2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Értem hogy Olave jó de plusz 2 használható picket adtál érte ami egy ilyen drafton aranyat érhet még a washingtonnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Picket direkt nem írom be amióta tudom, hogy az FK előrébb tart vhogy. Tradet sem szabad?
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Lions jön QB-ért.
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
nfl gm...érdekes fajta...😀Ez igaz, de ha az átlag ilyen jó minőség ritka h rámennek tradereMély, mert sok van...de a krém kevés...5 ember kb maxIlyen mély wr classnál sztem az nagyobb hulyeseg lenneki az a hülye aki felcserél idén egy QB-ért? 😀Na kiért jön a Saints? WR?Remélem QB 😀
Tomcsik
tenorx
Klaci79
davemayer
Klaci79
davemayer
tessék...
ki is ment az első két választásom az idei GM drafton
több mint 2 éve
ennyire csúszik nektek gp?na eddig úgy kibírtátok a spoilerezést...Nálam se, de hát muszáj internet likeokét meg az érzésért, hogy te írtad be először spoilerezni 😀
nálam még a Saints pick se volt
r.baggio
tenorx
több mint 2 éve
mondjuk ha QB lesz, azt se fogom érteni, de vélhetően Williams leszja bocsánat, volt még bent Ohio State WR
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Hmm hmmm
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
na eddig úgy kibírtátok a spoilerezést...ennyit azért nehéz várni
r.baggio
több mint 2 éve
Olave, hmm
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Commandersnek azért is érte meg ilyen olcsón, mert a csoportrivális Cowboys feljött volna 12-re Olave-ért ha bent hagyják, és Wilson volt a célpontjuk akit a Jets vitt.
több mint 2 éve
na eddig úgy kibírtátok a spoilerezést...Nálam se, de hát muszáj internet likeokét meg az érzésért, hogy te írtad be először spoilerezni 😀
r.baggio
több mint 2 éve
na eddig úgy kibírtátok a spoilerezést...gamepasson se nálam
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
na eddig úgy kibírtátok a spoilerezést...nálam még a Saints pick se volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ez igaz, de ha az átlag ilyen jó minőség ritka h rámennek tradereMély, mert sok van...de a krém kevés...5 ember kb maxIlyen mély wr classnál sztem az nagyobb hulyeseg lenneki az a hülye aki felcserél idén egy QB-ért? 😀Na kiért jön a Saints? WR?Remélem QB 😀
Tomcsik
tenorx
Klaci79
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
neeeeee viszik hamiltont
több mint 2 éve
Alakul ez... 😀
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Jönnek az oroszlánok!
több mint 2 éve
Asszondják a Jetsnek nem kellett deebo a 10.pickértRapoport azt mondta, hogy volt egy a 10. picket tartalmazó package, ami nem realizálódott végül
KoporShow
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Egyébként vicces lesz, ha Willis vagy Pickett generációs QB lesz, mi meg itt reménykedünk, hogy véletlenül se húzzuk.... de az ötöslottó esélyesebb!
tenorx
---
több mint 2 éve
oo á e 😊
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Mély, mert sok van...de a krém kevés...5 ember kb maxIlyen mély wr classnál sztem az nagyobb hulyeseg lenneki az a hülye aki felcserél idén egy QB-ért? 😀Na kiért jön a Saints? WR?Remélem QB 😀
Tomcsik
tenorx
Klaci79
davemayer
több mint 2 éve
Egyébként vicces lesz, ha Willis vagy Pickett generációs QB lesz, mi meg itt reménykedünk, hogy véletlenül se húzzuk.