NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 7 éve
el tudná mondani nekem valaki, hogy Doctson elkapása miért nem volt jó?
apeszos
el tudná mondani nekem valaki, hogy Doctson elkapása miért nem volt jó?Mer Dé betűs, mint a Ditronyit.
apeszos
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
el tudná mondani nekem valaki, hogy Doctson elkapása miért nem volt jó?
több mint 7 éve
Maradjunk annyiban, hogy a faszom kezd tele lenni Doctson-nal... :S Egy évig bibs volt a tappancsa, ma meg adott egy ajándék MNF győzelmet a Kansas-nek... Mindezért kaptunk cserébe két látványos elkapást.Az tuti, hogy ha vagy Garcon vagy D-Jax itt van, minket simán megcsaptok oda vissza. Kétszer elmegy valamelyik azt csókolom. A Lincolnon még így is esélyes.
(Az igazság része, hogy nem volt teljesen világos számomra, hogy miért nem lehetett legalább visszanézni azt az elkapást, nekem ugyanis nem volt olyan egyértelmű...)
Amúgy engem nagyon frusztrál a WR koncepciónk... Legalább Garçon-t itt kellett volna tartani, mert jelenleg a csere RB és a slot WR a megbízható célpont Szöszinek, mert ugye a WR1 és a WR2 elkapásai eléggé kétesélyesek, Reed pedig üvegből van....
nexion218
több mint 7 éve
Maradjunk annyiban, hogy a faszom kezd tele lenni Doctson-nal... :S Egy évig bibs volt a tappancsa, ma meg adott egy ajándék MNF győzelmet a Kansas-nek... Mindezért kaptunk cserébe két látványos elkapást.(Az igazság része, hogy nem volt teljesen világos számomra, hogy miért nem lehetett legalább visszanézni azt az elkapást, nekem ugyanis nem volt olyan egyértelmű...)
Amúgy engem nagyon frusztrál a WR koncepciónk... Legalább Garçon-t itt kellett volna tartani, mert jelenleg a csere RB és a slot WR a megbízható célpont Szöszinek, mert ugye a WR1 és a WR2 elkapásai eléggé kétesélyesek, Reed pedig üvegből van....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
Najó de Mack azért lett MVP mert mindenkit körbefutott 2x-3x/meccs. Mosest is. 😊Az a baj, hogy nem az erős emberek versenyén van egy borfesztiválon, most már harmadik éve. Ha eddig nem sikerült neki, majd egy év alatt fog? Vagy kettő? Vagy három? Addig meg....ő egy adottság 😊végre láttam a meccset, az Eagles meccshez képest nagyon más volt...?? Moses??
Az OL futott egész meccsen, nagyon sokat güriztek, nagyon komoly teljesímtény; szerintem a raiders runblockja nem volt acélos
a védelemnél végre összerakták rendesen a short coveraget, ilyet már nagyon régen láttam nálunk edzőtől 😊😊
szóval Callahan fala összeérni látszik, Lauvao kicsit kilóg lefelé oda kéne még egy jó ember, akkor nem aggódnék többé a fal miatt
a db játék is nagyon meg volt csinálva, az oakland pedig nem tudott futásra váltani (pedig az egy nagyon jó fal), ezt most nem is tudom hová tenni
kíváncsi leszek a következő meccsre
sapka
apeszos
bullrushsal Mack egy centit nem tudta elmozdítani, iszonyú erős az a pali
1-2 év és megtanulja a mozgást is
sapka
apeszos
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
Az a baj, hogy nem az erős emberek versenyén van egy borfesztiválon, most már harmadik éve. Ha eddig nem sikerült neki, majd egy év alatt fog? Vagy kettő? Vagy három? Addig meg....ő egy adottság 😊végre láttam a meccset, az Eagles meccshez képest nagyon más volt...?? Moses??
Az OL futott egész meccsen, nagyon sokat güriztek, nagyon komoly teljesímtény; szerintem a raiders runblockja nem volt acélos
a védelemnél végre összerakták rendesen a short coveraget, ilyet már nagyon régen láttam nálunk edzőtől 😊😊
szóval Callahan fala összeérni látszik, Lauvao kicsit kilóg lefelé oda kéne még egy jó ember, akkor nem aggódnék többé a fal miatt
a db játék is nagyon meg volt csinálva, az oakland pedig nem tudott futásra váltani (pedig az egy nagyon jó fal), ezt most nem is tudom hová tenni
sapka
apeszos
sapka
több mint 7 éve
ő egy adottság 😊végre láttam a meccset, az Eagles meccshez képest nagyon más volt...?? Moses??
sapka
apeszos
több mint 7 éve
végre láttam a meccset, az Eagles meccshez képest nagyon más volt...?? Moses??
sapka
több mint 7 éve
végre láttam a meccset, az Eagles meccshez képest nagyon más volt...Az OL futott egész meccsen, nagyon sokat güriztek, nagyon komoly teljesímtény; szerintem a raiders runblockja nem volt acélos
több mint 7 éve
Zierlein Nicholsonról (pre-draft):Bottom Line
Nicholson has outstanding size and could test well at the combine and his pro day, but his tape is blah and no amount of workouts in shorts and t-shirts will change that. Nicholson's lack of playmaking production combined with his unsure tackling make him a traits-only prospect who could have a hard time sticking in the league unless he finds more confidence and aggression.
