NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Most bőven ti vagytok az esélyesek. Semmi extrát nem kell csinálni csak használni a 3 futót meg néha a pokoli gyors Davist ..ez korrekt vélemény; +1
31-21 a tippem oda és nekünk lesz hízelgő az eredmény ...Janek
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Nem, nem értettelek félre, úgy általánosságban írtam. Nézz körül ellenfeleink topicjaiban, -a tiétekben is- az a trendi hogy a 'skinst ütjük, kötelező győzelem, bérelt utolsó hely stb. Nem mondom hogy nem lesz így, de hát minden meccsünket így vezették fel 😀 Tulajdonképpen minden meccsünket hoztuk, csak az egyiket saját magunk ellen. 😛 Dallasban Kyle Shanahan veretett meg minket...apeszosMost bőven ti vagytok az esélyesek. Semmi extrát nem kell csinálni csak használni a 3 futót meg néha a pokoli gyors Davist ..
31-21 a tippem oda és nekünk lesz hízelgő az eredmény ...
több mint 13 éve
A sérültek -elvileg- rendbe jöttek. A legnagyobb gondja Shanahannek hogy ki legyen a starter RB. Hightowernek még fáj kicsit a válla, de mindenáron játszani akar, Torain-t meg az elmúlt meccs után nehéz lenne kihagyni és ugye Helu sem teljesít rosszul. Armstrong visszajön, így Hankerson továbbra sem lesz nevezve.
több mint 13 éve
Nem, nem értettelek félre, úgy általánosságban írtam. Nézz körül ellenfeleink topicjaiban, -a tiétekben is- az a trendi hogy a 'skinst ütjük, kötelező győzelem, bérelt utolsó hely stb. Nem mondom hogy nem lesz így, de hát minden meccsünket így vezették fel 😀 Tulajdonképpen minden meccsünket hoztuk, csak az egyiket saját magunk ellen. 😛 Dallasban Kyle Shanahan veretett meg minket...
több mint 13 éve
Megint esélytelenek vagyunk.... 😀 😀 Ez jó.....apeszosFélreértettél ha nekem válaszoltál. Ha nem akkor én téged 😊
több mint 13 éve
Nem lehet sztem egy meccsből kiindulni..mert ez a taktika a Bills ellen lett vna.Skins megint más téma lesz.az egy dolog, de ha kiindulunk legutóbbi meccsből, Fitz-en nem igazán volt bármiféle nyomás, néha, egyszer-egyszer kapott egy hurriet, de azért nem nevezném nyomásnak...elvileg csak akkor kerülünk bajba, ha nem tudunk futni eredményesen, de szerintem elnézve meccseiket ez nem fordulhat elő, másrészről gyenge az a philadephiai passrush ez mindenképpen segíteni fog, másrészről szerintem Grossmant nagyon fel fogják készíteni a meccsre, fejben biztosan 100%os lesz mint a Giants ellen!Biztos ez?Jenkins 5 meccs - 5 sack.Ott van DE-ben Babin,Tapp és Cole.
Biztosan a védelmen fog múlni, csak nem tudni mennyire, hogy most 10-20 vagy 30 pont alatt kell őket tartani.sapka
Viszont a tavalyi Fedex meccs után tuti fel lesz spanolva a Skins + bye után vagytok,mi meg most morálisan/mentálisan a béka segge alatt vagyunk.Szval sztem ti vagytok az esélyesebbek...bár csoportrangadóról beszélünk..így bármi lehet.Greengo
Na meg úgy gondolom jobbak a washingtoni tackleök, bár Bell meglepően jó teljesítményt produkált ebben a szezonban a sérüléséig biztosan.sapka
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
az egy dolog, de ha kiindulunk legutóbbi meccsből, Fitz-en nem igazán volt bármiféle nyomás, néha, egyszer-egyszer kapott egy hurriet, de azért nem nevezném nyomásnak...elvileg csak akkor kerülünk bajba, ha nem tudunk futni eredményesen, de szerintem elnézve meccseiket ez nem fordulhat elő, másrészről gyenge az a philadephiai passrush ez mindenképpen segíteni fog, másrészről szerintem Grossmant nagyon fel fogják készíteni a meccsre, fejben biztosan 100%os lesz mint a Giants ellen!Biztos ez?Jenkins 5 meccs - 5 sack.Ott van DE-ben Babin,Tapp és Cole.
