2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Hu de gecijo fit Chig a Titans-beTitans is komoly draftot tol
dancogo
több mint 2 éve
Na lássuk a következő brainfartot...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Futebol 🤝 football@filipeluis announces the @MiamiDolphins' 4th round pick. 🙌
— NFL (@NFL) April 30, 2022
📺: 2022 #NFLDraft on NFLN/ESPN/ABC pic.twitter.com/ts6bkgMGlR
És egy Atletico Madrid legenda is jelentett be picket.
több mint 2 éve
TE-ből is sok kiment...
több mint 2 éve
Rams fanok mintha tudnák ki az akit húztak 😛
több mint 2 éve
na kivitte a rams a 7/31-emet , király
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
CB run
több mint 2 éve
Ravens első rossz picke, túl sok volt a negyedik körös.meg is halt a forum 😀
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ravens első rossz picke, túl sok volt a negyedik körös.
több mint 2 éve
Lol, megvan az első playa, akiről nem hallottam. Jack Jones, persze Pats 😀 pedig Chase Lucas, szintén Sun Dvils CB ígéretes szerintem
több mint 2 éve
Likely-nál mondjuk ez is benne van a paklibanMondanám, hogy a Ravensben mindig lehet bízni, ha jó draftoltat kérek, de kissé nagy tolongás lesz így a TE roomban... Shakir találjon még egy jó csapatot gyorsan Araiza mellett, más kívánságom nincsVkit átküldenek a WR szobába
r.baggio
KoporShow
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
OT-t semmiképpen.Packers de jó pick.Inkább center a mérete miatt, nem?
Nagyon kíváncsi vagyok hol fogják játszani. Amit collegeban OT-ként csinált az számomra nagyon ott volt.
tüsi91
warr_b
több mint 2 éve
Mondanám, hogy a Ravensben mindig lehet bízni, ha jó draftoltat kérek, de kissé nagy tolongás lesz így a TE roomban... Shakir találjon még egy jó csapatot gyorsan Araiza mellett, más kívánságom nincsVkit átküldenek a WR szobába
r.baggio
több mint 2 éve
Lemaradtam fürdetés és altatás miatt, de ugye csak én látom rosszul, hogy kiment két punter és egy kicker a negyedik körben és egyik sem Araiza? Megőrültek a csapatok?én is most ültem le és nem akarom elhinni.
Ezukanma legalább nagy steal a Miamitól, Shakirt és Likely-t vihetné még valaki
r.baggio
Vikes: nagy kár, hogy pont lemaradtunk Mathis-rol, kellene egy jo nickel, Evans szerintem inkább szélen lesz használva
több mint 2 éve
Mondanám, hogy a Ravensben mindig lehet bízni, ha jó draftoltat kérek, de kissé nagy tolongás lesz így a TE roomban... Shakir találjon még egy jó csapatot gyorsan Araiza mellett, más kívánságom nincsKhalil csússzon szépen még 10 picket és rendben leszünk
r.baggio
több mint 2 éve
Ravens tényleg brutál 😊
több mint 2 éve
Mondanám, hogy a Ravensben mindig lehet bízni, ha jó draftoltat kérek, de kissé nagy tolongás lesz így a TE roomban... Shakir találjon még egy jó csapatot gyorsan Araiza mellett, más kívánságom nincs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Packers de jó pick.Inkább center a mérete miatt, nem?
Nagyon kíváncsi vagyok hol fogják játszani. Amit collegeban OT-ként csinált az számomra nagyon ott volt.
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Packers de jó pick.Nagyon kíváncsi vagyok hol fogják játszani. Amit collegeban OT-ként csinált az számomra nagyon ott volt.
több mint 2 éve
A Steelersön ezekkel a WR pickekkel nem fog múlni Pickett újonc szezonja. Vagy a Trubi comeback turné ugye.Ja ez DJ, Claypool + a 2 rookie 4es erős lesz.
shawnka
Viszont így kevés esélyt látok rá, hogy jövőre rámegyünk Addisonra.
több mint 2 éve
Ravens vitte Kolart es Likelyt, 5 TE-esfelallasok fognak jonni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
na megvan a Ravens 3 TE-es felállás 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Austin is egész jó picksimán steal
warr_b