Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez van. Nem is várhattuk, hogy majd más juttat be minket. Ha a magunk erejéből nem megy, ne is menjen. Idén ez is szép teljesítmény.
több mint 13 éve
nyert a chicago😕mindenképp győzni kell este
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Én hivatásos pesszimista vagyok. Mi lenne veletek nélkülem? Amióta ilyen vagyok jók vagyunk... 😛A Lions rácuppant a hosszúkukira.. Az offense-ük mindent megtesz a macik győzelméért. Stafford... áhh..apeszosaludtam picit közben, de hogy mondod?😛sapka
És különben sincs még vége.. 😀 😛
Csak a Tehenészek a saját topicunkban énekelik ki a sajtot a szánkból.. 😀 😀 😀
több mint 13 éve
A Lions rácuppant a hosszúkukira.. Az offense-ük mindent megtesz a macik győzelméért. Stafford... áhh..apeszosaludtam picit közben, de hogy mondod?😛
több mint 13 éve
Visszajött a Detroit! 20:17.
több mint 13 éve
Na de fel vitte az isten a dolgotokat.. 😊 úgy beszéltek kb. mint egy Pats szurkoló a playoffról 😀Csak az a sarka maradjon a helyén, hogy a Dallas nem jut PO-ba....😛nexion218Mondom én... Kifordult sarkaiból a világ... 😀apeszosBasszus, mi ez a tobzódás itt? 😀 JJ mint NFL csapat szurker??? Mivé lesz a világ.... 😛apeszosMost nem fogom visszakeresni, de ha jól emlékszem már az első forduló előtt/után írtam, hogy idén a Skins-nek szurkolok,és szerintem ez jövőre sem lesz másképp 😊jjncaa
Ami szerintem meg is lesz sajnos simán, mi már 110%on megyünk és ma lesz a kipukkanás. Sok pont lesz.
több mint 13 éve
A Lions rácuppant a hosszúkukira.. Az offense-ük mindent megtesz a macik győzelméért. Stafford... áhh..
több mint 13 éve
Ne erőltesd compadre, itt egy igazi cseppet sem elfogulatlan gourmet-vel van dolgod, óvásnak helye nincs! 😛Hát nem tudom mit látsz akkor? Jó O fal nincs,és futás se,a D ezeregy sebből vérzik. De azért amit Romo-Bryant-Witten csinál hetek óta az minden csak nem randa, Harrisnak is minden meccsen van gyönyörű visszahordása, mondom úgy h én se szívlelem Garrettet sőt... Minden meccsünk izgalmas, szerintem nálunk simán van 15-20 csapat aki randábban játszik most akkor én is megsértek pár csapatot Kansas,Jags,Raiders,Jets,Bills,és még sorolhatnám.KroosEgy fanatikus tartson ki mindig a kedvencei mellett, de ez a Garrett-féle Dallas botrányosan randán játszik, szerintemjjncaaRég érdekelt ennyire NFL meccs 😊Ezt hogy érted? mert volt egy érdekes lekicsinylő kommented Garrett-Dallas-szurkolók kombóról!
Hajrá RG3, azt adom, hogy ilyen szezon után csalódás lenne elbukni, pláne ez ellen a Dallas ellenjjncaa
Kroos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Csak az a sarka maradjon a helyén, hogy a Dallas nem jut PO-ba....😛Mondom én... Kifordult sarkaiból a világ... 😀apeszosBasszus, mi ez a tobzódás itt? 😀 JJ mint NFL csapat szurker??? Mivé lesz a világ.... 😛apeszosMost nem fogom visszakeresni, de ha jól emlékszem már az első forduló előtt/után írtam, hogy idén a Skins-nek szurkolok,és szerintem ez jövőre sem lesz másképp 😊jjncaa
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Mondom én... Kifordult sarkaiból a világ... 😀Basszus, mi ez a tobzódás itt? 😀 JJ mint NFL csapat szurker??? Mivé lesz a világ.... 😛apeszosMost nem fogom visszakeresni, de ha jól emlékszem már az első forduló előtt/után írtam, hogy idén a Skins-nek szurkolok,és szerintem ez jövőre sem lesz másképp 😊jjncaa
több mint 13 éve
Basszus, mi ez a tobzódás itt? 😀 JJ mint NFL csapat szurker??? Mivé lesz a világ.... 😛apeszosMost nem fogom visszakeresni, de ha jól emlékszem már az első forduló előtt/után írtam, hogy idén a Skins-nek szurkolok,és szerintem ez jövőre sem lesz másképp 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Basszus, mi ez a tobzódás itt? 😀 JJ mint NFL csapat szurker??? Mivé lesz a világ.... 😛
több mint 13 éve
Phil Simms szerint mi nyerünk, úgyhogy akár ki se kell jönnetek a pályára 😛WirtschaftsteilAz lenne az egyetlen esélyetek a győzelemre, ha megfogadnánk a tanácsot és tényleg pályára se lépnénk... Bár akkor még mindig ott lenne nektek Romo....😀
több mint 13 éve
Phil Simms szerint mi nyerünk...Wirtschaftsteilha már zenei utalások:
ebben az esetben szerintem Phil Simms is on the tweek again...
