Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Redskins RT Jammal Brown(hip) "most definitely" expects to be fully ready for OTAs later this spring.Coach Mike Shanahan suggested after the season that Brown's roster spot hinges on his ability to show he's 100 percent this spring. The Redskins have hosted free agent Demetrius Bell, but they've yet to make a move at tackle
bárcsak igaz lenne...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Mitől? a borotvától?Delonso_Az SP jelen esetben Sean Paytonra volt célzás 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ez ütött 😀Mi bajod van SP-vel, most tiltották el egy évre 😂empty taxi.................az olvassa inkább a hófehérkét, de ugorja át benne a durvább részeket.agent TMiért akarsz horrort olvasatni velük? 😀 Inkább nézzenek Twinlight-ot abban több a nyál mint a régi mesékben. Vagy egy SP klipet.. 😂apeszos
Josh Johnson inkább a 49esekhez csatlakozott, végülis ez nem nagy gond
több mint 12 éve
Mitől? a borotvától?
több mint 12 éve
Mi bajod van SP-vel, most tiltották el egy évre 😂.................az olvassa inkább a hófehérkét, de ugorja át benne a durvább részeket.agent TMiért akarsz horrort olvasatni velük? 😀 Inkább nézzenek Twinlight-ot abban több a nyál mint a régi mesékben. Vagy egy SP klipet.. 😂apeszos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
.................az olvassa inkább a hófehérkét, de ugorja át benne a durvább részeket.agent TMiért akarsz horrort olvasatni velük? 😀 Inkább nézzenek Twinlight-ot abban több a nyál mint a régi mesékben. Vagy egy SP klipet.. 😂
több mint 12 éve
Azon gondolkodom végigolvasva a legutóbbiakat, hogy valaki felvetette, minket is megcsesznek fejvadászat ügyben, ahogy a Saintssel tették.Szilárd meggyőződésem, hogy ha van is olyan DC/HC/tulaj, aki meginti a fiait, ha azok kiütik az ellenfél QB-ját, RB-jét 1st. WR-jét stb, és így sikerül nyerni, az olyan ritka szakember lehet, mint a fehér holló. Menj már, pl mikor két éve a Ravens D (egyébként imádom Lewist meg a bandáját) kivégezte Chris Johnsont, akkor van, aki szerint fejmosást kaptak? Ez csak egy példa, minden fordulóból lehetne mondani.
Az NHL-ben direkt emberek vannak, akik csak azért mennek a jégre, hogy bunyózzanak, és hogy ráverjenek lehetőleg az ellenfél kulcsemberére, minél nagyobbat. Crosby agyrázkódásból agyrázkódásba ténfereg, kicsit játszik, kap egy fejre mért ütést, fél év táppénz. Véletlen? A lófaszt véletlen. Ezek ilyen sportok.
Footballban is ott vannak a nagy meg szép meccs utáni ölelkezések meg respect meg minden, de ha egy védőnek lehetősége van odaütni Bradynek, Rodgersnek stb, akkor meg fogja tenni egy centi gondolkodás nélkül, és közben tudván tudja, hogy megdícsérik, még ha az ellenfél kiütésének 15y penalty is lesz az ára, vagy bármi egyéb, pénzbünti, pár meccses eltiltás stb. Lehet azt mondani, biztos van is, aki magában azt gondolja, hogy nézd csak, szemét Saintsék, hát csak kiderült róluk az igazság, meg a Redskins, hát ők mindig kavarnak, hóhérkodnak a védők, a vezetők simliskednek salary cap nélküli szezonban stb stb, bezzeg az ÉN csapatom ártatlan bárányok és űbersportszerű gentlemanek teaegylete... de aki így gondolkodik, az olvassa inkább a hófehérkét, de ugorja át benne a durvább részeket.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Az első fecske 😀 😀ilyet kellett volna: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&biw=1048&bih=614&tbm=isch&tbnid=UPs9b-L2XvzQnM:&imgrefurl=http://www.thehogs.net/blogs/2011/11/23/andrew-luck-in-a-redskins-uniform/&docid=o7Y6nHexlqJ5OM&imgurl=http://www.thehogs.net/blogs/wp-content/uploads/2011/11/andrew-luck-Redskinspng.png&w=801&h=1065&ei=S1BrT86YMMrCtAa-4qSaAg&zoom=1&iact=hc&vpx=94&vpy=117&dur=1320&hovh=259&hovw=195&tx=126&ty=126&sig=101186084273736729360&page=1&tbnh=135&tbnw=102&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:0 😛
apeszos
több mint 12 éve
maradjon csak Gaffney a 10-es, Griffin meg keressen mást 😀a nagy Jabar jobban megérdemli :cool:
több mint 12 éve
Nem Gaffney a 10-es? Sztem a 11-es lesz 😛Az első fecske 😀 😀Ha meg Luck jön, vagy csak szimplán Griffin lesz a mezre írva, akkor meg max átvarratod 😀
apeszos
amúgy grat 😊fetomy
több mint 12 éve
Az első fecske 😀 😀Ha meg Luck jön, vagy csak szimplán Griffin lesz a mezre írva, akkor meg max átvarratod 😀
apeszos
amúgy grat 😊
több mint 12 éve
