Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
That roll-out pass RGIII just fired on the money is exactly what the Shanahans love to do w their QBs. #Redskins

😂 😂 HogsHaven.com @HogsHaven
So what if Drew Brees comes to the Redskins and we get all our draft picks back in a trade to Cleveland? #random 😂 😂

Chris Russell @Russellmania980
Andre Ware says what has impressed him the most about RG III is his placement of the ball, on routes. #Redskins
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mindenesetre beszarattál rendesen. Én lassan úgy vagyok Griffin-el mint Sobri Tebow-al. Ja nem. De majdnem... 😀 Nekem Luck nem jön be, és ezt csak megérzésre tudom mondani, mert amúgy remek játékos, de úgy érzem nálunk nem jönne be. RGIIInál valahogy érzem hogy bejön(ne). 😊apeszos
Egyébként nekem is szimpibb RG3 és mivel a kócot egyáltalán nem bírom, a wasit meg mondjuk igen, én is annak szurkolok hogy ide jöjjön 😊
több mint 12 éve
Hú b+ mi van itt... Tebow a Jetsben, a Saints-t megszivatták rendesen....
több mint 12 éve
Mindenesetre beszarattál rendesen. Én lassan úgy vagyok Griffin-el mint Sobri Tebow-al. Ja nem. De majdnem... 😀 Nekem Luck nem jön be, és ezt csak megérzésre tudom mondani, mert amúgy remek játékos, de úgy érzem nálunk nem jönne be. RGIIInál valahogy érzem hogy bejön(ne). 😊
több mint 12 éve
Ha ide Luck jön akkor eret vágok...apeszos
Bármi lehet még ebben a pár hétben, de szerintem azért ettől nem kell félni 😊 Legalábbis nagyon sima pick ez, én nem hiszem, hogy ne Luckot vinnék.fetomy
Eddig nem is féltem... 😀 De most rám ijesztettél rendesen...apeszos
Ne haragudj, csak pont most kattintottam rá, mikor ide írtátok a témát hát mondom akkor jöhet ide rögtön a link 😀

Mondjuk nyugi, volt már máskor is simának tűnő pick amikor mégse az lett 😛 Na jó nem ezt akartam mondani 😀 Szóval máskor is, sőt sztem minden évben elég egyértelmű ki a no1 pick, ebben biztosak az SB végétől így pár héttel a draft előttig, aztán akkor felvet valaki egy reálisnak tűnő dolgot és akkor hirtelen pár hétig már mindenki elhiszi hogy nem is sima ez a dolog, de aztán persze mégiscsak az marad 😊 Tavaly Camerás Newtonnal is így volt pl. ennek pont csak az a lényege, hogy azért legyen téma ez a no1 overall 😊
több mint 12 éve
Bármi lehet még ebben a pár hétben, de szerintem azért ettől nem kell félni 😊 Legalábbis nagyon sima pick ez, én nem hiszem, hogy ne Luckot vinnék.fetomy
Eddig nem is féltem... 😀 De most rám ijesztettél rendesen...
több mint 12 éve
Bármi lehet még ebben a pár hétben, de szerintem azért ettől nem kell félni 😊 Legalábbis nagyon sima pick ez, én nem hiszem, hogy ne Luckot vinnék.
több mint 12 éve
Ha ide Luck jön akkor eret vágok...
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Vigye csak Luckot, jó lesz ide a kis Griffes.
több mint 12 éve
Ne má... csak nem...
több mint 12 éve
Mondjuk, ha a Colts esetleg Griffint vinné elsőnek...😊Beki
Hát azért még akár... 😊

