Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Brown valószínűleg IR. Nem mintha mást vártam volna.
több mint 12 éve
Garcon játszani fog a köv. meccsensapka
Meg elvileg Vödör is, ha jól emlékszem. Visszatartott levegővel várom a vasárnap este végét.....nexion218
gondolod kicsinál valakit Vödör?

de azért jól kibasztunk a phillyvel😀, mindig ellenünk szedik össze magukat az egész szezonra, most meg csak a 11. héten találkozunk velük, hehe
kíváncsi leszek most mennyire találnak magukra, bár Foles csak nem fog 300 körül passzolnisapka
Ennek a secondarynek? Csak figyelj.. 😀
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Meg elvileg Vödör is, ha jól emlékszem. Visszatartott levegővel várom a vasárnap este végét.....nexion218
gondolod kicsinál valakit Vödör?

de azért jól kibasztunk a phillyvel😀, mindig ellenünk szedik össze magukat az egész szezonra, most meg csak a 11. héten találkozunk velük, hehe
kíváncsi leszek most mennyire találnak magukra, bár Foles csak nem fog 300 körül passzolni

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
nexion218 3 999 — Washington Gyapotkombájnz fan
Meg elvileg Vödör is, ha jól emlékszem. Visszatartott levegővel várom a vasárnap este végét.....

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Garcon játszani fog a köv. meccsen

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
az a kemény h robert kapitány lett 😊
több mint 12 éve
kis írás:
 washingtonexaminer.com/rick-snider-redskins-are-not-out-of-the-playoff-picture-yet/article/2513387#.UKO-_4fdlYB
Get safety Brandon Meriweather on the field if possible, even if he's not 100 percent. The secondary is desperate. Since the pass rush seems nonexistent lately, bolster the secondary as much as possible. Division rivals are better passing than running teams. Try to match their strength. And next season, consider switching back to the 4-3. Admit the mistake already.

Put cornerback DeAngelo Hall on the best opposing receiver. Maybe Hall's not a Pro Bowler anymore, but he's still better than Josh Wilson. Go down with your best corner.

Finally, act like a team that's still in the playoff picture. Former coach Joe Gibbs was never misunderstood when prospects seemed slim. There's always a chance for the postseason, especially if the Redskins can sweep the next three games.

több mint 12 éve
Jammal Brown practices for first timeapeszos
 washingtonexaminer.com/redskins-notes-garcon-meriweather-brown-practice/article/2513298#.UKJacIfdlYA
ez is egy jó írás a sérültekről

több mint 12 éve
The Washington Redskins announced today that they have signed free agent cornerback Anthony “Buddy” Jackson to the team’s practice squad.

"Jackson (6-1, 180) was originally signed as an undrafted free agent by the Indianapolis Colts on April 30, 2012. He saw action in the Colts first preseason game this season before being waived/injured by the team on Aug. 15, 2012.
Jackson, 23, played collegiately at Pittsburgh, where he totaled 63 tackles (23 solo), four passes defensed, one fumble recovery and one interception.
Jackson was born on March 3, 1989, and attended Cypress Bay H.S. in Weston, Fla., where he was a three-year varsity letterman and helped his team to two Florida 6A playoff berths."

Jammal Brown practices for first time
több mint 12 éve
sérültlista

Pierre garçon practiced. Said his foot still not 100 percent. Said still trying to avoid surgery

Meriweather practiced. Said he feels good. Would say he's optimistic about sunday

Jammal brown also worked. Not sure yet when he'll be ready to play

Moss said he's fine after suffering a concussion vs. carolina. he practiced today

több mint 12 éve
Én személy szerint nem szeretném, ha Shanny távozna. Griffin III érdekében. Magát a sémát nagyon jól kitalálták köré, nem kellene kirántani alóla és teljesen nulláról kezdetni vele mindent.Egy új D koordinátor más tészta, bár nem tudom, ezzel a secondary-vel ki tudna sokkal jobbat csinálni...

több mint 12 éve
Glazer said Snyder not happy with Shanahan comments.sapka
Mármint melyik kommentjei nem tetszenek neki?nexion218
hogy miért nincs több W,
de most olvasgattam, hogy a beatwriterek irogatnak most a Gruden-Allen erős kapcsolatról (gondolom még Tampából), ha már állítólag visszatér
érdekes lenne, végre fel van építve a csapat egyik fele, másik felén pedig ott a biztos embere (Raheem Morris), mint a Crowher-Tomlin váltás

több mint 12 éve
Glazer said Snyder not happy with Shanahan comments.sapka
Mármint melyik kommentjei nem tetszenek neki?

több mint 12 éve
Glazer said Snyder not happy with Shanahan comments.

több mint 12 éve
"The Washington Redskins worked out three defensive backs and two linebackers, but didn’t immediately sign any of them, according to people with knowledge of the situation.
Safeties Aaron Rouse and Jaiquawn Jarrett, cornerback Jerome Murphy and linebackers Kourtnei Brown and Ricky Elmore all worked out for Washington, which has struggled both in the pass coverage and pass rushing departments this season."

