Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Cousinsvisszaolvastam draftelemzős bowl.hus liveblogot 😀
Az még nem is volt olyan rendkívüli, hogy összejött a TD passz, lett volna rá még 2 lehetősége. DE az a 2 pontos nagyon szép volt, remek meglátás, és az volt az igazi clutch momentum, amit nem tudnak olyan sokan az nfl-ben sem.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Robert Griffin III vows to "fight through" his knee sprain and play in Week 15 at Cleveland.sapkaHát nem tudom... Lehet oda elég lenne a Szőke Ciklon is.
Kaptam egy ingyen meccset az NFL-től.. 😀 😀 Csak az a baj, hogy a Bills-Rams meccset adták.. 😕
több mint 11 éve
Robert Griffin III vows to "fight through" his knee sprain and play in Week 15 at Cleveland.
több mint 11 éve
No ez az... Meg talán a sebességkülönbség is megvan egy futó corner meg egy álló punter között....Gondolkodnia sem kellett volna, csak simán elfutni mellette. Volt elég hely a vonal mellett...apeszosTukker nagy tekkölös, annyi elég volt neki hogy átvillanjon a retörneren a gondolat, hogy balról-e vagy jobbról.sutianapPaul kb. egy fos. És Banks is mehet, eddig idén kb. a legjobb volt a returnjátékunk (Paul-t leszámítva). Ráadásul Crawford nem csak ST-ben bevethető. Mondjuk most sem értem, hogy miért nem vitte be TD-re....nexion218talán besavasodott, és érezte nem bírja lefutni a kickert, és befeküdt elég kb.😊sapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 11 éve
Gondolkodnia sem kellett volna, csak simán elfutni mellette. Volt elég hely a vonal mellett...Tukker nagy tekkölös, annyi elég volt neki hogy átvillanjon a retörneren a gondolat, hogy balról-e vagy jobbról.sutianapPaul kb. egy fos. És Banks is mehet, eddig idén kb. a legjobb volt a returnjátékunk (Paul-t leszámítva). Ráadásul Crawford nem csak ST-ben bevethető. Mondjuk most sem értem, hogy miért nem vitte be TD-re....nexion218talán besavasodott, és érezte nem bírja lefutni a kickert, és befeküdt elég kb.😊sapka
több mint 11 éve
Tukker nagy tekkölös, annyi elég volt neki hogy átvillanjon a retörneren a gondolat, hogy balról-e vagy jobbról.Paul kb. egy fos. És Banks is mehet, eddig idén kb. a legjobb volt a returnjátékunk (Paul-t leszámítva). Ráadásul Crawford nem csak ST-ben bevethető. Mondjuk most sem értem, hogy miért nem vitte be TD-re....nexion218talán besavasodott, és érezte nem bírja lefutni a kickert, és befeküdt elég kb.😊sapka
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Paul kb. egy fos. És Banks is mehet, eddig idén kb. a legjobb volt a returnjátékunk (Paul-t leszámítva). Ráadásul Crawford nem csak ST-ben bevethető. Mondjuk most sem értem, hogy miért nem vitte be TD-re....nexion218talán besavasodott, és érezte nem bírja lefutni a kickert, és befeküdt elég kb.😊
több mint 11 éve
Paul kb. egy fos. És Banks is mehet, eddig idén kb. a legjobb volt a returnjátékunk (Paul-t leszámítva). Ráadásul Crawford nem csak ST-ben bevethető. Mondjuk most sem értem, hogy miért nem vitte be TD-re....
több mint 11 éve
Paulban óriásit csalódtam. Az elkapott/droppolt labdák aránya kb 50%, blokkolni nem tud. Szinte csak ST-ben ütközni használható. Nem néztem statisztikát, csak úgy látványra. WR-nek nem vált be, TE-nek sem jó.
több mint 11 éve
Hall is egész héten mankóval járt és mégis játszott...nexion218azért nem volt valami fényes😛, de eléggé megszívtuk, hogy Griffint eltiltották, kellett volna a korábbi formája, mondjuk a sok cucctól volt ilyen jó😀
--
Crawford maradhatna punt returner, viszont Niles Paul többet ne hordjon vissza...
több mint 11 éve
Elvileg "sprained knee", MRI és röntgen negatív. Szóval egyben van a térde, csak kérdés, hogy mennyire. Shanny meg sztem külön élvezni fogja, hogy szopathatja a Browns-t, hogy ki lesz a QB ellenük, szóval szombattól előbb nem várok biztos infót arról, hogy játszik-e vagy sem. Bár ha abból indulok ki, hogy Hall is egész héten mankóval járt és mégis játszott...
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Mi már a szezon elején buktuk a PO-t, amikor a könnyű meccseken vesztettünk. Ki-ki meccsen szerintem is a Skins nyerne, mert már reménykedünk, és ez rossz jel. Ilyenkor jön általában a Cowboy forma.Ez most elfogadható indok, de azért nálatok lassan ez már bevett szokás, hogy az utolsó heteket basszátok el és megy el a PO. 😊Szerintem messzemenőleg a Skins sorsolása a legkönyebb.Nézd meg a védelem sérültjeit. 😉 csoda hogy versenyben vagyunk.
