NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Ja most nézem el is néztem még az időt is . MErt 7-kor lesz , na mind1.Nem. A riválist.apeszosSport 2-n a redskins meccset adják?Petikievak01Szóva ma meccsnézős vendégség lesz nálunk, de nem akarom betérdeltetni őket a sztrímbe, úgyhogy Wetskins go! De tössenek értesíteni a Robertevics Trit, hogy öt TD rendel. Köszönettel.sutianapMöglösz. Bakfitty.apeszos
több mint 11 éve
Nem. A riválist.Sport 2-n a redskins meccset adják?Petikievak01Szóva ma meccsnézős vendégség lesz nálunk, de nem akarom betérdeltetni őket a sztrímbe, úgyhogy Wetskins go! De tössenek értesíteni a Robertevics Trit, hogy öt TD rendel. Köszönettel.sutianapMöglösz. Bakfitty.apeszos
több mint 11 éve
Sport 2-n a redskins meccset adják?Szóva ma meccsnézős vendégség lesz nálunk, de nem akarom betérdeltetni őket a sztrímbe, úgyhogy Wetskins go! De tössenek értesíteni a Robertevics Trit, hogy öt TD rendel. Köszönettel.sutianapMöglösz. Bakfitty.apeszos
több mint 11 éve
Szóva ma meccsnézős vendégség lesz nálunk, de nem akarom betérdeltetni őket a sztrímbe, úgyhogy Wetskins go! De tössenek értesíteni a Robertevics Trit, hogy öt TD rendel. Köszönettel.sutianapMöglösz. Bakfitty.
több mint 11 éve
Szóva ma meccsnézős vendégség lesz nálunk, de nem akarom betérdeltetni őket a sztrímbe, úgyhogy Wetskins go! De tössenek értesíteni a Robertevics Trit, hogy öt TD rendel. Köszönettel.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Vagy mégse.Kozben szep halkan RG III megint a het rookie jatekosa lett zsinorban harmadszor.és russel wilson lesz a rookie of the year. vicceltem csak 😊 vagy mégse?a.kacsa
Osszesitettben RG III 6 vs Luck 3Delonso_
több mint 11 éve
Kozben szep halkan RG III megint a het rookie jatekosa lett zsinorban harmadszor.és russel wilson lesz a rookie of the year. vicceltem csak 😊 vagy mégse?
Osszesitettben RG III 6 vs Luck 3Delonso_
több mint 11 éve
Kozben szep halkan RG III megint a het rookie jatekosa lett zsinorban harmadszor.Osszesitettben RG III 6 vs Luck 3
több mint 11 éve
docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=en&hl=en&key=0Arf7vexBQ6EOdHZtS1hrTzlJbHUyVXYxZzRaWEphZ1E&single=true&gid=3&output=htmljoey trib. linketle csevegőben, de érdemes ezen kicsit elrágódni, sok ember jött Baltimoreból😊😊
többi csapathoz képest is érdemes nézelődni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Hatalmas arc, nagyon porog.
több mint 11 éve
Még mindíg óriási az öreg..www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000106254/Sound-FX-London-Fletcher
több mint 11 éve
www.forbes.com/sites/monteburke/2012/05/23/the-nfls-bizarre-salary-cap-penalties-for-the-dallas-cowboys-and-the-washington-redskins/Ok, de mi a konkrét történet.bcsarliÍrja már le valaki röviden, hogy miről volt itt szó az előbbi hsz-ok-ban (Giants, Mara, bünti)bcsarliSzájkarate.apeszos
több mint 11 éve
ha visszaolvasol, többször le lett írvaOk, de mi a konkrét történet.bcsarliÍrja már le valaki röviden, hogy miről volt itt szó az előbbi hsz-ok-ban (Giants, Mara, bünti)bcsarliSzájkarate.apeszos
több mint 11 éve
Ok, de mi a konkrét történet.Írja már le valaki röviden, hogy miről volt itt szó az előbbi hsz-ok-ban (Giants, Mara, bünti)bcsarliSzájkarate.apeszos
több mint 11 éve
Írja már le valaki röviden, hogy miről volt itt szó az előbbi hsz-ok-ban (Giants, Mara, bünti)bcsarliSzájkarate.
több mint 11 éve
Írja már le valaki röviden, hogy miről volt itt szó az előbbi hsz-ok-ban (Giants, Mara, bünti)
több mint 11 éve
holnapi meccsel kapcsolatban eszembe jutott egyik kedvenc filmem magyar fordítása...Joey, láttál-e már karón varjút?