[Washington Post]apeszos
Fingom sincs kik ezek, de legalább már úgy tesznek, mint akik észrevették, hogy fostalicska a secondary...

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 990 — Apu ökölbeszorított keze
JJ ajjaj

több mint 12 éve
"The Washington Redskins worked out three defensive backs and two linebackers, but didn’t immediately sign any of them, according to people with knowledge of the situation.
Safeties Aaron Rouse and Jaiquawn Jarrett, cornerback Jerome Murphy and linebackers Kourtnei Brown and Ricky Elmore all worked out for Washington, which has struggled both in the pass coverage and pass rushing departments this season."

[Washington Post]
több mint 12 éve
Mike Shanahan’s job isn’t in jeopardy — yet
Nem tudom van-e összefüggés, de amióta Raheem Morris a DB edző, azóta nemhogy rossz, de egyszerűen eltűnt a secondary. Tavaly is rossz volt, ám azóta szinte nincs is. apeszos
ezt észre se vettem!, sajnos egyfelől ez igaz, de
Chris Horton, Kareem Moore és Justin Tryon is ígéretes korai körös játékosként jött, és eltűnt! Sőt voltak jobb periódusaik is, Steve Jackson volt az akkori safety coach, nehéz megmondani, hogy ki jobb kinél.sapka
Ezt most nem azért írtam, mert Morris rossz edző, csak feltűnt az időbeli összefüggés.apeszos
látok rá esélyt, hogy elbúcsúzunk tőle is az év végén, rossz az anyag, de nem váltotta meg velük a világot, talán ha Tálibot idecsalná FA-ként maradhatna; persze ha rezsimváltás lesz, szerintem jó esélye van a DC posztra! (lehet csak ezért jött??)
+azt még kicsit emésztenem kell, miért nem szedték össze a waiverről Routtot, rossz formában van, de legalább próbálkoznának
kíváncsi leszek Vödör mit fog hozzátenni a bye week utánsapka
Vödör? Semmit. Max megint lesérül. Mint ahogy nem hiszek már Garconban sem, egy meccset adok neki, és ismét fájni fog a lába. Ha egyáltalán...
több mint 12 éve
Nem tudom van-e összefüggés, de amióta Raheem Morris a DB edző, azóta nemhogy rossz, de egyszerűen eltűnt a secondary. Tavaly is rossz volt, ám azóta szinte nincs is. apeszos
Chris Horton, Kareem Moore és Justin Tryon is ígéretes korai körös játékosként jött, és eltűnt! Sőt voltak jobb periódusaik is, Steve Jackson volt az akkori safety coach, nehéz megmondani, hogy ki jobb kinél.sapka
Ezt most nem azért írtam, mert Morris rossz edző, csak feltűnt az időbeli összefüggés.apeszos
látok rá esélyt, hogy elbúcsúzunk tőle is az év végén, rossz az anyag, de nem váltotta meg velük a világot, talán ha Tálibot idecsalná FA-ként maradhatna; persze ha rezsimváltás lesz, szerintem jó esélye van a DC posztra! (lehet csak ezért jött??)
+azt még kicsit emésztenem kell, miért nem szedték össze a waiverről Routtot, rossz formában van, de legalább próbálkoznának
kíváncsi leszek Vödör mit fog hozzátenni a bye week után

több mint 12 éve
Ezt most nem azért írtam, mert Morris rossz edző, csak feltűnt az időbeli öszzefüggés. Szerintem (most lehet röhögni) Taylor halála óta el van átkozva a safety poszt nálunk. Mindenki lesérül, tönkremegy, nem tudja nyújtani a valós tudását. Illetve egyvalaki (sajnos): Doughty azt nyújtja. Gomes is nagyon jó kis safety - volt. Erős a gyanúm, hogy nem marad itt jövőre.
több mint 12 éve
Chris Horton, Kareem Moore és Justin Tryon is ígéretes korai körös játékosként jött, és eltűnt! Sőt voltak jobb periódusaik is, Steve Jackson volt az akkori safety coach, nehéz megmondani, hogy ki jobb kinél.

Redskins WRs have combined for 6 games of 60-plus receiving yards (15 all of 2011). One game over 100 (Garcon, opener).

