Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 671 — sapka
régebben (a szezon elején) írtam róluk bővebben

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Utálom, hogy nem tudok egy szaros táblázatot beilleszteni...

2014-es szabad ügynökök:
  • London Fletcher ILB UFA
  • Josh Morgan WR UFA
  • Santana Moss WR UFA
  • Josh Wilson CB UFA
  • Fred Davis TE UFA
  • E.J. Biggers CB UFA
  • Reed Doughty S UFA
  • Perry Riley ILB UFA
  • Chris Baker DE UFA
  • DeAngelo Hall CB UFA
  • Bryan Kehl ILB, LB UFA
  • Dezmon Briscoe WR UFA
  • Darryl Tapp OLB UFA
  • Rex Grossman QB UFA
  • Nick Barnett ILB UFA
  • Rob Jackson OLB UFA
  • Aldrick Robinson WR ERFA
  • Jose Gumbs S ERFA
  • Doug Worthington DE RFA
  • J.D. Walton C UFA
  • Tanard Jackson FS UFA
  • több mint 12 éve
    Érdekes meccs elé nézünk, ha az a libalegelő a FedEx-en még szarrá is ázik. Zuhog az eső, viharos a szél. Romo vs. Cousins helyett Murray vs. Morris. + dagonya.

Robert Griffin III, Bacarri Rambo, Chase Minnifield, Josh LeRibeus, Brandon Jenkins, J.D. Walton #Redskins inactives.

Inactives for Dallas: Dwayne Harris, Hamilton, Claiborne, Lee, Wilson, Sims, Weems.
    több mint 12 éve
    De hová tűnt Damon Hill Bruce Allen??
    több mint 12 éve
    másrészt, Shefter nem is ezt írta 😀
    hanem, ha a skins lesz idén az 1/1 akkor az történelmi 'rekord' lesz, mert még soha senki nem adta oda senkinek az 1/1-et

több mint 12 éve
    Adam Schefter szerint el fogjátok tradelni az 1/1-et, ha a tiétek lesz.
    Belegondolva van benne ráció, 1 ember nem fog titeket kihúzni a szarból. RG3-nak kell egy nagyon jó QB coach legelőször, utána meg minden egyéb, a stábot rendbe kell rakni.MarioAna
    sőt már cserepartner is van, a Ramsbaggio
    Sőt, már el is basztuk az árát.
    több mint 12 éve
    r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 126 — no es importante
    Belegondolva van benne ráció, 1 ember nem fog titeket kihúzni a szarból. RG3-nak kell egy nagyon jó QB coach legelőször, utána meg minden egyéb, a stábot rendbe kell rakni.MarioAna
    sőt már cserepartner is van, a Rams

---
    "Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
    több mint 12 éve
    Aztán melyik 1/1-et? Vagy 1/2, 1/3, 1/4,....... stb. Belegondolva, én is elcserélném. Ha lenne.
    több mint 12 éve
    MarioAna 1 997
    Belegondolva van benne ráció, 1 ember nem fog titeket kihúzni a szarból. RG3-nak kell egy nagyon jó QB coach legelőször, utána meg minden egyéb, a stábot rendbe kell rakni.

Burrow > Luck valaha is
    több mint 12 éve
    nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
    Azért négy perc környékén elég izgalmas az öreg London mondókája:

Coach Shanahan a megfelelő ember a munkára
    Mr. Snyder-től bölcs dolog lenne, ha hagyná végigtölteni a szerződését
    Szükség van változásokra, de semmiképpen nem HC cserére...
    Hosszabítani kell Mike-kal, hogy folytathassa a munkát, mert annak semmi értelme, hogy OC/DC csere és csak egy évig marad a HC...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
    több mint 12 éve
    slowmotion Dallas Cowboys 28 159 — Cowboys fan
    London bejelentette h visszavonul.
    Rá sok paansz nem lehetett sohase

kicsit nyitottan beszél snyderről meg hasonló dolgokról
    a.kacsa
    asszem ő az egyetlen Skins játékos, akit rövidke földi életem során tudtam tisztelni, őt viszont nagyon. főleg, hogy ellenünk mindig bevonzotta a labdákat.

de inkább akkor szálljon ki, amikor még ő akarja, mintsem akkor, amikor a dokik mondják neki...
    több mint 12 éve
    xrace77 Denver Broncos 4 746
    Ex-Bronco J.D. Walton center (Griffin egyetemi csapattársa) érkezett, első két évét végigjátszotta, tavaly a 4. fordulóban bokáját törte, azóta nem lépett pályára.
     profootballtalk.nbcsports.com/2013/12/18/redskins-claim-j-d-walton-off-waivers/
    több mint 12 éve
     www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/86415/what-really-went-wrong-with-robert-griffin-iiibaggio
    Egyetértek.
    több mint 12 éve
     www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/86415/what-really-went-wrong-with-robert-griffin-iii