A Browns oké, hogy beindult, de olyan csapatokat is vertek meg. A Steelerst is Big Ben nélkül.
A Philly romokban van, hiába nyertek tegnap, azért nem várnám tőlük, hogy mostantól odabasznak mindenkinek.
A Dallas meg balfasz csapat, minden év legvégén elbukja a PO-ért vívott ki-ki meccseit. 😀
Stez
RG3-ról lehet tudni játszik hétvégén?Blevi
És mondjuk azért megnézve az előző Skins-Cowboyst, utolsó héten, ki-ki meccsen nem hinném, hogy a Dallast nyer majd. De mondjuk ezt meglátjuk pár hét múlva, hiszen nagy esély van rá, hogy még rájátszásért megy majd a csata.Stez
RGről azt olvastam semmi komoly, de azért remélem nem dobál szét minket az utolsó héten.
több mint 11 éve
Ez most elfogadható indok, de azért nálatok lassan ez már bevett szokás, hogy az utolsó heteket basszátok el és megy el a PO. 😊Szerintem messzemenőleg a Skins sorsolása a legkönyebb.Nézd meg a védelem sérültjeit. 😉 csoda hogy versenyben vagyunk.
A Browns oké, hogy beindult, de olyan csapatokat is vertek meg. A Steelerst is Big Ben nélkül.
A Philly romokban van, hiába nyertek tegnap, azért nem várnám tőlük, hogy mostantól odabasznak mindenkinek.
A Dallas meg balfasz csapat, minden év legvégén elbukja a PO-ért vívott ki-ki meccseit. 😀
Stez
RG3-ról lehet tudni játszik hétvégén?Blevi
És mondjuk azért megnézve az előző Skins-Cowboyst, utolsó héten, ki-ki meccsen nem hinném, hogy a Dallast nyer majd. De mondjuk ezt meglátjuk pár hét múlva, hiszen nagy esély van rá, hogy még rájátszásért megy majd a csata.
több mint 11 éve
Szerintem messzemenőleg a Skins sorsolása a legkönyebb.Nézd meg a védelem sérültjeit. 😉 csoda hogy versenyben vagyunk.
Stez
RG3-ról lehet tudni játszik hétvégén?
több mint 11 éve
Szerintem messzemenőleg a Skins sorsolása a legkönyebb.A Browns oké, hogy beindult, de olyan csapatokat is vertek meg. A Steelerst is Big Ben nélkül.
több mint 11 éve
Meg mi is, az te segíccséged testvírem, a mi segíccségünk. Vica versa.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
már két hete görgetek,folytatom, bízom benne valaki követi
Atlanta (11-2), San Francisco (9-3-1), Green Bay (9-4),
A számunkra egyelőre érinthetetlen csapatok triója, Atlantát már biztos nem hozzuk be😀, SF 2,5 meccsel vezet, GB 2-vel, és 3 meccs van vissza, nem látok rá esélyt, hogy megfogjuk őket
4th New York 8-5
Remaining games: at Atlanta, at Baltimore, Philadephia
Remélhetőleg az Atlantának fontos lesz a következő meccs, hazai közönség előtt szerintem nem akarnak majd lebőgni, a Baltimore a PO-ért fog küzdeni az biztos, és a Philly
Az első két meccs továbbra is lutri, mivel idegenbe mennek motivált csapatokhoz (otthon pedig nagyon jó a Ravens), szerintem fognak 1-et bukni a maradék 3-ból
5th Chicago 8-5
Remaining games: Green Bay, at Arizona, at Detroit
Az Arizona teljesen leolvadt, az biztosan W, mostani forma alapján a GB ellen valószínű L, de otthon játszanak, csoportellenfél, nagyon fognak küzdeni, de utóbbi két meglepetésvereség ellenünk dolgozik; remélem majd jól megjárják, a papírforma-aktuális forma alapján, valószínűleg kijátszották magukat. Detroit elleni meccs is lehet szoros...
6th Seattle 8-5
Remaining games: at Buffalo, San Francisco, St. Louis.
Következő két meccsen kiderül az igazság!, Nem olyan rossz a Buffalo, a Seattle továbbra is rossz idegenben, utána a SF ellen fognak létharcolni, Kaepernick nem valami jó. Buffalo ellen még bukhatnak, és az épp elég.
--
üldözők:
7th Washington 7-6
Remaining games: at Cleveland, at Philadelphia, Dallas.
Nyerő szériában a Cleveland, miért csinálják ezt??😕😕
Egyre inkább úgy tűnik, hogy mindhárom meccs kell😕, ha jövő héten nem veszünk át egy PO helyet akkor már nem fogunk, ez biztos.