Panthers safety Haruki Nakamura fined $21,000 for his hit on Redskins WR Josh Morgan

Griffin took a hard hit early on against the Panthers last week and needed a pain-killing injection at halftime. But he has no fractures and the Redskins are on a bye this week. The Redskins are confident the soreness will be out by the time RG3 returns to practice next week.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
nem irónia volt, nekem tényleg amit és ahogy írtál! Csak történetesen úgy érzem, hogy alátámasztja a kezdeti felvetésemet....nexion218
Akkor félreértettelek.
Elsőre tényleg a pozíciós edző felelőssége merülhet fel. De ha a probléma folyamatosan előáll, akkor arra már az OC-nak is illik reagálnia. Több időt biztosítani, elrendelni az orvoslására, vagy ha ez stimmel, akkor a WR-coach alkalmasságát felmérni stb. Bonyolultabb dolgok is meghúzódhatnak a háttérben - mentális gondok, dekoncentráltság, frusztráció. Tehát a csapat(egység) mélyebb működési defektusának ez csak egy tünete, akkor meg akár HC szintű beavatkozást igényelhet az egész.
Alig láttam idén Redskins meccset (egyet), nem tudom, hogy ez a jelenség (labdaelejtés) mennyire tér el a nagy átlagtól. Lehet, hogy túlspilázzuk az egészet és valahol máshol van a nem várt eredmény oka.tomi-tomi
Ezzel tökéletesen egyetértek.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
csak a rend kedvéért.

1. ti pedig finoman fogalmazva nem értettetek egyet, mindezt olyan formában, hogy a másik lássa, nyeretlen kétéves.-> ez fals infó, idézz tőlem😉

2. kicsit zavaró, hogy bizonyos dolgokat hozzáképzelsz bizonyos írott formákhoz, nem látok rá semmilyen racionális okot ezt miért teszed
azt sem értem, ha nem szeretnél vitázni, miért gerjeszted tovább?
sapka
Kicsit elbizonytalanodtam már...
Most akkor idézzek, de ne írjak? Vagy hogy csináljam ezt? De talán sehogy. A fórumot nem érdekli ez. A véleményem leírtam, ti is, ennyi.
Mindenki leszűri belőle a saját igazát.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
nem irónia volt, nekem tényleg amit és ahogy írtál! Csak történetesen úgy érzem, hogy alátámasztja a kezdeti felvetésemet....nexion218
Akkor félreértettelek.
Elsőre tényleg a pozíciós edző felelőssége merülhet fel. De ha a probléma folyamatosan előáll, akkor arra már az OC-nak is illik reagálnia. Több időt biztosítani, elrendelni az orvoslására, vagy ha ez stimmel, akkor a WR-coach alkalmasságát felmérni stb. Bonyolultabb dolgok is meghúzódhatnak a háttérben - mentális gondok, dekoncentráltság, frusztráció. Tehát a csapat(egység) mélyebb működési defektusának ez csak egy tünete, akkor meg akár HC szintű beavatkozást igényelhet az egész.
Alig láttam idén Redskins meccset (egyet), nem tudom, hogy ez a jelenség (labdaelejtés) mennyire tér el a nagy átlagtól. Lehet, hogy túlspilázzuk az egészet és valahol máshol van a nem várt eredmény oka.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
csak a rend kedvéért.
No ezért veszlek titeket egy kalap alá.-> mindegy miért teljesen helytelen

A hülyeség modorosan kifejezve is hülyeség és modortalanul is.->személyesedés
Öltöztethetitek akármibe, erősítgethetitek egymást akárhogyan, hülyeség.->személyeskedés

A példa én azt mondtam gyengék az elkapóitok,->tényleg ezt mondtad!, de nem támasztottad ezt alá semmivel (annó), tehát a megérzésedre hagyatkoztál, amit ténynek állítottál be
ti pedig finoman fogalmazva nem értettetek egyet, mindezt olyan formában, hogy a másik lássa, nyeretlen kétéves.-> ez fals infó, idézz tőlem😉
Kb két hét múlva nagy a depresszió mert szarok az elkapók, a fal, a D.-> szintén idézz tőlem, ha ebben konkrétan ilyen biztos vagy
Én szomorúan konstatálom aham, mintha ezt mondtam volna, te pedig leírod, mekkora dinnye vagyok, mert év eleji statokat hoztam.-> ilyeneket szintén nem írtam, ez most már nexion része?
Emellé még személyeskedsz is.-> hol, de keressük inkább a mikorra a választ, másrészt ez nekem is szól még?, vagy már nem?
Delonso_
kicsit zavaró, hogy bizonyos dolgokat hozzáképzelsz bizonyos írott formákhoz, nem látok rá semmilyen racionális okot ezt miért teszed
azt sem értem, ha nem szeretnél vitázni, miért gerjeszted tovább?
és azt sem értem, hogy miért gyanúsítasz engem azzal, hogy a beszélgetést én tereltem személyeskedő síkra
--
de nem tartozik ez már ide!, de legfőképpen mi értelme van?