---
    "Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
    több mint 12 éve
    Maximális tiszteletem neki. Tavaly kellett volna lépni neki úgy, hogy játszhatott a PO-ban. Ez így elég méltatlanra sikerült; megy a szarkavarás és a liga egyik legrosszabb védelméből kell visszavonulnia. Őszintén sajnálom, sokkal sokkal többet érdemelt volna.
    több mint 12 éve
    agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
    Hatalmas respect Londonnak, minden eddigiért.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
    több mint 12 éve
    a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
    London bejelentette h visszavonul.
    Rá sok paansz nem lehetett sohase

kicsit nyitottan beszél snyderről meg hasonló dolgokról
    több mint 12 éve
    (az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé utóbbi kategória)baggio
    a skins small market csapat????
    lololololololoololollsapka
    Ugyanerre akartam rákérdezni csak vhogy így:

Mármint melyik utóbbi kategória a Skins? A small market vagy az élcsapat? Mert mindkettő LOL XDnexion218
    Taníts MESTER, kérlek...apeszos
    Hö...??? Most beszóttá'? Vagy mi? 😊

több mint 12 éve
    (az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé utóbbi kategória)baggio

Mármint melyik utóbbi kategória a Skins? A small market vagy az élcsapat? Mert mindkettő LOL XDnexion218
    Taníts MESTER, kérlek...
    több mint 12 éve
    basszus, utóbbit írtam előbbi helyett, bocs

---
    több mint 12 éve

Mármint melyik utóbbi kategória a Skins? A small market vagy az élcsapat? Mert mindkettő LOL XD

több mint 12 éve
    Biztos hátulról számít... Képzelem mondjuk Jerry Jones hogy röhögne. Snyderrel együtt.. 😊
    több mint 12 éve
    lololololololoolololl

több mint 12 éve
    Ez a blődség, és azon tájékozatlanságból ered, hogy ha az nfl a profi liga, akkor minden bizonnyal ott van a legnagyobb megkereshető pénz is, ami az elszabaduló ncaa-s főedzői fizetések ismeretében már nem teljesen igaz. A Texas pl. bárkinek simán megadná az évi 9 milliót is, mellyel az illető a legjobban fizetett futballedző lenne az USA-ban, Saban is az új kontraktusával már harmadik-negyedik ezen a listán...

Ha a fizetés/belefektetett munka arányát nézzük, akkor az NFL sokkal jobb állás (mivel profi hc-nek lenni relatíve könnyebb lenni, mint college coachnak), az ténybaggio
    Ez nem volt túl meggyőző.. 😊 Nem ismerem a college szerződéseket, ám mondjuk nálunk az öt éves 35 millás szerződés elég jónak tűnik. És ez ugye nem egy élcsapat. A bónuszokról pl fogalmam sincs, de el tudom képzelni...apeszos
    és mennyit keres az OC? én erre az opcióra írtam, hogy blődség, nem másrabaggio
    Ja értem. Kyle -ezt nem tudom biztosan- 25 millás 5 éves contract.

És itt a madárka amelyik csiripelt. Nehogy azt mondjátok én találtam ki... 😀 😛

Report: RG3's father 'politicked' for Briles

Még a Griffin-LaFleur afférról is ír...

Big? Small? Magyarul nem volt jó?
    több mint 12 éve
    Ez a blődség, és azon tájékozatlanságból ered, hogy ha az nfl a profi liga, akkor minden bizonnyal ott van a legnagyobb megkereshető pénz is, ami az elszabaduló ncaa-s főedzői fizetések ismeretében már nem teljesen igaz. A Texas pl. bárkinek simán megadná az évi 9 milliót is, mellyel az illető a legjobban fizetett futballedző lenne az USA-ban, Saban is az új kontraktusával már harmadik-negyedik ezen a listán...

Ha a fizetés/belefektetett munka arányát nézzük, akkor az NFL sokkal jobb állás (mivel profi hc-nek lenni relatíve könnyebb lenni, mint college coachnak), az ténybaggio
    Ez nem volt túl meggyőző.. 😊 Nem ismerem a college szerződéseket, ám mondjuk nálunk az öt éves 35 millás szerződés elég jónak tűnik. És ez ugye nem egy élcsapat. A bónuszokról pl fogalmam sincs, de el tudom képzelni...apeszos
    és mennyit keres az OC? én erre az opcióra írtam, hogy blődség, nem másra (az nfl-ben meg big & small market csapatok vannak, nem élcsapatok, a Skins meg eléggé előbbi kategória)

---