NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Én szabadnapos leszek jövő kedden, megoldottam, tőlem mehet a derbi hétfő éjjel a tévében.Alig várom már...
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Nagy meglepetés lenne a skins szerintem. A bucs alighanem beér a wildcard utolsó helyére.Petikievak01Az nem lenne lepetés???
Szerintem igen és nem is lesz meg nekik.
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
Nagy meglepetés lenne a skins szerintem. A bucs alighanem beér a wildcard utolsó helyére.Petikievak01az a legfőbb erénye a skinsnek, hogy a 4. és a 6. helyért is meccsben vannak
a többiek csak a 6. helyre érhetnek oda
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
pont összeakartam szedni az nfc playoff kilátásokat, de pont most tette meg John Keim is, összeollózom😛Nagy meglepetés lenne a skins szerintem. A bucs alighanem beér a wildcard utolsó helyére.
Atlanta (10-1), San Francisco (8-2-1), Chicago (8-3), New York (7-4) and Green Bay (7-4) are in the best shape.
ezek azok a csapatok, amelyek kb. fixen bejutottak a PO-ba, legalábbis nehéz lenne piszkálni őket...
Seattle holds the sixth and final spot, but the Seahawks lost at Miami and now are 6-5.
Remaining games: at Chicago, Arizona, at Buffalo, San Francisco, St. Louis. (++two defensive backs facing four-game suspensions)
és ha a 9-7es kulcshoz nézzük, akkor megnyerik majdnem az összes csoportmeccsüket !!! (most 0-3ak!!), és nyernek idegenben, eddig ez egyszer sikerült nekik idén
nem egy nehéz sorsolás, de az idei tendenciák nem azt mutatják, hogy valid 6. helyes opciók.
JK. szerint 'Playoff stock: Steady'; szerintem nincs esélyük
Tampa Bay had a four-game win streak snapped in losing 24-23 at home to Atlanta and also are 6-5, sitting seventh in the playoff picture.
Remaining games: at Denver, Philadelphia, at New Orleans, St. Louis, at Atlanta.
mennek Denverbe, NO-ba, ezek biztos vereségek; Atlanta-Philly meglehet
kb. a St. Louis elleni meccs dönthet, a 8-8, 9-7 kérdésről
JK. szerint 'Playoff stock: Steady'; akár csak a kötelező győzelmekkel is meglehet ez, kellemes a sorsolás, ha megverik a szenteket biztosan bentvannak, nálam a legesélyesebbek.
Minnesota lost 28-10 to Chicago and also are 6-5
Remaining games: at Green Bay, Chicago, at St. Louis, at Houston, Green Bay.
Nagyon kemény ez a sorsolás, a Chicago-2xGb meccs kemény lesz és még mennek Houstonba is...
JK. szerint 'Playoff stock: Falling. Hard.' lehet lesz 1-2 meglepetés győzelmük, de ebben a sima 6-10 is benne van :S; nem fognak a végébe beleszólni.
Washington is now 5-6 and a game back, but in the ninth spot in the playoff seeding. Dallas and New Orleans also are 5-6, but the Redskins defeated both teams.
Remaining games: New York Giants, Baltimore, at Cleveland, at Philadelphia, Dallas.
átbeszéltük, nagyon kell a G elleni W, ha nem lesz meg, nem irányítjuk a sorsunkat, vagy mind a 4 utolsó meccset meg kell nyerni...
JK. szerint 'Playoff stock: Rising.' legyen így😊
(a seattle kivételével minden 6th helyre pályázó csapatot megvertük!!!)
Dallas is 5-6 and sitting 10th after losing to the Redskins.
Remaining games: Philadelphia, at Cincinnati, Pittsburgh, New Orleans, at Washington.
elég rossz ez a sorsolás, 4 nehéz ellenfél...
JK. szerint 'Playoff stock: Falling.'
New Orleans is 5-6 after losing at home to San Francisco; the Saints had won five of six before that loss.
Remaining games: at Atlanta, at the Giants, Tampa Bay, at Dallas, Carolina.
szintén nehéz ügy, 4 kemény meccs, egyre jobbak, de most a két idegenbeli meccset meg kell nyerniük..., meglátjuk
JK. szerint 'Playoff stock: Falling.' Nem írnám le őket, de köv. meccsen el is dőlt a sorsuk.
