Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Kompenzációs pick? Már meg se lepődök. És úgy tűnik Bellről is sikeresen lecsúszunk, megy a Packershez vizitre, és biztos vagyok benne, hogy ott is ragad.Készül a Keresztapa 4 forgatókönyve NFL környezetre adoptálva...
Tartósan szopóágra kerültünk.
Mondtam, hogy lehet összefügés a bounty és a cap bünti között, vagy ez csak egy érdekes véletlen lenne?
Roger Goodell says bounty investigation of Redskins is not over
Megkaptuk a (jogtalan) cap büntetést, lezárták a nyomozást a bounty ügyben mert a (amúgy nyilvánvaló) bizonyítékokat nem találták... 😀 Panasszal éltünk a cap bünti ellen, most mégsem zárták le a nyomozást... Nyuszi van sapkád? 😀 Nagy patkány ez a Goodell... Ha a 36 milla érvényben marad -és miért ne maradna- plusz megbüntetik a csapatot a bounty miatt is (pick elvonás...) akkor 5-10 évre biztos visszavágják a "rebuildinget".apeszos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Kompenzációs pick? Már meg se lepődök. És úgy tűnik Bellről is sikeresen lecsúszunk, megy a Packershez vizitre, és biztos vagyok benne, hogy ott is ragad. Tartósan szopóágra kerültünk.
Mondtam, hogy lehet összefügés a bounty és a cap bünti között, vagy ez csak egy érdekes véletlen lenne?
Roger Goodell says bounty investigation of Redskins is not over
Megkaptuk a (jogtalan) cap büntetést, lezárták a nyomozást a bounty ügyben mert a (amúgy nyilvánvaló) bizonyítékokat nem találták... 😀 Panasszal éltünk a cap bünti ellen, most mégsem zárták le a nyomozást... Nyuszi van sapkád? 😀 Nagy patkány ez a Goodell... Ha a 36 milla érvényben marad -és miért ne maradna- plusz megbüntetik a csapatot a bounty miatt is (pick elvonás...) akkor 5-10 évre biztos visszavágják a "rebuildinget".
több mint 12 éve
megint nem kaptunk komp. picket 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Tuti kedvencek vagyunk Cleveland-ben 😀 :http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827de9a8/article/redskins-continues-to-be-thorn-in-browns-side?module=HP11_headline_stack
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem Sanyi cikkére, ő előtte volt a TV jogdíjak ügye is a lockout alatt. Nem jó omen....Egyértelműen megnevezték (ahogy olvastam), hogy ki a döntnök. A Speciális mester: Stephen Burbank.ulpianusIgen, így van. Akkor ezek szerint ő annyira nem "neutral"? 😊nexion218
több mint 12 éve
Egyértelműen megnevezték (ahogy olvastam), hogy ki a döntnök. A Speciális mester: Stephen Burbank.ulpianusIgen, így van. Akkor ezek szerint ő annyira nem "neutral"? 😊
több mint 12 éve
Egyértelműen megnevezték (ahogy olvastam), hogy ki a döntnök. A Speciális mester: Stephen Burbank.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
A két csapat eljárási hibára hivatkozva nyújtotta be a panaszát. Érdekes, mert ezzel nagyjából azt várják, hogy a jobb kéz vágja le a balt. Nem fogja szvsz. (ami külön tetszik az a titulus, "akihez" fordultak, Special Master. 😂 )ulpianusAzért nem teljesen, hiszen ha jól értem olyan módon lett megfogalmazva a panasz, hogy a Liga és Goodell ne lehessen döntnök a kérdésben:
"The grievance will be processed pursuant to the CBA, with a neutral arbitrator resolving the case.
The fact that the Cowboys and Redskins included the union in the grievance triggered the procedure that allows the teams to avoid a situation in which Commissioner Goodell resolves the matter. Instead, a true outsider will determine whether the action complied with the terms and/or the spirit of the labor deal."
