Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
egy kis vérfrissítés a topikba, de ha nem tévedek hatalmasat ezek lennének az idei draftpickjeink:ott, hogy Tannehillt viszitek 1/2-re 😛
1. 2. (2)
2. -
3. 6. (69)
4. 7. (102)
4. 14. (109)
5. 6. (141)
6. 3. (173)
7. 6. (213)
a lényeget pedig elfelejtettem 😊
elvileg így nézne ki jelenleg a depth chart:
Qb.:Griffin/Luck-Grossman-?
Wr:Garcon-Morgan-Hankerson-Moss-Gaffney-Banks-Paul-Austin-Armstrong
FB:Young
Rb:Helu-Royster-?Hightower?
Te😀avis-Cooley-Paulsen-Byrd
C:Montgomery-Cook
G:Lichsteiger-Hurt+Chester
T:TW-Smith+Brown-Locklear/Polumbus
--
De:Jenkins-Carriker+Bowen-Scott
Nt:Cofield-Neild
Olb:Kerrigan-Alexander-White+Orakpo-Jackson
Ilb:?Fletcher?-Riley-Fox
Cb:Hall-Wilson-Thompson
S:Gomes-Griffin+Meriweather-Doughty
csak a jelenleg szerződés alatt játszókat+nagyon közeli játékosokat írtam fel, az a kérdés hol hibáztam 😊sapka
több mint 12 éve
egy kis vérfrissítés a topikba, de ha nem tévedek hatalmasat ezek lennének az idei draftpickjeink:1. 2. (2)
2. -
3. 6. (69)
4. 7. (102)
4. 14. (109)
5. 6. (141)
6. 3. (173)
7. 6. (213)
a lényeget pedig elfelejtettem 😊
elvileg így nézne ki jelenleg a depth chart:
Qb.:Griffin/Luck-Grossman-?
Wr:Garcon-Morgan-Hankerson-Moss-Gaffney-Banks-Paul-Austin-Armstrong
FB:Young
Rb:Helu-Royster-?Hightower?
Te😀avis-Cooley-Paulsen-Byrd
C:Montgomery-Cook
G:Lichsteiger-Hurt+Chester
T:TW-Smith+Brown-Locklear/Polumbus
--
De:Jenkins-Carriker+Bowen-Scott
Nt:Cofield-Neild
Olb:Kerrigan-Alexander-White+Orakpo-Jackson
Ilb:?Fletcher?-Riley-Fox
Cb:Hall-Wilson-Thompson
S:Gomes-Griffin+Meriweather-Doughty
csak a jelenleg szerződés alatt játszókat+nagyon közeli játékosokat írtam fel, az a kérdés hol hibáztam 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Pont abban az évben kezdtem az NFL őrületemet. Sajna kevés meccsét láttam, de példamutató amit a csapatból kihozott a szomorú esemény. Remélem nem egy ilyen eset kell egy újabb PO-hozSean Taylor ma lenne 29 éves... RIP 😕smate21Nos igen. Nekem ez mindig fájó pont marad.apeszos
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
Sean Taylor ma lenne 29 éves... RIP 😕smate21Nos igen. Nekem ez mindig fájó pont marad.
több mint 12 éve
Ha nem a pénz dönt, akkor valószínűleg a jobb PO esély. Griffin ide vagy oda, nekünk idén még biztos nem, de jövőre is kétséges a PO, még ha be is válik az 1/2. Ez azért jobb ajánló levél egyforma pénzösszeg esetén, de talán még kevesebbnél is. Nem ismerem a vasgyáriak O falát, de gyanítom nem cserének menne oda sem...apeszosKönnyen lehet nálunk köt ki Peters sérülése miatt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sean Taylor ma lenne 29 éves... RIP 😕
több mint 12 éve
Ha nem a pénz dönt, akkor valószínűleg a jobb PO esély. Griffin ide vagy oda, nekünk idén még biztos nem, de jövőre is kétséges a PO, még ha be is válik az 1/2. Ez azért jobb ajánló levél egyforma pénzösszeg esetén, de talán még kevesebbnél is. Nem ismerem a vasgyáriak O falát, de gyanítom nem cserének menne oda sem...
több mint 12 éve
Hát ha infóim nem csalnak, attól mondjuk nem kell félni, hogy a Picbörgben jobban megfizetik, mint akár pl.ti 😊
több mint 12 éve
Hát pont ettől tartok.Na, Bellről is lemondhatunk. A Steelersnél van látogatóban.apeszosezt nem teljesen értem, miért?
Bell mindenkinél volt már, akinél szóbajöhet, gondolom komoly pénzt várna valakitől, és teszteli a piacot, mindenhol kapott ajánlatot, és majd választ, úgy gondolom ráér.sapka
több mint 12 éve
Na, Bellről is lemondhatunk. A Steelersnél van látogatóban.apeszosezt nem teljesen értem, miért?