Összegezve a Bucs 6-5, 'skins 5-6, NO 5-6 között fog ez eldőlni szerintem.sapka
több mint 12 éve
pont össze akartam szedni az nfc playoff kilátásokat, de pont most tette meg John Keim is, összeollózom😛Atlanta (10-1), San Francisco (8-2-1), Chicago (8-3), New York (7-4) and Green Bay (7-4) are in the best shape.
ezek azok a csapatok, amelyek kb. fixen bejutottak a PO-ba, legalábbis nehéz lenne piszkálni őket...
Seattle holds the sixth and final spot, but the Seahawks lost at Miami and now are 6-5.
Remaining games: at Chicago, Arizona, at Buffalo, San Francisco, St. Louis. (++two defensive backs facing four-game suspensions)
és ha a 9-7es kulcshoz nézzük, akkor megnyerik majdnem az összes csoportmeccsüket !!! (most 0-3ak!!), és nyernek idegenben, eddig ez egyszer sikerült nekik idén
nem egy nehéz sorsolás, de az idei tendenciák nem azt mutatják, hogy valid 6. helyes opciók.
JK. szerint 'Playoff stock: Steady'; szerintem nincs esélyük
Tampa Bay had a four-game win streak snapped in losing 24-23 at home to Atlanta and also are 6-5, sitting seventh in the playoff picture.
Remaining games: at Denver, Philadelphia, at New Orleans, St. Louis, at Atlanta.
mennek Denverbe, NO-ba, ezek biztos vereségek; Atlanta-Philly meglehet
kb. a St. Louis elleni meccs dönthet, a 8-8, 9-7 kérdésről
JK. szerint 'Playoff stock: Steady'; akár csak a kötelező győzelmekkel is meglehet ez, kellemes a sorsolás, ha megverik a szenteket biztosan bentvannak, nálam a legesélyesebbek.
Minnesota lost 28-10 to Chicago and also are 6-5
Remaining games: at Green Bay, Chicago, at St. Louis, at Houston, Green Bay.
Nagyon kemény ez a sorsolás, a Chicago-2xGb meccs kemény lesz és még mennek Houstonba is...
JK. szerint 'Playoff stock: Falling. Hard.' lehet lesz 1-2 meglepetés győzelmük, de ebben a sima 6-10 is benne van :S; nem fognak a végébe beleszólni.
Washington is now 5-6 and a game back, but in the ninth spot in the playoff seeding. Dallas and New Orleans also are 5-6, but the Redskins defeated both teams.
Remaining games: New York Giants, Baltimore, at Cleveland, at Philadelphia, Dallas.
átbeszéltük, nagyon kell a G elleni W, ha nem lesz meg, nem irányítjuk a sorsunkat, vagy mind a 4 utolsó meccset meg kell nyerni...
JK. szerint 'Playoff stock: Rising.' legyen így😊
(a seattle kivételével minden 6th helyre pályázó csapatot megvertük!!!)
Dallas is 5-6 and sitting 10th after losing to the Redskins.
Remaining games: Philadelphia, at Cincinnati, Pittsburgh, New Orleans, at Washington.
elég rossz ez a sorsolás, 4 nehéz ellenfél...
JK. szerint 'Playoff stock: Falling.'
New Orleans is 5-6 after losing at home to San Francisco; the Saints had won five of six before that loss.
Remaining games: at Atlanta, at the Giants, Tampa Bay, at Dallas, Carolina.
szintén nehéz ügy, 4 kemény meccs, egyre jobbak, de most a két idegenbeli meccset meg kell nyerniük..., meglátjuk
JK. szerint 'Playoff stock: Falling.' Nem írnám le őket, de köv. meccsen el is dőlt a sorsuk.
