Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
egy érdekes interjú rg3-mal (de nekem ne mondjátok, hogy nincs majomfeje 😛)De, az van neki. Ezért is lesz jó, hogy ő lesz a kezdő QB-nk, mert a sisakban nem látszik a feje, csak nyeri majd a meccseket, amíg az oldalvonalnál mutogatjuk, hogy van egy igen jóképű QB-nk is, akit Rex-nek hívnak. 😀 Csak jöjjön már! Felugrottam én is az RGIII "bandwagon"-ra... 😊
http://www.youtube.com/watch?v=KyZEKtbDvqo&feature=relmfu
szerk. és Fletcher visszaigazoltsapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
két hír:Annyira éreztem, hogy idejön TJ.. Talib meg nem megy sehová. Hozzá ragaszkodunk, az egyetlen épkézláb cornerünk, ne is fesd az ördögöt a falra.
-Fletcherék hétvégén végre összedobják a szerződést, hogy hétfőtől OTA?-zhasson
-1 évre ideigazolt Tanard Jackson (Morris embere), érdekesen alakul ez a safety poszt, valakit idekukáznak akkoris!
már várom a Tálibot is
szerk. és Goff járt itt workoutonsapka
több mint 12 éve
egy érdekes interjú rg3-mal (de nekem ne mondjátok, hogy nincs majomfeje 😛)http://www.youtube.com/watch?v=KyZEKtbDvqo&feature=relmfu
szerk. és Fletcher visszaigazolt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
két hír:-Fletcherék hétvégén végre összedobják a szerződést, hogy hétfőtől OTA?-zhasson
-1 évre ideigazolt Tanard Jackson (Morris embere), érdekesen alakul ez a safety poszt, valakit idekukáznak akkoris!
már várom a Tálibot is
szerk. és Goff járt itt workouton
több mint 12 éve
végre volt egy kis türelmem összeszedni Willie Smith statisztikáit (pontosabban kis segítséggel, kösz még egyszer az illetékeseknek); 3 csapat ellen kezdett, 1-en pedig csere volt (Patriots)vs Giants->Tuck/JPP
vs Minnesota->Jared Allen
vs Philly->Cole/Babin
bár reménykedtem a meccsre lebontott statokban, de most megelégszem ezzel is 😊, illetve nem azaz igazán részletes, de kis összehasonlításra megteszi
0 false start-0 holding-3 sack; a hurryről és a hitekről nem találtam infót, de elég impresszívnek tűnik
remélem nem vetül fel többször a tackle need 😛
és akkor többiekét is:
Brown: 12 meccs
2 false start-1 holding-9 sack
TW: 10 meccs
2 false start-4 holding-3 sack
Polumbus: 4 kezdés
1 false start-1 holding-0.5 sack
több mint 12 éve
azért Lockleart nem kell megsiratni, örülök, hogy a giantsba ment, remélem sokat fog ott kezdeni, Orakpoéknak legalább jó napjuk lesz; futásblokk kb. semmi, passprot átlag alatti
több mint 12 éve
Nekünk lassan már csak a kőművesek maradnak, ha falat akarunk építeni Griffin elé...
több mint 12 éve
A falról pedig annyit, hogy Locklear aláírt a Giants-nél...http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/04/11/giants-sign-sean-locklear/
Jó, nem ő volt az ügyeletes nagymenő, de egy falemberrel megint kevesebbünk van...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Mondjuk mást nem nagyon lehet olvasni Griffinről, csak jót... 😛 Gomes játszott CB-t is Nebraskában, és azt se rosszul. Keresgélték a helyét tavaly, és elsődlegesen Atogwe cseréje volt, de mivel egyik safetynk sem akart túl sokat játszani, így rakták ide oda. Nickelben Barnes nem volt rossz, csak aztán megsérült és Westbrook nem volt minőségi csere. Oda talán Thompson jó lesz. A falról nem nyilatkozom, mert az sosem lehet elég jó, de Hightower-el kapcsolatban fenntartásaim vannak, mert ha megint lesérül az idény elején, akkor nincs blokkoló RB és ugye egy fullbackünk van, az is üveg.
több mint 12 éve
azt úgyis mindenki szereti, ha dícsérik Grifffint 😀:Appearing on a conference call with media Wednesday, ESPN's Jon Gruden called Baylor's Robert Griffin III "one of the most explosive quarterbacks to ever play the position."
