NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 274 — Giants fan
nem, Babin a base 4-3-ban kapott volna szerepet, (csak 3 millió a garantált a szerződéséből...), és 50%-ban játszunk 4-2-5-öt, ezért egész nagy rolet kapott volna. De a Jaguars vitte el. Rajtunk kívül a Billsnek kellett volna még Babin, de én örülök, hogy nincs itt.

viszont Kehlnek nagyon örülöksapka
Hát nemtom mit látsz Kehl-ben, nálunk nagy nulla volt anno, mondjuk utána már nem követtem a pályafutását.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
McClain sztem tökéletes lenne fletcher mellé után stb. bamában ugye 34 van, ott nagy király volt, meg a raidersben is jól nyomta ameddig volt kedve legalábbis amennyit láttam belőle. nyilván nem egy tökéletes játékos, mert emlékszem h sokat panaszkodtak rá vmiért az ottaniak, de már nem emlékszem miért. raidersek jobban tudnának nyilatkozni valszeg róla.a.kacsa
Lassú, körülményes és drága.Delonso_
a szerződése az nem velejáró mostmár nem?a.kacsa
Általában a csapatok először waiverre teszik a játékost, így a szerződése fennmaradó részét új csapata vállalja.Ez nyilván ebben az évben már nem jelentős, de még ha jól tévedek két évig van szerződése, 5-6 M körüli értékben.
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
McClain sztem tökéletes lenne fletcher mellé után stb. bamában ugye 34 van, ott nagy király volt, meg a raidersben is jól nyomta ameddig volt kedve legalábbis amennyit láttam belőle. nyilván nem egy tökéletes játékos, mert emlékszem h sokat panaszkodtak rá vmiért az ottaniak, de már nem emlékszem miért. raidersek jobban tudnának nyilatkozni valszeg róla.a.kacsa
Lassú, körülményes és drága.Delonso_
a szerződése az nem velejáró mostmár nem?
több mint 12 éve
Lassú, körülményes és drága.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szerintem se lett volna olyan jó Babint leszerződtetni ide. Vagyis én se örültem volna neki. De ahogy látom sapka már megmondta a tutit 😀

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Akkor nem.
több mint 12 éve
McClain sztem tökéletes lenne fletcher mellé után stb. bamában ugye 34 van, ott nagy király volt, meg a raidersben is jól nyomta ameddig volt kedve legalábbis amennyit láttam belőle. nyilván nem egy tökéletes játékos, mert emlékszem h sokat panaszkodtak rá vmiért az ottaniak, de már nem emlékszem miért. raidersek jobban tudnának nyilatkozni valszeg róla.
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
bocs a dupláért, egy kinti fan gondolata megtetszett;
claimeltük Babint, de ha nem claimeljük McClaint, akkor 4-3 lesz jövőre...
van ebben valami

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
McClainre is remélem berakjuk a waiverta.kacsa
hááát, nem tudom mi az a plusz amit tudna nyújtani, Rileynál magasabb ez igaz, de Riley pl. high-profile játékos, és szerintem egyre jobb, egy tacklegyár, coverban lehetne jobb is, ez igaz
de ha elmegy egyszer Fletch, akkor mi lenne az öltözővel?

mondjuk nem láttam túl sokat Rolandot, csak tapogatózok miben jó igazán, meg egyáltalán 3-4 kompatibilis?
szerk. mármint tudom Bama alumni, de technikára gondolok, nagyobb teret kell bejátszania gyorsabban, stb

több mint 12 éve
McClainre is remélem berakjuk a waiverta.kacsa
Jameel McClain? De má' minek?
több mint 12 éve
McClainre is remélem berakjuk a waivert
több mint 12 éve
nem, Babin a base 4-3-ban kapott volna szerepet, (csak 3 millió a garantált a szerződéséből...), és 50%-ban játszunk 4-2-5-öt, ezért egész nagy rolet kapott volna. De a Jaguars vitte el. Rajtunk kívül a Billsnek kellett volna még Babin, de én örülök, hogy nincs itt.
sapka
Erre a pár meccsre jó lett volna, de jövőre max rotationbe, mert Orakpot az életben nem játszaná ki. Futás ellen meg...
Ahhoz viszont drága. Igazából olyan sok értelmét nem is látom, bár szimpatikus hajtós gyerek.
több mint 12 éve
viszont most eszméltem rá, hogy egy jó box-safetyért igazán cserélhettünk volna szezon közben, nem kellett volna coverolni kb. semmit, csak üssön...
lehet lehetett volna csencselni valakit😀

több mint 12 éve
(....)