Biztosan a védelmen fog múlni, csak nem tudni mennyire, hogy most 10-20 vagy 30 pont alatt kell őket tartani.sapka
Viszont a tavalyi Fedex meccs után tuti fel lesz spanolva a Skins + bye után vagytok,mi meg most morálisan/mentálisan a béka segge alatt vagyunk.Szval sztem ti vagytok az esélyesebbek...bár csoportrangadóról beszélünk..így bármi lehet.Greengo
Na meg úgy gondolom jobbak a washingtoni tackleök, bár Bell meglepően jó teljesítményt produkált ebben a szezonban a sérüléséig biztosan.
több mint 13 éve
elvileg csak akkor kerülünk bajba, ha nem tudunk futni eredményesen, de szerintem elnézve meccseiket ez nem fordulhat elő, másrészről gyenge az a philadephiai passrush ez mindenképpen segíteni fog, másrészről szerintem Grossmant nagyon fel fogják készíteni a meccsre, fejben biztosan 100%os lesz mint a Giants ellen!Biztos ez?Jenkins 5 meccs - 5 sack.Ott van DE-ben Babin,Tapp és Cole.
Viszont a tavalyi Fedex meccs után tuti fel lesz spanolva a Skins + bye után vagytok,mi meg most morálisan/mentálisan a béka segge alatt vagyunk.Szval sztem ti vagytok az esélyesebbek...bár csoportrangadóról beszélünk..így bármi lehet.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Megint esélytelenek vagyunk.... 😀 😀 Ez jó.....apeszosMondjuk viccet félretéve idén ez az "esélytelenség" javunkra van. Nincs a vállunkon teher, mindenki megszokásból leír minket, holott Snyder szelleme idén átköltözni látszik egy másik East Coast városba...😛
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Megint esélytelenek vagyunk.... 😀 😀 Ez jó.....
több mint 13 éve
Csak futni kell és nem gyártani a TO-t a többit bízd ránk és megvan a dupla wNem is alakulhatott volna szebben ez a két hét 😉sapkaÉn mondjuk nem bántam volna ha a sasok lemészárolják a bikákat, mert valamikor ki fog jönni nekik nagyon a lépés. Csak ne ellenünk legyen! Még elég fájó emlék a tavalyi meccs a FedEx-en. Viszont az is igaz hogy ez ellen mi tehetünk a legtöbbet, és már a csapatunk sem ugyanaz mint tavaly. Szóval azért optimista vagyok.Red
több mint 13 éve
Pedig jó esély van az asszisztra... 😀 Mindegy, úgy is minden meccsnek úgy kell neki menni, hogy meg kell nyerni. Csak élénken emlékszem a Cowboys elleni bénázásra a végén, és hajlamos vagyok párhuzamot vonni.
