2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
a Ravens fan, aki biztos hogy nem fogja kibírni hogy ne írja be a Baltimore pickjét se előreegy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezzki
r.baggio
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
RedFiveegy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezzki
r.baggio
briareos
több mint 2 éve
egy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezzki
r.baggio
több mint 2 éve
Hamilton, Johnson, McDuffie, Penning, Karlaftis.Eeeeeeeeee... Ebben a sorrendben.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
egy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezzÉpp akartam rá commentelni, hogy mi van ennyivel előrébb?
r.baggio
több mint 2 éve
Na a legnagyobb faszság eddig a Vikings-é, köszönjük az élménytNem biztos hogy ti jöttök ki ebből rosszul a végén.
dancogo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
egy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na a legnagyobb faszság eddig a Vikings-é, köszönjük az élményt
több mint 2 éve
az Eagles meg adott négy picket két helyes felcseréért 😀
---
több mint 2 éve
Csak bírja szusszal 😊
több mint 2 éve
Ez a Lions csere sztem olcsó voltaz nem kifejezés
gabokocka
kb a Vikings jófejségből megengedte a csoportriválisnak, hogy hadd vigye el a sérülésből lábadozó WR-t...
---
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Nevetséges konkrétan. És még a szakértők nem tudják a Lions jól döntött-e. 😀 Kb ingyen volt.Mentségükre szóljon, hogy ennyire pofátlanul olcsó ellenértéket nehéz lett volna még viccből is bemondani.ebbe így hogy ment vele a Vikings viszont? sima vétót érdemel
Cruyffista
r.baggio
több mint 2 éve
Tökéletesen beárazza a QB classt ez, hogy mennek felfelé QB needes csapatok WRt húzni 😀
több mint 2 éve
WR Run van
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
JAMESON WILMAN!
---
több mint 2 éve
Ez a Lions csere sztem olcsó volt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
JustoVillar
625
Elég jól mutatja az idei class erőségét, hogy milyen olcsó egy felcsere...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nevetseges.Mentségükre szóljon, hogy ennyire pofátlanul olcsó ellenértéket nehéz lett volna még viccből is bemondani.ebbe így hogy ment vele a Vikings viszont? sima vétót érdemel
Cruyffista
r.baggio
több mint 2 éve
Mentségükre szóljon, hogy ennyire pofátlanul olcsó ellenértéket nehéz lett volna még viccből is bemondani.ebbe így hogy ment vele a Vikings viszont? sima vétót érdemel
Cruyffista
---