NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
271
35
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Kampman
28 349
több mint 4 éve
Nah akkor végre hivatalos, Bruce Allen eltakarodott a picsába a csapat környékéről is 😀 😊 Semmi reassignment, más pozíció, egy klasszikus lapááát.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Én sem úgy gondoltam, hogy a mostani csapattól félek, hanem hogy eddig bármi történt, az nem volt veszélyes. Most legalább az esély meglesz rá újra.Azt hiszem az évtized legjobb napja az utolsó előtti nap nálatok. Bruce Allen repült és Rivera jön. A pár héttel ezelőtti állapotokhoz képest ez álomszcenárió, legalábbis én most először kezdek félni a Redskinstől.Pff... Been there, done that, csak akkor Mike Shanahan-nek hívták az úriembert. Asszem hivatalosan még VP of Football Operations is volt, utsó szava a keretet érintő döntésekben stb. Aztán meg Mr. Snyder szólt, hogy úgy döntött, hogy úgy dönt, hogy Shanahan úgy fog dönteni, hogy egy főiskolai atlétikasztár lesz a frencsájz jövője, meg hogy annyira "damn good culture" van, hogy a játékosok mondják meg, hogy mit hív Mike Shanahan meccs közben.
Hulkeinstein
Majd akkor kezdj félni, ha zsinórban 3 szezont zárunk minimum 10 győzelemmel. Addig semmi nem változik, a one hit wonder meg one-and-done szezonokat meg le kell szarni.
nexion218
több mint 4 éve
warr_bNagy hiba lenne szerintem Youngot bent hagyni hacsak a Bengals bent nem hagyja Burrowt persze 😀
[/quote]Hülyék lennének Burrow-t bent hagyni. A vörössel sose jutnak sehova, ahogy soha nem is jutottak, max mentornak meghagyhatják.
Már csak az a kérdés, hogy akkor Young jön-e a draftra, vagy nem jön.
[/quote]Azért írtam, mert kinézem abból a franchiseból, hogy bent hagyja 😀
több mint 4 éve
Azt hiszem az évtized legjobb napja az utolsó előtti nap nálatok. Bruce Allen repült és Rivera jön. A pár héttel ezelőtti állapotokhoz képest ez álomszcenárió, legalábbis én most először kezdek félni a Redskinstől.Pff... Been there, done that, csak akkor Mike Shanahan-nek hívták az úriembert. Asszem hivatalosan még VP of Football Operations is volt, utsó szava a keretet érintő döntésekben stb. Aztán meg Mr. Snyder szólt, hogy úgy döntött, hogy úgy dönt, hogy Shanahan úgy fog dönteni, hogy egy főiskolai atlétikasztár lesz a frencsájz jövője, meg hogy annyira "damn good culture" van, hogy a játékosok mondják meg, hogy mit hív Mike Shanahan meccs közben.
Hulkeinstein
Majd akkor kezdj félni, ha zsinórban 3 szezont zárunk minimum 10 győzelemmel. Addig semmi nem változik, a one hit wonder meg one-and-done szezonokat meg le kell szarni.
Szerkesztette: nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Hülyék lennének Burrow-t bent hagyni. A vörössel sose jutnak sehova, ahogy soha nem is jutottak, max mentornak meghagyhatják.Nagy hiba lenne szerintem Youngot bent hagyni hacsak a Bengals bent nem hagyja Burrowt persze 😀Remélem visszahívja Danny Boy Vinny Cerrato-t. A HC lehetne a bingóklubos bácsi, OC Jim Zorn DC-nek pedig elhívhatnák herczegbandikát a lokikától. Nagyon remélem, hogy nem adunk szabad kezet majd az új edzőnek, mert akkor vége a büszke Skins hagyományoknak.Ne adj ötleteket, amíg Snyder a góré 😀
nexion218
Ott az 1/2, a végén tényleg kihúzza Tuát ez a fasz 😛
warr_b
kapitnono
Már csak az a kérdés, hogy akkor Young jön-e a draftra, vagy nem jön.
több mint 4 éve
Azt hiszem az évtized legjobb napja az utolsó előtti nap nálatok. Bruce Allen repült és Rivera jön. A pár héttel ezelőtti állapotokhoz képest ez álomszcenárió, legalábbis én most először kezdek félni a Redskinstől.
több mint 4 éve
Former Panthers’ HC Ron Rivera is expected to be hired as the next head coach of the Washington Redskins barring any unforeseen developments, per sources. - SchefterPápá Bruce, kösz a hegynyi szart.
Bruce baratotok pedig repult es nem kap semmilyen uj pozit Redskinsnel.
