2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Úgy volt vele, hogy ha a magyar fórumokon spoilereznek, most már ő sem tartja magábannem twitteren, a draft közvetítésben még goodell bejelentése előtt mondta be, hogy a Ravens Davis-t vitte volnajó hát mondjuk most rapoport a közvetítésben spoilerezte el, hogy ki jönaz mondjuk azért van nem?
r.baggio
briareos
r.baggio
több mint 2 éve
Hogy fog a fejére férni a sapka???
több mint 2 éve
Ez szerintem csak ilyen best kept secret, meg elemzés, nem spoiler.nem twitteren, a draft közvetítésben még goodell bejelentése előtt mondta be, hogy a Ravens Davis-t vitte volnajó hát mondjuk most rapoport a közvetítésben spoilerezte el, hogy ki jönaz mondjuk azért van nem?
r.baggio
briareos
r.baggio
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Chiefs és Cowboys elveg jönni akar felfele WR-ért annak ellenére is, hogy Olave-ot bukták a Saintsszel szemben.
több mint 2 éve
Hatalmas steal lesz Hamilton Baltimoreban.
több mint 2 éve
vagy ezt:twittertegy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezzJJ valóban nehéz mert PERCEK vannak különbségben, nem tudom Daniék mit néznek de sokkal előrébb járnak
r.baggio
dande
braxa88
stream2.grandma.fit/fs2.m3u8
több mint 2 éve
nem twitteren, a draft közvetítésben még goodell bejelentése előtt mondta be, hogy a Ravens Davis-t vitte volnajó hát mondjuk most rapoport a közvetítésben spoilerezte el, hogy ki jönaz mondjuk azért van nem?
r.baggio
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
hát ő mehetett volna a Ravensbe is...nem zavarna
több mint 2 éve
ozibozi
17 141
Lesz ott saját vélemény is, csak ki kell várni
több mint 2 éve
3 OSU WR ment ki egymás után, csak a 3. transferelt a Bamához 😀brian hartline meddig marad még ncaa-ban ezek után
Klaci79
több mint 2 éve
Toto21
5 950
bazz Eagles minek? 😀 Arra a 350 snapre?
több mint 2 éve
jó hát mondjuk most rapoport a közvetítésben spoilerezte el, hogy ki jönaz mondjuk azért van nem?
r.baggio
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
3 OSU WR ment ki egymás után, csak a 3. transferelt a Bamához 😀
több mint 2 éve
braxa88
12 534
twittertegy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezzJJ valóban nehéz mert PERCEK vannak különbségben, nem tudom Daniék mit néznek de sokkal előrébb járnak
r.baggio
dande
több mint 2 éve
jó hát mondjuk most rapoport a közvetítésben spoilerezte el, hogy ki jön
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
😜 kibirtama Ravens fan, aki biztos hogy nem fogja kibírni hogy ne írja be a Baltimore pickjét se előreegy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezzki
r.baggio
briareos
r.baggio
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Én espn streamet nézek és az is kb ennyire le van maradvaegy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezzJJ valóban nehéz mert PERCEK vannak különbségben, nem tudom Daniék mit néznek de sokkal előrébb járnak
r.baggio
dande
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
igen ott valóban ők járnának jobban így első blikkreHamilton, Johnson, McDuffie, Penning, Karlaftis.Hamiltonnal mondjuk kényelmesen jobban járnátok mint akit az Eagles kivitt.
Eeeeeeeeee... Ebben a sorrendben.
RedFive
Cruyffista
több mint 2 éve
KeyG
9 495
Hamilton, Johnson, McDuffie, Penning, Karlaftis.Egy S? Falnak megyek egyből
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Hamilton, Johnson, McDuffie, Penning, Karlaftis.Nem tudtok rosszul választani. Pl. Baggio lieblingje annyira egy vinatge Ozzie draft lenne-
RedFive
több mint 2 éve
Sok kibaszott reklám
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A playákat meglátjuk, de pick value-t tekintve ez rablás voltNa a legnagyobb faszság eddig a Vikings-é, köszönjük az élménytNem biztos hogy ti jöttök ki ebből rosszul a végén.
dancogo
davemayer
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Hamilton, Johnson, McDuffie, Penning, Karlaftis.Hamiltonnal mondjuk kényelmesen jobban járnátok mint akit az Eagles kivitt.
RedFive
több mint 2 éve
egy kommentedet már töröltem, kérlek ne spoilerezzJJ valóban nehéz mert PERCEK vannak különbségben, nem tudom Daniék mit néznek de sokkal előrébb járnak
r.baggio