Gruden's evaluations are notoriously rose-colored, but he has a firm grasp of the Mike Shanahan offense, in addition to RG3's skills. "What Mike did in San Francisco with Steve Young, another mobile quarterback, those were as good of offensive tapes as I’ve ever seen," Gruden said. "When you get Robert Griffin, one of the most explosive quarterbacks to ever play the position, in a Mike Shanahan-type system, the possibilities are very exciting, I think, with Mike Shanahan’s imagination."
visszaolvastam pár hsz-t, apeszos: szerintem Gomes eddig is SS volt, illetve említettem tavaly is, hogy nem értem minek rakják FS-nek, korrekt SS válhatna belőle, ügyes a boxban, és kevésbé ügyes a zónázásban, igazából ha bejönne ott, akkor Meriweather-Williams-Griffin közül kiszedik a legjobb FS-t és nem is lesz ez olyan rossz, Morrisban lehet bízni ilyen téren, a nickel kicsit kérdőjeles nekem egyelőre, ott húznék valakit, viszont így fogalmam sincs hova fogunk húzni a drafton 😊
hiányok tekintetében úgy látom: a fal közepéről hiányzik valaki, (ha Lichsteigerben már nem bíznak), kell egy power RB (ha Hightower nem jön vissza), ILB (ha Fletcher nem jön vissza), és egy nickel (ha a mostani veteránok nem lesznek elég jók). Szóval bármi lehet ebből. 😊
több mint 12 éve
Oké. Örülök, hogy beférne a keretbe (nem a járóba) a nagyi mint SS. A lényeg, hogy Doughty a vége. És hogy még mindíg itt rontja a levegőt.
több mint 12 éve
szaba
10 553
Jó lehet itt fokozni Atwaterekkel, de felesleges. A lényeg a mamától kezdődik.Ok. Akkor elmagyarázom:segítek kicsit...
Eric Berry > ... > átlag S > mama > vödör > Doughtyszaba
Sean Taylor>Eric Berry>...>vödör>apeszos nagymamája>Doughty 😉sapka
több mint 12 éve
Ok. Akkor elmagyarázom:segítek kicsit...
Eric Berry > ... > átlag S > mama > vödör > Doughtyszaba
Sean Taylor>Eric Berry>...>vödör>apeszos nagymamája>Doughty 😉
több mint 12 éve
szaba
10 553
Ok. Akkor elmagyarázom:Nem. Doughtynál nincs lejjebb.apeszosDoughtynál a nagymamám is jobb safety a járókeretével, szóval Meriavödör simán be fog jönni. Inkább az az érdekes, hogy sok helyen Gomest is SS-nek jelölik. Griffinék meg max kő-papír-ollóznak egyet.apeszosés az nem jutott eszedbe
hogy a kedves mama vödörnél is jobb?szaba
Eric Berry > ... > átlag S > mama > vödör > Doughty
több mint 12 éve
Nem. Doughtynál nincs lejjebb.Doughtynál a nagymamám is jobb safety a járókeretével, szóval Meriavödör simán be fog jönni. Inkább az az érdekes, hogy sok helyen Gomest is SS-nek jelölik. Griffinék meg max kő-papír-ollóznak egyet.apeszosés az nem jutott eszedbe
hogy a kedves mama vödörnél is jobb?szaba
több mint 12 éve
szaba
10 553
Doughtynál a nagymamám is jobb safety a járókeretével, szóval Meriavödör simán be fog jönni. Inkább az az érdekes, hogy sok helyen Gomest is SS-nek jelölik. Griffinék meg max kő-papír-ollóznak egyet.apeszosés az nem jutott eszedbe
hogy a kedves mama vödörnél is jobb?
több mint 12 éve
Ricoboy
32
itt a cikk. tényleg nálunk volt.ebben az esetben Williams embere, és biztos bountyzott és menekül 😛sapkaLeigh Torrencet leigazoltuk, Saintses PS töltelék, valószínű nem éri meg a végső rostert.sapkaÚgy emlékszem Ő már volt nálunk. :/ Talán 2007-2008 környékén.Ricoboy
http://blog.redskins.com/2012/04/10/torrence-brings-a-ring-back-to-redskins/
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
ebben az esetben Williams embere, és biztos bountyzott és menekül 😛Leigh Torrencet leigazoltuk, Saintses PS töltelék, valószínű nem éri meg a végső rostert.sapkaÚgy emlékszem Ő már volt nálunk. :/ Talán 2007-2008 környékén.Ricoboy
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Leigh Torrencet leigazoltuk, Saintses PS töltelék, valószínű nem éri meg a végső rostert.sapkaÚgy emlékszem Ő már volt nálunk. :/ Talán 2007-2008 környékén.
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
Leigh Torrencet leigazoltuk, Saintses PS töltelék, valószínű nem éri meg a végső rostert.
több mint 12 éve
Doughtynál a nagymamám is jobb safety a járókeretével, szóval Meriavödör simán be fog jönni. Inkább az az érdekes, hogy sok helyen Gomest is SS-nek jelölik. Griffinék meg max kő-papír-ollóznak egyet.
több mint 12 éve
Madieu Williams ide szerződött.vassadiszomorú vagyok ez miatt, biztosan nem lesz safety draft!!!
és ha nem jön be Williams, és/vagy nem jön be Meriweather, akkor lesz egy Gomes-Dougthy kezdő depth nélkül...
nem tetszik, nagyon nem!
ezen mosolyogtam egy jót: Stanford QB Andrew Luck will visit the Redskins on Tuesday evening.
Luck's Washington visit comes on the same day as Robert Griffin III's
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Madieu Williams ide szerződött.
több mint 12 éve
Inkább vmi épkézláb G-t kéne kukáznotok valahonnan még idénLee jön az O line-be.szerintem ezzel letudtuk a T igazolást a köv. szezonra 😀sapka
Vele beljebb vagyunk?agent T