Összegezve a Bucs 6-5, 'skins 5-6, NO 5-6 között fog ez eldőlni szerintem.
több mint 12 éve
Hol kell aláírni?még semmi sincs veszve!Akkor sincs nagyon veszve, ha minden meccsünket megnyerjük és a Giants is (persze rajtunk kívül.. 😀 )Akkor mi 10-6, a NY 11-5, ezzel nyerik a csoportot, de nagy esélyünk lenne a wild card-ra...apeszos
ha W-vel számolunk tovább csak a két csapatra bontva:
Redskins 6-6
papíron 3 győzelmet lehetne várni a köv. 4 meccsből
Giants 7-5
köv 4 meccsük, NO, @ATL, @BAL, PHI, ebből csak 2-őt szabad megnyerniük
de ugye megint ott tartunk hogy must W, különben vége a szezonnak kb. 7-8 győzelemmel, ha nyerünk 8-9 győzelemmel riogathatunk akár csoporton belül, akár WC helyértsapka
több mint 12 éve
még semmi sincs veszve!Akkor sincs nagyon veszve, ha minden meccsünket megnyerjük és a Giants is (persze rajtunk kívül.. 😀 )Akkor mi 10-6, a NY 11-5, ezzel nyerik a csoportot, de nagy esélyünk lenne a wild card-ra...
ha W-vel számolunk tovább csak a két csapatra bontva:
Redskins 6-6
Giants 7-5
de ugye megint ott tartunk hogy must W, különben vége a szezonnak kb. 7-8 győzelemmel, ha nyerünk 8-9 győzelemmel riogathatunk akár csoporton belül, akár WC helyértsapka
több mint 12 éve
még semmi sincs veszve!ha W-vel számolunk tovább csak a két csapatra bontva:
Redskins 6-6
Giants 7-5
de ugye megint ott tartunk hogy must W, különben vége a szezonnak kb. 7-8 győzelemmel, ha nyerünk 8-9 győzelemmel riogathatunk akár csoporton belül, akár WC helyért
több mint 12 éve
Na, kék törpék legyőzték a Green Bayt, amiből, ha mindenképpen következtetést kell levonni, én arra következtetnék, hogy a jóisten tudja, melyik arcukat mutatják ellenünk. Meg hogy Skins melyik arcát mutatja. Nekünk több időnk van rájuk készülni, de ez valszeg nem jelent semmit.szerintem tudják ők, hogy itt-ott "kovászos" a roster... De azért egy 8-8 vagy 9-7 lehetne, még ha nincs is PO, hogy ne legyen rezsimváltás és a kövi szezon ne újrakezdés, hanem folytatás legyen. Változtlanul úgy gondolom ugyanis, hogy hosszútávon és minden hibája ellenére a FO és edzői stáb stabilitása a hasznunkra válik.
Ha átmennek sikeresen egy olyan sorozaton, hogy mi, a szentek, a sólymok meg a Ravens, akkor megérdemlik.
Nekünk meg esetleg még jót is tenne, ha nem alakulna úgy a szezon, hogy a front office kényelmesen hátradőlhessen a végén, hanem kelljen igenis befoltozni a lyukakat, leginkább a secondaryben. agent T
Egyébként azt nézem épp, hogy a Browns, Eagles és talán még a Cowboys is kötelező gyakorlat kéne legyen. A Giants - Ravens duóból meg az egyiket el kellene csípni. Ebből a Giants ígérkezik könnyebbnek, meg talán a hasznosabb is az lenne.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Na, kék törpék legyőzték a Green Bayt, amiből, ha mindenképpen következtetést kell levonni, én arra következtetnék, hogy a jóisten tudja, melyik arcukat mutatják ellenünk. Meg hogy Skins melyik arcát mutatja. Nekünk több időnk van rájuk készülni, de ez valszeg nem jelent semmit.Hát innentől minden számolgatás felesleges. A Giants jobb csapat jelenleg, mint az általad felsorolt kvartett. A csoport elsőség ezzel ugrott, ha megverjük őket (is) akkor lehet szorítani a WC helyért....
Ha átmennek sikeresen egy olyan sorozaton, hogy mi, a szentek, a sólymok meg a Ravens, akkor megérdemlik.