Aztán persze f@sztudj@, hogy pontosan hogy náluk mit jelent a "neutral"... 😛
több mint 12 éve
Ne is mondd 😕 Mióta Miami fan vagyok és az nem 1-2-5 éve van, mindig ez megy, kiborítja az embert.
több mint 12 éve
Ez azért valami már... De igazán nyugodt csak akkor leszek, ha már a szerződését is aláírta itt... 😀Látom a Miami topicban, azért rád is rád férne kis nyugtató.. kár hogy én olyat nem tudok.. Nálatok is elég toprongy lett az FA...
több mint 12 éve
Nos, Luckot workoutra hívta a Colts, RG esetében nem tudok ilyenről. Luck egy médiának nyilatkozott állítólag a Pro Day után, ez pedig Indy illetőségű. Ha RG-ben nincs igazam, GSN kijavít majd.
The Colts plan to put Stanford QB Andrew Luck through a private workout "in early April."
Most of the Colts contingent flew home to Indy after Baylor's Pro Day, circumventing Stanford's workout on Thursday. The Indianapolis Star-Tribune believes the Colts still have Luck "squarely in their crosshairs" to succeed Peyton Manning as the franchise quarterback.
több mint 12 éve
Mondjak megnyugtatót?Delonso_Tudsz olyat? Csupa fül vagyok...
több mint 12 éve
Mondjak megnyugtatót?
több mint 12 éve
apeszos azt gondoltam a Griffin-trade okán bekövetkezett optimizmusod tovább fog tartani 😛sapkaAz optimizmusommal semmi baj, bár kicsit megingott a Luck pletykákkal kapcsolatban... 😛 Csak úgy gondoltam meg is akarják védeni majd. Most, hogy legalább irányítónk lesz, azért négy-ötnél több wint remélek. Ötre Grossman is képes volt.
több mint 12 éve
apeszos azt gondoltam a Griffin-trade okán bekövetkezett optimizmusod tovább fog tartani 😛
több mint 12 éve
Ez ugyanaz a kérdés. Ennek továbbra is semmi értelme. Ez nem igazi fellebbezés. Nemtom mire jó, azon kívül, hogy a szurkolók felé jól mutat. Ezt így értelmetlen kifogásolni. Mint amikor Sobri esetében itt "fellebbeztek" páran az őt kitiltók felé. Persz eelvileg lehetett volna, hogy meggondolja magát az admin csoport, vagy aki kitiltotta, de én ott sem láttam erre esélyt semmit. Én hogy mit gondoltam vagy gondolok az esetről az más lapra tartozik, de ezek a dolgok így sztem nem működnek.Egyetértek veled. Mondjuk ennyi idő elteltével, és lehiggadva, bár a büntit továbbra sem érzem jogosnak. Értem én, hogy kurva fasza gyereknek akarunk látszani, meg fúj Goodell monnyon le.... De eleve reménytelen esetet tetézni azzal, hogy liga párti arbitrátornak nyújtunk be panaszt, az már súrolja a hülyeség határát. Szerintem meg kellett volna húznunk magunkat, és arra koncentrálni ami most fontosabb. Gsn jól mondta annak idején, semmi nem akadályozta az FO-t hogy átalakítsanak szerződéseket, szerezve egy kis pénzt még. Mert amit eddig csináltak az semmi, és több csapattal szemben így is jobb helyzetben voltunk
A ligának nincs felettes szerve. Nem is lehet. Akkor pedig ez felesleges hangulatkeltésnél nem több.ulpianus
több mint 12 éve
Ez ugyanaz a kérdés. Ennek továbbra is semmi értelme. Ez nem igazi fellebbezés. Nemtom mire jó, azon kívül, hogy a szurkolók felé jól mutat. Ezt így értelmetlen kifogásolni. Mint amikor Sobri esetében itt "fellebbeztek" páran az őt kitiltók felé. Persz eelvileg lehetett volna, hogy meggondolja magát az admin csoport, vagy aki kitiltotta, de én ott sem láttam erre esélyt semmit. Én hogy mit gondoltam vagy gondolok az esetről az más lapra tartozik, de ezek a dolgok így sztem nem működnek.A két csapat eljárási hibára hivatkozva nyújtotta be a panaszát. Érdekes, mert ezzel nagyjából azt várják, hogy a jobb kéz vágja le a balt. Nem fogja szvsz. (ami külön tetszik az a titulus, "akihez" fordultak, Special Master. 😂 )ulpianus2012-03-12 22:01:50😀apeszos
apeszos írta:
A 'skins a fellebbezést fontolgatja.