Szerintem jó találat volt a negyedik körben, főleg hogy Cravens benyomta az unalmast
több mint 7 éve
Hát gyerekek, az marha impresszív lett... 😊Teljesen. Szavam sem találom. Nem tudom ez mennyiben köszönhető Manuskynak, bár gyanítom sok, ő és Olivadotti tavaly is a linebackerekkel foglalkozott, idén csak előreléptek egy "kicsit". Ami nagyon meglepett, az a DB-k munkája volt, hosszú évek óta gyengélkedett ez a csapatrész. Aztán most jött ez a Torrian Gray nevű fazon, akiről megvallom, fingom sem volt, hogy kicsoda. Az offense-t hagyjuk, Gruden RB gyilkos playbookja nem nekem való.... Annyit azért megjegyeznék, hogy az O fal rossz foga Moses, baszott nagy ember, de kurva könnyen megkerülik. Eddig háromból háromszor ő volt a gyenge láncszem.
Azok az RB-passzok, amivel szétszedtétek a védelmet, kicsit mintha magunkat néztem volna. Leszámítva a védelmet, mert az viszont valami brutális volt. Nagy grat, ez igencsak emberes teljesítmény volt mindenhol, és ha nincs az a két buta labdavesztés, pontja sincs az előző szezon egyik leglátványosabb támadócsapatának. Wow
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Hát gyerekek, az marha impresszív lett... 😊Azok az RB-passzok, amivel szétszedtétek a védelmet, kicsit mintha magunkat néztem volna. Leszámítva a védelmet, mert az viszont valami brutális volt. Nagy grat, ez igencsak emberes teljesítmény volt mindenhol, és ha nincs az a két buta labdavesztés, pontja sincs az előző szezon egyik leglátványosabb támadócsapatának. Wow
több mint 7 éve
Locus Mortis
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
Na mi van ide már győzelem után sem írtok? M.Foster bekaphatja, hogy 7 pontos előnynél 2 percen belül nem gondol a fantasy tulajokra és a biztosra játszik .😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Redskins first unofficial depth chart of the 2017 regular seasontöbb mint 7 éve
Redskins sign seven players to the practice squaddefensive lineman Brandon Banks,
wide receiver Robert Davis,
tight end Manasseh Garner,
wide receiver Maurice Harris,
guard Kyle Kalis,
linebacker Pete Robertson
safety Fish Smithson.
több mint 7 éve
Pénzt akar? Azzal a visszavonulással neki kellene visszafizetnie egy keveset...Nem, most már átment sci-fibe, aszongya, hogy a szezonnal visszavonult tavaly. Gondolom pénzt akar, vagy nagyon belegelt valamit a hétvégén.Ha jól értem amiket írnak, Cravens visszavonul.....................Állítólag lebeszélte az ötletéről a Skins FO.
dande
tomi-tomi
sutianap
több mint 7 éve
Nem, most már átment sci-fibe, aszongya, hogy a szezonnal visszavonult tavaly. Gondolom pénzt akar, vagy nagyon belegelt valamit a hétvégén.Ha jól értem amiket írnak, Cravens visszavonul.....................Állítólag lebeszélte az ötletéről a Skins FO.
dande
tomi-tomi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Ha jól értem amiket írnak, Cravens visszavonul.....................Állítólag lebeszélte az ötletéről a Skins FO.
dande
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Ha jól értem amiket írnak, Cravens visszavonul.....................
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Redskins claimed OL TJ Clemmings
több mint 7 éve
Waived (26): QB Nate Sudfeld, RB Matt Jones, RB Kenny Hilliard, NT Joey Mbu, DE Brandon Banks, C Lucas Crowley, WR Maurice Harris, WR Robert Davis, S Fish Smithson, LB Pete Robertson, CB Jeremiah McKinnon, WR Zach Pascal, OL Isaiah Williams, OL Kyle Kalis, OL John Kling, OL Kendall Pace, TE/FB Manasseh Garner, LB Nico Marley, LB Zach Vigil, DL Ondre Pipkins, CB Tevin Homer, WR James Quick, WR Matt Hazel, OL Arie Kouandjio, WR Jamari Staples, OL Vinston PainterReleased (2): DB Will Blackmon, NT A.J. Francis
Waived/injured (5): LB Ron Thompson Jr., C Ronald Patrick, WR Levern Jacobs, LB Lynden Trail, TE E.J Bibbs
Injured reserve (1): DL Phil Taylor Sr.
Traded (1): TE Derek Carrier to the Los Angeles Rams for a seventh-round 2017 pick.
Physically unable to perform list (1): S DeAngelo Hall