On Wednesday morning’s SportsCenter, Hoge argued vehemently that the Colts would be better off drafting Baylor’s Robert Griffin III than Luck with the No. 1 overall pick.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk, ha a Colts esetleg Griffint vinné elsőnek...😊
több mint 12 éve
Átmennek megnézni Luckot is... 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na ja. Ezzel csak az a bajom, hogy így ma megint nem lesz új játékos....apeszos
Meg kell tekinteni mire tettétek fel gyakorlatilag az életeteket. 😊
több mint 12 éve
Na ja. Ezzel csak az a bajom, hogy így ma megint nem lesz új játékos....
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Scouting guide to Robert Griffin III's pro dayapeszos
ezzel kapcsolatban olvastam, hogy a teljes vezérkar elvonult a Baylorra megnézni
tulaj-Gm-Hc-Oc-Dc-törölköző tartó guyok- stb.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Scouting guide to Robert Griffin III's pro day
több mint 12 éve
Komolyan mondom Allennek és Shanynek elmentek otthonról... Ez minek? Mondjuk annyit megér, hogy Becket végre az űrbe lövik.
Josh Johnson to visit Redskins on Wednesday
apeszos
Griffin futkorászós stílusához idomított backup, csak elég szerények a dobóképességeisapka
Az azért túlzás kicsit, hogy futkorászós a stílusa, csak futni is tud. 😛 Az hogy nem merevedik le a zsebben az csak jó nekünk. Ilyen fal mögött. És futás közben is elég pontosan dob. A tavalyi 4600+ yardból 600 körüli volt a futott yard. A 36 passzolt TD mellé futott még 9-et. Azért nem értem, mert arra a célra Crompton is megfelelne, ő meg már kéznél van...
több mint 12 éve
Komolyan mondom Allennek és Shanynek elmentek otthonról... Ez minek? Mondjuk annyit megér, hogy Becket végre az űrbe lövik.
apeszos
Griffin futkorászós stílusához idomított backup, csak elég szerények a dobóképességei

több mint 12 éve

😀 😀
The Redskins remain in talks with free agent OT Demetrius Bell.
The best tackle left on the market, Bell's signing would likely signal the end of Jammal Brown's time in Washington. Bell would also provide insurance for LT Trent Williams, who was suspended for the final four games of 2011.
több mint 12 éve
Redskins re-signed restricted free agent LG Kory Lichtensteiger to a one-year contract.
The fourth-round tender comes with a $1.26 million salary. Lichtensteiger, returning from November ACL surgery, is expected to be ready for training camp. He may have to hold off competition for his starting job this summer.

de jó lenne helyette valaki

több mint 12 éve
Washington Redskins Cap to Spend: 15,650,437apeszos
de ebből még le kell jönnie egy top ILB szerződésnek/Fletchernek, szóval nagyon sarkosan lesz csak hely;
de most ebben a pillanatban el tudnék képzelni egy új fiatal tacklegyár ILB Fletch. helyén jövőre, nagyon sajnálnám, de akkor legyen egységesen fiatal a csapat/legalább 2-3 évig játszon így az öreg. Mert draftolról nem tudjuk utánpótolni (nincs első kör, következő évben sem), +még jövőre is elméletileg ott lesz a büntetés.sapka
És még a rookie pénz is ugye. No kis vidámság 😀

több mint 12 éve
Washington Redskins Cap to Spend: 15,650,437apeszos
de ebből még le kell jönnie egy top ILB szerződésnek/Fletchernek, szóval nagyon sarkosan lesz csak hely;
de most ebben a pillanatban el tudnék képzelni egy új fiatal tacklegyár ILB Fletch. helyén jövőre, nagyon sajnálnám, de akkor legyen egységesen fiatal a csapat/legalább 2-3 évig játszon így az öreg. Mert draftolról nem tudjuk utánpótolni (nincs első kör, következő évben sem), +még jövőre is elméletileg ott lesz a büntetés.

több mint 12 éve
Ward visszavonult. Isten látja lelkemet, nem bírtam a faszit de sajnálom. Eggyel kevesebb érdekes arc...
több mint 12 éve
Lichtensteiger Signs RFA Tender http://sbn.to/GBgxO5

😂 😂 Adam Carriker @BigPoppaPump94
Being penalized cap space, and banding together to fight it, is the only thing in the world that could ever unite the Redskins and COWGIRLS!