2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
hozta az italokat, aztán ott ragadt.nincs azért mindenhol boldogság:Hogy kerül oda a feka?
Klaci79
Kampman
több mint 2 éve
Most jön a java 😀Hát ez nagyon fura eddig 😊Túl logikus so far, több WTF-et vártam 😀
warr_b
tenorx
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
nincs azért mindenhol boldogság:Pickett balján az a színész a Mindhunterből/Nightmare Alley-ből??
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Akkor jöhet a Giantsnek is az OT
több mint 2 éve
hálistennek nem qb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Hát ez nagyon fura eddig 😊Túl logikus so far, több WTF-et vártam 😀
warr_b
több mint 2 éve
I looooove this pick...hogy lehet erre a választásra ezt mondani? vagy ilyen alapon akkor tényleg minden pick tökéletes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Az időkérések közbeni nézőtéri majomkodás számomra is egy kultúrsokk.Nba meccset alig tudok már nézni,annyira brutál ilyen téren komolyan.Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.nézz meg egy NBA draftot, sokkal több rajoskodás van ott 😀
davemayer
JustoVillar
davemayer
több mint 2 éve
Hát ez nagyon fura eddig 😊
több mint 2 éve
Well shit, már látom, hogy égnek a vonalak a Steelersnél, hogy jöhessenek fel 😕
több mint 2 éve
Nba meccset alig tudok már nézni,annyira brutál ilyen téren komolyan.Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.nézz meg egy NBA draftot, sokkal több rajoskodás van ott 😀
davemayer
JustoVillar
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
ha most se QB jön, tényleg azt fogunk húzni sajnos...már csak az ár kérdésesnem az jött
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
ha most se QB jön, tényleg azt fogunk húzni sajnos...már csak az ár kérdéses
több mint 2 éve
én már a csapat edzőterméből nyomnék liveot miközben a div rivális qb-k mezeit tépkedem le a tackle dummykról+1Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.eddig dolgoztál életedben. Én adom, engedjék csak ki az érzelmeket
davemayer
Toto21
Jobb lenne, ha random csak kisétálnának, kezet fognának és csá?
shawnka
több mint 2 éve
No QB, Ickey...
több mint 2 éve
+1Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.eddig dolgoztál életedben. Én adom, engedjék csak ki az érzelmeket
davemayer
Toto21
Jobb lenne, ha random csak kisétálnának, kezet fognának és csá?
több mint 2 éve
ozibozi
17 140
Nah akkor jön QB? 😊
warr_b
Nah akkor jön QB? 😊
warr_b
Nah akkor jön QB? 😊
warr_b
Vagy menj a picsába… 😊Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.nekem nem...ha nem tetszik igyál egy sört addig
davemayer
Klaci79
Ember, Qb verő húztunk elsőre.
Megyek ki is verem 😊 😊 😊
több mint 2 éve
Akkor ott idén E.J. Perry lenne az 1/1. 😀Nem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.kell egy WNFL csak fehéreknek, ivy ligás egyetemekről
davemayer
briareos
több mint 2 éve
Kampman
28 290
+ Dan Smith, BYUNem akarok bunkó lenni, de nektek nem túl sok már ez a műmájerkedés meg mutogatás amit itt már szinte kötelező érvènyűen nyomnak? Mintha versenyt csinálnának belőle.kell egy WNFL csak fehéreknek, ivy ligás egyetemekről
davemayer
briareos