több mint 11 éve
Én csak úgy gondolom, hogy most ezzel az 1 pontos győzelmetekkel néhányan elkezdték kicsit magas lóról figyelni az eseményeket (akinek nem inge...) és úgy gondolják, hogy kb. automatikusan a PO-ban vagytok már, mi pedig el is véreztünk. Erre akár azt is lehetne mondani, hogy így van rendjén, hiszen hosszú évek sikertelensége után kezdtek összeállni. Nem beszólni kívántam senkinek, meg semmi ilyesmi, de azért az előny még mindig New Yorkban van és a Giants-től függ a csoport helyzetet, legyen akármilyen erős a schedule. Részemről én befejeztem.Ez gyenge volt. Ennél tudsz jobbat is. Ennek semmi köze RG3-hoz, és Mara szándékaihoz. De már tényleg elég volt Marából, hiszen nem tudjuk meggyőzni egymást semmiképp. Szerintünk Mara egy fasz, szerintetek talpig becsületes úriember. Ez így van jól, de ennek itt nem kéne átcsapni vagdalkozásba, meg "kinek az apukája erősebb" ovis vitába. Tesznek mostanában eleget arról New Yorkban, hogy ne nagyon szeressék a Giants-t. Nem csak itt, máshol sem. Ne erőltessük tovább, jobb a békesség. Szerintem.apeszosEgyébként Mara így utólag verheti a fejét a falba, amiért nem sikerült távoltartania RG3-t az NFC Easttől. Főleg a hétfő után. Akkor meg majd végképp, mikor a Giants sorozatban a 3. vereségét könyveli el, mi pedig vígan verjük el a hátralévő ellenfeinket 😀farkaspetiCsak az a Mara azalatt az idő alatt, amíg rájátszásban sem voltatok ünnepelhetett két Super Bowlt is 😉Asbee
több mint 11 éve
Ez gyenge volt. Ennél tudsz jobbat is. Ennek semmi köze RG3-hoz, és Mara szándékaihoz. De már tényleg elég volt Marából, hiszen nem tudjuk meggyőzni egymást semmiképp. Szerintünk Mara egy fasz, szerintetek talpig becsületes úriember. Ez így van jól, de ennek itt nem kéne átcsapni vagdalkozásba, meg "kinek az apukája erősebb" ovis vitába. Tesznek mostanában eleget arról New Yorkban, hogy ne nagyon szeressék a Giants-t. Nem csak itt, máshol sem. Ne erőltessük tovább, jobb a békesség. Szerintem.Egyébként Mara így utólag verheti a fejét a falba, amiért nem sikerült távoltartania RG3-t az NFC Easttől. Főleg a hétfő után. Akkor meg majd végképp, mikor a Giants sorozatban a 3. vereségét könyveli el, mi pedig vígan verjük el a hátralévő ellenfeinket 😀farkaspetiCsak az a Mara azalatt az idő alatt, amíg rájátszásban sem voltatok ünnepelhetett két Super Bowlt is 😉Asbee
több mint 11 éve
Egyébként Mara így utólag verheti a fejét a falba, amiért nem sikerült távoltartania RG3-t az NFC Easttől. Főleg a hétfő után. Akkor meg majd végképp, mikor a Giants sorozatban a 3. vereségét könyveli el, mi pedig vígan verjük el a hátralévő ellenfeinket 😀farkaspetiCsak az a Mara azalatt az idő alatt, amíg rájátszásban sem voltatok ünnepelhetett két Super Bowlt is 😉
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Az ilyen átugrós, kikerülős eseteknél nem feltétlenülA soccerben a szándékot is büntetik.. 😀apeszossajnálom, hogy nem lehet megérteni miről van most szó...De a klub történetének talán legnagyobb húzásával behúztuk, úgyhogy szerintem nem érdemes ezen rágódni. Kicsit olyan mint egy labdarúgásban egy csúnya becsúszás, amit átugrik a támadó- a szándék elítélendő, de utólag már nem oszt, nem szoroz, mert a célját nem érte el.farkaspeti
a mostani információk alapján (azon túl, hogy fantom szabály, és ki látta a szóbeli megegyezést😊) Mara cap büntin túl, úgy meg akarta büntetni a skinst, hogy ne tudjuk Griffint behúzni..., nem tudom ezt miért nehéz megérteni, meg belelátni, hogy milyen rendes ember😊sapka
