NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
...és hogy ez a QB pont a Skins játékosa- álomszerű! 😊farkaspetiakkor lesz álomszerű, ha bejutunk a PO-ba;
go Packers!!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Igen, tényleg klasz srác.Sokat szídtam az edzőket, de el kell ismernem a dropokat kissé helyretették, vagy a fejeket. A fal is stabilabb volt az utóbbi két meccsen, bár még most is sokat menekül Robert. Különbség még a védelem hozzáállása is, most valahogy sokkal komolyabb hőfokon izzanak. Ez a Cows O nem gyenge, Dez, Witten, Austin elég jó nevek és meglepően könnyedén megoldották. (oké utóbbi megsérült) Hiába Dez 150+ yardja, én nem éreztem hogy reális esélyük lett volna elérni bármit is.
RG nagy találmány és remélem továbbfejlődik a csapat is hozzá.
több mint 12 éve
farkaspeti
763
És ami még meglepett, hogy nagyon labdabiztos. 11 meccs, 4INT, és azt hiszem 1 fumble. Brett papa óta vártam, hogy bekerüljön az NFL-be egy olyan QB, akit tényleg az abszolút kedvencemnek nevezhetek. és hogy ez a QB pont a Skins játékosa- álomszerű! 😊Én azt hiszem eléggé RG fan vagyok/lettem. Semmi komolyat nem vártam tőle idén, de baromira meglepett azzal, hogy elenyésző rookie hibát vét, GONDOLKODIK a pályán, nem vágja hozzá az első célponthoz a labdát, érett irányítóként viselkedik. Nem szaladgáló feka QB, hanem irányító. Én (!személyes!) meg tudnám fojtani egy kanál vízben Kyle-t, de LaFleur mellett neki is nagy szerepe lehetett ebben. Kalapot le. apeszosIgen, ha jól tévedek kicsit fölédobta a Wr-t.Na ez szép volt, kár azért a pickért, nem is nagyon értem. Szemre így is 70% pontosság felett van RGDelonso_Tényleg kár érte, bár a "jó" oldala az, hogy nem egy hülye döntés eredménye volt, hanem egy pontatlan passzé. Ha már INT akkor inkább pontatlanság legyen, mint rossz döntés... nexion218
Szerencsére nem oszt nem szoroz, amikor kellett más sebességbe kapcsolt RG és ismét megnyugtató vezetés volt. Ez a nagy dolog.Delonso_
több mint 12 éve
Én azt hiszem eléggé RG fan vagyok/lettem. Semmi komolyat nem vártam tőle idén, de baromira meglepett azzal, hogy elenyésző rookie hibát vét, GONDOLKODIK a pályán, nem vágja hozzá az első célponthoz a labdát, érett irányítóként viselkedik. Nem szaladgáló feka QB, hanem irányító. Én (!személyes!) meg tudnám fojtani egy kanál vízben Kyle-t, de LaFleur mellett neki is nagy szerepe lehetett ebben. Kalapot le.Igen, ha jól tévedek kicsit fölédobta a Wr-t.Na ez szép volt, kár azért a pickért, nem is nagyon értem. Szemre így is 70% pontosság felett van RGDelonso_Tényleg kár érte, bár a "jó" oldala az, hogy nem egy hülye döntés eredménye volt, hanem egy pontatlan passzé. Ha már INT akkor inkább pontatlanság legyen, mint rossz döntés... nexion218
Szerencsére nem oszt nem szoroz, amikor kellett más sebességbe kapcsolt RG és ismét megnyugtató vezetés volt. Ez a nagy dolog.Delonso_
több mint 12 éve
Igen, ha jól tévedek kicsit fölédobta a Wr-t.Na ez szép volt, kár azért a pickért, nem is nagyon értem. Szemre így is 70% pontosság felett van RGDelonso_Tényleg kár érte, bár a "jó" oldala az, hogy nem egy hülye döntés eredménye volt, hanem egy pontatlan passzé. Ha már INT akkor inkább pontatlanság legyen, mint rossz döntés... nexion218
Szerencsére nem oszt nem szoroz, amikor kellett más sebességbe kapcsolt RG és ismét megnyugtató vezetés volt. Ez a nagy dolog.