Ulpianus írta:
És mégis hova fellebbeznek?
A ligának nincs felettes szerve. Nem is lehet. Akkor pedig ez felesleges hangulatkeltésnél nem több.
több mint 12 éve
Továbbra sem tudom megmagyarázni az okát, mert mindketten nagyon jó QB-k, remek sportemberek, a kettő közötti különbséget csak a "vájtszeműek" látják. Így csak a megérzéseimre tudok hivatkozni, általában be szoktak jönni.Amúgy nagyon úgy tűnik, hogy a mi FA piacunk az első nappal be is fejeződött. Az FO impotenciáját most rá lehet fogni a cap büntire. Megint 19-re húzunk lapot. És csodálkozunk ha borul a kassza.
több mint 12 éve
A két csapat eljárási hibára hivatkozva nyújtotta be a panaszát. Érdekes, mert ezzel nagyjából azt várják, hogy a jobb kéz vágja le a balt. Nem fogja szvsz. (ami külön tetszik az a titulus, "akihez" fordultak, Special Master. 😂 )ulpianus
2012-03-12 22:01:50😀
apeszos írta:
A 'skins a fellebbezést fontolgatja.
Ulpianus írta:
És mégis hova fellebbeznek?
több mint 12 éve
😀 Meg tudom érteni. Akkor már ketten leszünk. Valamiért nekem Luck nem igazán jön be...apeszospedig szerintem a játékstílusa/játékfelfogása eredményesebb lenne ebben a csoportban; (pontosan mert itt játszik Vick is, nem jelent akkora extra meglepetést RGIII, ezen felül), de persze azt nem tudhatjuk mennyire 'fertőtlenítik' Griffin játékát..., de ha ebben gondolkozok akkor Luck egy lépéssel előrébb tarthat.
több mint 12 éve
Remek Luck is, de teljesen más típusú játékos. Tényleg mint a körte meg az alma. Engem lenyűgöz RGIII könnyedsége és pontossága, de azt is megértem akit Luck gondolkodása, vezéri alkata és taktikai fölénye csábít. Játsszon is a csikóknál egy hasonló előd nyomdokain.
több mint 12 éve
😀 Meg tudom érteni. Akkor már ketten leszünk. Valamiért nekem Luck nem igazán jön be...Én csíptem a Colts-ot, de nagyon fogom őket utálni, ha most váltanak...Azt látod én is. Elkönyveltem már ide és bár GSN utálja ha nyitott topicban beszélünk erről, a GM játékban én fogom őt húzni és remélem ide vezet az útja IRL. (kis Shanny ellenére is)
Cosell deems RG3 a “superior arm talent and natural passer” to Luck
apeszos
Ám Stez garantáltan beleőrül ha a Colts nem Luckot viszi.Delonso_
több mint 12 éve
Én csíptem a Colts-ot, de nagyon fogom őket utálni, ha most váltanak...Azt látod én is. Elkönyveltem már ide és bár GSN utálja ha nyitott topicban beszélünk erről, a GM játékban én fogom őt húzni és remélem ide vezet az útja IRL. (kis Shanny ellenére is)
apeszos
Ám Stez garantáltan beleőrül ha a Colts nem Luckot viszi.
több mint 12 éve
A két csapat eljárási hibára hivatkozva nyújtotta be a panaszát. Érdekes, mert ezzel nagyjából azt várják, hogy a jobb kéz vágja le a balt. Nem fogja szvsz. (ami külön tetszik az a titulus, "akihez" fordultak, Special Master. 😂 )
több mint 12 éve
Ez érdekes lesz.. 😀 Kíváncsi leszek mit találnak ki. Cowboys, Redskins cap penalty should make league meetings interesting
Én csíptem a Colts-ot, de nagyon fogom őket utálni, ha most váltanak...
Redskins Fan @RedskinsDieHard
Redskins might end up releasing Santana Moss http://bit.ly/GYYOQv #redskins
Szerintem Fletchert is el fogjuk veszíteni.