Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Ne haragudjatok kedves Skins szurkolók, DE nem elég hogy:Azzal főzünk, ami van, most ezen tudunk lamentálni 😊
1.) szar a csapatotok Gibbs óta, és bár a kezetekben volt a nap a hold, és minden csillagok... eltékozoltátátok, Ti személy szerint...
2.) rettenetesen tiszteletlenek vagytok a csapat névválasztása területén is... látjuk, miket irkáltok a Politika topicba....
3.) A tulajdonosotok (személy szerint a Tietek) egy lecsúszott rakás szerencsétlenség....
Szóval egyszerűen senkik vagytok...fogadjunk, hogy még a cucc is kicsi...!
Komolyan, hogy ennek az egész Dan Snyder egy csoró gyökér vitának mi értelme?! 😕
Ez kb olyan, mintha átmentem volna az Indy topicba Luck visszavonulása kapcsán és arról értekeztem volna, hogy Wilson mennyivel nagyobb király.
Helmut Zimmerforbes:Másfél éve vett egy yachtot 100 milláért, szeretnék én csak tizedilyen gazdag lenni papíron.papíronMiért ne lenne pénze, ne röhögtess már...és utána adja el, mer pénze nem lesz....Mondjuk Snyderért szerintem a Skins fanok szíve nem fog megszakadni, akkor sem ha itt azért inkább elvekről beszélünk.Ha tökös lesz és megtartja a nevet, akkor egye fene, nem fogom utálni 😀
Helmut Zimmer
warr_b
sutianap
A kábé két és fél milliárd dodóból (a Forbes szerint 2.6B) azért csak futná erre-arra nagy szűken, ha szeretné.
warr_b
sutianap
warr_b
In April 2000, Snyder Communications was sold to the French advertising and marketing services group Havas in an all-stock transaction valued at in excess of US$2 billion, the largest transaction in the history of the advertising/market industry[citation needed]. Snyder's personal share of the proceeds was estimated to be US$300 million
ezt a Forbesnak sikerült 100%ba beszámítani
de ismered mit mondott a öreg Rócsild a mások pénzéről?
az az igazi
szóva Snejdernek se állnak olyan jól a dolgai
99be behiteleztette a Redskins vásárlást, amiből asszem még mindig 50 millát perkál évente, 00ban eladta a cégét (300), ezután három évre meg sürgősen be kellett még vonnia 600 misi vasat (ugye ide beszámítjuk a Fedex 200át, aminek ezekszerint fele ígyúgy a vételárba ment), nem kamu pénzt - 800ér vette de szerintem ebből a szögből úgytetszik, hogy a maga számára kiizzadt egy +50% tulajdonrészt, de vért pisált vele, s most lenyeletik vele a szarát.
biznic iz biznic
sutianap
Amúgy bocs, de a Seahawks-t kb ugyanannyira rühellem, mint a Cowboys-t 😀
Just sayin'.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Ne haragudjatok kedves Skins szurkolók, DE nem elég hogy:1.) szar a csapatotok Gibbs óta, és bár a kezetekben volt a nap a hold, és minden csillagok... eltékozoltátátok, Ti személy szerint...
2.) rettenetesen tiszteletlenek vagytok a csapat névválasztása területén is... látjuk, miket irkáltok a Politika topicba....
3.) A tulajdonosotok (személy szerint a Tietek) egy lecsúszott rakás szerencsétlenség....
Szóval egyszerűen senkik vagytok...fogadjunk, hogy még a cucc is kicsi...!
Komolyan, hogy ennek az egész Dan Snyder egy csoró gyökér vitának mi értelme?! 😕
Ez kb olyan, mintha átmentem volna az Indy topicba Luck visszavonulása kapcsán és arról értekeztem volna, hogy Wilson mennyivel nagyobb király.
forbes:Másfél éve vett egy yachtot 100 milláért, szeretnék én csak tizedilyen gazdag lenni papíron.papíronMiért ne lenne pénze, ne röhögtess már...és utána adja el, mer pénze nem lesz....Mondjuk Snyderért szerintem a Skins fanok szíve nem fog megszakadni, akkor sem ha itt azért inkább elvekről beszélünk.Ha tökös lesz és megtartja a nevet, akkor egye fene, nem fogom utálni 😀
Helmut Zimmer
warr_b
sutianap
A kábé két és fél milliárd dodóból (a Forbes szerint 2.6B) azért csak futná erre-arra nagy szűken, ha szeretné.
