Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
According to Pro Football Focus, Ryan Kerrigan led all 3-4 outside linebackers in quarterback hurries with 50 last season
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
olvasgattam edzés reportokat, és Brandon Jenkinsről nagyon jókat írtak, úgy tűnik sikerült visszatérnie egy év kihagyás után a profi szintreés Haslett próbálgatja a még Mangini-féle nemjuteszembeaneve LB-s felállásokat (valaki segítsen ki)
több mint 13 éve
igazhoty tavalyi, de hátha valaki be akarja köttetniprod.static.redskins.clubs.nfl.com/assets/docs/2012-Washington-Redskins-Media-Guide.pdf

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
úgy néz ki Minnifield felépült a sérülésébőljó sok idő volt, remélem meghálálja a bizalmat, mintha helyi srác lenne
több mint 13 éve
LOL Pedig milyen boldogan linkeltem, hogy találtam egy újabb tök jó írást... 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
“Regardless of how we sliced the data, there was no statistically significant difference in injury rates between mobile and conventional quarterbacks. Quarterbacks of both types tend to lose 11 to 14 percent of their starts to injury . . . three of the four tests produced a lower injury rate for mobile quarterbacks. The gap, though, is small enough that a statistician would call it zero.”visszakerestem és te tetted be a cikket korábban 😀
www.slate.com/articles/sports/sports_nut/2013/02/quarterback_injuries_are_mobile_qbs_like_colin_kaepernick_more_injury_prone.single.htmlnexion218
több mint 13 éve
“Regardless of how we sliced the data, there was no statistically significant difference in injury rates between mobile and conventional quarterbacks. Quarterbacks of both types tend to lose 11 to 14 percent of their starts to injury . . . three of the four tests produced a lower injury rate for mobile quarterbacks. The gap, though, is small enough that a statistician would call it zero.”www.slate.com/articles/sports/sports_nut/2013/02/quarterback_injuries_are_mobile_qbs_like_colin_kaepernick_more_injury_prone.single.html
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Valószínűleg a fiam volt.
több mint 13 éve
OFF: láttam ma vkit olyan 17.00-17.15 között a klinikák metrómegállónál RG3-as pólóban, esetleg innen vki?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Redskins third-round TE Jordan Reed (thigh) ended up missing all of OTAs and minicamp.franc se tudja mikor lesz ez a srác egészséges
több mint 13 éve
én személy szerint a 3. kör elejére vártam, de sok helyen 2. kör végét is megért, ill. akkori megítélésem alapján 5-6 safety is kiment előtte akiktől jobbnak gondolom/gondoltamkristofebben van is valami, de a Fresnoról érkezik, és a pont a domináns statjai miatt lehet benne kételkedni; lehet ez a technikai, fizikális, stb. teljesítőképességének csúcsa, és véleményem szerint ezért is ijedtek meg, és húztak inkább egy McDonaldot, Wilcoxot helyette; + elég pozíciótlan a kiosztható feladatköröket tekintve.
Mindenesetre az egyetemen domináns playmaker volt, mint Rambo, és elég ha csak egyikük válik be; de ettől függetlenül szerintem heylén ment el, leszámítva pl. Harmont és ezeket a liblingeket.
több mint 13 éve
én személy szerint a 3. kör elejére vártam, de sok helyen 2. kör végét is megért, ill. akkori megítélésem alapján 5-6 safety is kiment előtte akiktől jobbnak gondolom/gondoltam
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Thomas mennyit csúszott?Mér' hangzik hülyén? A helyedben én is irigyelném.. 😛 😀 apeszosnulla NFL tapasztalat és csúszás a drafton, de mindkét srácot nagyon kedvelem, szóval hajrá! 😊kristof
mert az még oké, hogy Rambo az offield miatt
több mint 13 éve
Mér' hangzik hülyén? A helyedben én is irigyelném.. 😛 😀 apeszosnulla NFL tapasztalat és csúszás a drafton, de mindkét srácot nagyon kedvelem, szóval hajrá! 😊
több mint 13 éve
ez bitang jó safety páros lesz, meglátjátokmi van azzal a QB sráccal, akiről pár hete írtatok, hogy remek backup lenne?
