközelítse a 2014-es szezonját akkor viszont igen komoly falat kell elé (is) rakni, remélem egy ilyen backfield már Mularkeyt és Robinsont is meggyőzi erről.
az, hogy visszatér Délre szerintem jót fog tenni Murraynek, a viszonylag nagy cap spacet meg inkább így költsük el, mint nevesincs emberek túlfizetésére. (pedig egyelőre Harrisonon kívül nem nagyon kerültünk szóba egyéb top FA játékosnál)
markny
Az nem gyenge... Murray, igaz tavaly nem villogott, ha valamit kezdünk a szerződésével tuti lesz. Markny ne feledd tavaly is mennyit vártunk az első bejelentésre, aztán jött Orakpo. 😊

több mint 10 éve
kíváncsi leszek az ellenértékre ill., hogy mennyire sikerül átstrukturálni Murray szerződését, de sokan akartak egy nagyobb nevű futót, hát tessék 😊 ha szeretnénk, hogy megközelítse a 2014-es szezonját akkor viszont igen komoly falat kell elé (is) rakni, remélem egy ilyen backfield már Mularkeyt és Robinsont is meggyőzi erről.
az, hogy visszatér Délre szerintem jót fog tenni Murraynek, a viszonylag nagy cap spacet meg inkább így költsük el, mint nevesincs emberek túlfizetésére. (pedig egyelőre Harrisonon kívül nem nagyon kerültünk szóba egyéb top FA játékosnál)

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Adam Schefter szerint szerdától lesz egy DeMarco Murray-tek.

több mint 10 éve
Damon Harrison állítólag itt köthet ki, nyilván elég nagy erősítést jelentene, de a Hill/Woods párosból még így is visszaigazolnék egyet
markny
Az jó lenne, NT-t amúgy várok FA-ról vagy draftról. Hill/Woods duóhoz nem ragaszkodok, ha választani kellene akkor Hill

több mint 10 éve
Damon Harrison állítólag itt köthet ki, nyilván elég nagy erősítést jelentene, de a Hill/Woods párosból még így is visszaigazolnék egyet

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 923 — Apu ökölbeszorított keze
Cox nem vallt be cb posztra?

több mint 10 éve
RB Antonio Andrews marad még 1 évig, és nem is kerül sokba, csak 600 ezer dollárkába.

Music City Miracle
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
Akkor nézzük Value alapon
1. RTért nem adunk 1/1et de még első kört se, óriás hülyeség lenne ide lövögetni, tekintve a Lövan helyzetet
1. safety szintén nem ér 1/1et
2, cornert megéri húzni, de akkor Hargraves, inkább
3. nos Bosa, igaz ez a value inkább texasi szokás, de jó súlyban van Joi hogy 3-4 endbe diverzifikáljon, ehhez tökéletes Löbó. ami pozití és negatív is hogy túlagresszív, túlpörög, előbb indul, zászló mágnes, de ezen is lehet javítani.
4. a Löbó védelem nem igányli a szekonderi top-játékosokat. Viszont amit idényel az a futás elleni belső hármas. Mivel 1/1 value nose nincs, de kettőn lehet fogni szépeket. Valamit FA-n meg lehetne oldani az ILB kérdéskört.
5, nagyos sok a jó OL ember, tehát később is lehet remek falembereket fogni.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak