Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
hu.m.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6r%C3%A9nyes_farkasA szegedi vadasparkban egyébként megtekinthető két példánya 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
A hab a tortán, hogy van egy petíció, hogy a hivatalos statisztikákban is csak Washington szerepeljen és a Redskinst vegyék ki onnan...kb töröljék ki, mint Lance Armstrongot a Tourok listájából.Washington Nonames
több mint 4 éve
Ez a sztori annyira amerikai. Kínjukban már azt sem tudják mit akarnak. Most jött egy divathullám, agymenéssel egybekötve és semmi se szent. Bármi lesz is az új név meg logó, szerintem sok-sok embernek Redskins marad a csapat még nagyon sokáig.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Én annyit sem! 😄Nem tudom, miről beszéltek, mi pasik 16 színt ismerünk 😆Tudtam, hogy ez sem lesz jó.... De talán az ekrüt (ecru angolul 😀 ) tudnám még javasolni.....Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.Drapp???
Marad a drapp. Azt valyon el tudja mindenki fogadni politikailag?
Kájzerszóze
Nagyapám mondta: "olyan szín nincs is!" 😊😊😊
zemanla
Kájzerszóze
warr_b
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Nem tudom, miről beszéltek, mi pasik 16 színt ismerünk 😆Tudtam, hogy ez sem lesz jó.... De talán az ekrüt (ecru angolul 😀 ) tudnám még javasolni.....Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.Drapp???
Kájzerszóze
zemanla
Kájzerszóze
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
A Warriors milyen snassz. Trump's, Politicians? 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Tudtam, hogy ez sem lesz jó.... De talán az ekrüt (ecru angolul 😀 ) tudnám még javasolni.....Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.Drapp???
Kájzerszóze
zemanla
több mint 4 éve
Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.Drapp???
Kájzerszóze
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Akkó má mé nem RED FOX???😮Dropnames lett, egyenlőreRedwolves?
aszongyák a RED marad...
sutianap
iktriad
nagir
több mint 4 éve
a military-re és az őslakosokra a Warriors utalhat
több mint 4 éve
Azt lehetett olvasni, hogy a militaryre és az őslakosokra is utalót akarnak... Na most a red wolfnak semmi köze a sereghez, a red tailsnek az indiánokhoz... marad a Tomahawks 🤣
több mint 4 éve
Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.Marad a drapp. Azt valyon el tudja mindenki fogadni politikailag?
több mint 4 éve
Akkó má mé nem RED FOX???😮Dropnames lett, egyenlőreRedwolves?
aszongyák a RED marad...
sutianap
iktriad
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Azt mondják, hogy Red Wolves lesz, mert Snyder azt mondta, hogy még trademark gondok vannak, azért nem jelentették be (ugyebár pont az Arkansas State van perben Chattanooga Red Wolves FC-vel a név miatt).Na az még Oscar díjas alakítás lenne ha most meg névhasználati vitába keverednének az új név miatt. Meg ha már változtatnak akkor valami baszó logót is csináltassanak, ne ez a kutyámajom legyen.
tenorx
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Azt mondják, hogy Red Wolves lesz, mert Snyder azt mondta, hogy még trademark gondok vannak, azért nem jelentették be (ugyebár pont az Arkansas State van perben Chattanooga Red Wolves FC-vel a név miatt).Engem személy szerint az zavar amit ez jelképez, kidobálni dolgokat az ablakon csak azért mert most ez lett trendi. Belegondoltál már miért pont most?! Na engem ez zavar, ha ez egy intelligens folyamat részeként jön létre ahol minden fél, a csapat is egyetért abban hogy meg kell változtatni akkor senki nem szólna egy szót sem (egy kis csoporton kivül).
Amúgy továbbra is, liberális korcsként, én nem értem ez miért ilyen fájó pont ennyi embernek, hogy itt SJW meg PC hisztit kelljen tolni, főleg a nem Redskins fanoknak.
Most úgy csinál mindenki, mintha ez most jött volna fel először. Nem, csak most van elég politikai talaj, hogy (az egyébként mindig azt csináló, ami több bevételt hoz) multik beálltak mögé. Nyilván ők lefossák, csak többet vegyél tőlük.
tenorx
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Azt mondják, hogy Red Wolves lesz, mert Snyder azt mondta, hogy még trademark gondok vannak, azért nem jelentették be (ugyebár pont az Arkansas State van perben Chattanooga Red Wolves FC-vel a név miatt).Amúgy továbbra is, liberális korcsként, én nem értem ez miért ilyen fájó pont ennyi embernek, hogy itt SJW meg PC hisztit kelljen tolni, főleg a nem Redskins fanoknak.
Most úgy csinál mindenki, mintha ez most jött volna fel először. Nem, csak most van elég politikai talaj, hogy (az egyébként mindig azt csináló, ami több bevételt hoz) multik beálltak mögé. Nyilván ők lefossák, csak többet vegyél tőlük.
több mint 4 éve
Washington Wolverines 😁
több mint 4 éve
Elrontod itt a játékot... 😆😉hu.wikipedia.org/wiki/Vörös_farkasAztán az meg miféle szerzet, olyasmi, mint a zöld sas? 🤣Dropnames lett, egyenlőreRedwolves?
aszongyák a RED marad...
sutianap
iktriad
warr_b
Az Arkansas State 2008-ban cserélte le az Indians nevet Red Wolves-ra
r.baggio
több mint 4 éve
hu.wikipedia.org/wiki/Vörös_farkasAztán az meg miféle szerzet, olyasmi, mint a zöld sas? 🤣Dropnames lett, egyenlőreRedwolves?
aszongyák a RED marad...
sutianap
iktriad
warr_b
Az Arkansas State 2008-ban cserélte le az Indians nevet Red Wolves-ra
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Aztán az meg miféle szerzet, olyasmi, mint a zöld sas? 🤣Dropnames lett, egyenlőreRedwolves?
aszongyák a RED marad...
sutianap
iktriad
több mint 4 éve
Dropnames lett, egyenlőreRedwolves?
aszongyák a RED marad...
sutianap
több mint 4 éve
Rednecks lenne az éles váltás
több mint 4 éve
Szánalmas az egész story.Töketlen vezetés, töketlen NFL, töketlen politikusok, beszari amerikai pöcsök.
A Patriots bezzeg senkinek nem szúrja a szemét.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Szerintem szuntessek meg a frencsájzt az a peldas buntetes. Az a biztos. Aztan par evnyi vezekles utan esetleg lehet uj csapatot alakitani mondjuk Washington Lollypops neven.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
TOPIC MIKOR LESZ MÁR ÁTNEVEZVE?! meddig várjon még a libsi bagázs, még a végén kikezdik a bowl.hu-t is. Olyan antifát kaptok a fasiszták adják a másikat...Barna eső hullik épp.
Követelem hogy a Redskinst azonnal írjátok át REDSKINS-re 😉
davemayer
criminal lawyer or criminal lawyer?