2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
A sok wakandai miért nem jó?Puka! 😊Chargersbe is kéne pár polinéz
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Vagy piréz 😀Puka! 😊Chargersbe is kéne pár polinéz
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Eagles trading up: #Texans trade 191 to Philly for 230, 248
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Puka! 😊
több mint 1 éve
biztos fúj phillyben is, amúgy is, isztambultól keletre nekem minden város szeles városErős Georgia run, a szeles városban fogják a fejüket, most kit visznek.Chicago a szeles város, nem Philly 😀
Sixo
törölt kristof
több mint 1 éve
Wypler PFF-nél konkrétan második körös center volt, és még senkinek nem kellett... fura. Athleticnél mondjuk 4.-5. körre írták, negyedik centernek Schmitz, Tippman és Stromberg mögött
több mint 1 éve
Erős Georgia run, a szeles városban fogják a fejüket, most kit visznek.Chicago a szeles város, nem Philly 😀
Sixo
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Erős Georgia run, a szeles városban fogják a fejüket, most kit visznek.
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Na, akkor most Rams time. A helyükben még azt az 1 szem Colts picket is megszerezném, és akkor egymás után 4 😀
több mint 1 éve
Gray is 2. napos pick volt a legtöbb mockban, itt nagyon jó érték.
több mint 1 éve
Az O kb kész nálatok.Adirotora bajom nem igazán az, hogy nem előzzük meg, de a legtöbb elkölthető pénzből és 1/1-ből kevésnek érzem most amit kihoztunk.
De sajnos túlságosan foteldrukker vagyok, így én nem látom azt amit igazán akarnak. Majd az ősszel megnézem mit hozunk össze.
Toto21
CB és EDGE -» jövőre FA meg draft aztán jók vagytok nem?
több mint 1 éve
😛Bucks is feljött egy TE-érta Heat elleni vereség után kénytelenek erősíteni a keretet
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Értéken ez nem rossz a Giantsnek
több mint 1 éve
Futó
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Bucks is feljött egy TE-érta Heat elleni vereség után kénytelenek erősíteni a keretet
warr_b
több mint 1 éve
Bucks is feljött egy TE-ért
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
ezt tegnap v tegnap előtt már elsütöttem 😀Én ilyet sosem tennék, már csak Joseph haverom miatt sem.te afrikaiadtad le először a szamoai-polinéz játékosokat? a többit nem tulajdonítottam iktriadnakHogy mered iktriadénak elkönyvelni (ráadásul pontatlanul) az egyik legjobb megnyilvánulásomat?iktriad minnyá beírja, hogy afrikai, mert ugyebár isztambultól keletre mindenki afrikaiTexans megint felcserélt 😮To'oTo'o-ért, nojsz
warr_b
warr_b
Sixo
Skandallum
Kampman
Sixo
Tudod ő afrikai az Antillákról.
Kampman
több mint 1 éve
Raiders feljött
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Én ilyet sosem tennék, már csak Joseph haverom miatt sem.te afrikaiadtad le először a szamoai-polinéz játékosokat? a többit nem tulajdonítottam iktriadnakHogy mered iktriadénak elkönyvelni (ráadásul pontatlanul) az egyik legjobb megnyilvánulásomat?iktriad minnyá beírja, hogy afrikai, mert ugyebár isztambultól keletre mindenki afrikaiTexans megint felcserélt 😮To'oTo'o-ért, nojsz
warr_b
warr_b
Sixo
Skandallum
Kampman
Sixo
Tudod ő afrikai az Antillákról.
több mint 1 éve
te afrikaiadtad le először a szamoai-polinéz játékosokat? a többit nem tulajdonítottam iktriadnakHogy mered iktriadénak elkönyvelni (ráadásul pontatlanul) az egyik legjobb megnyilvánulásomat?iktriad minnyá beírja, hogy afrikai, mert ugyebár isztambultól keletre mindenki afrikaiTexans megint felcserélt 😮To'oTo'o-ért, nojsz
warr_b
warr_b
Sixo
Skandallum
Kampman