NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezt az első TD-t mindig megcsodálom, már harmadjára is. Az Isten is velünk volt. 😀apeszosBizony, az ég is segített nem keveset. 😊
Egyébként én nem is tudtam, h Mara bulizta ki h megbünteseenek minket meg a Boyst.
Buzi seggfej Mara, gyökér vagy, innentől utálom a NY Giantst 😀
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 11 éve
Ezt az első TD-t mindig megcsodálom, már harmadjára is. Az Isten is velünk volt. 😀
több mint 11 éve
végigvezeti, hogy szedte szét Garcon és RGIII (és KYLE!!!), a giants cover 2jét, jó kis írás:www.nationalfootballpost.com/How-did-RG3-Redskins-game-plan-Giants-Cover-2.html
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
képzeld el, ha rendesen össze tudják rakni a falat robert előtt, és még egy fasza cb is jött volna vincent jacksonnal mondjuk morgan helyet...Éppen én is megértem, csak arra lennék kíváncsi, hogy azok szerint, akik azt mondják, hogy azok a csapatok nem voltak sportszerűek, akik az uncapped évet uncapped-ként kezelték, azok szerint az mi a kóchengeres bré, hogy addig hisztizek, amíg meg nem büntetik a nemlétező szabályok ellen vétő csoportriválisokat????
megértem mara aggodalmait azért 😊a.kacsa
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 11 éve
képzeld el, ha rendesen össze tudják rakni a falat robert előtt, és még egy fasza cb is jött volna vincent jacksonnal mondjuk morgan helyet... megértem mara aggodalmait azért 😊
több mint 11 éve
Nem, nem egy csapat. Még csak nem is kettő. De Marának csak a 'skins és a Boys büntije volt fontos."Per Schefter, the Redskins believe that Mara’s goal was to strip the Redskins of draft picks. Specifically, the Redskins think Mara wanted to hit the Redskins hard enough to keep them from getting Robert Griffin III."
több mint 11 éve
Bézmeg abban mi a szabálytalan, hogy az uncapped year-t uncapped-ként kezeli egy csapat??? Milyen szabály??? Hol van leírva??? Ki mondta??? Mara meg Goodell? Pfff... Senki nem volt képes eddig értelmesen megmagyarázni, hogy mi volt benne a szabálytalan és ha nem haragszol, neked sem hiszem el...fantom szabályok alapjánsapkaAmelyeket 30 ismer, betart, 2 nem. Peace.gyurczi
több mint 11 éve
fantom szabályok alapjánsapkaAmelyeket 30 ismer, betart, 2 nem. Peace.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Very nice srácok. Ti aztán korrektek voltatok a cap ügyben. Mindenki más rohadjon meg, mert a szegény Redskinst ártatlanul bántották. gyurcziIgen, így van.
több mint 11 éve
...mert a szegény Redskinst ártatlanul bántották. gyurcziigen, very nice fantom szabályok alapján😊
ezen kívül nincs semmi gond
több mint 11 éve
Very nice srácok. Ti aztán korrektek voltatok a cap ügyben. Mindenki más rohadjon meg, mert a szegény Redskinst ártatlanul bántották.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
nem most kéne lesérülni, ha már eltiltották az aktuális legjobb cornert, és épp elkapta a fonalat:twitter.com/chaddukes/status/276067084897775616/photo/1
több mint 11 éve
Legalább má mi tartsunk össze, eltiltottak meg megbüntetettek 😀Hála az istennek a tévé a kékeket adja vasárnap, szóval a Skins meccs után nem kell streamet keresgetni, hogy az ember kellemesen szurkolhasson Breeséknek 😊 😊Nekem is szimpatikusak, ha nyernek esküszöm Saints siget hordok két hétig. Persze azért nyerjünk ...apeszos
Mindig is szerettem a New Orleans Saintst 😊agent T
Braves on the warpath!!!
több mint 11 éve
Hála az istennek a tévé a kékeket adja vasárnap, szóval a Skins meccs után nem kell streamet keresgetni, hogy az ember kellemesen szurkolhasson Breeséknek 😊 😊Nekem is szimpatikusak, ha nyernek esküszöm Saints siget hordok két hétig. Persze azért nyerjünk ...
