2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Valahogy azt érzem hogy a HOX viszi az első QB-tAtlagos toketlent leakasztanak kesobb, ok majd jovore huznak qbt
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Valahogy azt érzem hogy a HOX viszi az első QB-tmayfield szomorú
Tomcsik
több mint 2 éve
Trade nem lesz?Nincs miért/kiért
ThundersNFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Pick is in, továbbra sincs cserehát első esély cserére sztem most jetsnél lesz, ha nem akkor deboról is lecsusztak
warr_b
több mint 2 éve
Mikor jon az elso beteg huzas? 😬
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Cross nem seahawks sapkához méltó pick
több mint 2 éve
Trade nem lesz?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Lol, itt tényleg senki nem fog kicserélni 😀 Pusztulat mélyen lehetnek a cserék árai.
több mint 2 éve
na QB? Hamilton?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Te mindig vmi olyanról álmodsz amire kicsi az esélyPersze csak ha kicsit elindulnának a QB-k nagyobb eséllyel csúszhat a le a 2. körbe valami jó WR/OLDrake London. Na várható volt…Nincs gondunk. 8ból kiment 3 OL/WR. Ezzel simán számolni kellett. Nekünk nem az a kérdés top10ben kimegy ki, hanem, hogy 20-30 közt kik mennek.
Tomcsik
tüsi91
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Pick is in, továbbra sincs csere
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Drake örült volna, hogy ha a jags viszi ki, mert akkor évente egyszer várná őt London.ez inkább emptyIktriad érdemrend várományos komment😀London nincs annyira feldobva 😀ilyen névvel nyilván borús a kedve
warr_b
briareos
KoporShow
triádhoz kéne vmi jags v olivia wilde reference
briareos
több mint 2 éve
a karantén draft volt a legjobb evör vagy így mondjuk tv néző barát 😊
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Persze csak ha kicsit elindulnának a QB-k nagyobb eséllyel csúszhat a le a 2. körbe valami jó WR/OLDrake London. Na várható volt…Nincs gondunk. 8ból kiment 3 OL/WR. Ezzel simán számolni kellett. Nekünk nem az a kérdés top10ben kimegy ki, hanem, hogy 20-30 közt kik mennek.
Tomcsik
tüsi91
több mint 2 éve
meg kingsbury flex az instamodellbaszó legénylakásban.Meg Belichick kutyája is jó voltfőleg ahogy egyre jobban bebaszott és lazultCsak szerintem mocskos gyenge a hanulat Vegasban?szerintem még 2020-ban is jobb hangulat volt, mikor goodell a szobájából jelentette be a pickeket
19-ben, Nashvilleben ezerszer jobb volt.
JustoVillar
r.baggio
briareos
Kampman
lapos a draft de class is olyan meh a kettő nyilván összefügg
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
PC es Schneider szerintem kétségbeesetten keresik a letrade gombot
több mint 2 éve
Innentől Eagles-szempontból ha felcserélünk, akkor 1/18-ról kell.
több mint 2 éve
Belichick kutyája, Gettleman íróasztala... gyerünk Seattle, pörgesd fel a bulitfőleg ahogy egyre jobban bebaszott és lazultOh, az öreg kifingott bőrfotel 😀
briareos
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ez inkább emptyIktriad érdemrend várományos komment😀London nincs annyira feldobva 😀ilyen névvel nyilván borús a kedve
warr_b
briareos
KoporShow
triádhoz kéne vmi jags v olivia wilde reference
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Meg Belichick kutyája is jó voltfőleg ahogy egyre jobban bebaszott és lazultCsak szerintem mocskos gyenge a hanulat Vegasban?szerintem még 2020-ban is jobb hangulat volt, mikor goodell a szobájából jelentette be a pickeket
JustoVillar
r.baggio
briareos
több mint 2 éve
Oh, az öreg kifingott bőrfotel 😀főleg ahogy egyre jobban bebaszott és lazultCsak szerintem mocskos gyenge a hanulat Vegasban?szerintem még 2020-ban is jobb hangulat volt, mikor goodell a szobájából jelentette be a pickeket
JustoVillar
r.baggio
briareos
több mint 2 éve
Iktriad érdemrend várományos komment😀London nincs annyira feldobva 😀ilyen névvel nyilván borús a kedve
warr_b
briareos
több mint 2 éve
főleg ahogy egyre jobban bebaszott és lazultCsak szerintem mocskos gyenge a hanulat Vegasban?szerintem még 2020-ban is jobb hangulat volt, mikor goodell a szobájából jelentette be a pickeket
JustoVillar
r.baggio
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Drake London. Na várható volt…Nincs gondunk. 8ból kiment 3 OL/WR. Ezzel simán számolni kellett. Nekünk nem az a kérdés top10ben kimegy ki, hanem, hogy 20-30 közt kik mennek.
Tomcsik