8th Dallas 7-6
Remaining games: Pittsburgh, New Orleans, at Washington.
Nem sokat tettem volna a Dallas győzelmére. Pittsburghnél remélem visszatér a Lőcs, nem kéne üldözőboly😛. Utolsó fordulóban pedig itthon elverjük őket, és akkor mindegy is.
9th Minnesota 7-6
Remaining games: at St. Louis, at Houston, Green Bay.
Azt hiszem nagyon jót tettek velünk😊. Még nehezebb a sorsolás, mint a Giantsé, utsó fordulóban még kapják el a Gb-t a többi nem számít.😀
kiesett a Tampa, ezen meglepődtem;
de következő hét lesz a döntő, ha akkor nem sikerül átvenni egy helyet akkor soha, mind a 6 csapatnak nehéz ellenfél következik..., remélem mi nyerünk😛
több mint 11 éve
Ha Robert tud játszani, szerintem nagyon jó esélyünk van minimum egy WC-ra.nexion218Az a baj, hogy ehhez kellene egy harapós defense is. Az meg nem mindíg van, bár mostanában eléggé szívják magukat amikor kell. Ha a defense képes lenne legalább a tavalyi szint 80%-át hozni, bármi megtörténhet...
több mint 11 éve
Ha Robert tud játszani, szerintem nagyon jó esélyünk van minimum egy WC-ra.
több mint 11 éve
Nekem mindegy, melyiket 😊Elég lesz a törpöket...apeszosKöszönöm, matekozni majd a Browns után kell szerintem, úgy érzem az kemény lesz.agent Tnem kell itt semmit sem matekozni, az egyenlőség mindig nekünk kedvez, bárki ellen (jobb a kicker)
csak utol kell valakit érni, és most 3 csapat áll vigyázban😛sapka
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 11 éve
Elég lesz a törpöket...Köszönöm, matekozni majd a Browns után kell szerintem, úgy érzem az kemény lesz.agent Tnem kell itt semmit sem matekozni, az egyenlőség mindig nekünk kedvez, bárki ellen (jobb a kicker)
csak utol kell valakit érni, és most 3 csapat áll vigyázban😛sapka
több mint 11 éve
Köszönöm, matekozni majd a Browns után kell szerintem, úgy érzem az kemény lesz.agent Tnem kell itt semmit sem matekozni, az egyenlőség mindig nekünk kedvez, bárki ellen (jobb a kicker)
csak utol kell valakit érni, és most 3 csapat áll vigyázban😛
több mint 11 éve
Köszönöm, matekozni majd a Browns után kell szerintem, úgy érzem az kemény lesz.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 11 éve
Igen elég.Elég nekünk a wild cardhoz, ha a GB megveri a Chicagot, mi meg minden meccsünket hozzuk?agent TÉs olyan, hogy egy csapat két rookie QB-val PO-ba ment? 😀 Bár előbb én szeretném látni és hallani, hogy Griffin-nek semmi baja és tud hétvégén játszani... A Browns és Philly meccseket illene behúzni a jelenlegi formákat elnézve, a Cowboys-t meg sosem kérdés, hogy muszáj legyőzni... Szóval 3 meccsből 3 W kellene. Ha mellé még a Törpök is botlanának... 😀nexion218A Seattle-t nehéz lesz, nagyon beindultak. Én is díjaznám, ha januárban is meccsre kellene készülni.. 😀 Szerintem erre még az FO sem nagyon számított, nem tudom bírjuk-e szusszal. Nem mindenki Fletcher. De érdekességképpen eszembe jutott: volt már olyan az NFL-ben, hogy három rookie QB is PO-ba vezette (kezdőként) a csapatát?apeszosMég egy Win, és az én idei elvárásomat teljesítették. A többi csak hab a tortán. Azt változatlanul tartom, hogy ezzel a defense-el nem sok keresni valónk lenne a PO-ban.apeszosJó, de azért próbáljuk ki 😊
Közben lőtávolba került a Chicago, ha jól látom, és nekik a Green Bay jön a hétvégén.
Valakit be fogunk előzni a végére, vagy a kék törpöket, vagy a Chicagot, vagy a Seattle-t.
Ugye? 😊agent T
Amúgy itt van ez a kis játék ha nagyon számolgatni akarsz:
espn.go.com/nfl/playoffs/machine
több mint 11 éve
Valamint ha a SF megveri a Seattle-t, őket is megelőzhetjük, ha jól látom, ugye?agent TItt lehet matekozni:
espn.go.com/nfl/playoffs/machine
A MIN ellen egymás elleni eredmény miatt előnyben vagytok azonos mérleg esetén. Ugyanez igaz a Dallasra is, ha megint legyőzitek őket.
Minden más esetben főszabályként a konf mérleg számít (divízión belül a div mérleg) az összevetésben azonos mérleggel álló csapatok között.
Erről részletesen magyarul: pats.hu/a-szetloves-szabalyai
Itt meg a jelenlegi állás: www.nfl.com/standings