Mindig is szerettem a New Orleans Saintst 😊agent T
több mint 11 éve
Hála az istennek a tévé a kékeket adja vasárnap, szóval a Skins meccs után nem kell streamet keresgetni, hogy az ember kellemesen szurkolhasson Breeséknek 😊 😊Mindig is szerettem a New Orleans Saintst 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Ne maradjanak le a rézbőrűek, hozzuk fel őket 😀www.facebook.com/questions/207588176044005/
több mint 11 éve
Akkor Mara kapja be a f.szomat, és vegyen azon át levegőt. Így legyen. Nem sok keresni valónk lenne a PO-ban ezzel a defense-el, de már csak azért is, hogy Mara pukkadjon meg Goodellel karöltve.Kíváncsi leszek a bíráskodásra a hétvégén. Mindkét meccsen. Mert ha jól tévedek, a Giants veresége és a mi győzelmünk esetén már a hétvégén csoportelsők lehetünk?apeszosjól tévedsz!
de ha mi nyerünk és kikap a seahawks, akkor is 6.aksapka
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek a bíráskodásra a hétvégén. Mindkét meccsen. Mert ha jól tévedek, a Giants veresége és a mi győzelmünk esetén már a hétvégén csoportelsők lehetünk?apeszosjól tévedsz!
de ha mi nyerünk és kikap a seahawks, akkor is 6.ak
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek a bíráskodásra a hétvégén. Mindkét meccsen. Mert ha jól tévedek, a Giants veresége és a mi győzelmünk esetén már a hétvégén csoportelsők lehetünk?
több mint 11 éve
a belét is kikínlódhatja a buzi Mara, akkor is megetetjük őket 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 11 éve
"Most of these suspensions have been for Adderall, though that's not confirmed in Griffin's case. The suspension kicks in immediately, which means Griffin will miss the final four games of the regular season. He had been playing in nickel packages as the third cornerback. Rookie Richie Crawford is the top candidate to take his place."Remélem még nem volt:remélem úgy tiltják el mint Brownert meg Shermant...
Redskins DB Cedric Griffin suspended for 4 games for violating NFL policy on PEDs. (small world: was TX HS sr my 1st yr as TX sportswriter)Shawn84
tehát sehogysapka
És Griffin elég jól játszott. Erre most már készülhetünk minden évben? Tavaly Williams és Davis, idén Jackson és most C.Griffin. Jövőre jön RG3?
több mint 11 éve
mivan most hirtelen mindenki nagy doppingoló lett? faszért nem a szezon elején játssza ezt a liga, nem most a rájátszás kapujában...a.kacsaAzért, mert esélyünk van a PO-ra. 😀 De amúgy minden viccnek a fele igaz... Ma olvastam, hogy kinti rossznyelvek szerint anno a cap bünti ügyben azért volt a Skins ellen annyira nagyszájú Mara, mert draftcetlit akart elvetetni tőlünk, vagyis a Griffin III esélyét... Ez nem megy, akkor pisiltessünk mindenkit. 😀 De tényleg csak poénnak szánom, de azért elgondolkodtató....
profootballtalk.nbcsports.com/2012/12/04/skins-used-cap-penalties-as-motivation/
“I thought the penalties imposed were proper,” John Mara said at the time. “What they did was in violation of the spirit of the salary cap. They attempted to take advantage of a one-year loophole, and quite frankly, I think they’re lucky they didn’t lose draft picks.” (Mara)
több mint 11 éve
mivan most hirtelen mindenki nagy doppingoló lett? faszért nem a szezon elején játssza ezt a liga, nem most a rájátszás kapujában...
több mint 11 éve
Remélem még nem volt:remélem úgy tiltják el mint Brownert meg Shermant...
Redskins DB Cedric Griffin suspended for 4 games for violating NFL policy on PEDs. (small world: was TX HS sr my 1st yr as TX sportswriter)Shawn84
tehát sehogy
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Remélem még nem volt:Redskins DB Cedric Griffin suspended for 4 games for violating NFL policy on PEDs. (small world: was TX HS sr my 1st yr as TX sportswriter)