2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Kampman
28 290
A 6-7 körben már tényleg csak visszatekintések, interjúk meg reklámok szoktak lenni.
több mint 2 éve
Nah egy futó itt egész jó 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
KICKER!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Zamir aztán Spiller 😊 Mind a két pick tetszik
több mint 2 éve
Lehet igazad van, nekem 3. napra már nagyon az van meg, hogy B cast van, és generally fosnak az egészre az NFL Networkön 😀
több mint 2 éve
Bazzeg találtak egy Chargest fant! 😀Fizetett színész
tenorx
több mint 2 éve
4. körben még bemondogatják, utána begyorsul. Eisenék szoktak lenni, mert ilyenkor adják le mindig a 40 yardos futását isEgy óra alatt még 20 pick se ment le, azt hittem ma már pörgősebb lesz...Nem ilyen szokott lenni.
warr_b
Eisenék már nem szoktak lenni nem? És tényleg pörgetve szokott lenni, most meg minden picket megnézünk.
Lehet 5-6-7. körtől gyorsul majd be.
tenorx
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Bazzeg találtak egy Chargest fant! 😀
több mint 2 éve
Szegény oldal teljesen megvan halva...Meg is van az a 7 pickem ami szamit, meg EJ Perry van, de o jo esellyel UDFA lesz, elsore tetszik a draftom.
@gabokocka hozzátok ment IRL is Brandon Smith 😀
Illetve megvan az első GM játék UDFA, nem meglepő módon a Patstől.
tenorx
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Egy óra alatt még 20 pick se ment le, azt hittem ma már pörgősebb lesz...Nem ilyen szokott lenni.
warr_b
Eisenék már nem szoktak lenni nem? És tényleg pörgetve szokott lenni, most meg minden picket megnézünk.
Lehet 5-6-7. körtől gyorsul majd be.
több mint 2 éve
Jack Jones UDFA lett volna?Hulk boardján 222.volt
ThundersNFL
több mint 2 éve
Jack Jones UDFA lett volna?7. kör - UDFA
ThundersNFL
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Hopp ez egy kicsit korai kèsőbb vártam ès nálunk el tudtam volna kèpzelni
több mint 2 éve
Jack Jones UDFA lett volna?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Egy óra alatt még 20 pick se ment le, azt hittem ma már pörgősebb lesz...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Érezd az irónai erejét....vagy olvass egy kis pats topicot 😊Védőt tud draftolni, akikből esetleg lesznek is valakik. A támadóknál azért ennyire nem rózsás a helyzet.Amikor a Pats megint reachel és az NFL Networkösök reakciója is az hogy "hmm"Nem is reach csak mi fotelszurkolók nem értjük a zsenialitást, BB jobban tudja mindenki másnál is
Wester
KoporShow
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Védőt tud draftolni, akikből esetleg lesznek is valakik. A támadóknál azért ennyire nem rózsás a helyzet.Amikor a Pats megint reachel és az NFL Networkösök reakciója is az hogy "hmm"Nem is reach csak mi fotelszurkolók nem értjük a zsenialitást, BB jobban tudja mindenki másnál is
Wester
KoporShow
több mint 2 éve
Amikor a Pats megint reachel és az NFL Networkösök reakciója is az hogy "hmm"Nem is reach csak mi fotelszurkolók nem értjük a zsenialitást, BB jobban tudja mindenki másnál is
Wester
több mint 2 éve
Szegény oldal teljesen megvan halva...@gabokocka hozzátok ment IRL is Brandon Smith 😀
Illetve megvan az első GM játék UDFA, nem meglepő módon a Patstől.
több mint 2 éve
Pats-nél csak a reach 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Amikor a Pats megint reachel és az NFL Networkösök reakciója is az hogy "hmm"
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Na hali csak ideèrtem 😊 Először is grat fan társamnak Eaglesmcnak a Real Madrid (újabb "szerencsès😛🤪☺️😉) bajnoki címèhez.reddit.nflstream.io/2022-nfl-draft-nfl-draft-round-4-7-live/stream-1
Másodszor esetleg streamet kèrhetek ha van èrtelme nèzni?
dande
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Hát...nem lenne amúgy rossz játékos, de ki tudja az esete után mit lehet várni tőle. Lehet a keretszűkítést se éli túl.Kurvára remélem, hogy a 4. körben kibaszott cb-t húzunk (meg akár 5-ben is).minek? gladney megoldja xD
felülírás: elfelejtettem, hogy a 4-et eladtuk Marylandbe 😀
shagi0206
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Na hali csak ideèrtem 😊 Először is grat fan társamnak Eaglesmcnak a Real Madrid (újabb "szerencsès😛🤪☺️😉) bajnoki címèhez.Másodszor esetleg streamet kèrhetek ha van èrtelme nèzni?