Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
több mint 2 éve
hát ez olyan volt mint egy fing, ha nagyon erőlködünk, akár szar is lehetett volna
több mint 2 éve
komolyan most FG-re megyünk, az előző drive-ban meg nem? ehh végülis mindegy
több mint 2 éve
well lol
több mint 2 éve
well fuck
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
balfasz Collins, először nem tudja levinni Staffordot, aztán Skowronek a slot WR kiblokkolja a TD-nél 😀De legalább megérte az 1. kört. Pont, mint Simmons.
Löfli
több mint 2 éve
balfasz Collins, először nem tudja levinni Staffordot, aztán Skowronek a slot WR kiblokkolja a TD-nél 😀
több mint 2 éve
Danny
1 711
Nem lehetne hogy csak 4. kísérleteket tolunk 1-3 helyett?
több mint 2 éve
az oszt igen, saját 20-ról nekimenni
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Durva, hogy 1 labdabirtoklásnyi különbséggel megyünk félidőre 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Csóri Dortch, az biztos nem esett jól
több mint 2 éve
andree
1 736
Brown amúgy baromi jó ma. Kár ezért a sok droppért.
több mint 2 éve
3 pont, FUCKYEAH!
több mint 2 éve
ú, még a végén pontokat szerzünk az első félidőben
több mint 2 éve
Danny
1 711
Legalja mindennek ez az offense.
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Ha kell, megkérdezem én minden héten 😊 Talán lesz 1x olyan is idén, amikor az 1. félidőben lehengerlő játékkal mi fogunk vezetni vagy 14 ponttal.Ha eddig mind2 eddig meccsünk 1. félidejében megkérdeztem, akkor megkérdezem most is, mert pont hasonló érzés volt eddig mindig: nem adhatjuk fel, és kapunk ki 3-0-ra? 😀ez egy nagyon szomorú tradíció lesz idén 😀 😕
shagi0206
Löfli
több mint 2 éve
Ha eddig mind2 eddig meccsünk 1. félidejében megkérdeztem, akkor megkérdezem most is, mert pont hasonló érzés volt eddig mindig: nem adhatjuk fel, és kapunk ki 3-0-ra? 😀ez egy nagyon szomorú tradíció lesz idén 😀 😕
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Ha eddig mind2 eddig meccsünk 1. félidejében megkérdeztem, akkor megkérdezem most is, mert pont hasonló érzés volt eddig mindig: nem adhatjuk fel, és kapunk ki 3-0-ra? 😀
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Nem fogadtam rá, de ez jelenleg a playoff meccsre hajazz…Ezt a meccset választottam a két számomra unalmas GB és TB helyett.Izgalmas lesz, ha kb +13,5-ös ázsiai hendivel húztad a vendég sikert.
Szerintem izgalmas lesz, és már történt is dolog. 😁
Cardinals W nek örülnék.
KeyG
Danny
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
szerintem itt nem lesz comeback mint a Raiders ellen, de ez csak egy tipp 😀
több mint 2 éve
Danny
1 711
Ezt a meccset választottam a két számomra unalmas GB és TB helyett.Izgalmas lesz, ha kb +13,5-ös ázsiai hendivel húztad a vendég sikert.
Cardinals W nek örülnék.
KeyG
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Ezt a meccset választottam a két számomra unalmas GB és TB helyett.annak én is 😀
Cardinals W nek örülnék.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Ezt a meccset választottam a két számomra unalmas GB és TB helyett. Szerintem izgalmas lesz, és már történt is dolog. 😁
Cardinals W nek örülnék.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
szata
138
Köszi a linket!