több mint 13 éve
Még a mi védelmünk sem tudja őket 10 alatt tartani, csak viccelsz ugye? Az eddigi átlagjuk meccsenként 25 pont, négy vereséggel.... Kétszer 30 felett, kétszer 20 felett, és csak egyszer 20 alatt a Giants ellen. Jocával értek egyet, szerintem a legnehezebb meccsünk ez lesz.apeszosPersze, hogy vicc volt! Bár minden viccnek a fele igaz: szerintem alapvető hozzáállás, hogy igyekszek a legkevesebbet engedni az ellenfélnek. Az persze más kérdés, hogy kint a pályán az ellenfél akarata is jelen van és ahhoz mérten alakulnak az igények... Abban egyetértek, hogy nehéz meccs lesz, de azt tartom - főleg a tegnapi mistackle-tenger, 4 int, büntivel rontom el az utsó esélyemet és a meccset stb után- , hogy nem kellene kikapni, kissé gáznak érezném, ha pont mi asszisztálnánk a feltámadásukhoz... Ráadásul nem ártana győzelemmel nekimenni a szezon hátralévő részének, hogy legyen meg az a kis lélektani plusz, mert egyrészt mázlinkra a G-men is zakózott és így elég jól állunk csoporton belül, illetve az eredetileg könnyű schedule szerintem kezd egy picit keményebb diónak tűnni. A Bills teljesítménye minimum óvatosságra intő, a Panthers is bőven okozhat kellemetlenséget (7 pontnál többel egyszer se kaptak ki, bár a meccseiket nem láttam) és a szezon elején a legtöbben ezt a két meccset sztem sima W-nek könyveltük volna el ( a Jets-Pats duót meg nem kell ecsetelni és akkor még ott vannak az East visszavágók ).
több mint 13 éve
-abban ne reménykedjünk, hogy ellenünk is mindig elszórjak a labdákatúgy tudom mi vagyunk az elsők fumbli kiharcolásában,
Bjoca
...és a legkevesebb drop is ide köthető
time of possessionban már nem vagyunk elsők 😕, de majd most javítanak
több mint 13 éve
Még a mi védelmünk sem tudja őket 10 alatt tartani, csak viccelsz ugye? Az eddigi átlagjuk meccsenként 25 pont, négy vereséggel.... Kétszer 30 felett, kétszer 20 felett, és csak egyszer 20 alatt a Giants ellen. Jocával értek egyet, szerintem a legnehezebb meccsünk ez lesz.
több mint 13 éve
Jobb híján néztem a Philli-Baffalo meccset. Én úgy gondolom, nagyon nehéz lesz ellenük a hétvégénk, mert szó szerint az életükért küzdenek majd.-egész jól zárták a középre érkező futásokat
-támadásban néha pillanatok alatt át tudnak menni a pályán
-abban ne reménykedjünk, hogy ellenünk is mindig elszórjak a labdákat
-ez egy sokkal jobb csapat, mint az eredményei mutatják és ez látszik is a pályán, csak mintha ellennének átkozva 😛
-abban bízhatunk a leginkább, hogy morálisan még jobban széthullik a társaság.
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
Szerintem egyértelmű: 10 alatt!!! 😀
több mint 13 éve
elvileg csak akkor kerülünk bajba, ha nem tudunk futni eredményesen, de szerintem elnézve meccseiket ez nem fordulhat elő, másrészről gyenge az a philadephiai passrush ez mindenképpen segíteni fog, másrészről szerintem Grossmant nagyon fel fogják készíteni a meccsre, fejben biztosan 100%os lesz mint a Giants ellen!Biztosan a védelmen fog múlni, csak nem tudni mennyire, hogy most 10-20 vagy 30 pont alatt kell őket tartani.
