Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 027
És mi lenne ha csak simán Washington Reds vagy Skins lenne?Bár, előbbi miatt lekommunistáznák őket, utóbbi meg...ehh....
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Ha nem Washington Senators lesz az MLB örökség előtt tisztelegve, akkor viszont lehetne Washington Redlegs, mint a Cincinnatinél az 1950-es években, akik a Reds névről váltottak pár évre.Aztán azt is vissza lehetne változtatni, amint elmúlik a hisztéria.
több mint 4 éve
TOPIC MIKOR LESZ MÁR ÁTNEVEZVE?! meddig várjon még a libsi bagázs, még a végén kikezdik a bowl.hu-t is. Olyan antifát kaptok a fasiszták adják a másikat...Követelem hogy a Redskinst azonnal írjátok át REDSKINS-re 😉
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Simpsons already did it ezek szerintNyilván ennek nincs realitása, de én hagynám csak a város nevét. Színek, logo minden maradna, és simán Washington, oszt jónapot.Washington Washingtons, és a cheerleaderek helyett a honatyára maszkírozott öregapók "ugrálnának" a pálya szélén
Jan
davemayer
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Dropnames lett, egyenlőreaszongyák a RED marad...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nyilván ennek nincs realitása, de én hagynám csak a város nevét. Színek, logo minden maradna, és simán Washington, oszt jónapot.Washington Washingtons, és a cheerleaderek helyett a honatyára maszkírozott öregapók "ugrálnának" a pálya szélén
Jan
davemayer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Washington nevét nem akarják már akkor átnevezni?A kurva életbe de kibaszottul gyűlölöm ezt a szar PC diktatúrát.
SZABAD VAGY??? IGEN, URAM!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Cubehor
318
Washington Pussies.
több mint 4 éve
Nyilván ennek nincs realitása, de én hagynám csak a város nevét. Színek, logo minden maradna, és simán Washington, oszt jónapot.Washington Washingtons, és a cheerleaderek helyett a honatyára maszkírozott öregapók "ugrálnának" a pálya szélén
Jan
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Gyáva pöcs vagy, Snyder.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Nyilván ennek nincs realitása, de én hagynám csak a város nevét. Színek, logo minden maradna, és simán Washington, oszt jónapot.
több mint 4 éve
Kár hogy arrafelé nem sokan ismerik Karl May munkásságát. lehetne Washington Winnetous és akkor még a logó is maradhatna. 😊Viccet félretéve, kíváncsi leszek mi lesz a döntés. Mondjuk Snyderből sok jót nem nézek ki, szóval 'Skins fanok készüljetek fel a legrosszabbra!*
* | Hátha sikerül ezt is eljinxelni. |
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Ezekben a vészterhes időkben maximálisan píszínek kell lenni.Szóval én a Washington Rainbows-ra szavazok.
Vagy Washington LMBTQ.
Viccen kívül meg, ha ez velünk történne sírnék. Szóval részvétem.
több mint 4 éve
Úgy tűnik ma a Redskins név nyugdíjba megy.Remélem, nem.
twitter.com/BleacherReport/status/1282514625234264066
Remélem Wolves lesz az új nevük.
iktriad
több mint 4 éve
Úgy tűnik ma a Redskins név nyugdíjba megy. twitter.com/BleacherReport/status/1282514625234264066
Remélem Wolves lesz az új nevük.
több mint 4 éve
Úgy tűnik mozgalmas nap lesz a mai a Redskinsnél. És nem csak az esetleges névváltoztatás miatt.twitter.com/ScottABC7/status/1282535273952403456
több mint 4 éve
Snejder kinyitotta a szájátWashington Imminent's!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Dehogy, én csak kérdeztem 😉No jól van, csak kibújt végre a szög a zsákból, kedves Helmut 😊Ugye nem akarod előírni, hogy mit akarjak előírni! 😊
Csak nem vetted át kint élve azt a rettentő szimpatikus amerikai attitűdöt, miszerint az az egyetlen jó, helyes igazság, amit te gondolsz, aki mást gondol vagy főleg mond, az pedig üldözendő, betiltandó, és el kell hallgattatni? Ugye nem akarod előírni, miről mit szabad gondolnunk? 🙂
warr_b
Dehogyanem akarom, csak úgysem tudom. 😀
Amit írsz az nem igazán amerikai attitűd. Nincs ez másképp itt Németországban sem, és nem volt más Hollandiában sem.
Helmut Zimmer
Tényleg nem fog menni, makacsul kitartok 🤣 De legalább nem titkolod, ezt értékelem.
több mint 4 éve
No jól van, csak kibújt végre a szög a zsákból, kedves Helmut 😊Ugye nem akarod előírni, hogy mit akarjak előírni! 😊
Csak nem vetted át kint élve azt a rettentő szimpatikus amerikai attitűdöt, miszerint az az egyetlen jó, helyes igazság, amit te gondolsz, aki mást gondol vagy főleg mond, az pedig üldözendő, betiltandó, és el kell hallgattatni? Ugye nem akarod előírni, miről mit szabad gondolnunk? 🙂
warr_b
Dehogyanem akarom, csak úgysem tudom. 😀
Amit írsz az nem igazán amerikai attitűd. Nincs ez másképp itt Németországban sem, és nem volt más Hollandiában sem.
több mint 4 éve
No jól van, csak kibújt végre a szög a zsákból, kedves Helmut 😊Csak nem vetted át kint élve azt a rettentő szimpatikus amerikai attitűdöt, miszerint az az egyetlen jó, helyes igazság, amit te gondolsz, aki mást gondol vagy főleg mond, az pedig üldözendő, betiltandó, és el kell hallgattatni? Ugye nem akarod előírni, miről mit szabad gondolnunk? 🙂
több mint 4 éve
Hé Mr. Nemszeretemegyközösségmegbélyegzését! Mi nem nagyon szeressük az ilyesmit errefelé! 😀www.youtube.com/watch?v=GIqcy80JlKI
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Szerintem a nagy része hülyeség, de most aktuális...Én ezt a nyitóképet látva a Washington Red Skies-re asszociáltam.
www.youtube.com/watch?v=IOqM4wOYBTA
pbalazs
Elég bugyuta NFL csapatnév lenne, de frappáns.