elvesztettem a fonalat
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
lehet hülyén hangzik, de nagyon irigyelném azt a rookie kezdő párost 😊kristofMér' hangzik hülyén? A helyedben én is irigyelném.. 😛 😀
Szerintem nem is kell sokat várni. Vödör esete nagyon Landry-re hajaz, Gomes meg üveg.
több mint 13 éve
lehet hülyén hangzik, de nagyon irigyelném azt a rookie kezdő párost 😊
több mint 13 éve
közben kiderült, hogy Philip Thomas gyakorol SS-ben, ha Meriweather lesérülne; és Rambo lesz az FS, ha le tudja győzni Gomestnaja, es war ein bisschen kampf, in der Frühling camp, die Safety Position ist eine gute Frage 😊; dass Philip Thomas auf SS wenn Meriweather verletzt, und Rambo wird der FS sein, wenn Rambo kann Gomes überwinden.
megpróbáltam 😛
több mint 13 éve
Neue futrinker de roteskeltzer bis Wusengton, aber nacht liebe kleine kindertojás, das ist eine hűtőszekrény? Gut besser Kessler........megpróbálni megtudom 😀sapkakettővel feljebb tettem be, igaz angolulsapkaLegközelebb németül próbáld... 😛apeszos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
megpróbálni megtudom 😀kettővel feljebb tettem be, igaz angolulsapkaLegközelebb németül próbáld... 😛apeszos
több mint 13 éve
kettővel feljebb tettem be, igaz angolulsapkaLegközelebb németül próbáld... 😛
több mint 13 éve
kettővel feljebb tettem be, igaz angolul
több mint 13 éve
"A Redskins egy 8 éves kisfiú álmát váltotta valóra. Lateef Brock, a májbetegséggel született kisfiú nemrég hívást kapott Mike Shanahantől, aki értesítette, hogy kedvenc csapata draftolta, és kedden edzésre kell jelentkeznie. A kis Lateef kemény tárgyaló volt, mielőtt a pályára lépett, a szerződésében kikötötte, hogy korlátlan mennyiségű cukorkát kapjon cserébe. A Redskins beleegyezett, így kedden együtt edzhetett kedvenceivel. Brock együtt volt a csapattal az öltözőben, felpróbálta London Fletcher hatalmas sisakját, Robert Griffintől passzolási tanácsokat kapott, majd a gyakorlás utolsó play-ében megkapta a lehetőséget, és egy futásból touchdownt szerzett. A kis Lateef egy aláírt futball labdával, és egy életre szóló élménnyel térhetett haza."<3 NFL
több mint 13 éve
Redskins waived FB Dorson Boyce.
több mint 13 éve
közben érkezett egy új futó a csapathoz:The pint-sized honoree spent practice on the sidelines interacting with players, and even got some punting lessons from Sav Rocca. And then, the biggest moment of all. Brock was going to get to run the last play of the day.
Brock lined up at running back and took the handoff from Rex Grossman. With the defense coming at him, he cut left, found a hole and took off down the field toward a waiting, cheering Griffin. Brock sprinted into the end zone, with DeAngelo Hall diving at his feet for dramatic effect.
“He was moving pretty fast, too,” Fletcher said afterward. “He outran the whole defense.”
“I started to get worried then,” Morris joked, remembering Brock’s joke to him in the locker room. “I was like, he might actually take my job. He’s just the type of running back the NFL wants. One cut and get up field, and he did just that. He’s got some speed behind him, too.”
www.washingtonpost.com/blogs/dc-sports-bog/wp/2013/06/12/redskins-rgiii-grant-an-8-year-old-fans-wish/