2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Pappoe, ez is jó a Cardshozigen, ez is rendben van. Kell a mélység + steal is.
warr_b
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Hogy mered iktriadénak elkönyvelni (ráadásul pontatlanul) az egyik legjobb megnyilvánulásomat?iktriad minnyá beírja, hogy afrikai, mert ugyebár isztambultól keletre mindenki afrikaiTexans megint felcserélt 😮To'oTo'o-ért, nojsz
warr_b
warr_b
Sixo
Skandallum
több mint 1 éve
Pappoe, ez is jó a Cardshoz
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
To'oTo'o - a legviccesebb nevű emberke 😀empty be sem tette az all name csapatába
shagi0206
több mint 1 éve
iktriad minnyá beírja, hogy afrikai, mert ugyebár isztambultól keletre mindenki afrikaiTexans megint felcserélt 😮To'oTo'o-ért, nojsz
warr_b
warr_b
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
To'oTo'o - a legviccesebb nevű emberke 😀
több mint 1 éve
Texans megint felcserélt 😮To'oTo'o-ért, nojsz
warr_b
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Én Terell Smith-t vittem ugyanúgy 5. kör 30. pick-kel, mint most a Bears 😀Bengalsnál szeretik a Chase nevű játékosokatÉs ez a Chase remek is. Őt is vittem GM Gameben. Egy jófajta őrült.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Texans megint felcserélt 😮
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Bengalsnál szeretik a Chase nevű játékosokatPár éve volt egy Diamondbacks-Dodgers alapszakaszmeccs az MLB-ben, az Arizona stadionjában (Chase Field), ahol az Arizona kezdődobojó Chase Anderson volt, az LA-é meg valami Chase akárki.
Sixo
Úgy is lett felvezetve a meccs, hogy Chase vs. Chase at Chase
több mint 1 éve
Bengalsnál szeretik a Chase nevű játékosokatÉs ez a Chase remek is. Őt is vittem GM Gameben. Egy jófajta őrült.
Sixo
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Még egy CB… Mondjuk itt jó érték voltSzerintem Terell stabil kezdő lesz. Ha idén nem is, jövőre már igen.
Tomcsik
több mint 1 éve
Duggan esetleg lecsúszhatna hozzánk (nemfog)
több mint 1 éve
Nah Kirk kapitány utódja is megvanLevis viccesebb lett volna, interjú közben látni Kirk arcát.
warr_b
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Adirotora bajom nem igazán az, hogy nem előzzük meg, de a legtöbb elkölthető pénzből és 1/1-ből kevésnek érzem most amit kihoztunk.
De sajnos túlságosan foteldrukker vagyok, így én nem látom azt amit igazán akarnak. Majd az ősszel megnézem mit hozunk össze.
több mint 1 éve
nincs aztékunkHogy a fenébe húzhatunk Clemsonról... Teleszkópot bassza ki valaki.San Diego State-ről jött már valaki a költözés óta?
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
12. QB és még az 5. körnek sincs vége
több mint 1 éve
Nah Kirk kapitány utódja is megvan
több mint 1 éve
Jó arra ébredni, hogy Baalke elvitte a GM Game-s Mr. Irrelevant pickemet a 4. kör lözepén... Meg Yasir-t aki ott és itt is jaguár lett. Anthonio Johnsonnak viszont örülök. Meg a Saints 4. körének jövőre.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Hogy a fenébe húzhatunk Clemsonról... Teleszkópot bassza ki valaki.San Diego State-ről jött már valaki a költözés óta?
Sixo
több mint 1 éve
Antonio Johnson is mennyit csúszott. FK-sok már a 2. körben emlegették.