Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
régebben (a szezon elején) írtam róluk bővebben
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Utálom, hogy nem tudok egy szaros táblázatot beilleszteni...2014-es szabad ügynökök:
több mint 12 éve
Érdekes meccs elé nézünk, ha az a libalegelő a FedEx-en még szarrá is ázik. Zuhog az eső, viharos a szél. Romo vs. Cousins helyett Murray vs. Morris. + dagonya.Robert Griffin III, Bacarri Rambo, Chase Minnifield, Josh LeRibeus, Brandon Jenkins, J.D. Walton #Redskins inactives.
Inactives for Dallas: Dwayne Harris, Hamilton, Claiborne, Lee, Wilson, Sims, Weems.
több mint 12 éve
másrészt, Shefter nem is ezt írta 😀hanem, ha a skins lesz idén az 1/1 akkor az történelmi 'rekord' lesz, mert még soha senki nem adta oda senkinek az 1/1-et
több mint 12 éve
Sőt, már el is basztuk az árát.Adam Schefter szerint el fogjátok tradelni az 1/1-et, ha a tiétek lesz.sőt már cserepartner is van, a Ramsbaggio
Belegondolva van benne ráció, 1 ember nem fog titeket kihúzni a szarból. RG3-nak kell egy nagyon jó QB coach legelőször, utána meg minden egyéb, a stábot rendbe kell rakni.MarioAna
több mint 12 éve
Adam Schefter szerint el fogjátok tradelni az 1/1-et, ha a tiétek lesz.sőt már cserepartner is van, a Rams
Belegondolva van benne ráció, 1 ember nem fog titeket kihúzni a szarból. RG3-nak kell egy nagyon jó QB coach legelőször, utána meg minden egyéb, a stábot rendbe kell rakni.MarioAna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Adam Schefter szerint el fogjátok tradelni az 1/1-et, ha a tiétek lesz.Aztán melyik 1/1-et? Vagy 1/2, 1/3, 1/4,....... stb. Belegondolva, én is elcserélném. Ha lenne.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Adam Schefter szerint el fogjátok tradelni az 1/1-et, ha a tiétek lesz. Belegondolva van benne ráció, 1 ember nem fog titeket kihúzni a szarból. RG3-nak kell egy nagyon jó QB coach legelőször, utána meg minden egyéb, a stábot rendbe kell rakni.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Azért négy perc környékén elég izgalmas az öreg London mondókája:Coach Shanahan a megfelelő ember a munkára
Mr. Snyder-től bölcs dolog lenne, ha hagyná végigtölteni a szerződését
Szükség van változásokra, de semmiképpen nem HC cserére...
Hosszabítani kell Mike-kal, hogy folytathassa a munkát, mert annak semmi értelme, hogy OC/DC csere és csak egy évig marad a HC...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
London bejelentette h visszavonul.asszem ő az egyetlen Skins játékos, akit rövidke földi életem során tudtam tisztelni, őt viszont nagyon. főleg, hogy ellenünk mindig bevonzotta a labdákat.
Rá sok paansz nem lehetett sohase
kicsit nyitottan beszél snyderről meg hasonló dolgokról
a.kacsa
de inkább akkor szálljon ki, amikor még ő akarja, mintsem akkor, amikor a dokik mondják neki...
több mint 12 éve
Ex-Bronco J.D. Walton center (Griffin egyetemi csapattársa) érkezett, első két évét végigjátszotta, tavaly a 4. fordulóban bokáját törte, azóta nem lépett pályára.profootballtalk.nbcsports.com/2013/12/18/redskins-claim-j-d-walton-off-waivers/
több mint 12 éve
www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/86415/what-really-went-wrong-with-robert-griffin-iiibaggioEgyetértek.
több mint 12 éve
www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/86415/what-really-went-wrong-with-robert-griffin-iii

