NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
De abból a jobbikat nem mutatták.A mai Sport Tv-s meccsek is szorosra sikeredtek.Sixo67legalább tegnap jó meccsek voltakShilkor
több mint 10 éve
A mai Sport Tv-s meccsek is szorosra sikeredtek.Sixo67legalább tegnap jó meccsek voltak
több mint 10 éve
Ezek ennyire ostobák? Osszetoretik Fitzgeraldot.
több mint 10 éve
Nah Lindley játéka után kíváncsi lennék, hogy Logan Thomas nem nfl kész játéka milyen lehet, ha ez nfl késznek számít.Sixo67már mondtam a 2. félidő megkezdését követően, hogy most Arians helyében beküldeném Thomast, mert mit veszíthetünk, ha Ő van? Legfejlebb előhúz valami extrát. Annyit Ő is tudott volna mutatni, mint Lindley
több mint 10 éve
Nah Lindley játéka után kíváncsi lennék, hogy Logan Thomas nem nfl kész játéka milyen lehet, ha ez nfl késznek számít.
több mint 10 éve
ez kurvára hack. mint amikor madden ultimate teamben elite kártyával játszol 70 alatti bronzok ellen.
több mint 10 éve
Bmeg ilyen nincs. Ez az ember ufó. Ilyen nincs.
több mint 10 éve
Végül simább lett,mint vártam. Talán mentálisan a védelem belefaradt a tamadokba,de ma.ők is osszeomlottak.
több mint 10 éve
Nincs mese, a héten kell tenni Kurt Warnernek egy visszautasíthatatlan ajánlatot. B terv: Tebow
több mint 10 éve
KO
több mint 10 éve
Téves. Adtam egy órát a Cardsnak. Nem éltek vele.Nem bennem volt a hiba. Sorry Cards.iktriadHogy te mekkora sunyi vagy, végig itt voltál, hát ezért nem volt fordítás.Sixo67
több mint 10 éve
amindenitA hagymás bab a menő. Bud Spencer és főleg Terence Hill is azt eszi.
meccsnap előtt mostantól én is csak chilis babot eszek.shawnka
több mint 10 éve
lehet, hogy nem mi nyerünk máma...
több mint 10 éve
Nem bennem volt a hiba. Sorry Cards.iktriadHogy te mekkora sunyi vagy, végig itt voltál, hát ezért nem volt fordítás.
több mint 10 éve
Igen. Twkintve a körülményeket.Loooool. Az év touchdownja.undisputedlyLynchnek?Borbinho
több mint 10 éve
Nem bennem volt a hiba. Sorry Cards.
több mint 10 éve
amindenitmeccsnap előtt mostantól én is csak chilis babot eszek.
több mint 10 éve
Loooool. Az év touchdownja.undisputedlyLynchnek?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
na én most mentem aludni 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Beast mode on
több mint 10 éve
Loooool. Az év touchdownja.