Beki
Érdekes lenne Rivera... nem tudom mikor volt utoljára defensive minded HC-nk.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Former Panthers’ HC Ron Rivera is expected to be hired as the next head coach of the Washington Redskins barring any unforeseen developments, per sources. - SchefterBruce baratotok pedig repult es nem kap semmilyen uj pozit Redskinsnel.
több mint 4 éve
Nagy hiba lenne szerintem Youngot bent hagyni hacsak a Bengals bent nem hagyja Burrowt persze 😀Remélem visszahívja Danny Boy Vinny Cerrato-t. A HC lehetne a bingóklubos bácsi, OC Jim Zorn DC-nek pedig elhívhatnák herczegbandikát a lokikától. Nagyon remélem, hogy nem adunk szabad kezet majd az új edzőnek, mert akkor vége a büszke Skins hagyományoknak.Ne adj ötleteket, amíg Snyder a góré 😀
nexion218
warr_b
több mint 4 éve
Remélem visszahívja Danny Boy Vinny Cerrato-t. A HC lehetne a bingóklubos bácsi, OC Jim Zorn DC-nek pedig elhívhatnák herczegbandikát a lokikától. Nagyon remélem, hogy nem adunk szabad kezet majd az új edzőnek, mert akkor vége a büszke Skins hagyományoknak.Ne adj ötleteket, amíg Snyder a góré 😀
nexion218
több mint 4 éve
Remélem visszahívja Danny Boy Vinny Cerrato-t. A HC lehetne a bingóklubos bácsi, OC Jim Zorn DC-nek pedig elhívhatnák herczegbandikát a lokikától. Nagyon remélem, hogy nem adunk szabad kezet majd az új edzőnek, mert akkor vége a büszke Skins hagyományoknak.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Sikerült egy parádés 0-6-ot hozni az egész nfl legszarabb csoportja ellen, éljen 😊 Ha ez kellett Bruce eltakarításához, ám legyen.
több mint 4 éve
Ron érkezik holnsp dumcsizni
több mint 4 éve
fuzovelkifele.com/2019/12/bruce-allent-holnap-kirugjak-igy-vonzobb-lehet-a-redskins-foedzoi-allasa/Ha végre tényleg repül, akkor mindenképp pezsgőbontás.
"Örülünk, Vincent???"
nagir
több mint 4 éve
fuzovelkifele.com/2019/12/bruce-allent-holnap-kirugjak-igy-vonzobb-lehet-a-redskins-foedzoi-allasa/"Örülünk, Vincent???"
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Ugy hirlik, hogy Marwin Lewis is ott van a fobb HC jeloltjeitek kozott.olyannyira ott van, hogy frontrunner a csávó.
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Meyer és Ron nem férne meg egymás mellett. Meyer nem bírná ki, hogy ne szóljon bele a HC munkába, az meg Riverat zavarná. Nehezen tudom Meyert szimplán GMnek elképzelni, ahhoz túlságosan elhívatott kócs. BTW Ront épo a Dallashoz olvastam legerősebb esélyesként 😊
több mint 4 éve
Olvastam twitteren egy szurkolótól, ami szerintem nem lenne rossz:Kevés esélyt látok rá, de így papíron nagyon jól hangzik.
Urban Mayer - President/GM
Ron Rivera - HC
Kevin O'Connell - maradna OC
Persze Bruce Allen és Manusky is menne.
Ez csak az ő (és szerintem rengeted szurkoló) vágya 😊
pbalazs
több mint 4 éve
twitter.com/JPFinlayNBCS/status/1211038524931297285
Szerkesztette: pbalazs
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
na de most tényleg komolyan, mégis most mi ez? ezt olvastad vagy saját tapasztalat?Ugy hirlik, hogy Marwin Lewis is ott van a fobb HC jeloltjeitek kozott.Hue Jacksont viszi magával?😂😂😂 annyira dilettáns a redskins tulaja.
Beki
Hightower94
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
Olvastam twitteren egy szurkolótól, ami szerintem nem lenne rossz:Urban Mayer - President/GM
Ron Rivera - HC
Kevin O'Connell - maradna OC
Persze Bruce Allen és Manusky is menne.
Ez csak az ő (és szerintem rengeted szurkoló) vágya 😊
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
Lesznek érdekességek.Ne idegesítsetek 😂No akkor egy kis idegnyugtató nektek (nekünk kevésbé 😊)
warr_b
twitter.com/RapSheet/status/1210994852898508800
dande
Azt olvastam Callahan szivesen maradna HC-nak.
Persze elsősorban GM és tulajváltás lenne üdvözítő...
több mint 4 éve
Ne idegesítsetek 😂No akkor egy kis idegnyugtató nektek (nekünk kevésbé 😊)
warr_b
twitter.com/RapSheet/status/1210994852898508800
több mint 4 éve
Ne idegesítsetek 😂