NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Trade terms: Rams traded a seventh-round pick to Washington for TE Derek Carrier, per source.
több mint 7 éve
twitter.com/MySportsUpdate/status/892745452524896257/video/1
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
szerencsétlen Portis:www.si.com/nfl/photo/2017/06/27/2017-where-are-they-now-clinton-portis
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
Nahát, Allenék úgy tudni McAlkesz draftboardjábol draftoltak idén.
több mint 7 éve
Előbbi kérdéseket megválaszolva jött egy igazi 3/4es passrusher, Anderson. Megint Alabama. Még mindig sokkolva vagyok, mert minek is. És a Bamás srácok gyakorta megsülnek nflben. Másrészt nincsenek neki olyan eredményei, hogy... ennek most nincs értelme.3. kör Moreau, ő nem rossz, meg Cb is, szóval lehetséges hogy ez egy jó pick volt. De az elozobol még nem ocsúdtam fel.
több mint 7 éve
HNDT
106
kíváncsi vagyok Allent hízlalják kicsit és DT/RDE lesz vagy DE és külső DE lesz; mert nem mindegytechnikában ott lenne mindkettőben, fizikailag, szerintem, DT-nek elnyomnák (nem csak súly miatt), ezért DE-re voksolnék
külső passrusherekből baromi jók vagyunk így is, nekünk betonkeverő kellene runstuffra, és ha tud passrusht mint egy 1-technik DT az csak jobb, ezzel szemben szerintem Allen sokkal inkább egy mindenes UT, és kevésbé jó a LOS-on mint runstuffer
ettől függetlenül nagyon jó játékos, csak nekem úgy tűnik olyan posztra erősítettünk ahol eddig is jók voltunk
sapka
több mint 7 éve
kíváncsi vagyok Allent hízlalják kicsit és DT/RDE lesz vagy DE és külső DE lesz; mert nem mindegykülső passrusherekből baromi jók vagyunk így is, nekünk betonkeverő kellene runstuffra, és ha tud passrusht mint egy 1-technik DT az csak jobb, ezzel szemben szerintem Allen sokkal inkább egy mindenes UT, és kevésbé jó a LOS-on mint runstuffer
ettől függetlenül nagyon jó játékos, csak nekem úgy tűnik olyan posztra erősítettünk ahol eddig is jók voltunk
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
LB Zach Brown érkezik Rapoport szerint.
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Rajtatok a sor a szurkolói MOCK draft játékon! Holnap estig szeretném lezárni a kört, úgy hogy hajrá srácok!docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
több mint 7 éve
Sudfieldről elmúlt 1 évben valaki össze tudja nekem foglalni, milyen "edzéshírek" szivárogtak ki?
több mint 7 éve
Bocs nyomtam egy Iktiradot és a Chiefsbe ment 😉
több mint 7 éve
De jó hogy fontos embereink a Skinsben kötnek ki....
több mint 7 éve
Itt egy cikk ami Snydert ekézi és vonja felelősségre a clusterfuckért ami a csapatot jellemzi az ő keze alatt:www.washingtonpost.com/sports/redskins/tired-of-the-redskins-dysfunction-theres-one-person-to-blame/2017/03/11/2aef60dc-05d3-11e7-ad5b-d22680e18d10_story.html?hpid=hp_local-news_jenkins-225pm%3Ahomepage%2Fstory&utm_term=.88ac86813132
Ebben a tweetben pedig a szurkolók reakciói az érdekesek:
twitter.com/JessicaMcCloug1/status/840021087266189312
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
nem. annak rossz lett volnaDamn 😀 Pedig vicces lett volna 😀NFL Network draft analyst Mike Mayock has emerged as a candidate to become Washington’s general manager, sources tell @FieldYates and me.Másfél napja röppent fel, Mayock azonnal cáfolta.
Ez volt? 😀
tenorx
tomi-tomi
tenorx
több mint 7 éve
Damn 😀 Pedig vicces lett volna 😀NFL Network draft analyst Mike Mayock has emerged as a candidate to become Washington’s general manager, sources tell @FieldYates and me.Másfél napja röppent fel, Mayock azonnal cáfolta.
Ez volt? 😀
tenorx
tomi-tomi
több mint 7 éve
NFL Network draft analyst Mike Mayock has emerged as a candidate to become Washington’s general manager, sources tell @FieldYates and me.Másfél napja röppent fel, Mayock azonnal cáfolta.
Ez volt? 😀
tenorx
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
NFL Network draft analyst Mike Mayock has emerged as a candidate to become Washington’s general manager, sources tell @FieldYates and me.Ez volt? 😀
több mint 7 éve
Ez a Pryor igazolás nagyon jó.A Defense volt rossz nem az O, csak mondom, esetleg a falba is lehetne egy-két játékost még McClainen kívül.
több mint 7 éve
Terrelle Pryor to Washington on a one-year, $8 million deal. Per source.
több mint 7 éve
Egyfelől sajnálom mertnnagyon jó GM csak hát az a fránya ital...az nagyn kemény dolog...Nem a pia tehet róla:
dande
www.youtube.com/watch?v=askMEHbss8Q
Elbaszott egy hely ez a Washington amúgy... 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson