2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
na a Browns vitte Maguire-t
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hawks megint jót húzottEgész drafton ezt tolták. Nálam a draft legnagyobb nyertesei. SB baby.
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Hawks megint jót húzott
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Jaguars meg ILB fétisben szenved
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Azt bírom, h az ESPN tracker előbb írja a picket, mint a Network mutatja.De a legjobb, h benyomnak egy tweetet 10 perccel a húzás élőzése előtt.
több mint 1 éve
Toto21
5 950
ott a T a Jetsnek
több mint 1 éve
Virginia Tech DB-nek lenni azért jó ajánlólevél, de azért mégis csak durva, hogy előbb ment ki egyes helyeken jóval többre taksált embereknélEz a Conner van annyira jó, mint James, vagy ő ink Snoopy?Ez ki ez?Gm játékban udfa, ennyit Johnsonról 😀
Willie Parker
r.baggio
Willie Parker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Jets húz vajon Africa Corpsost,?
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Ez a Conner van annyira jó, mint James, vagy ő ink Snoopy?Ez ki ez?Gm játékban udfa, ennyit Johnsonról 😀
Willie Parker
r.baggio
több mint 1 éve
Ez ki ez?Gm játékban udfa, ennyit Johnsonról 😀
Willie Parker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Ez ki ez?
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Biztos elküldtek a GM-eknek valami füvezős/kurvázós/meg nem engedett kisebbséget szidós videót.Sow se lesz rossz szerintemNa de majd a leendő future hof tackle/guardotok! Őt is én vittem gm játékban, így már tényleg csak Antonio Johnson miatt ég az arcom (őt több mockban első körben is láttam, hogy csúszhat ennyit?)
Elég Pats-es pick
warr_b
r.baggio
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Ezek a random pick beolvasók valami olyan alakok lehetnek, akik mennyei meccsek félidei előtt elvégzik az ünnepélyes kezdőrúgásokat és a saját rokonaikon kívül mindenki cringe-el rajtuk.A washingtoniaknak Snyder még adott búcsuzásként egy kis speedet
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Chris Martint és a DHL kamiont kb 350 alkalommal láttam az utóbbi 2 hétben.Alonso beborul a dűnébe, Froome fut felfelé...Antivape ad, ne vezess ha be vagy tépve ad, aztán stop jewish hate ad teljesen random sötét theme-ben megjelenik, jó ez az NFL NetworkUgyanaz a 4-5 reklám megy folyamatosan, az Eurosporton is.
Heisman nádor
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Sow se lesz rossz szerintemNa de majd a leendő future hof tackle/guardotok! Őt is én vittem gm játékban, így már tényleg csak Antonio Johnson miatt ég az arcom (őt több mockban első körben is láttam, hogy csúszhat ennyit?)
Elég Pats-es pick
warr_b
---
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Alonso beborul a dűnébe, Froome fut felfelé...Antivape ad, ne vezess ha be vagy tépve ad, aztán stop jewish hate ad teljesen random sötét theme-ben megjelenik, jó ez az NFL NetworkUgyanaz a 4-5 reklám megy folyamatosan, az Eurosporton is.
Heisman nádor
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Ezek a random pick beolvasók valami olyan alakok lehetnek, akik mennyei meccsek félidei előtt elvégzik az ünnepélyes kezdőrúgásokat és a saját rokonaikon kívül mindenki cringe-el rajtuk.
több mint 1 éve
Braeden Daniels, na ő most guard vagy tackle?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Ferenc pápával is be lehetne mondatni mondjuk egy Saints picket, ha már itt van.DeAngelo Gabriel Pope lehet prospect egyszer, most még gimis
Kampman
több mint 1 éve
KC becserélt
több mint 1 éve
Sow se lesz rossz szerintemElég Pats-es pick