több mint 13 éve
Na ettől félek leginkább. Mint tudjuk az OC és a QB párosa nincs igazán jó formában... 😛 Abban reménykedek, hogy Kyle felismeri végre: van HÁROM jó futója, akik képesek megoldani a dolgokat. Gano-ra sem alapoznék pontszerzés tekintetében, ki tudja melyik cipőjét veszi fel. A Philly secondary kezdett életjeleket mutatni a Bills ellen, nem gondolnám, hogy Grossmant megint bele kellene hajszolni a hülyeségbe, ő teljesen önállóan is el tudja rontani ha akarja... Van olyan jó most az O line mint a Billsé, és nekünk jobb futóink vannak, a védelmünk viszont egyértelműen jobb most mint a Buffaloé, ahhoz mindenképp hogy McCoy ne ficánkoljon. Vicket úgy értettem, hogy képes futás közben pontosan passzolni, esélyt sem kéne neki adni ehhez, mert ha megtalálja Avantot vagy Jacksont, komoly bajt szimatolok. Főleg Hall idei formájához mérten. Alapvetően optimista vagyok, de nem kéne minden meccset arra alapozni, hogy csak találunk pár pontot, a def meg majd mindent kivédekezik.....Szerintem ha két alapkérdést kézben tartunk, akkor meg lehet. Az egyik: Vick siettetése, és a futkározásainak lelövése. Úgy gondolom ezt Haslett meg tudja oldani, főleg így, hogy az O fala nem igazán áll a helyzet magaslatán. Bár Hall-tól tartok, hogy megint keresztbe tesz nekünk.... A másik egyszerű: nem árt pontokat csinálni. Nagyon remélem, hogy sikerül Kyle-t kikezelni a passz mániájából....apeszoscsak 1 alapkérdés lesz; szerezz több pontot az ellenfélnél 😛 😛, de szerintem ettől a bills elleni zakótól kellően megrogytak, hogy csak túlélni próbálják a bye-weekig.
Vick-et sem létkérdés megfogni, minden vesztes meccsén összedolgoz legalább 70 futott yardot, sokra nem ment vele.sapka
több mint 13 éve
Én abban bízok, hogy az Öreg féle sok futás-play action-re építünk majd. Futás ellen eleve harmatosak, tehát akármelyik RB-nknek lehet ellenük jó napja, a sok futás után meg adja magát a PA. Egyébként elnézve az O-falukat meg az idei védelmünket, nem lepne meg, ha a meccs folyamán még Vince Young is előfordulna a pályán...
több mint 13 éve
Szerintem ha két alapkérdést kézben tartunk, akkor meg lehet. Az egyik: Vick siettetése, és a futkározásainak lelövése. Úgy gondolom ezt Haslett meg tudja oldani, főleg így, hogy az O fala nem igazán áll a helyzet magaslatán. Bár Hall-tól tartok, hogy megint keresztbe tesz nekünk.... A másik egyszerű: nem árt pontokat csinálni. Nagyon remélem, hogy sikerül Kyle-t kikezelni a passz mániájából....apeszoscsak 1 alapkérdés lesz; szerezz több pontot az ellenfélnél 😛 😛, de szerintem ettől a bills elleni zakótól kellően megrogytak, hogy csak túlélni próbálják a bye-weekig.
Vick-et sem létkérdés megfogni, minden vesztes meccsén összedolgoz legalább 70 futott yardot, sokra nem ment vele.
több mint 13 éve
Szerintem ha két alapkérdést kézben tartunk, akkor meg lehet. Az egyik: Vick siettetése, és a futkározásainak lelövése. Úgy gondolom ezt Haslett meg tudja oldani, főleg így, hogy az O fala nem igazán áll a helyzet magaslatán. Bár Hall-tól tartok, hogy megint keresztbe tesz nekünk.... A másik egyszerű: nem árt pontokat csinálni. Nagyon remélem, hogy sikerül Kyle-t kikezelni a passz mániájából....
több mint 13 éve
Nem is alakulhatott volna szebben ez a két hét 😉sapkaÉn mondjuk nem bántam volna ha a sasok lemészárolják a bikákat, mert valamikor ki fog jönni nekik nagyon a lépés. Csak ne ellenünk legyen! Még elég fájó emlék a tavalyi meccs a FedEx-en. Viszont az is igaz hogy ez ellen mi tehetünk a legtöbbet, és már a csapatunk sem ugyanaz mint tavaly. Szóval azért optimista vagyok.
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 13 éve
Nem is alakulhatott volna szebben ez a két hét 😉
több mint 13 éve
Tévedtem. Paul-on kívül, Rob Jackson és Perry Riley 15-15.000$ büntit fizet szükségtelen durvaságért.apeszosnem tudom mennyire jogos, Pettis volt idióta, hogy nem jelzett fair catchet, csak belerohantak, jó nagyot kapott, de ha valaki mazochista azzal nem lehet mit tenni.