És miért? Nem ismerem, és nem is nagyon találtam róla semmit...apeszos
preseasonban volt itt😛, és csak Robinson miatt tettük ki, túl sokan voltak így az ILB posztrasapka
Azt tudom, hogy itt volt, de nem nagyon maradt meg bennem róla semmi. apeszos
keretbe vártam😛sapka
Ja, jó. Rendben.
több mint 12 éve
(....)

preseasonban volt itt😛, és csak Robinson miatt tettük ki, túl sokan voltak így az ILB posztrasapka
Azt tudom, hogy itt volt, de nem nagyon maradt meg bennem róla semmi. apeszos
keretbe vártam😛

több mint 12 éve
(....)

Azt tudom, hogy itt volt, de nem nagyon maradt meg bennem róla semmi.
több mint 12 éve
(....)

preseasonban volt itt😛, és csak Robinson miatt tettük ki, túl sokan voltak így az ILB posztra

több mint 12 éve
(....)

És miért? Nem ismerem, és nem is nagyon találtam róla semmit...
több mint 12 éve

viszont Kehlnek nagyon örülök

több mint 12 éve
Mondjuk játszott pár csapatban a Philly előtt, de akkor még azok is 4-3-ak voltak ahogy emlékszem.
több mint 12 éve
Már nem tudjuk meg.. Bár előrébb lehettünk volna vele mint Jacksonnal. Szar formában van Babin, de a levegőváltozás csodát tehet. Khel meg Fletcher mögé érkezett elvileg, Robinson sérülése miatt.
több mint 12 éve
Az azért nem biztos hogy működött volna...
több mint 12 éve
Babin Orakpo helyén játszott volna?
Mondjuk itt is szívesen nézegettem volna, de a Jaxnél okos húzás volt.Delonso_
Ezt őszintén: nem tudom. De valószínűnek tartom.
több mint 12 éve
Babin Orakpo helyén játszott volna?
Mondjuk itt is szívesen nézegettem volna, de a Jaxnél okos húzás volt.
több mint 12 éve
Redskins put in failed waiver claim for lineman Jason Babin
Pedig megnéztem volna az utolsó előtti héten a Philly ellen.. 😀

De aztán:
Redskins claim LB Bryan Kehl off waivers

The Washington Redskins have claimed inside linebacker Bryan Kehl off waivers, a day after he was released by the Kansas City Chiefs.
Kehl, who played three games for Kansas City, spent the preseason with Washington and was very active, recording 16 tackles, two sacks, three pass breakups and an interception. He didn’t survive final roster cuts, however. The Redskins elected to keep rookie Keenan Robinson and veteran Lorenzo Alexander as backups to London Fletcher and Perry Riley.
Fletcher is now nursing a sprained left ankle, and Robinson – the team’s fourth-round pick out of Texas – is lost for the season with a torn pectoral muscle. The Redskins signed free agent Roddrick Muckelroy on Monday.
But Kehl became available a day later. He has a good grasp of Washington’s defense because of the time he spent with Washington.
Kehl’s agent, Michael Hoffman, announced the move on Twitter. It wasn’t immediately clear whose roster spot Kehl took.
Update: The team released linebacker Mario Addison to make room for Kehl, according to the NFL’s daily transaction report.
A five-year veteran, Kehl has recorded 110 tackles and a sack in stints with the Giants and Rams.

És ha jól látom meg is van...

Jammal Brown officially shut down for season