több mint 12 éve
elfelejtettem odaírni, de szerintem ebben a pillanatban Morris sem tudta, hogy ő fogja e vinni a labdát, vagy csak fake!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Na ez szép volt, kár azért a pickért, nem is nagyon értem. Szemre így is 70% pontosság felett van RGDelonso_Tényleg kár érte, bár a "jó" oldala az, hogy nem egy hülye döntés eredménye volt, hanem egy pontatlan passzé. Ha már INT akkor inkább pontatlanság legyen, mint rossz döntés...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
steroid stewie
268
Remek meccs volt, igaz, hogy a végét elszórakozták, de mikor kellett tudtak újítani.Éreztem, hogy nyernek és bejött szerencsére.
több mint 12 éve
Szokás szerint elszórakoztuk a végét. Az Ezo Tv segített..
több mint 12 éve
Na ez szép volt, kár azért a pickért, nem is nagyon értem. Szemre így is 70% pontosság felett van RG
több mint 12 éve
blowoutnak indult, de nyögés volt a vége...megvan az 5-6, várjuk a Packers W-t, és utána a csoportelsőségért játszunk!!!!
több mint 12 éve
Pierre Garcon (foot) and MLB London Fletcher (ankle) are active for Thanksgiving against the Cowboys.Inactive for the Redskins are QB Rex Grossman, WR Dezmon Briscoe, CB Richard Crawford, CB Jerome Murphy, G Adam Gettis, OL Maurice Hurt and DE Doug Worthington.
több mint 12 éve
Elfog csúszni a kis romo 😀attól nem, de ez érdekesebb:érdekes ez a cowboys fal:Becsokiztatok az elit O-linetól mi 😊Blevi
twitter.com/JJT_ESPNDallas/status/271289167890239489/photo/1
egyébként T-Will. 40 jegyet vett a meccsre😊sapka
Tony Romo is MrNovember. He's 14-0 at home in the month. He's also 5-0 all-time on Thanksgiving Day.sapka
több mint 12 éve
attól nem, de ez érdekesebb:érdekes ez a cowboys fal:Becsokiztatok az elit O-linetól mi 😊Blevi
Tony Romo is MrNovember. He's 14-0 at home in the month. He's also 5-0 all-time on Thanksgiving Day.
több mint 12 éve
érdekes ez a cowboys fal:Becsokiztatok az elit O-linetól mi 😊
több mint 12 éve
ma meeeccccs!!!!Redskins S DeJon Gomes is expected to take over as the team's starting strong safety with Brandon Meriweather (knee) out for the season.
több mint 12 éve
érdekes ez a cowboys fal:twitter.com/JJT_ESPNDallas/status/271289167890239489/photo/1
egyébként T-Will. 40 jegyet vett a meccsre😊
több mint 12 éve
The Washington Redskins announced today that they have signed free agent cornerback Jerome MurphyA Panthers elvitte Gano-t. 😀 😀
Doughty szent tehén. Érinthetetlen.
több mint 12 éve
Had ne írjam le, hogy mit csináljon az istenével meg a terveivel... Miért nem Doughty sérül meg egy évben háromszor???
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Wyatt beírta a Vödör sztoritFletcher is wearing a boot on left foot to protect his ankle. Shanahan said he's unsure of London for thursday
Brandon Meriweather @BMeriweather31
I promise that I'll be back next yr better then ever.Hard work pays off. God had something different for me this year. So see y'all next yr
Brandon Meriweather @BMeriweather31
I want to start off by saying I'm sorry to all the redskins fan. Y'all are the best. But this was a bad season for me
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Twitter sokkal gyorsabb, célszerű követni a kinti szakikat, Scheftert és társaitezt hol olvastad? Se a weboldalon se nfl.comon nem találtam ilyet.Petikievak01Valószínűleg így leszVödörnek hosszú volt a szezonja Wyattjátszik jővőhéten is.Petikievak01
Redskins placing S Brandon Meriweather on IR after he suffered season-ending knee injury. Kellemes kis ACL, laza fél év alapbólWyatt
több mint 12 éve
ezt hol olvastad? Se a weboldalon se nfl.comon nem találtam ilyet.Valószínűleg így leszVödörnek hosszú volt a szezonja Wyattjátszik jővőhéten is.Petikievak01
Redskins placing S Brandon Meriweather on IR after he suffered season-ending knee injury. Kellemes kis ACL, laza fél év alapbólWyatt