Nekünk meg esetleg még jót is tenne, ha nem alakulna úgy a szezon, hogy a front office kényelmesen hátradőlhessen a végén, hanem kelljen igenis befoltozni a lyukakat, leginkább a secondaryben. agent T
Hát ezért a packers meccsért érdemes volt felkelni... Persze, hogy mikor nekünk lenne rájuk szükségünk, akkor játszanak életük legrosszabb formájában.Te ezért felkeltél?? (Y)
De jó lenne elverni a törpéket..farkaspeti
több mint 12 éve
farkaspeti
763
Hát ezért a packers meccsért érdemes volt felkelni... Persze, hogy mikor nekünk lenne rájuk szükségünk, akkor játszanak életük legrosszabb formájában. De jó lenne elverni a törpéket..
több mint 12 éve
Na, kék törpék legyőzték a Green Bayt, amiből, ha mindenképpen következtetést kell levonni, én arra következtetnék, hogy a jóisten tudja, melyik arcukat mutatják ellenünk. Meg hogy Skins melyik arcát mutatja. Nekünk több időnk van rájuk készülni, de ez valszeg nem jelent semmit.Ha átmennek sikeresen egy olyan sorozaton, hogy mi, a szentek, a sólymok meg a Ravens, akkor megérdemlik.
Nekünk meg esetleg még jót is tenne, ha nem alakulna úgy a szezon, hogy a front office kényelmesen hátradőlhessen a végén, hanem kelljen igenis befoltozni a lyukakat, leginkább a secondaryben.
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
reméljükwild card
Bucs? Seahawks? Minnesota?
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
ha ügyesen fejszámolok, akkor most lett szabad az egyik WC hely, a Bears/Packers mögöttmégha nem is lenne meg a div1. hely egy 9-7tel, akkor meglesz vele a wildcat abban biztos vagyok
több mint 12 éve
több mint 12 éve
A Giants eddig is meg volt rogyva, épp időben jött nekik a by. Az utolsó két meccsüket bukták, a Bengals ellen elég kiábrándítóan. Ha a GB elveri őket, amire elég nagy esély van, nagyon frusztráltak lesznek a jövő héten... 😀Szerintetek a mostanában látottak után, ha jönne egy-két komolyabb zakó megint, pl a törpöktől meg a hollóktól, elzavarnák Shannyékat?agent Tnem ünneprontás ez a kérdés egy kicsit??? 😀 De egyébként idén olyan szörnyű, klasszikus zakó még nem volt, szóval nem számítok rá. Reményeim szerint a GB bedarálja ma a Törpöket és attól picit megrogynak, ami nekünk kedvezhet. Ha a Ravens-től meg kikapunk, az se meglepő se szégyen nem lenne. De pl az Atlanta meccsnek se volt sok híja és finoman szólva nem mi voltunk az esélyesek... A lényeg az lenne, hogy az East meccseket hozzuk, az meg nem lehetetlen!nexion218
több mint 12 éve
Szerintetek a mostanában látottak után, ha jönne egy-két komolyabb zakó megint, pl a törpöktől meg a hollóktól, elzavarnák Shannyékat?agent Tnem ünneprontás ez a kérdés egy kicsit??? 😀 De egyébként idén olyan szörnyű, klasszikus zakó még nem volt, szóval nem számítok rá. Reményeim szerint a GB bedarálja holnap a Törpöket és attól picit megrogynak, ami nekünk kedvezhet. Ha a Ravens-től meg kikapunk, az se meglepő se szégyen nem lenne. De pl az Atlanta meccsnek se volt sok híja és finoman szólva nem mi voltunk az esélyesek... A lényeg az lenne, hogy az East meccseket hozzuk, az meg nem lehetetlen!
több mint 12 éve
Szerintetek a mostanában látottak után, ha jönne egy-két komolyabb zakó megint, pl a törpöktől meg a hollóktól, elzavarnák Shannyékat?agent TPO nélkül 8-8 alatt szerintem igen!
több mint 12 éve
Szerintetek a mostanában látottak után, ha jönne egy-két komolyabb zakó megint, pl a törpöktől meg a hollóktól, elzavarnák Shannyékat?
