2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
sziasztok, bocsi nincs kedvem visszatekerni, egy használható streamet tudna küldeni valaki?
több mint 2 éve
Howell meddig csúszik még basszus?
több mint 2 éve
Burford is oké
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Bazdmeg minden reklámban Craig Robinson van? 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
az azért javíthatóÉs a 2. punter pick sem Araiza. Lehet nőverő? 😮 Bár fehérErős lába, de azt mondják nem jó a hang-time-ja
shagi0206
Wester
több mint 2 éve
Doubs nagy fit lehet a Packersbe, ez kurvajó picknekem tetszik, bár talán Austin jobb lett volna, de egy level kb.
shawnka
több mint 2 éve
És a 2. punter pick sem Araiza. Lehet nőverő? 😮 Bár fehérErős lába, de azt mondják nem jó a hang-time-ja
shagi0206
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
És a 2. punter pick sem Araiza. Lehet nőverő? 😮 Bár fehér
több mint 2 éve
Doubs nagy fit lehet a Packersbe, ez kurvajó pick
több mint 2 éve
Kampman
28 290
reddit.nflstream.io/2022-nfl-draft-nfl-draft-round-4-7-live/stream-1Azt írja nem áll rendelkezésre.Streamet valaki légyszives 😊www.youtube. com/watch?v=d Qw4w9WgXcQ
tüsi91
Negritis
tüsi91
több mint 2 éve
Ok, elfogadom, igaz Austin vagy Shakir jobb lett volnaEskü, ha nem Araiza lesz, csalódás 😀még1 wr
zacknorb
shagi0206
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Azt írja nem áll rendelkezésre.Streamet valaki légyszives 😊www.youtube. com/watch?v=d Qw4w9WgXcQ
tüsi91
Negritis
több mint 2 éve
Huhh, Rodgers kapja itt az elkapókat hirtelen 😀
több mint 2 éve
Haskins is jó pick szerintem
több mint 2 éve
Az tuti. Úgyhogy tudok lelkesedni most ezért is 😀Ne is mondd Folkot szidtam annó mint az állat, de visszasirom őt, mióta elment azóta talán Myers volt egy évig értelmes. Rúgó is olyan poszt, addig nem értékeled igazán, amig nem szar.Olyan szempontból értem a picket, hogy Phil Dawson óta keressük a megfelelő rugót...kurva élet, Kolart hozzánk szerettem volna :/Kicker fontosabb volt 😀
Drip
Wester
Drip
Wester
több mint 2 éve
Streamet valaki légyszives 😊www.youtube. com/watch?v=d Qw4w9WgXcQ
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
????? Na az első fejvakarós.... annyira nem voltam oda èrte a PSU meccseken ,🤪De jó a frizurája.
dande
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Streamet valaki légyszives 😊
több mint 2 éve
Ne is mondd Folkot szidtam annó mint az állat, de visszasirom őt, mióta elment azóta talán Myers volt egy évig értelmes. Rúgó is olyan poszt, addig nem értékeled igazán, amig nem szar.Olyan szempontból értem a picket, hogy Phil Dawson óta keressük a megfelelő rugót...kurva élet, Kolart hozzánk szerettem volna :/Kicker fontosabb volt 😀
Drip
Wester
Drip
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
????? Na az első fejvakarós.... annyira nem voltam oda èrte a PSU meccseken ,🤪
több mint 2 éve
Koch nyugger lesz mar iden?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Nem az a punter akit vártunknem ezeket a puntereket keresitek
KoporShow
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!