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Maximális tiszteletem neki. Tavaly kellett volna lépni neki úgy, hogy játszhatott a PO-ban. Ez így elég méltatlanra sikerült; megy a szarkavarás és a liga egyik legrosszabb védelméből kell visszavonulnia. Őszintén sajnálom, sokkal sokkal többet érdemelt volna.
több mint 12 éve
Hatalmas respect Londonnak, minden eddigiért.
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
London bejelentette h visszavonul. Rá sok paansz nem lehetett sohase
kicsit nyitottan beszél snyderről meg hasonló dolgokról
több mint 12 éve
Hö...??? Most beszóttá'? Vagy mi? 😊Taníts MESTER, kérlek...apeszosUgyanerre akartam rákérdezni csak vhogy így:(az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé utóbbi kategória)baggioa skins small market csapat????
lololololololoololollsapka
Mármint melyik utóbbi kategória a Skins? A small market vagy az élcsapat? Mert mindkettő LOL XDnexion218
több mint 12 éve
Taníts MESTER, kérlek...Ugyanerre akartam rákérdezni csak vhogy így:(az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé utóbbi kategória)baggioa skins small market csapat????
Mármint melyik utóbbi kategória a Skins? A small market vagy az élcsapat? Mert mindkettő LOL XDnexion218
több mint 12 éve
basszus, utóbbit írtam előbbi helyett, bocs(az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé utóbbi kategória)baggioa skins small market csapat????

---
több mint 12 éve
Ugyanerre akartam rákérdezni csak vhogy így:(az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé utóbbi kategória)baggioa skins small market csapat????
Mármint melyik utóbbi kategória a Skins? A small market vagy az élcsapat? Mert mindkettő LOL XD
több mint 12 éve
Biztos hátulról számít... Képzelem mondjuk Jerry Jones hogy röhögne. Snyderrel együtt.. 😊(az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé utóbbi kategória)baggioa skins small market csapat????
több mint 12 éve
(az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé utóbbi kategória)baggioa skins small market csapat????
lololololololoolololl
több mint 12 éve
Ja értem. Kyle -ezt nem tudom biztosan- 25 millás 5 éves contract.és mennyit keres az OC? én erre az opcióra írtam, hogy blődség, nem másrabaggioEz a blődség, és azon tájékozatlanságból ered, hogy ha az nfl a profi liga, akkor minden bizonnyal ott van a legnagyobb megkereshető pénz is, ami az elszabaduló ncaa-s főedzői fizetések ismeretében már nem teljesen igaz. A Texas pl. bárkinek simán megadná az évi 9 milliót is, mellyel az illető a legjobban fizetett futballedző lenne az USA-ban, Saban is az új kontraktusával már harmadik-negyedik ezen a listán...Ez nem volt túl meggyőző.. 😊 Nem ismerem a college szerződéseket, ám mondjuk nálunk az öt éves 35 millás szerződés elég jónak tűnik. És ez ugye nem egy élcsapat. A bónuszokról pl fogalmam sincs, de el tudom képzelni...apeszos
Ha a fizetés/belefektetett munka arányát nézzük, akkor az NFL sokkal jobb állás (mivel profi hc-nek lenni relatíve könnyebb lenni, mint college coachnak), az ténybaggio
És itt a madárka amelyik csiripelt. Nehogy azt mondjátok én találtam ki... 😀 😛
Report: RG3's father 'politicked' for Briles
Még a Griffin-LaFleur afférról is ír...
Big? Small? Magyarul nem volt jó?
több mint 12 éve
és mennyit keres az OC? én erre az opcióra írtam, hogy blődség, nem másra (az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé előbbi kategória)Ez a blődség, és azon tájékozatlanságból ered, hogy ha az nfl a profi liga, akkor minden bizonnyal ott van a legnagyobb megkereshető pénz is, ami az elszabaduló ncaa-s főedzői fizetések ismeretében már nem teljesen igaz. A Texas pl. bárkinek simán megadná az évi 9 milliót is, mellyel az illető a legjobban fizetett futballedző lenne az USA-ban, Saban is az új kontraktusával már harmadik-negyedik ezen a listán...Ez nem volt túl meggyőző.. 😊 Nem ismerem a college szerződéseket, ám mondjuk nálunk az öt éves 35 millás szerződés elég jónak tűnik. És ez ugye nem egy élcsapat. A bónuszokról pl fogalmam sincs, de el tudom képzelni...apeszos
Ha a fizetés/belefektetett munka arányát nézzük, akkor az NFL sokkal jobb állás (mivel profi hc-nek lenni relatíve könnyebb lenni, mint college coachnak), az ténybaggio

---