warr_b
sutianap
warr_b
In April 2000, Snyder Communications was sold to the French advertising and marketing services group Havas in an all-stock transaction valued at in excess of US$2 billion, the largest transaction in the history of the advertising/market industry[citation needed]. Snyder's personal share of the proceeds was estimated to be US$300 million
az az igazi
99be behiteleztette a Redskins vásárlást, amiből asszem még mindig 50 millát perkál évente, 00ban eladta a cégét (300), ezután három évre meg sürgősen be kellett még vonnia 600 misi vasat (ugye ide beszámítjuk a Fedex 200át, aminek ezekszerint fele ígyúgy a vételárba ment), nem kamu pénzt - 800ér vette de szerintem ebből a szögből úgytetszik, hogy a maga számára kiizzadt egy +50% tulajdonrészt, de vért pisált vele, s most lenyeletik vele a szarát.
biznic iz biznic
sutianap
több mint 4 éve
forbes:Másfél éve vett egy yachtot 100 milláért, szeretnék én csak tizedilyen gazdag lenni papíron.papíronMiért ne lenne pénze, ne röhögtess már...és utána adja el, mer pénze nem lesz....Mondjuk Snyderért szerintem a Skins fanok szíve nem fog megszakadni, akkor sem ha itt azért inkább elvekről beszélünk.Ha tökös lesz és megtartja a nevet, akkor egye fene, nem fogom utálni 😀
Helmut Zimmer
warr_b
sutianap
warr_b
sutianap
warr_b
az az igazi
biznic iz biznic
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Másfél éve vett egy yachtot 100 milláért, szeretnék én csak tizedilyen gazdag lenni papíron.papíronMiért ne lenne pénze, ne röhögtess már...és utána adja el, mer pénze nem lesz....Mondjuk Snyderért szerintem a Skins fanok szíve nem fog megszakadni, akkor sem ha itt azért inkább elvekről beszélünk.Ha tökös lesz és megtartja a nevet, akkor egye fene, nem fogom utálni 😀
Helmut Zimmer
warr_b
sutianap
warr_b
sutianap
több mint 4 éve
papíronMiért ne lenne pénze, ne röhögtess már...és utána adja el, mer pénze nem lesz....Mondjuk Snyderért szerintem a Skins fanok szíve nem fog megszakadni, akkor sem ha itt azért inkább elvekről beszélünk.Ha tökös lesz és megtartja a nevet, akkor egye fene, nem fogom utálni 😀
Helmut Zimmer
warr_b
sutianap
warr_b
több mint 4 éve
Miért ne lenne pénze, ne röhögtess már...és utána adja el, mer pénze nem lesz....Mondjuk Snyderért szerintem a Skins fanok szíve nem fog megszakadni, akkor sem ha itt azért inkább elvekről beszélünk.Ha tökös lesz és megtartja a nevet, akkor egye fene, nem fogom utálni 😀
Helmut Zimmer
warr_b
sutianap
több mint 4 éve
és utána adja el, mer pénze nem lesz....Mondjuk Snyderért szerintem a Skins fanok szíve nem fog megszakadni, akkor sem ha itt azért inkább elvekről beszélünk.Ha tökös lesz és megtartja a nevet, akkor egye fene, nem fogom utálni 😀
Helmut Zimmer
warr_b
több mint 4 éve
Mondjuk Snyderért szerintem a Skins fanok szíve nem fog megszakadni, akkor sem ha itt azért inkább elvekről beszélünk.Ha tökös lesz és megtartja a nevet, akkor egye fene, nem fogom utálni 😀
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Mondjuk Snyderért szerintem a Skins fanok szíve nem fog megszakadni, akkor sem ha itt azért inkább elvekről beszélünk.
több mint 4 éve
nem vótam teljesen exact, FredSmith és a Fedex egyés ugyanaz, ugy gondoltamSzóvalEbben nem vagyok annyira biztos... Felületesen olvastam át a cikket, de én úgy értettem, hogy Frederick W. Smith kisebbségi tulajdonos és BTW a FedEx CEO-ja. De nem a FedEx a tulaj, hanem Smith. A FedEx a stadionnévért fizetett 205 misit, nem tulajdonrészért.
