2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Nah jöhet egy WR végre 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
pickett csajának a sideboyjanincs azért mindenhol boldogság:Hogy kerül oda a feka?
Klaci79
Kampman
több mint 2 éve
braxa88
12 534
seahawks szempontbol a legrosszabb ha kimegy a három top edge, három top ot és két top cbmár csak Cross van benn :/
több mint 2 éve
1/8-nál vagyunk és 0 meglepő név, 0 trade, 0 Seahawks-sapka. Ennyit az évszázad legizgalmasabb draftjáról 😀Felvegyem a sapkát hátha lesz változás? 😀
Hulkeinstein
több mint 2 éve
naaafura leírni, de nem tudjuk elbaszni. Nincs rossz pick most.araiza?
Kenny
Negritis
ő kellene oda most a legjobban
helyette érkezik majd PICKett, aztán jövőre azt kívánják bárcsak a Puntgod jött volna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
dehogynem 😉Igen, ennyi.Mondjuk, ahogy most a Panthers pickje viselkedett, az szerintem tök normális volt.+1Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.eddig dolgoztál életedben. Én adom, engedjék csak ki az érzelmeket
davemayer
Toto21
Jobb lenne, ha random csak kisétálnának, kezet fognának és csá?
shawnka
Kampman
Nekem kicsit kiöli a "méltóságát" az eseménynek ez a sok ökörködés. 10 évvel ezelőtt azért ez sem így nézett ki na.
davemayer
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Neal na ott az OT is2020ban Evan Nealért cserébe sikerült legyűrni 3 szar csapatot a végén.
Tomcsik
több mint 2 éve
Neal szimpi, kapja be a Giants 😊
több mint 2 éve
fura leírni, de nem tudjuk elbaszni. Nincs rossz pick most.Mindig van rossz opció, hidd el.
Kenny
több mint 2 éve
Ja tudom, rohadjak megok, boomerIgen, ennyi.Mondjuk, ahogy most a Panthers pickje viselkedett, az szerintem tök normális volt.+1Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.eddig dolgoztál életedben. Én adom, engedjék csak ki az érzelmeket
davemayer
Toto21
shawnka
Kampman
Nekem kicsit kiöli a "méltóságát" az eseménynek ez a sok ökörködés. 10 évvel ezelőtt azért ez sem így nézett ki na.
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
fura leírni, de nem tudjuk elbaszni. Nincs rossz pick most.araiza?
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
fura leírni, de nem tudjuk elbaszni. Nincs rossz pick most.
több mint 2 éve
ok, boomerIgen, ennyi.Mondjuk, ahogy most a Panthers pickje viselkedett, az szerintem tök normális volt.+1Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.eddig dolgoztál életedben. Én adom, engedjék csak ki az érzelmeket
davemayer
Toto21
shawnka
Kampman
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
KeyG
9 493
A Giants vitte az első napot
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Igen, ennyi.Mondjuk, ahogy most a Panthers pickje viselkedett, az szerintem tök normális volt.+1Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.eddig dolgoztál életedben. Én adom, engedjék csak ki az érzelmeket
davemayer
Toto21
shawnka
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
ozibozi
17 140
És papír
több mint 2 éve
Hát ez csillagos ötös a Giantstől eddig.
több mint 2 éve
1/8-nál vagyunk és 0 meglepő név, 0 trade, 0 Seahawks-sapka. Ennyit az évszázad legizgalmasabb draftjáról 😀
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Mondjuk, ahogy most a Panthers pickje viselkedett, az szerintem tök normális volt.+1Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.eddig dolgoztál életedben. Én adom, engedjék csak ki az érzelmeket
davemayer
Toto21
shawnka
több mint 2 éve
Nah ezt legalább eltaláltam, csak nálam #5-re jött
több mint 2 éve
végén kiderül, hogy ott kezelik idén a QB-kat, ahová valók...csak smokescreenre használták őketKivéve egy franchiset minden bizonnyal 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
végén kiderül, hogy ott kezelik idén a QB-kat, ahová valók...csak smokescreenre használták őket