Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hello valaki tudna nekem segíteni, hogy hol tudnék mezt venni! Neten próbáltam rendelni, de nekem egy kicsit bonyolult ezért megköszönném ha valaki segítene!AtiBaby
Milyet szeretnél?
apeszos
Mint vmi rossz sutyi dealer... 😀 😛nexion218
Kő a pííz tezsvírem... 😛apeszos
"Há kell egy gássprí ötsázsé?" 😀nexion218
Csak a halef more, csak a halef... há' rízbőrű vágyok vagy mi..
több mint 13 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Hello valaki tudna nekem segíteni, hogy hol tudnék mezt venni! Neten próbáltam rendelni, de nekem egy kicsit bonyolult ezért megköszönném ha valaki segítene!AtiBaby
Milyet szeretnél?
apeszos
Kő a pííz tezsvírem... 😛apeszos
"Há kell egy gássprí ötsázsé?" 😀

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Milyet szeretnél?
apeszos
Kő a pííz tezsvírem... 😛
több mint 13 éve
Milyet szeretnél?
apeszos
Mint vmi rossz sutyi dealer... 😀 😛

több mint 13 éve
Milyet szeretnél?
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 671 — sapka
hádde milyen mezt😊
a sláger mezeket szerintem egy nagyobb Bp-i am.foci 'sportszer' boltban megtalálod, a régiségeknél, kevésbé slágereknél nagyon necces megkerülni a netes rendelést
pl.  www.usasportfan.hu/no_cache/webshop/webaruhaz/termekkategoria/2/mez/

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
AtiBaby 2
Hello valaki tudna nekem segíteni, hogy hol tudnék mezt venni! Neten próbáltam rendelni, de nekem egy kicsit bonyolult ezért megköszönném ha valaki segítene!
több mint 13 éve
Baszki, egy napig nincs netem és mire jövök vissza? Összegusztustalankodják a topicot, fújj!!! 😀
A hawksnál most biztos azon agyalnak mi a cikibb, ha nem állnak ki fejfájásra hivatkozva, vagy nagy zakóval hazamenni 😂steroid stewie
GAMEDAY!!!!!!! Petikievak01
kár hogy rendes Skins drukkerként a Seahawksnak drukkolsz, mert RG3-at utálod 😀eaglesmcnabb
Mi van??? 😀 😀
több mint 13 éve
Baszki, egy napig nincs netem és mire jövök vissza? Összegusztustalankodják a topicot, fújj!!! 😀
A hawksnál most biztos azon agyalnak mi a cikibb, ha nem állnak ki fejfájásra hivatkozva, vagy nagy zakóval hazamenni 😂steroid stewie
kár hogy rendes Skins drukkerként a Seahawksnak drukkolsz, mert RG3-at utálod 😀eaglesmcnabb
Kérlek ne említsd a Skins drukkerekkel egy lapon... Nem inkább Eagles drukker??? 😛

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 452 — je suis poloska
kár hogy rendes Skins drukkerként a Seahawksnak drukkolsz, mert RG3-at utálod 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
GAMEDAY!!!!!!!

több mint 13 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
A hawksnál most biztos azon agyalnak mi a cikibb, ha nem állnak ki fejfájásra hivatkozva, vagy nagy zakóval hazamenni 😂
több mint 13 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
úgy látom Atlantába fogunk utaznisapka
láttad nexion218-at részegen egy árokban? Vagy ezt most miből szűrted le ? 😀farkaspeti
mert aki nyer megy atlantába, miután mindkettő csapat előtt van a packersa.kacsa
én meg azt hittem, hogy nem Atlantán van a hangsúly, hanem hogy mi megyünk

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
láttad nexion218-at részegen egy árokban? Vagy ezt most miből szűrted le ? 😀farkaspeti
mert aki nyer megy atlantába, miután mindkettő csapat előtt van a packers
több mint 13 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
láttad nexion218-at részegen egy árokban? Vagy ezt most miből szűrted le ? 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Megnézitek hogy jut konfdöntőbe a Seahawks? 😀
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
önbizalom az van 😛
több mint 13 éve
úgy látom Atlantába fogunk utazni

több mint 13 éve
The Washington Redskins announced today that they have signed free agent linebacker Ricky Elmore to a Reserve/Futures contract.
Elmore (6-2, 255) was originally selected by the Green Bay Packers out of Arizona in the sixth round(197th overall) of the 2011 NFL Draft.
-----------------------------------------------
The Washington Redskins announced today that they have signed free agent safety Devin Holland to a reserve/futures contract.
Holland (6-0, 205) originally signed with the Tampa Bay Buccaneers as a college free agent on July 27, 2011.
több mint 13 éve
Én megyek meccset nézni.. 😀
több mint 13 éve
a kevésbé gusztosos dolgokkal 'bombázzátok' a seahawks topikot plz😛

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszos
csak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀fetomy
96 kg - 100 máj 😀nexion218
igen csak kifelejtetted, hogy míg a te májad csak telik telik míg piálsz, az én gyomrom folyamatosan ürül, miközben fingok 😀

Medvepapa: ma egész nap semmit, és holnap sem fogok semmit hogy teljesen üres legyen a gyomrom és kizárólag a fingatócucc mehessen bele 😀😀
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 429
tomy ma mit ettél? 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Nem egyenlők az esélyek.. 😀 tomy hamarabb eltelik a káposztával mint te a pálinkával.. 😀 😀 😛apeszos
csak jelzem, hogy úgy 150+ kiló vagyok jelen pillanatban, aminek 80%-a gyomor... 😀fetomy
De ha minden Hawks TD-nél fingasz csak, akkor elszálsz mint Shrek béka lufija.. 😀 😛apeszos
szerintem van akkora aranyere már... 😀Medvepapa
Ereszt a szelep? 😀apeszos
Beszéljünk inkább a meccsekről! 😀Medvepapa
Mé' nem arról beszéltünk?? 😛
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 429
De ha minden Hawks TD-nél fingasz csak, akkor elszálsz mint Shrek béka lufija.. 😀 😛apeszos
szerintem van akkora aranyere már... 😀Medvepapa
Ereszt a szelep? 😀apeszos
Beszéljünk inkább a meccsekről! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"