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
Keenan Robinson kiszállt a szezonra😕
több mint 12 éve
RG nagy találmány és remélem továbbfejlődik a csapat is hozzá.Delonso_hát igen, ha nem ez a gyalázatos elkapó gárda lenne itt, talán még a 120%-os pontosság is összejöhetne 😛
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
Hát én azért félek a jővő meg az azutáni évtől. Az a kettő első pick hiányozni fog. Bár Griffinért megérte. Fletcher kiöregszik , ami nagy gáz lesz , Jó irányítónál csak egy valamit lehet nehezebben találni , jó safety-t már pedig az kéne. Úgyhogy vannak / lesznek azért problémák.Igen, tényleg klasz srác.Kevés meccset láttál tőlünk ez az offense gyenge. Nincs futójáték és nincs O- line sem. Vannak playmakerek de támadó fal és futás nélkül ezt s játékot nem lehet játszani. Ehhez jön meg a borzalmas red zone offense.
Sokat szídtam az edzőket, de el kell ismernem a dropokat kissé helyretették, vagy a fejeket. A fal is stabilabb volt az utóbbi két meccsen, bár még most is sokat menekül Robert. Különbség még a védelem hozzáállása is, most valahogy sokkal komolyabb hőfokon izzanak. Ez a Cows O nem gyenge, Dez, Witten, Austin elég jó nevek és meglepően könnyedén megoldották. (oké utóbbi megsérült) Hiába Dez 150+ yardja, én nem éreztem hogy reális esélyük lett volna elérni bármit is.
RG nagy találmány és remélem továbbfejlődik a csapat is hozzá.Delonso_
Egy különbség volt s múlt heti és az idei meccsünkben. Weeden vs Griffin.
Gratulálok nektek megérdemelt győzelmet arattatok. Remélem Ti nyeritek a csoportot (ha mi nem persze- bár ennek esélye konvergál a nullához).
Nem láttam idén ezen kívül RG3-at játszani de úgy tűnik valami tán elindult Nálatok.
Blevi
több mint 12 éve
Igen, tényleg klasz srác.Kevés meccset láttál tőlünk ez az offense gyenge. Nincs futójáték és nincs O- line sem. Vannak playmakerek de támadó fal és futás nélkül ezt s játékot nem lehet játszani. Ehhez jön meg a borzalmas red zone offense.
Sokat szídtam az edzőket, de el kell ismernem a dropokat kissé helyretették, vagy a fejeket. A fal is stabilabb volt az utóbbi két meccsen, bár még most is sokat menekül Robert. Különbség még a védelem hozzáállása is, most valahogy sokkal komolyabb hőfokon izzanak. Ez a Cows O nem gyenge, Dez, Witten, Austin elég jó nevek és meglepően könnyedén megoldották. (oké utóbbi megsérült) Hiába Dez 150+ yardja, én nem éreztem hogy reális esélyük lett volna elérni bármit is.
RG nagy találmány és remélem továbbfejlődik a csapat is hozzá.Delonso_
Egy különbség volt s múlt heti és az idei meccsünkben. Weeden vs Griffin.
Gratulálok nektek megérdemelt győzelmet arattatok. Remélem Ti nyeritek a csoportot (ha mi nem persze- bár ennek esélye konvergál a nullához).
Nem láttam idén ezen kívül RG3-at játszani de úgy tűnik valami tán elindult Nálatok.
több mint 12 éve
úgy tudom, amikor a snapnél eltolja a QB a szokásos KILL!KILL!KILL!-t akkor ez tartalmazza pontosan kinél is lesz a labda elsőszándékból, majd hogy megváltoztatja az csak rajta áll, de azért ez brutális váltás volt😀😀, betette a kezei közé aztán vissza is vetteelfelejtettem odaírni, de szerintem ebben a pillanatban Morris sem tudta, hogy ő fogja e vinni a labdát, vagy csak fake!sapkaDe ezt amúgy sztem Morris soha nem is tudja! Legalábbis tudomásom szerint az a read option lényege az outside backer mozgása alapján dönt a QB, megtartja vagy handoff. De ha rosszul tudom, az akkor is áll, hogy itt gőze se volt róla. 😀
nexion218
több mint 12 éve
elfelejtettem odaírni, de szerintem ebben a pillanatban Morris sem tudta, hogy ő fogja e vinni a labdát, vagy csak fake!sapkaDe ezt amúgy sztem Morris soha nem is tudja! Legalábbis tudomásom szerint az a read option lényege az outside backer mozgása alapján dönt a QB, megtartja vagy handoff. De ha rosszul tudom, az akkor is áll, hogy itt gőze se volt róla. 😀