Bell mindenkinél volt már, akinél szóbajöhet, gondolom komoly pénzt várna valakitől, és teszteli a piacot, mindenhol kapott ajánlatot, és majd választ, úgy gondolom ráér.
több mint 12 éve
Na, Bellről is lemondhatunk. A Steelersnél van látogatóban.Mint vmi sértett ovis, akit kitiltottak a napköziből és most a kerítésen kívülről hajigálja befelé a szaros pelenkát a többiek homokozójába...nexion218Az a baj, hogy el is talál vele pár ovist. És van némi igaza is.
több mint 12 éve
Nnna, megszólalt az észkombájn:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827f3a14/article/mcnabb-questions-redskins-ability-to-develop-rg3?module=HP11_headline_stack
Mint vmi sértett ovis, akit kitiltottak a napköziből és most a kerítésen kívülről hajigálja befelé a szaros pelenkát a többiek homokozójába...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Mer ha jól olvastam nekik van már három de lehet rosszul emlékszem 😊Mé pont?apeszosNem tudom feltűnt-e, de Sellers nyugdíjazásával Young az egyetlen fullback. És ő elég sérülékeny...apeszosKérjetek kölcsön a Patstől 😛dande
több mint 12 éve
Mé pont?Nem tudom feltűnt-e, de Sellers nyugdíjazásával Young az egyetlen fullback. És ő elég sérülékeny...apeszosKérjetek kölcsön a Patstől 😛dande
több mint 12 éve
Nem tudom feltűnt-e, de Sellers nyugdíjazásával Young az egyetlen fullback. És ő elég sérülékeny...apeszosKérjetek kölcsön a Patstől 😛
több mint 12 éve
Nem tudom feltűnt-e, de Sellers nyugdíjazásával Young az egyetlen fullback. És ő elég sérülékeny...
több mint 12 éve
Elgondolkodtató.... Gano és Doughty a két legrosszabbul teljesítő játékos. Mi a francot tudnak, hogy nem lehet őket kirobbantani a csapatból?Vicces, tavaly végülis csak a legmegbízhatóbb WR voltStezVálasztani kellett a két öreg közül, és hát Mossra már rágyógyult a Redskins mez. Emellett szvsz ő lesz a következő...
több mint 12 éve
Vicces, tavaly végülis csak a legmegbízhatóbb WR volt
több mint 12 éve
"Morgan, Garcon, and Santana Moss would form Washington's three-receiver set if the season began today. Moss isn't assured of a 2012 roster spot, however, and Shanahan spoke about increasing his usage of four-receiver sets to get Hankerson on the field."Akkor csak 10-es lesz RG! 😊
ezek szerint Gaffneytól búcsúzunk.sapka
több mint 12 éve
kis hírfolyam:"The Redskins plan to hold a competition at "Z" receiver, or flanker, between Josh Morgan and Leonard Hankerson."
azt hiszem ebben semmi meglepetés nincs, hacsak eltekintünk attól, hogy Gaffney igen-igen jó szezont hozott Z-ben, és nem úgy tűnik nekem ő fog ott kezdeni ez alapján, ez nem feltétlen tetszik, de Morgan nagyon jó kis játékos.
"Morgan, Garcon, and Santana Moss would form Washington's three-receiver set if the season began today. Moss isn't assured of a 2012 roster spot, however, and Shanahan spoke about increasing his usage of four-receiver sets to get Hankerson on the field."
ezek szerint Gaffneytól búcsúzunk.
"Coach Mike Shanahan confirmed contract negotiations have resumed between the Redskins and free agent ILB London Fletcher.
Added GM Bruce Allen, "We're going to try very hard to get him back in the burgundy and gold. And he has told us that he wants to come back. It's just going to take maybe a little longer than we wanted to work it out."
szerintem Fletcherrel kapcs. nem kell aggódni, egyszerűen elkötelezett; az FO pedig nem sieti el; teszem hozzá gyorsan, nem is kell!
több mint 12 éve
Ezt szerintem külön Apeszos kedvéért írták meg 😀 "Luck met with the Redskins last week but provided scant details about what went down: "We sat around and talked for a while. It was very interesting, very productive," Luck said"
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827ec087/article/luck-waits-for-nfl-future-to-come-into-focus?module=HP11_headline_stack
több mint 12 éve
Luck nem kell. Grossmant akarom."But Griffin will not work out for the Colts, general manager Ryan Grigson said."
Playing for Redskins' Shanahan would be Griffin's 'dream'
több mint 12 éve
fura ez túl fura 😛: The Colts will not host Baylor QB Robert Griffin III for an individual workout before the draft.most már az a gyanús ami nem gyanús 😛
több mint 12 éve
Természetesen igen... Pfej de égő vagyok bézmeg... 😂Készül a Keresztapa 4 forgatókönyve NFL környezetre adoptálva...nexion218Akarod mondani: adaptálva. 😊ulpianus
De komolyan... Vagy lehetne a címe Kib@szósdi is... Goodell betart Shanahan-nek, Shanahan ezt viszonozza Goodell-nek, Goodell pedig visszaadja a viszonzást Shanahan-nek....
Ja, és itt a bréking nyúz:
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/27/owners-vote-to-impose-cap-penalties-on-cowboys-redskins/
"Meglepő módon" a többi tulaj nem szavazta nekünk vissza a spórolt pénzünket...
több mint 12 éve
Készül a Keresztapa 4 forgatókönyve NFL környezetre adoptálva...nexion218Akarod mondani: adaptálva. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...