Akkor most gondolj bele Luck mennyire lenne lesokkolva a falunk mögött... 😀Ezért is lenne jobb Griffin-nek nálunk: nem lenne olyan sokkoló a kezdet az NFL-ben, hogy hirtelen bekerül egy jó fal mögé, amihez eddig nem volt hozzászokva... 😀nexion218Azt hozták fel Luck nagy előnyének többnyire, hogy pro style offense-ben játszott, így különösebb nehézségek nélkül, egyből kezdeni tud egy NFL szisztémában.nexion218Tudom hogy magam ellen beszélek, de azt sem ártana figyelembe venni, hogy Luck kicsit jobb fal mögött játszott mint Griffin. DeCastro és Jonathan Martin mögött RGIII is könnyebben vett volna levegőt, és "futkorásznia" sem kellett volna annyit.apeszos
több mint 12 éve
Ezért is lenne jobb Griffin-nek nálunk: nem lenne olyan sokkoló a kezdet az NFL-ben, hogy hirtelen bekerül egy jó fal mögé, amihez eddig nem volt hozzászokva... 😀Tudom hogy magam ellen beszélek, de azt sem ártana figyelembe venni, hogy Luck kicsit jobb fal mögött játszott mint Griffin. DeCastro és Jonathan Martin mögött RGIII is könnyebben vett volna levegőt, és "futkorásznia" sem kellett volna annyit.apeszosazért mindketten nagy ígéretek de valahogy Luckban sokkal jobban biztosak...Azt hozták fel Luck nagy előnyének többnyire, hogy pro style offense-ben játszott, így különösebb nehézségek nélkül, egyből kezdeni tud egy NFL szisztémában.nexion218
talán csak mert rg3 többet fut és nem fehér?Janek
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Tudom hogy magam ellen beszélek, de azt sem ártana figyelembe venni, hogy Luck kicsit jobb fal mögött játszott mint Griffin. DeCastro és Jonathan Martin mögött RGIII is könnyebben vett volna levegőt, és "futkorásznia" sem kellett volna annyit.azért mindketten nagy ígéretek de valahogy Luckban sokkal jobban biztosak...Azt hozták fel Luck nagy előnyének többnyire, hogy pro style offense-ben játszott, így különösebb nehézségek nélkül, egyből kezdeni tud egy NFL szisztémában.nexion218
több mint 12 éve
Csakaztàn nehogy úgy járjon mint a nagyLuk, az öregLukfia Warren Moon-nal 😂 ja elvtársak az élet nem habostorta, főleg ha ráadásul nyugatvirzsiniával van megátkozvaazért mindketten nagy ígéretek de valahogy Luckban sokkal jobban biztosak...Azt hozták fel Luck nagy előnyének többnyire, hogy pro style offense-ben játszott, így különösebb nehézségek nélkül, egyből kezdeni tud egy NFL szisztémában.nexion218
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
azért mindketten nagy ígéretek de valahogy Luckban sokkal jobban biztosak...Azt hozták fel Luck nagy előnyének többnyire, hogy pro style offense-ben játszott, így különösebb nehézségek nélkül, egyből kezdeni tud egy NFL szisztémában.
több mint 12 éve
azért mindketten nagy ígéretek de valahogy Luckban sokkal jobban biztosak...talán csak mert rg3 többet fut és nem fehér?
több mint 12 éve
Nehogy a Colts vigye a 3-at. 😛szabaNa ezért mondtam, hogy akkor most már ne variáljunk! Már régóta motoszkál a fejemben a gondolat, hogy mi van, ha nem is úgy lesz, ahogy azt tervezzük, de olyan tutira veszi mindenki a Luck 1/1-et, hogy nem akartam ostobának tűnni... 😊 Sajnáltassuk már magunkat egy kicsit, ha gebasz van, akkor kénytelenek leszünk Andrew Luck-kal beérni... 😂
több mint 12 éve
szaba
10 553
Nehogy a Colts vigye a 3-at. 😛
több mint 12 éve
Mondjuk eleinte én se voltam annyira "elalélva" Griffintől (picit féltem tőle, hogy az atletikusságért "cserébe" híján lehet más, elit QBnál elengedhetetlen képességeknek), de ha már egyszer megbarátkoztam a gondolattal, hogy a kis Madzaghajú lesz a QB, akkor most már ne variáljunk, jöjjön! 😀
több mint 12 éve
Lucknak jobban tudnék örülni mint Griffinnek, .....sapkaErre mérget mertem volna venni.... 😛
😛 Grant Paulsen @granthpaulsen
Love seeing Griffin rolling out of the pocket and throwing accurate passes on the move. Those skills will help if he he ends up in DC.
több mint 12 éve
Lucknak jobban tudnék örülni mint Griffinnek, egyszerűen jobb profi Qb-nak tartom, csak az a kérdés nekem egyelőre, jobb játékos-e. Na meg nem néger 😛, és ezt most nem teljesen white power felindulásból mondom, hanem megvannak a színes bőrű irányítóknak a védjegyei, pl. atletikusság, cserébe a presnap readingjük általában rosszabb. Nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen jó védelmekkel rendelkező csoportban; Giants és Cowboys, el tudna férni egy ilyen játékos. És egyelőre nem merném a mostani Vickhez/aranykorában lévő McNabbhez hasonlítani, és ők mind-mind phillysek. Luck számomra nagyobb megnyugvás lenne, és örülnék ha Griffin inkább Indianapolisba költözne.