Egyébként Mara így utólag verheti a fejét a falba, amiért nem sikerült távoltartania RG3-t az NFC Easttől. Főleg a hétfő után. Akkor meg majd végképp, mikor a Giants sorozatban a 3. vereségét könyveli el, mi pedig vígan verjük el a hátralévő ellenfeinket 😀
több mint 11 éve
A soccerben a szándékot is büntetik.. 😀sajnálom, hogy nem lehet megérteni miről van most szó...De a klub történetének talán legnagyobb húzásával behúztuk, úgyhogy szerintem nem érdemes ezen rágódni. Kicsit olyan mint egy labdarúgásban egy csúnya becsúszás, amit átugrik a támadó- a szándék elítélendő, de utólag már nem oszt, nem szoroz, mert a célját nem érte el.farkaspeti
a mostani információk alapján (azon túl, hogy fantom szabály, és ki látta a szóbeli megegyezést😊) Mara cap büntin túl, úgy meg akarta büntetni a skinst, hogy ne tudjuk Griffint behúzni..., nem tudom ezt miért nehéz megérteni, meg belelátni, hogy milyen rendes ember😊sapka
több mint 11 éve
farkaspeti
763
sajnálom, hogy nem lehet megérteni miről van most szó...De a klub történetének talán legnagyobb húzásával behúztuk, úgyhogy szerintem nem érdemes ezen rágódni. Kicsit olyan mint egy labdarúgásban egy csúnya becsúszás, amit átugrik a támadó- a szándék elítélendő, de utólag már nem oszt, nem szoroz, mert a célját nem érte el.
több mint 11 éve
sajnálom, hogy nem lehet megérteni miről van most szó... a mostani információk alapján (azon túl, hogy fantom szabály, és ki látta a szóbeli megegyezést😊) Mara cap büntin túl, úgy meg akarta büntetni a skinst, hogy ne tudjuk Griffint behúzni..., nem tudom ezt miért nehéz megérteni, meg belelátni, hogy milyen rendes ember😊
több mint 11 éve
Ti hoztátok fel és rugóztok azon, hogy köcsög Mara. Az hogy kaptok véleményt más megvilágításból az előfordul. Ulpival teljes mértékben egyezik a véleményem. De igazad van nem kimondottan ide való a téma. Én többet nem hozom fel, legyen vége a parttalan vitának. Peace.Büntessetek már másokat ezzel a szócsépléssel!Nos, nem hivatalos szabályra mondhat valaki nemet, ez max rossz arcság. Nem létező szabály alapján megbüntetni valakit, az bizony nehezen egyeztethető össze bármilyen jogalkotta törvénnyel. Valami vagy szabály vagy ajánlás.Itt van egy liga, aminek elfogadták a szabályait magukra kötelező jelleggel a tagok. Például, hogy szóbeli többségi döntések kötelező jelleggel bírnak. (Mert például túl lassú lenne mindig 32 (+liga) ügyvédi csapataira várni a szövegezéssel.)
Ez kb olyan mint amikor valaki nem állítja le a csapatát 30 pontos előnynél, nem rendes dolog, de nem lehet érte büntetni.
Olyanról hallottam már több országban, hogy szóbeli megegyezést is írásbeliként értelmeznek, de hogy egy szervezetet épp nem létező szerződés alapján büntessenek meg, ez kissé nonszensz. Az pedig semmiképp nem egy úri gesztus, hogy emellé pont egy rivális csapat elnöke áll.Delonso_
Szóbeli megállapodás pedig nem egyes, hanem minden országban joghatással bír, szerződésnek minősül. Ha én veszek egy kiflit, biztos nem írok szerződést róla az Örs Vezér téren télvíz idején. Vagy ha tőled megveszem a mobilod (ezt ne vedd ajánlatnak 😀).
Ők szóban megegyeztek. Amit két csapat megszegett. De nem csak megszegték, és jött a bünti. Hanem szóltak nekik, hogy csinálják vissza, akkor nincs gond, vannak rá hónapjaik. Erre a válasz, hogy eszükben sincs. És remélik ezt a többiek megértik. Nem értették meg.ulpianus
Menjetek valami más topicba okoskodni. Ez itt már egy rég lerágott csont, csak azért mert valaki visszakérdezett, nem feltétlenül szükséges mindenkinek hozzászólnia...
Bjoca
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!