evvan
www.washingtonpost.com/sports/2020/07/05/redskins-minority-owners-look-sell-stakes-team-amid-ongoing-turmoil/
1. ugye a Fedex nem sima szponzor, hanem tulajdonos is, és mint kisebbségi tulaj nem érzi úgy, hogy egy elszabadult hajóágyúval kéne landolnia a tenger fenekén
2. Snyder pedig fél centire van attól, hogy meg Jerryrichardonozzák, onnantól kényszereladás van
3. a Fedex a next stadium projekt miatt húzta be a féket, kábé már Virginiában próbálkoznak, mert senki nem akarja bevállalni
4. amiről szó van, hogy egy üzleti vállakozás mennyire nyúlhat le dolgokat, egy raaszt, egy népcsoportot, vagy bármilyen hagyományt - ők ugyanis azt nem vették meg, nem az övék
sutianap
nexion218
Snejdernek van pont 50%, a Smith/Schar/Rothman triónak több mint 40, Snejdert a családi egy-két százalék tartja pozícióban szóval Richardsonnak volt egy nyilatkozatata meg egy molesztálási balhéja úgy piszkálták ki a jóból Carolinában, és a szélállás nem jó.
PS - 800 milla volt a buli, nagyrészt kölcsönpénzből, négyév múlva még mindig nem volt valami fényes, ekkor bejött a hármas minority összesen 600 miska perkálással, ezt valahogy kisimlizte úgy, hogy nem ment át majorba a tulajdonlás, hanem FredSmith szemét egy vegyes szponzori izéve kiszúrta. De van valami hallgatólagos egyezség amire 2009ben rálépett a Fedex tyúkszemére, de azt elsimizték, most jönne az új stadion, persze Fedexesnek kéne lenni, de bedurcizott Snejder a néven, így most elvágják a pénztől, a kövi a tulajdonból való kitiltás lesz.
Szerkesztette: sutianap
több mint 4 éve
SzóvalEbben nem vagyok annyira biztos... Felületesen olvastam át a cikket, de én úgy értettem, hogy Frederick W. Smith kisebbségi tulajdonos és BTW a FedEx CEO-ja. De nem a FedEx a tulaj, hanem Smith. A FedEx a stadionnévért fizetett 205 misit, nem tulajdonrészért.
evvan
www.washingtonpost.com/sports/2020/07/05/redskins-minority-owners-look-sell-stakes-team-amid-ongoing-turmoil/
1. ugye a Fedex nem sima szponzor, hanem tulajdonos is, és mint kisebbségi tulaj nem érzi úgy, hogy egy elszabadult hajóágyúval kéne landolnia a tenger fenekén
2. Snyder pedig fél centire van attól, hogy meg Jerryrichardonozzák, onnantól kényszereladás van
3. a Fedex a next stadium projekt miatt húzta be a féket, kábé már Virginiában próbálkoznak, mert senki nem akarja bevállalni
4. amiről szó van, hogy egy üzleti vállakozás mennyire nyúlhat le dolgokat, egy raaszt, egy népcsoportot, vagy bármilyen hagyományt - ők ugyanis azt nem vették meg, nem az övék
sutianap
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
hát segítek, azon ne múljon...SzóvalTrademarkos a szó? 😁
evvan
sutianap
Mert akkor ezzel az erővel a csapatnevek 3/4-e aggályos.
Tudtommal nem Washington Fedexs vagy Washington Nikes a csapat neve egyelőre 😜
warr_b
en.wikipedia.org/wiki/Washington_Redskins_name_controversy
több mint 4 éve
SzóvalTrademarkos a szó? 😁
evvan
sutianap
Mert akkor ezzel az erővel a csapatnevek 3/4-e aggályos.
Tudtommal nem Washington Fedexs vagy Washington Nikes a csapat neve egyelőre 😜
több mint 4 éve
Szóvalevvan
több mint 4 éve
Az baszna be, ha még lerajzolni se szabad őket... Én is azt mondom most már, hogy minél hamarabb legyünk túl rajta és kezdődjön a szezon, hogy végre a szánalmas teljesítményükről lehessen beszélgetni, nem pedig erről a vérlázító idiotizmusról.Ha megtartható minden, csak a név nem, akkor könnyebben elfogadható a névváltoztatás, bár szerintem nem fognak megelégedni, ha a név változik, de a logó marad.Hát, nem én találtam ki...Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Kíváncsi vagyok, a főváros átnevezéséig képesek-e elmenni. | A szobordöntögetők |
Bjoca
nexion218
warr_b
www.nbcsports.com/washington/redskins/ex-redskins-cb-fred-smoot-says-team-officials-two-or-three-replacement-names
De olyan szempontból tényleg nyerő lehet, hogy a Warrior névhez társíthatók a jelenlegi logó meg egyebek és a legkevésbé fájdalommentes.
nexion218
Írják, hogy lehetne akár Red Wolves, ami szerintem nem rossz. Maradhatna a HTTR, A Hail To The RedWolves (Red Wolves), az indulóban sem okozna nehézségeket, kiejtésre.
