Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Kérlek ne említsd a Skins drukkerekkel egy lapon... Nem inkább Eagles drukker??? 😛kár hogy rendes Skins drukkerként a Seahawksnak drukkolsz, mert RG3-at utálod 😀eaglesmcnabbBaszki, egy napig nincs netem és mire jövök vissza? Összegusztustalankodják a topicot, fújj!!! 😀GAMEDAY!!!!!!! Petikievak01
A hawksnál most biztos azon agyalnak mi a cikibb, ha nem állnak ki fejfájásra hivatkozva, vagy nagy zakóval hazamenni 😂steroid stewie
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
kár hogy rendes Skins drukkerként a Seahawksnak drukkolsz, mert RG3-at utálod 😀Baszki, egy napig nincs netem és mire jövök vissza? Összegusztustalankodják a topicot, fújj!!! 😀GAMEDAY!!!!!!! Petikievak01
A hawksnál most biztos azon agyalnak mi a cikibb, ha nem állnak ki fejfájásra hivatkozva, vagy nagy zakóval hazamenni 😂steroid stewie
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Baszki, egy napig nincs netem és mire jövök vissza? Összegusztustalankodják a topicot, fújj!!! 😀GAMEDAY!!!!!!!
több mint 13 éve
Baszki, egy napig nincs netem és mire jövök vissza? Összegusztustalankodják a topicot, fújj!!! 😀A hawksnál most biztos azon agyalnak mi a cikibb, ha nem állnak ki fejfájásra hivatkozva, vagy nagy zakóval hazamenni 😂
több mint 13 éve
én meg azt hittem, hogy nem Atlantán van a hangsúly, hanem hogy mi megyünkmert aki nyer megy atlantába, miután mindkettő csapat előtt van a packersa.kacsaúgy látom Atlantába fogunk utaznisapkaláttad nexion218-at részegen egy árokban? Vagy ezt most miből szűrted le ? 😀farkaspeti

több mint 13 éve
mert aki nyer megy atlantába, miután mindkettő csapat előtt van a packersúgy látom Atlantába fogunk utaznisapkaláttad nexion218-at részegen egy árokban? Vagy ezt most miből szűrted le ? 😀farkaspeti
több mint 13 éve
úgy látom Atlantába fogunk utaznisapkaláttad nexion218-at részegen egy árokban? Vagy ezt most miből szűrted le ? 😀

több mint 13 éve
úgy látom Atlantába fogunk utaznisapkaMegnézitek hogy jut konfdöntőbe a Seahawks? 😀
több mint 13 éve
úgy látom Atlantába fogunk utazni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
The Washington Redskins announced today that they have signed free agent linebacker Ricky Elmore to a Reserve/Futures contract.Elmore (6-2, 255) was originally selected by the Green Bay Packers out of Arizona in the sixth round(197th overall) of the 2011 NFL Draft.
-----------------------------------------------
The Washington Redskins announced today that they have signed free agent safety Devin Holland to a reserve/futures contract.
Holland (6-0, 205) originally signed with the Tampa Bay Buccaneers as a college free agent on July 27, 2011.
több mint 13 éve
Én megyek meccset nézni.. 😀
több mint 13 éve
a kevésbé gusztosos dolgokkal 'bombázzátok' a seahawks topikot plz😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
igen csak kifelejtetted, hogy míg a te májad csak telik telik míg piálsz, az én gyomrom folyamatosan ürül, miközben fingok 😀96 kg - 100 máj 😀nexion218Nem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszoscsak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀fetomy
Medvepapa: ma egész nap semmit, és holnap sem fogok semmit hogy teljesen üres legyen a gyomrom és kizárólag a fingatócucc mehessen bele 😀😀
több mint 13 éve
tomy ma mit ettél? 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Mé' nem arról beszéltünk?? 😛Beszéljünk inkább a meccsekről! 😀MedvepapaEreszt a szelep? 😀apeszosszerintem van akkora aranyere már... 😀MedvepapaDe ha minden Hawks TD-nél fingasz csak, akkor elszálsz mint Shrek béka lufija.. 😀 😛apeszosNem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszoscsak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀fetomy
több mint 13 éve
Beszéljünk inkább a meccsekről! 😀Ereszt a szelep? 😀apeszosszerintem van akkora aranyere már... 😀MedvepapaDe ha minden Hawks TD-nél fingasz csak, akkor elszálsz mint Shrek béka lufija.. 😀 😛apeszosNem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszoscsak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀fetomy
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Ereszt a szelep? 😀szerintem van akkora aranyere már... 😀MedvepapaDe ha minden Hawks TD-nél fingasz csak, akkor elszálsz mint Shrek béka lufija.. 😀 😛apeszosNem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszoscsak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀fetomy
több mint 13 éve
szerintem van akkora aranyere már... 😀De ha minden Hawks TD-nél fingasz csak, akkor elszálsz mint Shrek béka lufija.. 😀 😛apeszosNem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszoscsak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀fetomy
több mint 13 éve
De ha minden Hawks TD-nél fingasz csak, akkor elszálsz mint Shrek béka lufija.. 😀 😛Nem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszoscsak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀fetomy
több mint 13 éve
96 kg - 100 máj 😀Nem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszoscsak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀fetomy
több mint 13 éve
Nem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszoscsak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀
több mint 13 éve
itt ülök, egy vödör jeges vízben a lábam, kell jégkockát akasztani a tökömre? 😊agent TFelnőtt pelenka jégakkuval bélelve! 😀
több mint 13 éve
Gondolom sikere lenne az új FedEx-es óriáskijelzőn Tomi mutatványának....😀
több mint 13 éve
itt ülök, egy vödör jeges vízben a lábam, kell jégkockát akasztani a tökömre? 😊
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