több mint 13 éve
Phil Simms szerint mi nyerünk, úgyhogy akár ki se kell jönnetek a pályára 😛
több mint 13 éve
Csak megtaláljuk az egyetértés hangját mi is! 😉Ha már a hó nem fog hullni, hulljon a Dallas vére:Nagy plusz, imadom a Slayert.Delonso_
Délelőtt gondoltam meglátogatom az ellen honlapját és mivel nem tudtam pontosan a címet, a nyilvánvaló kombinációt próbáltam. Kéretik felfedezni a link mögötti meglepetést, ami engem is fogadot:
www.cowboys.com/
"Find yourself a Cowboy!" 😉nexion218
több mint 13 éve
Ha már a hó nem fog hullni, hulljon a Dallas vére:Nagy plusz, imadom a Slayert.
Délelőtt gondoltam meglátogatom az ellen honlapját és mivel nem tudtam pontosan a címet, a nyilvánvaló kombinációt próbáltam. Kéretik felfedezni a link mögötti meglepetést, ami engem is fogadot:
www.cowboys.com/
"Find yourself a Cowboy!" 😉nexion218
több mint 13 éve
Hát nem tudom mit látsz akkor? Jó O fal nincs,és futás se,a D ezeregy sebből vérzik. De azért amit Romo-Bryant-Witten csinál hetek óta az minden csak nem randa, Harrisnak is minden meccsen van gyönyörű visszahordása, mondom úgy h én se szívlelem Garrettet sőt... Minden meccsünk izgalmas, szerintem nálunk simán van 15-20 csapat aki randábban játszik most akkor én is megsértek pár csapatot Kansas,Jags,Raiders,Jets,Bills,és még sorolhatnám.Egy fanatikus tartson ki mindig a kedvencei mellett, de ez a Garrett-féle Dallas botrányosan randán játszik, szerintemjjncaaRég érdekelt ennyire NFL meccs 😊Ezt hogy érted? mert volt egy érdekes lekicsinylő kommented Garrett-Dallas-szurkolók kombóról!
Hajrá RG3, azt adom, hogy ilyen szezon után csalódás lenne elbukni, pláne ez ellen a Dallas ellenjjncaa
Kroos
több mint 13 éve
Ha már a hó nem fog hullni, hulljon a Dallas vére:Délelőtt gondoltam meglátogatom az ellen honlapját és mivel nem tudtam pontosan a címet, a nyilvánvaló kombinációt próbáltam. Kéretik felfedezni a link mögötti meglepetést, ami engem is fogadott:
www.cowboys.com/
"Find yourself a Cowboy!" 😉
több mint 13 éve
Egy fanatikus tartson ki mindig a kedvencei mellett, de ez a Garrett-féle Dallas botrányosan randán játszik, szerintemRég érdekelt ennyire NFL meccs 😊Ezt hogy érted? mert volt egy érdekes lekicsinylő kommented Garrett-Dallas-szurkolók kombóról!
Kroos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Rég érdekelt ennyire NFL meccs 😊Ezt hogy érted? mert volt egy érdekes lekicsinylő kommented Garrett-Dallas-szurkolók kombóról!
több mint 13 éve
Már számolom vissza a másodperceket... Még számolhatok sokáig.RG3 már bebizonyította szerintem, hogy a fontos pillanatokban, hatalmas nyomás alatt micsoda vezér ő (a Ravens ellen sérülten vagy a Giants ellen), de azért nagyon remélem, ma sem remeg (és sérül) meg a lába. Go Skins, remélem találkozunk az eredménykövetőben.

több mint 13 éve
Rég érdekelt ennyire NFL meccs 😊Hajrá RG3, azt adom, hogy ilyen szezon után csalódás lenne elbukni, pláne ez ellen a Dallas ellen

---
több mint 13 éve
hali. nagy pénzt raktam a redskinsre 😀 de nem csak ezért szurkolok ma nektek hanem mert bírom ezt a RGprobowl gyereket 😀 szval remélem sszejn a PO 😉samu09Én meg kis pénzt a Coltsra 😀 De remélem te jól keresel majd ma éjjel 😉
Szerintem bármennyire is előrelépés a redskinsnek már ez az eredmény is, hogy esélye van, kudarc lenne már innen elbukni.
RG3 igazi próbája, hogy teher alatt mennyire lesz vezér.