Örülnék, ha maradna minden, ahogy most van, de lassacskán kénytelen vagyok beletörődni a változásba. :/
Jaj, és lehetne egy farkasos kabala is, ami azért menő lenne.
pbalazs
Bár semmi bajom a farkasokkal, de remélem nem állatos nevet választunk. Ha Snyder rabbinak van egy kis töke, akkor azért is vmi indiánosat választ , a Red Tails-t pedig meg se fontolja.( Az is csak egyetlen dolog miatt merült fel: a Red Tails repülök fullfeka legénységéről. Haskins egyből támogatta is az ötletet...).
Most hogy így beszélünk róla, nekem a Washington Natives egész elfogadhatónak hangzana. Snyder-nek az lenne a végső arcvesztése, ha mindent lecserélne. Annyira tolta mindig, hogy amíg ő lesz a tulaj itt nem változik semmi, hogy sztem írtó kínos lenne, ha jövő héttől citromsárga és zöld lennének a csapatszínek a logóban meg egy széncinke lenne vagy nemtom.
több mint 4 éve
Vörös farkas? Olyan mint a fundamenta róka? 😉 😉 😉Ha megtartható minden, csak a név nem, akkor könnyebben elfogadható a névváltoztatás, bár szerintem nem fognak megelégedni, ha a név változik, de a logó marad.Hát, nem én találtam ki...Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Kíváncsi vagyok, a főváros átnevezéséig képesek-e elmenni. | A szobordöntögetők |
Bjoca
nexion218
warr_b
www.nbcsports.com/washington/redskins/ex-redskins-cb-fred-smoot-says-team-officials-two-or-three-replacement-names
De olyan szempontból tényleg nyerő lehet, hogy a Warrior névhez társíthatók a jelenlegi logó meg egyebek és a legkevésbé fájdalommentes.
nexion218
Írják, hogy lehetne akár Red Wolves, ami szerintem nem rossz. Maradhatna a HTTR, A Hail To The RedWolves (Red Wolves), az indulóban sem okozna nehézségeket, kiejtésre.
Örülnék, ha maradna minden, ahogy most van, de lassacskán kénytelen vagyok beletörődni a változásba. :/
pbalazs
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
Ha megtartható minden, csak a név nem, akkor könnyebben elfogadható a névváltoztatás, bár szerintem nem fognak megelégedni, ha a név változik, de a logó marad.Hát, nem én találtam ki...Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Bjoca
nexion218
warr_b
nexion218
Szerkesztette: pbalazs
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
Igaz, a fenébe 😊Panthers ? 😊Igaz, de az legalább másik ország 😆Jets van az NHL-ben is, pl.! 😉Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Bjoca
nexion218
warr_b
nagir
warr_b
empty taxi
több mint 4 éve
Panthers ? 😊Igaz, de az legalább másik ország 😆Jets van az NHL-ben is, pl.! 😉Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Bjoca
nexion218
warr_b
nagir
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Saskatchewan Warriors 🤪Igaz, de az legalább másik ország 😆Jets van az NHL-ben is, pl.! 😉Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Bjoca
nexion218
warr_b
nagir
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Igaz, de az legalább másik ország 😆Jets van az NHL-ben is, pl.! 😉Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Bjoca
nexion218
warr_b
nagir
több mint 4 éve
Jets van az NHL-ben is, pl.! 😉Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Bjoca
nexion218
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Tudom, elvileg le is van védve a név korábbról.Hát, nem én találtam ki...Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Bjoca
nexion218
warr_b
nexion218
Meg a nickemhez is menne 😜🤣
több mint 4 éve
Hát, nem én találtam ki...Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Bjoca
nexion218
warr_b
több mint 4 éve
Warriors már van az nba-ben, az nem gond?és igen, most Snayder helyében nyomnék egy trollolót és megváltoztatnám a Washington nevet is valami környékbeli falucska nevére. Elvégre a rabszolgatartó Washingtonból is lehet probléma a későbbiekben. Mert ebben a sztereópiában az lehetne a következő. A sose lesz végének az is lehetne az egyik állomása.Nekem a DC Redskins, mint névváltoztatás nagyon adja. 😀 De ahogy elnézem a Warriors elég esélyes mert állítólag Danny Boy a logótól a csapatszínig mindent meg akar tartani.
Bjoca
nexion218